Agenda

Hierbij een overzicht van de workshops, evenementen, gebeurtenissen en activiteiten die momenteel bij de Kijkkast ingepland staan. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld en  zo goed mogelijk actueel gehouden. 

Als je dat leuk vindt en graag eens met je eigen vrienden en bekenden wilt werken met stempels kan ik ook bij jou thuis, of op locatie, een workshop komen geven. Je kunt dan zelf aangeven wat voor soort workshop je graag wilt en kunt er bovendien gratis producten mee "verdienen"... Sowieso staat een workshop garant voor een gezellige supercreatieve ochtend, middag of avond. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten!. 

Workshops in deze agenda vinden -tenzij anders vermeld- plaats bij mij thuis in Wognum. 
De deelnemers die zich hebben aangemeld voor een workshop ontvangen tijdig een mail met daarin de eventueel zelf mee te nemen gereedschappen,  basismaterialen of wat verder meegenomen of klaargelegd  dient te worden.

De workshopagenda  is "Under construction"en zal de komende weken en maanden steeds uitbreiden! Ook zal ik eventuele lopende acties in de agenda noteren.

JANUARI 2024
  

4 januari: Start nieuwe Mini Catalogus/Start van de Sale-A-Bration!22 januari: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 


Dinsdag 23 januari: 20.00 -22.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Woensdag 24 januari: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Donderdag 25 januari: 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 26 januari: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info
  

29 januari: Meebesteldag  tot 19.00 uur (elke maandag) 


FEBRUARI 2024

2 februari (workshop aan besloten groep (volgeboekt)

5 februari: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 

12 februari: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 

NIEUW! Donderdag 15 februari 14.00 - 16.00 uurKijkkast Stempelmomentje! 
Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl! Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel je even in een heel ontspannen sfeer een leuke luxe kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. 
Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen. Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen. Deelname is slechts 7,50 euro (nog enkele plekjes beschikbaar)

16 februari 14.00 gereserveerd.

VOLGEBOEKT!! NIEUW! Zaterdag 17 februari: 14.00-17.00 uur: Masterclass Romantische Vintage Collagekaarten met Lovely & Sweet
Kijkkast Masterclasses zijn de workshops voor de echte fijnproevers op stempelgebied, en zitten vol bijzondere tips, technieken, toepassingen en stempelgeheimen. Projecten die je dus elders zeker niet zult vinden! Een ideale kans dus voor hen die meer kennis en technieken willen vergaren en de fijne kneepjes willen leren!


(Foto's zijn ter illustratie van wat je ongeveer kunt verwachten, we gaan niet precies deze kaart maken en er zullen meer technieken voorbij komen)
In deze artistiek getinte vintage workshop  maken we zeer bijzondere collagekaarten met de romantische oude sfeer en uitstraling van vervlogen tijden! Veel inkt, romantische en botanische afbeeldingen, veel laagjes en diepte effecten en volop structuren, rustieke materialen en  natuurlijke kleuren, maar ook de subtiele toevoeging van vergrijsde oude kleuren, de magie van het samenstellen en opbouwen van een kloppende en evenwichtig ogende collage, de schoonheid van de tijdloze afbeeldingen en het papier, het vleugje goud, en de nostalgische look van die ongelooflijk mooie vintage natuurboeken zullen voorbij komen.
We leren diverse technieken en ik deel talloze tips, trucs en inzichten voor het opbouwen van een smaakvolle collage en indeling. Daarnaast deel ik al mijn geheime ingredienten voor het toevoegen van net even die speciale touch en de details die van de collagekaart iets speciaals maken waar je naar wilt blijven kijken! En natuurlijk zijn ook de achtergronden zeer belangrijk voor de bijzondere sfeer die we willen bereiken!
Kijkkast Masterclasses zijn ECHT het neusje van de stempelzalm. De hier geleerde technieken zul je niet in de andere workshops tegenkomen. De reacties zijn altijd superpositief en enthousiast!
Dit is zeker een workshop waarin we flink hard aan het werk gaan, want we willen een heleboel doen en leren, zodat je vol ideeen, inspiratie en nieuwe stempelkennis naar huis gaat!
Deze workshop is: 
inclusief uitgebreide Kijkkast materialenkit twv 17,50, 
inclusief de stempelset Lovely & Sweet 
en de bijpassende Lovely & Sweet stansset twv 63,75, 
inclusief een luxe materialenpakket met daarin een half pak Nature's Sweetness Specialty DSP, een half pak Cork Embellishments en 1/4 rol Faux Leather Trim, waarvan de totale waarde 16,75 is,
en uiteraard inclusief een hele berg inspiratie!
ACTIE: Deelname aan deze workshop is 92,50 (waarde van alleen de materialen is al 98 euro!)
EXTRA: Bij tijdig boeken van de workshop mag je een Sale-A-Brationgeschenk uit de categorie 60 euro uitkiezen!
LET OP! Aanmelden kan tot uiterlijk 10 februari ivm het bestellen van de materialen en het maken van de pakketten! 
Er is plaats voor maximaal 5 personen zodat ik aan elke deelnemer ruim voldoende begeleiding kan geven. De workshop gaat door met minimaal drie deelnemers.
* Je neemt zelf een aantal basis benodigdheden mee, en je ontvangt hiertoe ruim van te voren een lijstje.* (Deze workshop is VOLGEBOEKT! Had je je graag willen aanmelden voor deze Masterclass? Laat het mij even weten. Bij voldoende belangstelling probeer ik deze workshop nog eens in te plannen en krijg jij als eerste kans je aan te melden!)


