Agenda

Hierbij een overzicht van de workshops die momenteel ingepland staan. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld en  zo goed mogelijk actueel gehouden. 

Als je dat leuk vindt en graag eens met je eigen vrienden en bekenden wilt werken met stempels kan ik ook bij jou thuis, of op locatie, een workshop komen geven. Je kunt dan zelf aangeven wat voor soort workshop je graag wilt en kunt er bovendien gratis producten mee "verdienen"... Sowieso staat een workshop garant voor een gezellige supercreatieve ochtend, middag of avond. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten!. 

Workshops in deze agenda vinden -tenzij anders vermeld- plaats bij mij thuis in Wognum.
De deelnemers die zich hebben aangemeld voor een workshop ontvangen tijdig een mail met daarin de eventueel zelf mee te nemen gereedschappen, foto's of wat verder van toepassing isDonderdag 10 januari 20.00 uur workshop op locatie (besloten groep)

NIEUW! Zaterdag 12 januari 2019 OPEN HUIS BIJ DE KIJKKAST!
Om de komst van de nieuwe voorjaarscatalogus en de start van de Sale-A-Bration feestelijk te vieren houden we van 14.00 tot 17.00 een feestelijk open huis!
Gedurende deze uren kun je binnenkomen wanneer je wilt. allerlei nieuwe stempelmaterialen in het echt bekijken, je laten inspireren door de gemaakte voorbeelden, zelf aan de slag gaan bij de Make&Take, en je nieuwe catalogus en Sale-A-Brationfolder in ontvangst nemen! Er is natuurlijk koffie, thee en lekkers en er zijn leuke prijzen te winnen! Toegang is gratis maar vooraf aanmelden is fijn ivm het maken van voldoende Make& Takekits!

Woensdag 16 januari10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info


Donderdag 17 januari, 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 18 januari 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info


NIEUW! woensdag 23 januari10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 3,50 euro ( nog enkele plekjes beschikbaar)

NIEUW! Zaterdag 26 januari: 14.00 tot 17.00 uur: Techniekenworkshop Grungy Garage!


Met de nieuwe geweldige suite Classic Garage en een aantal unieke inktige "Grunge"technieken die je alleen bij de Kijkkast leert maken we vandaag de stoerste projecten! Vol tips en trucs voor het bereiken van een verweerde, versleten, stoere look maar toch met frisse warme kleuren en daarnaast vol handgemaakte details. We bouwen in lagen mooie stoere achtergronden op, doen een paar eenvoudige maar heel doeltreffende inkleurtechnieken, gaan aan de slag met wat materiaal dat in de schuur(!)  thuishoort, en doen van alles met inkt! Kortom: Een superleerzame workshop met gegarandeerd bergen inspiratie! De gebruikte materialen komen uit de reeds genoemde Classic Garage Suite. De gebruikte stempels en dies neem je na afloop mee naar huis. Bij deze workshop is, zoals altijd, een luxe workshopkit EN het gebruik van alle benodigde gereedschappen en materialen inbegrepen!
Deelname aan deze superdeluxe workshop, inclusief alle genoemde zaken, waaronder de stempelset Geared Up Garage (twv 25 euro) en de Geared Up garage Thinlits (twv 40 euro), workshopkits, koffie, thee en lekkers is 79,95 euro. (Je mag bij aanmelding 1 gratis Sale-A-Brationproduct uitkiezen uit de artikelen met het oranje Icoontje) (Deze workshop is VOL geboekt) 


Donderdag 29  januari 20.00 uur workshop op locatie (besloten groep)

NIEUW! Zaterdag 2 februari 14.00 -17.00 uur Stempelset in de hoofdrol!
Nieuw bij de Kijkkast zijn deze workshops die je als serie kunt volgen maar ook gewoon per keer los te boeken zijn. Je kunt er dus een of twee volgen, maar ook allemaal!
Deze keer in de hoofdrol: De Butterfly Gala set! 
 
