donderdag 17 november 2022

Winters huisje - #30DayChristmasCardMakingChallenge - Dag 17

 

Ja hoor, vandaag is het alweer dag 17 van de 30-dagen-kerstkaarten-maken-Challenge! Nog steeds maak ik voor elke dag een kaart, maar het maken van een blogpost lukt niet altijd op tijd. Daar gaat nog best wat extra tijd in zitten, dus hier en daar smokkel ik een beetje 😉

Niet alleen probeer ik elke dag de challenge te volgen, maar vind ik het ook nog eens leuk, om zoveel mogelijk verschillende producten te gebruiken. Eens zien hoever ik daarmee kom!

Vandaag een lief, winters, scandinavisch aandoend Slimline kaartje!

En ook voor deze kaart geldt weer:

Voor deze challenge maak ik spontane kaarten, ik denk niet vooraf na en maak dat wat in me opkomt, met de materialen waar als eerste mijn oog op valt. Zonder veel uitleg, niet te ingewikkeld, maar met een lijstje van gebruikte materialen zal ik ze dagelijks hier plaatsen.

Je vindt alle gemaakte challenge-kaarten HIER!


Deze keer is er weer een kleurenchallenge! En ik vind het een heel mooi combinatie van kleuren, namelijk Crumb Cake, Balmy Bleu en Night of Navy!


Het is een mooie koele combinatie, die door het Crumb Cake ook een beetje naturel oogt. Daardoor werd ik geinspireerd om een beetje in de scandinavische richting te gaan!

Het werd een kaart vol details met een lekker winters tafereeltje.


Ik ben gewoon maar begonnen en toen ontstond het vanzelf.  Maar dit kwam ook door de geweldig leuke stempelset die ik deze keer gebruikte!


Want ja, deze Sweet Gingerbread set is natuurlijk ook wel heerlijk om mee te werken! Zo schattig, en zo uitgebreid! De afbeeldingen kunnen uitgestanst worden met de Gingerbread House dies, maar er zitten ook nog diverse extra stansen bij om het plaatje compleet te kunnen maken!

Het "koekhuisje"is natuurlijk het "centre piece" maar ook binnen dat huisje kun je allerlei leuks doen om het te versieren! Van simpel modern, tot over de top aangekleed! Je kunt het naar je eigen stijl aanpassen!

Hier koos ik er voor een paar onderdelen met wit embossingpoeder te bewerken. Dat paste hier mooi in het kleurenschema.

De sfeer op kaart van vandaag is bijvoorbeeld weer totaaaaalll anders dan op DEZE KAART die ik een poosje geleden met dezelfde set maakte! Die blogpost wordt dagelijks trouwens nog steeds vele malen bekeken. 


Met de golvende vorm-stans in de set maakte ik de achtergrond, die zo uit laagjes bestaat, wat diepte geeft, en wat je ook handig kunt gebruiken om al die onderdeeltjes een plekje te geven.

Als extra detail gebruikte ik voor een van de laagjes het geweldige vellum met sneeuwvlokjes. Superleuk!

Omdat ik zoveel gestempelde en gestanste onderdeeltjes toevoegde was veel decoratie verder niet nodig, maar een paar Sequins uit deze set For Everything Fancy Sequins, waarvan ik deze keer natuurlijk de blauwe uitkoos, kon ik wel net een klein subtiel glimmertje toevoegen. Want dat brengt net even dat beetje extra. En dat is nou net leuk! Niet te veel, niet te weinig.

In de doosjes van deze sequins zit trouwens ongelooflijk veel. Het lijkt wat kostbaar (19 euro voor drie grote doosjes, samen in 1 box) op het eerste gezicht, maar als je ziet hoeveel je krijgt, en hoe veel soorten en maten sequins er in de set zitten is het ineens een heel mooi prijsje. Zeker als je bedenkt dat je deze sequins eigenlijk bij elke kaart wel kunt gebruiken en je er echt jaren mee vooruit kunt! Ik ben fan! 


Is het heel raar als je blij wordt van een stempelset? Nou ja, het maakt me eigenlijk ook niets uit of het raar is ;o! 

Ik heb er ontzettend van genoten om deze kaart te maken, en ik hoop dat hij de ontvanger ook een glimlach zal gaan bezorgen!

Deze kaart is te koop, de opbrengst is geheel voor een goed doel, namelijk onze kerstboodschappentassenactie! Want er zijn helaas mensen die met honger leven, en dat in ons eigen land….en dat kan en mag gewoon niet vinden wij! Om de kaart te kopen reageer je onder deze blogpost met VERKOCHT. De prijs van de kaart inclusief postzegel binnen NL is 5 euro. Begin december stuur ik de kaart naar jou, of naar een door jouw gekozen persoon, eventueel voorzien van een door jouw opgegeven (kerst)bericht.

Dat was weer mijn kaart voor vandaag. Ik kon de blogpost door mijn enthousiasme niet echt kort houden. Morgen weer een challenge, ik heb er al zin in!

Tot snel,
Annette

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Sweet Gingerbread
Papier: Cardstock: Balmy Blue, Night of Navy, Crumb Cake, Basic White, Thick Basic White
             Snowflake 12 x 12 Specialty Vellum
inkt: Balmy Blue, Night of Navy, Crumb Cake, Versamark
Dies: Gingerbread House Dies
Embellishments: Embossingpowder White, For Everything Fancy Sequins
Tools: Stampin'Cut & Emboss Machine, Take Your Pick Tool, heat Tool, Sponge Daubers

Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Dinsdag 21  november 19.00 uur
Maandag 28 november 19.00 uur






Gebruik in NOVEMBER de hostesscode W6TWSNF7 als je online bestelt zodat ik je een bedankje kan geven!
Bij een bestelling vanaf 95 EURO krijg je deze maand gratis een pakje Solid Faceted Gems twv 9,75.


💓De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!💓
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge!
Lees HIER alles!



Catalogus aanvragen:


Wil jij de dikke nieuwe Jaarcatalogus en/of Minicatalogus ontvangen? Vraag ze nu bij mij aan!
Klik HIER voor alle info!




en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Kijkkast Thuisworkshops!
Binnenkort te boeken, de nieuwe Happy at Home Workshopbox!!
Meld je snel aan!
Wil je ook een supercomplete Kijkkast WORKSHOP doen vanuit je eigen huis?
Klik hier voor alle info over de  >> Happy-At-Home Workshopbox

2 opmerkingen :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!