19 februari: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 


Dinsdag 20 februari: 20.00 -22.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Woensdag 21 februari: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Donderdag 22 februari: 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 23 februari: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info


26 februari: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 


VOLGEBOEKT*NIEUW* Donderdag 29 februari 14.00 - 17.00 uur! Suikerzoete Taartjes-kaartjes!
Een heerlijke workshop met zachte zoete kleurtjes en motiefjes, waarin we heerlijk zoete taartjes op kaartjes gaan verwerken. Het worden zo vrolijke, feestelijke gedetailleerde kaarten voor een lieve jarige!
We maken letterlijk de lekkerste, calorieloze taartjes en gaan deze lekker overdadig versieren. Het is taart, dus dan mag dat!
Steekwoorden:Fris, veel laagjes, pastels, streepjes, watercolourlook, reliefjes, decoreren, lief, dots, vrolijk, feestelijk, zoet, persoonlijk, smakelijk! 
We maken deze keer onder andere gebruik van de stempelset Cake Fancy, die veel meer mogelijkheden heeft dan je op het eerste oog in de gaten zult hebben. We combineren deze stempels op allerlei manieren zodat we lekker veel verschillende looks kunnen maken! Een echte blije workshop waarin ik je laat zien dat je ook met een bescheiden hoeveelheid producten echt superleuke en luxe projecten kunt maken. Je krijgt veel leuke papiertjes, lintjes en embellishments bij deze workshop, voor elk project is er namelijk een goed verzorgde kaartkit. Lekker veel decoreren, dat past bij deze blije taartjes-kaartjes!


Deelname aan de workshop is 25.00 euro.
***Aanbieding: Bestel jij bij je aanmelding de set Cake Fancy ( a 25 euro) mee krijg je 5 euro korting op de workshop!
* Voor deze workshop is een basisstempelkennis, of creatieve ervaring al voldoende. Als je de basis beheerst, stempelen, snijden, stansen ed, komt het helemaal goed!
* Er is plek voor maximaal 5 personen zodat ik iedereen persoonlijke begeleiding en hulp kan geven. De workshop gaat door bij minimaal drie deelnemers.
(Deze workshop is volgeboekt!)


29 Februari Einde van de Sale-A-Bration!MAART 2024

💟Maart = Feestmaand bij de Kijkkast!💟

4 maart: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 

NIEUW! VOLGEBOEKT! Woensdag 6 maart 14.00 - 16.00 uurKijkkast Stempelmomentje! 
Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl! Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel je even in een heel ontspannen sfeer een leuke luxe kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. 
Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen. Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen. Deelname is slechts 7,50 euro (Deze workshop is VOLGEBOEKT)

11 maart: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 

13 t/m 16 maart: Afwezig ivm ON STAGE, het grote event voor Stampin'Up! demo's, deze keer in Rotterdam!