Het is fijn om stempels te hebben, maar nog fijner is het om er veel mee te kunnen doen, zodat je je stempels ook volop kunt gaan en blijven gebruiken! Er kan namelijk VEEL MEER dan dat wat je in de catalogus ziet! Ik haal graag het maximale uit een set, doe er graag telkens iets anders mee, en breng deze ideeen graag op mijn cursisten over. In deze workshops diepen we telkens de mogelijkheden van een set uit. Ook eventuele leuke trucjes en foefjes of gekke grappige toepassingen met de set kunnen voorbij komen!...Geen heel moeilijke technieken, wel diverse stijlen en werkstukken, en totaal verschillende projecten, zodat je kunt ervaren en zien hoe veelzijdig de set is. En... wat je leert kun je natuurlijk ook weer op je andere stempelsets toepassen! Door iedereen te volgen of je nu beginner of gevorderde bent!
Deelname voor deze workshop is 19,50, daarvoor krijg je de workshop, alle benodigde materialen, koffie, thee en lekkers en een shoptegoed van 7,50 euro. (Deze workshop is volgeboekt!) 

NIEUW! Woensdag 6 februari 14.00 tot 16.00 uur Mini-Techniekworkshop ONE SHEET WONDER! Zelf je designpapier maken met stempels, inkt, embossingpoeders, stukjes papier en wie weet wat er nog meer voorbij komt. ;o) Van dit zelfgemaakte vel papier maken we vervolgens een leuke set van frisse voorjaarsachtige kaarten (want daar zijn we wel aan toe toch?) die voor allerlei gelegenheden te gebruiken zijn. Je kiest zelf welke teksten je op de kaarten stempelt!
Een workshop die door iedereen te volgen is, of je nu beginnend stempelaar bent of flink gevorderd.
*Dit is weer eens een heel andere manier om je stempelspulletjes te gebruiken en het resultaat is verrassend leuk!* 
Deelname aan deze workshop is 14,50 euro 

Zaterdag 9 februari (gereserveerd)

Woensdag 13 februari 10.00 tot 12.00 uur of 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info


Donderdag 14 februari, 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 15 februari 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

Zaterdag 16 en zondag 17 februari Workshop aan besloten groep


NIEUW! woensdag 20 februari10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 3,50 euro (Deze ochtend is vol geboekt!)


NIEUW! Vrijdag 22 februari : 14.00 tot 17.00 uur:  Themaworkshop Stamparatus! Sinds het uitkomen van de fantastische Stamparatus is deze ontzettend geliefd en voor vele stempelaars al onmisbaar geworden!! Deze aanwinst is dan ook enorm populair en dat is niet voor niets! ! De fantastische Stamparatus is een innovatieve stempelhulp met oneindige mogelijkheden en extra's wat heel veel nieuwe technieken mogelijk maakt! Om alle mogelijkheden ook volop te benutten is er vandaag een workshop vol tips en trucs om de basisvaardigheden voor het gebruik van  prachtige stempelhulp goed te leren! Maar ook is dit een workshop vol extra techniekjes en leuke handigheidjes en effecten die je alleen met de Stamparatus kunt doen! Geen compleet afgewerkte kaartjes deze keer, maar een echte, superleerzame "class"waarin je in een korte tijd heel veel leert over je nieuwe aanwinst!  Voor deelname aan deze workshop is het dan ook nodig dat je je eigen Stamparatus meebrengt! Deelname aan de workshop is 24,50. Voor deelnemers die hun Stamparatus bij de Kijkkast hebben besteld is deze workshop helemaal GRATIS! ( voor deze workshop is nog een plaatsje beschikbaar)


 Image result for stamparatus


NIEUW! Zaterdag 2 maart 14.00 -17.00 uur  Stempelset in de hoofdrol!

Nieuw bij de Kijkkast zijn deze workshops die je als serie kunt volgen maar ook gewoon per keer los te boeken zijn. Je kunt er dus een of twee volgen, maar ook allemaal!

Deze keer in de Hoofdrol: De Piece of Cake Bundle!

