Agenda

Hierbij een overzicht van de workshops die momenteel ingepland staan. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld en  zo goed mogelijk actueel gehouden. 

Als je dat leuk vindt en graag eens met je eigen vrienden en bekenden wilt werken met stempels kan ik ook bij jou thuis, of op locatie, een workshop komen geven. Je kunt dan zelf aangeven wat voor soort workshop je graag wilt en kunt er bovendien gratis producten mee "verdienen"... Sowieso staat een workshop garant voor een gezellige supercreatieve ochtend, middag of avond. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten!. 

Workshops in deze agenda vinden -tenzij anders vermeld- plaats bij mij thuis in Wognum.
De deelnemers die zich hebben aangemeld voor een workshop ontvangen tijdig een mail met daarin de eventueel zelf mee te nemen gereedschappen, foto's of wat verder van toepassing isNIEUW! Woensdag 2 mei: 10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je pakketje en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 3,50 euro
 foto van De Kijkkast, creatieve workshops met de mooiste stempelmaterialen.

 NIEUW! Donderdag 3 mei : 20.00 tot 22.00 uur ***Adju-Avond! Ja hij is er weer, onze geliefde  ADJU-avond! Een uitdagende, gezellige avond met verrassende resultaten...Je ontvangt een pakketje afwisselende materialen (verrassing!) , er staan diverse stempelsets, ponsen etc op tafel en natuurlijk bijpassende inkten en je maakt hiermee je eigen kaart, doosje oid. Er zijn voorbeelden maar je eigen inbreng is natuurlijk het leukst. Natuurlijk ben ik er voor je met tips en trucs als je dat wilt! Op deze manier leer je wellicht andere materialen en stempelsets kennen en kun je ze eens uitproberen! Deelname inclusief materialen is 8,50 euro ( ***ADJU staat voor Annette Daagt je uit!) ( deze avond is volgeboekt!)

Donderdag 10 mei: De Kijkkast Presenteert zich op de jaarmarkt/Braderie in Wognum. Aan de Kerkstraat is van 10- 17.00 de jaarlijkse braderie met een grote varieteit aan kramen. De Kijkkast staat daar met voorbeelden, voor kaarten en kadootjes, en geeft de hele dag door Stempeldemonstraties

.

Zaterdag 12 mei: Workshop op locatie ( Volgeboekt)

Woensdag 16 mei: 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info


Donderdag 17 mei, 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 18 mei 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info


NIEUW! Woensdag 23 mei: 10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je pakketje en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 3,50 euro (nog enkele plekjes beschikbaar)

foto van De Kijkkast, creatieve workshops met de mooiste stempelmaterialen.

NIEUW! Zaterdag 26 mei: 14.00 tot 17.00 uur Verrassings-workshop! Een ideale manier om kennis te maken met stempelen, de mogelijkheden, en de basistechnieken. We maken een aantal leuke, kleine projecten. Niet te moeilijk, wel heel erg leuk, en heel afwisselend. Je gebruikt verschillende NIEUWE stempelsets en materialen. Je hoeft geen ervaring te hebben om aan deze workshop mee te doen! Deelname is slechts 15 euro (deze workshop is volgeboekt)

Vrijdag 1 juni: Start nieuwe Nieuwe Stampin'Up!-catalogus!!

 NIEUW! Zaterdag 2 juni: Make&Take-middag en Open Huis bij de Kijkkast 14.00 tot 17.00 uur. We vieren de start van de nieuwe catalogus en maken er een stempelfeestje van met heel veel mooie nieuwe producten, voorbeelden, en inspiratie! Er is heel veel te bekijken, je kunt een prijs winnen, en.... natuurlijk ga je ook aan de slag met een leuke make and take met producten uit de nieuwe catalogus! En... alleen vandaag is er een heel speciale actie! Ook is deze middag een prima gelegenheid om kennis te maken met stempelen, en met de Kijkkast! Er is natuurlijk koffie, thee en wat lekkers en natuurlijk voor iedereen die hem nog niet heeft een nieuwe jaarcatalogus! De middag is gratis maar aanmelden is wel noodzakelijk ivm het voorbereiden van de workshoppakketjes.

NIEUW! Woensdag 6 juni: 10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je pakketje en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 3,50 euro (nog enkele plekjes beschikbaar) 

foto van De Kijkkast, creatieve workshops met de mooiste stempelmaterialen.