💥17 maart: De Kijkkast bestaat elf jaar!💥


18 maart: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 


Woensdag 20 maart: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Donderdag 21 maart: 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 22 maart: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Dinsdag 26 maart: 20.00 -22.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info


25 maart: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 

***25 maart: Laatste dag om je aan te melden voor de workshop "Franse Elegance" Voorjaarsachtige lavendelkaarten van 20 april a.s.!


*NIEUW* Zaterdag 30 maart 14.00 - 17.00 uur! Stoere Muzikale kaarten met Rock & Roll
Laat je artistieke kant naar buiten komen, en haal (al dan niet aanwezige) muzikale talenten terug met het maken van deze eigentijdse coole Artsy kaarten in muzikale stijl!
Muziek laat de wereld draaien zeggen ze wel eens! Zonder muziek is het maar saai! En in zowel tijden van vreugde als van verdriet halen we er muziek bij. We kunnen niet zonder! Daarom is muziek ook een universeel thema voor je kaarten!
In deze workshop gaan we volop mixen en matchen en komen er een aantal mooie stoere tips en trucs voorbij om bijvoorbeeld ruige achtergronden, contrasten, te gekke composities en verrassende combinaties te maken. 
We maken kaarten in verrassende vormen of opbouwwijzen, en ook een coole nieuwe funfold zal niet ontbreken! De workshop is lekker anders dan anders, maar niet heel moeilijk, dus is voor iedereen prima te doen! Toch zit er ook voor de ervaren stempelaar voldoende uitdaging en verrassing in!
Niet geschikt dus voor de mensen die voor het geeikte en veilige gaan, wel voor de liefhebbers van origineel, gedurfd, creatief, en uitgesproken!
Steekwoorden: Artistiek, gedurfd, grungy, muzikaal, modern, ongewoon, en geschikt voor elke leeftijd!
Je ontvangt bij deze workshop luxe materialenpakketjes voor elk project!
We maken onder andere gebruik van de stempelset Rock Star en het bijpassende Rock & Roll Designpapier. Laat deze stoere workshop je verrassen! Wie durft?

Deelname aan de workshop is 25.00 euro.
***Aanbieding: Bestel jij bij je aanmelding de set Rock Star, bestaande uit stempels en stansen ( a 59,25 )  mee krijg je 10 euro korting op de workshop!
* Voor deze workshop is een basisstempelkennis, of creatieve ervaring al voldoende. Als je de basis beheerst, stempelen, snijden, stansen ed, komt het helemaal goed!
* Er is plek voor maximaal 5 personen zodat ik iedereen persoonlijke begeleiding en hulp kan geven. De workshop gaat door bij minimaal drie deelnemers. (nog enkele plekjes beschikbaar!)


APRIL 2024

1 april: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 

NIEUW! Zaterdag 6 april 14.00 - 17.00 uur: Verrassingsworkshop!
In deze workshop maken we een aantal totaal verschillende projecten! Verschillende stijlen, verschillende kleuren, verschillende stempelsets, verschillende mogelijkheden! Kaarten zul je zeker tegenkomen, maar wellicht ook een leuke kadoverpakking of ander 3d Item! Een verrassende workshop dus, met een verbazend leuke prijs voor wat je krijgt, zoals je van de Kijkkast gewend bent! 
Ook is deze workshop een leuke manier om in ontspannen sfeer heel veel verschillende materialen en stijlen te leren kennen, en natuurlijk zitten er ook altijd wel wat nieuwe stempeltrucjes in verstopt! Gewoon een gezellige, creatieve, verrassende en ontspannen middag! 
Je krijgt voor elk project telkens een goed verzorgde materialen set inclusief alles wat je nodig hebt!
-Deelname is 15 euro Er is maximaal plaats voor 6 personen en de middag gaat door bij minimaal drie deelnemers. (nog enkele plekjes beschikbaar)

8 april: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 


NIEUW! Woensdag 10 april 14.00 - 16.00 uurKijkkast Stempelmomentje! 
Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl! Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel je even in een heel ontspannen sfeer een leuke luxe kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. 
Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen. Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen. Deelname is slechts 7,50 euro (nog enkele plekjes beschikbaar)


12 t/m 15 april: Gereserveerd

15 april: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 


Dinsdag 16 april: 20.00 -22.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Woensdag 17 april: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Donderdag 18 april: 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 19 april: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info


*NIEUW* Zaterdag 20 april 14.00 - 17.00 uur! Voorjaarsachtige lavendelkaarten met een vleug "Franse Elegance"
 Waan je in een zonovergoten Franse Provence met het maken van deze luxe opgebouwde frisse, vriendelijke kaarten vol prachtig bloeiende en geurende lavendel! Daarnaast maken we ook nog een verrassingsproject, geheel in lavendelstijl, heel bruikbaar, origineel EN leuk!
In deze workshop maak je bijzonder mooie, en alledrie heel verschillende projecten, in een luxe, romantische, natuurlijke voorjaarssfeer! 
Daarbij doen we een knipoog naar een nostalgisch postkaartenthema, en maken we onze eigen luxe lavendel embellishments in deze sfeer!


Hierbij werd ik uiteraard geinspireerd op de schitterende Perennial Lavendercollectie die in de Mini Catalogus te bewonderen is, maar ik voeg daar uiteraard een eigenzinnig Kijkkast sausje aan toe!
Steekwoorden: Verweerde elementen, zachte paars en groentinten, romantiek, stempeltechniek, nostalgie, lieflijk, gelaagdheid, frisheid, details, naturellen en heel veel sfeer! 
Je ontvangt bij deze workshop luxe materialenpakketjes voor elk project!
We maken onder andere gebruik van de stempelset Painted Lavender en het bijpassende Perennial Lavender Designpapier. Laat deze set je verrassen!
-Deelname aan de workshop is 25.00 euro.***
Je ontvangt bij deze workshop luxe materialenpakketjes voor elk project!
***Aanbieding: Bestel jij bij je aanmelding de set Painted Lavender (stempels en stansen a 57,50)  mee krijg je 10 euro euro korting op de workshop!
Let op: Aanmelden voor deze workshop kan tot uiterlijk 25 maart!
* Voor deze workshop is enige stempelervaring wel erg fijn. Als je de basis beheerst, stempelen, snijden, stansen ed, komt het helemaal goed!
* Er zijn maximaal 5 plekjes beschikbaar zodat ik iedereen voldoende persoonlijke begeleiding kan geven. De workshop gaat door bij minimaal drie deelnemers.
(nog enkele plekjes beschikbaar)


22 april: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 

NIEUW! Donderdag 25 april 14.00 - 17.00 uur: Verrassingsworkshop!
In deze workshop maken we een aantal totaal verschillende projecten! Verschillende stijlen, verschillende kleuren, verschillende stempelsets, verschillende mogelijkheden! Kaarten zul je zeker tegenkomen, maar wellicht ook een leuke kadoverpakking of ander 3d Item! Een verrassende workshop dus, met een verbazend leuke prijs voor wat je krijgt, zoals je van de Kijkkast gewend bent! 
Ook is deze workshop een leuke manier om in ontspannen sfeer heel veel verschillende materialen en stijlen te leren kennen, en natuurlijk zitten er ook altijd wel wat nieuwe stempeltrucjes in verstopt! Gewoon een gezellige, creatieve, verrassende en ontspannen middag! 
Je krijgt voor elk project telkens een goed verzorgde materialen set inclusief alles wat je nodig hebt!
-Deelname is 15 euro Er is maximaal plaats voor 6 personen en de middag gaat door bij minimaal drie deelnemers.
(deze workshop is volgeboekt!)

29 april: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 

30 april: Einde Jaar Catalogus/ Einde Mini Catalogus

MEI 2024

6 mei: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 


Woensdag 8 mei 14.00 - 16.00 uurKijkkast Stempelmomentje! 
Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl! Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel je even in een heel ontspannen sfeer een leuke luxe kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. 
Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen. Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen. Deelname is slechts 7,50 euro (nog enkele plekjes beschikbaar)


13 mei: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 


Dinsdag 14 mei: 20.00 -22.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Woensdag 15 mei: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Donderdag 16 mei: 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 17 mei: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info