NIEUW! Zondag 10 juni: 14.00 tot 17.00 uur: Themaworkshop "Color and Style"... Houd je van modern en eigentijds met een vleugje echte "design"?  Wil je bewijzen ( of: dat wij jou bewijzen) dat werken met stempels een allesbehalve "stoffige: hobby is en durf je te werken met kleur, en een heel spannend lijnenspel is dit een supergave workshop voor jou! We maken vandaag een set heel bijzondere kaarten! We gebruiken geen ingewikkelde technieken vandaag, maar maken wel op een bijzondere manier gebruik van de stempels Steekwoorden zijn: stijlvol, modern, strak, kleurrijk, bijzondere achtergronden en met bijzondere details! Deze kaarten gaan we in een mooie, stijlvolle verpakking doen die in bijpassende stijl aankleden. Je neemt een fantastische set mee naar huis! De kaarten zijn voor allerlei gelegenheden, en voor alle leeftijden geschikt! Dit is echt eens iets heel anders, voor wie durft! Deelname aan de workshop is 19,50 euro (nog enkele plekjes beschikbaar)


Woensdag 13 juni 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info


Donderdag 14 juni, 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 15 juni 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

NIEUW!! Zaterdag 21 juni: 14.00 tot 17.00 uur: Techniekenworkshop Smoochy Art Cards! Op veler verzoek weer een unieke Kijkkast workshop vol mooie tips en technieken! Kliederen, kladderen en klodderen met inkt levert, als je het op de goede manier doet, gave en aparte resultaten op! Vandaag maken we kaarten in een artistieke, anders-dan-anders stijl met veel mooie "artsy"effecten! En natuurlijk met veel inkt en heel veel kleur! Je gaat grenzen verleggen en je stempels met nieuwe ogen bekijken. Enige basiskennis is voor deze workshop wel nodig, maar je hoeft geen pro te zijn ;o) Deelname kost 27,50 en is inclusief een heel pak Shimmery White cardstock. waarvan je wat over is na de workshop mee naar huis mag nemen en natuurlijk horen alle andere benodige workshopkitjes en materialen er ook bij!


NIEUW! Zaterdag 30 juni: 14.00 tot 17.00 uur:  Themaworkshop Stamparatus! Sinds 1 juni kan de Stamparatus dan eindelijk ook "gewoon" besteld worden! Al voor 1 juni was er een wachtrij! Deze aanwinst is dan ook enorm populair en dat is niet voor niets! ! De fantastische Stamparatus is een innovatieve stempelhulp met oneindige mogelijkheden en extra's wat heel veen nieuwe technieken mogelijk maakt! Om alle mogelijkheden ook volop te benutten is er vandaag een workshop vol tips en trucs om de basisvaardigheden voor het gebruik van  prachtige stempelhulp goed te leren! Maar ook is dit een workshop vol extra techniekjes en leuke handigheidjes en effecten die je alleen met de Stamparatus kunt doen! Geen compleet afgewerkte kaartjes deze keer, maar een echte, superleerzame "class"waarin je in een korte tijd heel veel leert over je nieuwe aanwinst!  Voor deelname aan deze workshop is het dan ook nodig dat je je eigen Stamparatus meebrengt! Deelname aan de workshop is 24,50. Voor deelnemers die hun Stamparatus bij de Kijkkast hebben besteld is deze workshop helemaal GRATIS!
 Image result for stamparatus


NIEUW! Donderdag 5 juli: 10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je pakketje en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 3,50 euro (nog enkele plekjes beschikbaar) foto van De Kijkkast, creatieve workshops met de mooiste stempelmaterialen.

NIEUW! Zaterdag 7 juli van 14.00 tot 17.00 uur Techniek/Themaworkshop: Romantic Summer Vintage! Vervlogen tijden herleven met zachte vergrijsde kleuren, verschoten afbeeldingen, zachte zomerkleuren en een vleug romantische vintage. Een workshop vol mooie tips, trucs en technieken, waaronder de faux velvettechniek en de weathered woodtechniek. Voor deze workshop heb je een set Aquapainters nodig, dus die neem je zelf mee, of kun je van te voren aanschaffen. Bij deze workshop ontvang je een luxe productpakket.  Deelname aan deze workshop is 27,50 (nog enkele plekjes beschikbaar)Image result for workshops