20 mei: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 

27 mei: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 


JUNI 2024

3 juni: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 

Donderdag 6 juni 14.00 - 16.00 uurKijkkast Stempelmomentje! 
Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl! Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel je even in een heel ontspannen sfeer een leuke luxe kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. 
Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen. Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen. Deelname is slechts 7,50 euro (nog enkele plekjes beschikbaar)


10 juni: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 


Dinsdag 11 juni: 20.00 -22.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Woensdag 12 juni: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Donderdag 13 juni: 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 14 juni: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info


17 juni: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 


Woensdag 19 juni: Workshop aan besloten groep

Zaterdag 22 juni: Creativity Now, creatief online event voor Stampin'Up Demonstratrices


24 juni: Meebesteldag tot 19.00 uur (elke maandag) 


Zaterdag 29 juni : Teamdag voor de leden van het Kijkkast Team!

JULI 2024

Donderdag 18 juli 14.00 - 16.00 uurKijkkast Stempelmomentje! 
Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl! Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel je even in een heel ontspannen sfeer een leuke luxe kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. 
Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen. Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen. Deelname is slechts 7,50 euro  (deze middag is volgeboekt)


Dinsdag 24 juli: 20.00 -22.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Woensdag 25 juli: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Donderdag 26 juli: 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 27 juli: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Woensdag 31 juli 14.00 - 16.00 uurKijkkast Stempelmomentje! 
Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl! Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel je even in een heel ontspannen sfeer een leuke luxe kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. 
Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen. Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen. Deelname is slechts 7,50 euro (nog enkele plekjes beschikbaar)

AUGUSTUS 2024Dinsdag 20 augustus: 20.00 -22.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Woensdag 21 augustus: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Donderdag 22 augustus: 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 23 augustus: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info


Donderdag 29 augustus 14.00 - 16.00 uurKijkkast Stempelmomentje! 
Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl! Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel je even in een heel ontspannen sfeer een leuke luxe kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. 
Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen. Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen. Deelname is slechts 7,50 euro (nog enkele plekjes beschikbaar)


SEPTEMBER 2024

Donderdag 5 september 14.00 - 16.00 uurKijkkast Stempelmomentje! 
Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl! Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel je even in een heel ontspannen sfeer een leuke luxe kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. 
Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen. Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen. Deelname is slechts 7,50 euro Dinsdag 17 september: 20.00 -22.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Woensdag 18 september: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Donderdag 19 september: 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 20 september: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info


*De aanmeldingen voor de workshops gaan vaak heel erg snel! En vol is vol! Inschrijvingen gaan op volgorde van binnenkomst....Wees er dus snel bij! Aanmelden kan heel eenvoudig door mij een email te sturen!
* Om diverse redenen ben ik genoodzaakt jullie te vragen het workshopbedrag bij aanmelding te voldoen. Pas dan is je inschrijving definitief, dit o.a. vanwege het tijdig bestellen van materialen.
* Mocht een workshop volgeboekt zijn, laat het mij dan gerust weten als je graag mee had willen doen. Er wordt dan met jou als eerste contact opgenomen als er een plaatsje vrij komt of als er een extra workshopdatum wordt ingepland.
* Zie je een leuke workshop waarvan je graag zou willen dat ik deze op een andere datum, of eventueel bij jou thuis zou komen doen, neem dan gerust contact met me op. Ook als je eigen workshopverzoeken hebt: Geef ze gerust aan me door!
* Als er onvoldoende inschrijvingen zijn voor een workshop behoud ik me het recht voor de workshop te cancelen. Natuurlijk krijg je, mocht je je al aangemeld hebben, dan het reeds betaalde workshopbedrag meteen retour.
* Kijkkast-workshops zijn niet bedoeld voor collega demo's


36 opmerkingen :

 1. Oh, oh, oh, wat een leuke workshops! Kan bijna niet kiezen (moet wel). Heb me alvast weer voor een hele leuke opgegeven! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oohh, eindelijk vind ik echt leuke en originele Stampingup-workshops! Te gek! Nu nog kiezen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor jouw workshops rij ik graag een uurtje. De projecten zijn super, origineel, ECHT iets voor een stempelliefhebber. Ik doe er altijd nieuwe techniekjes of ideetjes van op! Je doet het zo leuk, bent gezellig, positief en zo enthousiast en ik kom er altijd helemaal opgeladen en vol inspiratie vandaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjulliewel Lucy, Carla en Ellen! Ik ben erg blij met jullie gezellige aanwezigheid bij de workshops! En jullie enthousiasme geeft mij energie en inspiratie! Dus het werkt twee kanten op ;o) Tot snel!