*De aanmeldingen voor de workshops gaan vaak heel erg snel! En vol is vol! Inschrijvingen gaan op volgorde van binnenkomst....Wees er dus snel bij! Aanmelden kan heel eenvoudig door mij een email te sturen!
* Om diverse redenen ben ik genoodzaakt jullie te vragen het workshopbedrag bij aanmelding te voldoen. Pas dan is je inschrijving definitief, dit o.a. vanwege het tijdig bestellen van materialen.
* Mocht een workshop volgeboekt zijn, laat het mij dan gerust weten als je graag mee had willen doen. Er wordt dan met jou als eerste contact opgenomen als er een plaatsje vrij komt of als er een extra workshopdatum wordt ingepland.
* Zie je een leuke workshop waarvan je graag zou willen dat ik deze op een andere datum, of eventueel bij jou thuis zou komen doen, neem dan gerust contact met me op. Ook als je eigen workshopverzoeken hebt: Geef ze gerust aan me door!
* Als er onvoldoende inschrijvingen zijn voor een workshop behoud ik me het recht voor de workshop te cancelen. Natuurlijk krijg je, mocht je je al aangemeld hebben, dan het reeds betaalde workshopbedrag meteen retour.
* Kijkkast-workshops zijn niet bedoeld voor collega demo's


32 opmerkingen :

 1. Oh, oh, oh, wat een leuke workshops! Kan bijna niet kiezen (moet wel). Heb me alvast weer voor een hele leuke opgegeven! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oohh, eindelijk vind ik echt leuke en originele Stampingup-workshops! Te gek! Nu nog kiezen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor jouw workshops rij ik graag een uurtje. De projecten zijn super, origineel, ECHT iets voor een stempelliefhebber. Ik doe er altijd nieuwe techniekjes of ideetjes van op! Je doet het zo leuk, bent gezellig, positief en zo enthousiast en ik kom er altijd helemaal opgeladen en vol inspiratie vandaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjulliewel Lucy, Carla en Ellen! Ik ben erg blij met jullie gezellige aanwezigheid bij de workshops! En jullie enthousiasme geeft mij energie en inspiratie! Dus het werkt twee kanten op ;o) Tot snel!

   Verwijderen
 4. Ik sluit me helemaal bij je aan Ellen! Carla, kiezen is bijna niet te doen, het allemaal zo leuk! Wie weet kom ik je binnenkort een keer tegen aan de gezellige tafel bij Annette.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, dat kiezen is inderdaad haast niet te doen! Soms is het een beetje een verrassing wat je te wachten staat, maar de omschrijvingen zijn toch redelijk veelzeggend en ik ben nog NOOIT teleurgesteld! Het ziet er soms heel ingewikkeld uit met goede uitleg en heel veel geduld wordt het duidelijk uitgelegd en blijk ik het OOK te kunnen. Zo gaaf! Meestal veel Oh's en Ah's hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, herkenbaar Marieke, de ooooh's en aaaaah's. Bij mij floept het er ook uit, kan me niet inhouden, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik WAS teleurgesteld in StampinÚp!... door sommige demo's.... maar bij jou ben ik weer helemaal enthousiast geworden! De materialen zijn natuurlijk geweldig, maar bij jouw workshops leer je ook echt nieuwe dingen, elke keer is weer totaal anders, en je laat zien dat een demo ook anders kan zijn dan een opdringerige verkoopster, en een workshop iets heel anders is dan een verkoopshow... Bij jou kom ik, en bestel ik, omdat ik dat WIL en niet omdat het van me verwacht wordt. Ik geniet er altijd nog weken van na en doe ook thuis nu veel meer met mijn spullen! Ik ben FAN!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve dames, jullie maken me aan het blozen! Wat lief!!!! Maar nogmaals, het werkt twee kanten op hoor! Door dat jullie graag komen en blijven komen, kan ik dit blijven doen! XXX Annette