   Verwijderen
 4. Ik sluit me helemaal bij je aan Ellen! Carla, kiezen is bijna niet te doen, het allemaal zo leuk! Wie weet kom ik je binnenkort een keer tegen aan de gezellige tafel bij Annette.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, dat kiezen is inderdaad haast niet te doen! Soms is het een beetje een verrassing wat je te wachten staat, maar de omschrijvingen zijn toch redelijk veelzeggend en ik ben nog NOOIT teleurgesteld! Het ziet er soms heel ingewikkeld uit met goede uitleg en heel veel geduld wordt het duidelijk uitgelegd en blijk ik het OOK te kunnen. Zo gaaf! Meestal veel Oh's en Ah's hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, herkenbaar Marieke, de ooooh's en aaaaah's. Bij mij floept het er ook uit, kan me niet inhouden, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik WAS teleurgesteld in StampinÚp!... door sommige demo's.... maar bij jou ben ik weer helemaal enthousiast geworden! De materialen zijn natuurlijk geweldig, maar bij jouw workshops leer je ook echt nieuwe dingen, elke keer is weer totaal anders, en je laat zien dat een demo ook anders kan zijn dan een opdringerige verkoopster, en een workshop iets heel anders is dan een verkoopshow... Bij jou kom ik, en bestel ik, omdat ik dat WIL en niet omdat het van me verwacht wordt. Ik geniet er altijd nog weken van na en doe ook thuis nu veel meer met mijn spullen! Ik ben FAN!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve dames, jullie maken me aan het blozen! Wat lief!!!! Maar nogmaals, het werkt twee kanten op hoor! Door dat jullie graag komen en blijven komen, kan ik dit blijven doen! XXX Annette

   Verwijderen
 8. Bij jou voelen mensen zich echt welkom! Je maakt er altijd echt werk van en doet het met liefde en aandacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoihoi, ik wil graag een vriendinnenworkshop organiseren bij me thuis, ik neem binnenkort contact met je op!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb al diverse workshops gedaan bij meerdere demonstratrices, maar de leukste workshops deed ik absoluut bij jou!!! Liefs Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kun je de blendabilities part
  2 ook volgen als je part 1 niet hebt gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is wel belangrijk dat je de basis-inkleurmethode kent Lucy, want deze workshop is daar een vervolg op... Ik ga sowieso kijken of ik nog extra workshops in kan voegen....
  En dan bij voldoende belangstelling ook nog een Part 1 workshop ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo, wat een leuke workshops weer! Ik heb me maar weer ingeschreven voor een aantal. Wordt zo zennnnn van kaarten maken.
  Jammer van de Blendabilities, maar hopelijk komt er volgend jaar een beginners workshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Lucy, de Blendabilitiesworkshop was al bijna meteen volgeboekt. Het plan is om zo rond januari/februari gewoon een nieuwe serie workshops in te plannen! Dan kan ik meteen al die technieken en special effects doen! ;o) En bedankt voor je enthousiaste reactie! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh joepie, nieuwe workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk Annette, ik kom snel weer eens gezellig meedoen! Ik kan me er nu al op verheugen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gave dingen hoor! Ik heb er al weer zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een geweldig programma Annette, super dat je alles zo mooi opgebouwd hebt met de Blendabilities en Project Life! Ook je normale workshops zijn heel aantrekkelijk en origineel! Ik kom graag weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Marianne van Dam27 januari 2015 om 10:26

  Ziet er weer fantastisch uit en ik weet uit ervaring dat jouw workshops exceptioneel goed zijn en waar voor hun geld! Geen eenheidsworst, maar iets waar met hart en ziel aan gewerkt is! De reistijd is absoluut de moeite waard!
  Groeten van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wilma van Veen-Dijkman11 maart 2015 om 21:54