   Verwijderen
 8. Bij jou voelen mensen zich echt welkom! Je maakt er altijd echt werk van en doet het met liefde en aandacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoihoi, ik wil graag een vriendinnenworkshop organiseren bij me thuis, ik neem binnenkort contact met je op!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb al diverse workshops gedaan bij meerdere demonstratrices, maar de leukste workshops deed ik absoluut bij jou!!! Liefs Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kun je de blendabilities part
  2 ook volgen als je part 1 niet hebt gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is wel belangrijk dat je de basis-inkleurmethode kent Lucy, want deze workshop is daar een vervolg op... Ik ga sowieso kijken of ik nog extra workshops in kan voegen....
  En dan bij voldoende belangstelling ook nog een Part 1 workshop ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo, wat een leuke workshops weer! Ik heb me maar weer ingeschreven voor een aantal. Wordt zo zennnnn van kaarten maken.
  Jammer van de Blendabilities, maar hopelijk komt er volgend jaar een beginners workshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Lucy, de Blendabilitiesworkshop was al bijna meteen volgeboekt. Het plan is om zo rond januari/februari gewoon een nieuwe serie workshops in te plannen! Dan kan ik meteen al die technieken en special effects doen! ;o) En bedankt voor je enthousiaste reactie! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh joepie, nieuwe workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk Annette, ik kom snel weer eens gezellig meedoen! Ik kan me er nu al op verheugen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gave dingen hoor! Ik heb er al weer zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een geweldig programma Annette, super dat je alles zo mooi opgebouwd hebt met de Blendabilities en Project Life! Ook je normale workshops zijn heel aantrekkelijk en origineel! Ik kom graag weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Marianne van Dam27 januari 2015 om 10:26

  Ziet er weer fantastisch uit en ik weet uit ervaring dat jouw workshops exceptioneel goed zijn en waar voor hun geld! Geen eenheidsworst, maar iets waar met hart en ziel aan gewerkt is! De reistijd is absoluut de moeite waard!
  Groeten van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wilma van Veen-Dijkman11 maart 2015 om 21:54

  Ik wil je nog even heel erg bedanken voor je persoonlijke aandacht en uitleg! Daar ben ik echt heel erg mee opgeschoten! Heel fijn ook dat ik totaal niet het gevoel had dat je me tot een bestelling probeerde te praten, wat ik elders vaak wel had. Uit alles sprak je oprechte belangstelling en liefde voor wat je doet. Je hebt ook echt verstand van zaken. Geen vraag was te gek. Als iemand een goede demo zoekt... dan kan ik jou echt van harte aanraden. Wat een aangename ervaring heb ik gehad door naar jouw workshopavond te komen. Ik kwam in een warm bad! Heel erg bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Carla Beerepoot23 april 2015 om 17:59

  Ojaaa, vanavond weer een supergezellige Project Life Avond bij Annette! Het is elke keer weer een avond waarvan ik nog wekenlang nageniet omdat jij op de een of andere manier leert om anders naar dingen te kijken waardoor ik enorm veel inspiratie krijg! Je hebt van die ideeen waarvan ik denk: BRILJANT! Waarom heb ik dat nou niet bedacht? Zo gaaf! En je bent ook zo lekker nuchter en niet gericht op verkoop. Het gaat echt om het creatieve en het plezier en dat voel je. Jouw workshops zin uniek, en daar mag je trots op zijn. Tot vanavond, ik heb er zo'n zin in, mijn tas staat al in de auto!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wendy Steltenpool7 september 2015 om 00:09

  De beste workshops doe ik absoluut bij jou Annette! Origineel, veel tips, en SUPER INSPIREREND! Je weet altijd meer uit de materialen te halen, en na zo'n workshop geniet ik nog een hele poos na! Positief, leuk, lief, vakkundig en geduldig... en heel origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Bedankt voor de geweldige workshop Annette. Wat steek ik toch altijd veel op van jouw workshops! Ik hoop dat je de Layered Vintage workshop nog een keer gaat doen, want die wil ik graag nog meedoen! Jammer dat ik de andere keren niet kon!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ga weer wat workshops boeken hoor! Zo leuk allemaal! En ik weet bij jou altijd zeker dat het super is!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Yeejj, weer wat gave workshops in het vooruitzicht!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat weer een GEWELDIG aanbod aan workshops Annette!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. De leukste workshops doe je bij Annette! Geweldig, origineel, Heel duidelijk en informatief, leerzaam, inspirerend, gezellig en tot in de puntjes voorbereid zodat je alleen nog maar hoeft genieten van het werken met stempels en inkt! Een ware belevenis, elke keer weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Dank voor de GEWELDIG georganiseerde, gezellige en originele workshop Annette! Wat een leuke mensen ook! De sfeer heb ik nog nooit zo meegemaakt. Voelde me meteen welkom! De projecten zijn prachtig en jouw enthousiasme en creativiteit zijn zo aanstekelijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...