  Ik wil je nog even heel erg bedanken voor je persoonlijke aandacht en uitleg! Daar ben ik echt heel erg mee opgeschoten! Heel fijn ook dat ik totaal niet het gevoel had dat je me tot een bestelling probeerde te praten, wat ik elders vaak wel had. Uit alles sprak je oprechte belangstelling en liefde voor wat je doet. Je hebt ook echt verstand van zaken. Geen vraag was te gek. Als iemand een goede demo zoekt... dan kan ik jou echt van harte aanraden. Wat een aangename ervaring heb ik gehad door naar jouw workshopavond te komen. Ik kwam in een warm bad! Heel erg bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Carla Beerepoot23 april 2015 om 17:59

  Ojaaa, vanavond weer een supergezellige Project Life Avond bij Annette! Het is elke keer weer een avond waarvan ik nog wekenlang nageniet omdat jij op de een of andere manier leert om anders naar dingen te kijken waardoor ik enorm veel inspiratie krijg! Je hebt van die ideeen waarvan ik denk: BRILJANT! Waarom heb ik dat nou niet bedacht? Zo gaaf! En je bent ook zo lekker nuchter en niet gericht op verkoop. Het gaat echt om het creatieve en het plezier en dat voel je. Jouw workshops zin uniek, en daar mag je trots op zijn. Tot vanavond, ik heb er zo'n zin in, mijn tas staat al in de auto!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wendy Steltenpool7 september 2015 om 00:09

  De beste workshops doe ik absoluut bij jou Annette! Origineel, veel tips, en SUPER INSPIREREND! Je weet altijd meer uit de materialen te halen, en na zo'n workshop geniet ik nog een hele poos na! Positief, leuk, lief, vakkundig en geduldig... en heel origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Bedankt voor de geweldige workshop Annette. Wat steek ik toch altijd veel op van jouw workshops! Ik hoop dat je de Layered Vintage workshop nog een keer gaat doen, want die wil ik graag nog meedoen! Jammer dat ik de andere keren niet kon!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ga weer wat workshops boeken hoor! Zo leuk allemaal! En ik weet bij jou altijd zeker dat het super is!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Yeejj, weer wat gave workshops in het vooruitzicht!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat weer een GEWELDIG aanbod aan workshops Annette!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. De leukste workshops doe je bij Annette! Geweldig, origineel, Heel duidelijk en informatief, leerzaam, inspirerend, gezellig en tot in de puntjes voorbereid zodat je alleen nog maar hoeft genieten van het werken met stempels en inkt! Een ware belevenis, elke keer weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Dank voor de GEWELDIG georganiseerde, gezellige en originele workshop Annette! Wat een leuke mensen ook! De sfeer heb ik nog nooit zo meegemaakt. Voelde me meteen welkom! De projecten zijn prachtig en jouw enthousiasme en creativiteit zijn zo aanstekelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Annete ik heb al heel veel workshops gedaan, maar geen van alle zijn ze te vergelijken met die van jou! Uniek, uitgebreid, prachtig, geduldig, kundig! en altijd met die bjzondere details die bij jouw eigen mooie stijl horen! Ik heb al zin in volgende maand, je masterclass! Lieve groet van Ineke.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hai Annette, wat fijn weer die nieuwe workshops! Maar ik heb een vraag! Kan ik de Masterclass Herfstkaarten (die lijkt me weer geweldig!) ook doen met onze groep stempelvriendinnen? We hebben een groep van vijf! En de vorige keren zijn jouw geweldige workshops ons enorm bevallen! Ik hoor graag van je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Karin, wat leuk jouw enthousiasme! Volgens mij is dat wel te realiseren hoor, we bespreken het even via mail of pb! Gezellig dat jullie weer met z'n allen mee willen doen!

   Verwijderen
 32. Lieve Annette, ik heb bij jou pas weer een geweldige workshop gedaan, en ook komend weekend kom ik graag weer bij je. Wat zijn jouw workshops, je ideeen, je technieken, en je geduldige, duidelijke manier van uitleggen toch geweldig! Ook na al die jaren, en na al die workshops, ben ik bij jou nooit uitgeleerd!! Ik geniet elke keer nog heel lang na, na zo’n fantastische middag! Daarbij ook nog eens supergezellig! dankjewel! Je bent een topper!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!