Piece Of Cake Photopolymer BundlePiece Of Cake Photopolymer Bundle


Het is fijn om stempels te hebben, maar nog fijner is het om er veel mee te kunnen doen, zodat je je stempels ook volop kunt gaan en blijven gebruiken! Er kan namelijk VEEL MEER dan dat wat je in de catalogus ziet! Ik haal graag het maximale uit een set, doe er graag telkens iets anders mee, en breng deze ideeen graag op mijn cursisten over. In deze workshops diepen we telkens de mogelijkheden van een set uit. 
Ook eventuele leuke trucjes en foefjes of gekke grappige toepassingen met de set kunnen voorbij komen!
Deze keer gebruiken we ook EMBOSSING PASTE om extra effecten en achtergronden mogelijk te maken...


...Geen heel moeilijke technieken, wel diverse stijlen en werkstukken, en totaal verschillende projecten, zodat je kunt ervaren en zien hoe veelzijdig de set is. En... wat je leert kun je natuurlijk ook weer op je andere stempelsets toepassen! Door iedereen te volgen of je nu beginner of gevorderde bent!
Deelname voor deze workshop is 19,50, daarvoor krijg je de workshop, alle benodigde materialen, koffie, thee en lekkers en een shoptegoed van 7,50 euro. (Deze workshop is volgeboekt)

Woensdag 6 maart 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info


Donderdag  7 maart 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info


Vrijdag 8 maart 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

NIEUW! woensdag 13 maart10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 3,50 euro (Nog enkele plekjes beschikbaar!))

Donderdag 14 maart: 19.30-22.00 uur: Workshop aan besloten groep!Vrijdag 15 maart t/m maandag 25 maart: Start van de kijkkast Feest Tiendaagse!! Elke dag nieuws, aan aanbieding of leuke actie!


NIEUW! Zaterdag 16 maart 14.00-17.00 uur  Themaworkshop:  Romantic Lace & Flowers.
Vandaag maken we een prachtige set romantische projecten... Lieflijke zachte vergrijsde lentekleuren, gehaakt kant, tijdloos, brocante, veldbloemen.. dat is de sfeer die we gaan vastleggen. 
Eigenlijk schieten woorden gewoon te kort om deze projecten te beschrijven, dus laat ik het hier maar bij houden.... ;o)
Houd je van romantiek, brocante, en een vleugje vintage? Dan is dit gewoon ECHT de workshop voor jou!
Laat je deze middag verbazen over je eigen kunnen! 
Deelname aan deze workshop, inclusief alle materialen is 19,50 euro (nog enkele plekjes beschikbaar)

Zondag 17 maart De Kijkkast bestaat 6 jaar!

Zaterdag 23 en zondag 24 maart GERESERVEERD

Maandag 25 Maart: Laatste dag van de Kijkkast Feest-Tiendaagse!

NIEUW! Zaterdag 30 maart HIGH TEA STEMPELPARTEA! Een superfeestmiddag geheel in het "thee"ma van THEE! We doen uiteenlopende projectjes, leren nieuwe technieken en maken een fraai groter werkstuk!
Inclusief goodiebag, diverse projecten, en een keur aan heerlijke theesoorten. Tevens verzorgen we een proeverij van gezonde en zoete lekkernijtjes! 
Dit wordt iets heel bijzonders....Er zijn beperkt plaatsjes beschikbaar... Kijk HIER voor alle informatie over deze middag!
Afbeeldingsresultaat voor High Tea

NIEUW! Zondag 31 maart HIGH TEA STEMPELPARTEA! Ja we doen het nog een keertje! Een superfeestmiddag geheel in het "thee"ma van THEE! We doen uiteenlopende projectjes, leren nieuwe technieken en maken een fraai groter werkstuk!
Inclusief goodiebag, diverse projecten, en een keur aan heerlijke theesoorten. Tevens verzorgen we een proeverij van gezonde en zoete lekkernijtjes! 
Dit wordt iets heel bijzonders....Er zijn beperkt plaatsjes beschikbaar... Kijk HIER voor alle informatie over deze middag! (De zondagmiddag is geheel vol geboekt!)
Afbeeldingsresultaat voor High Tea

Zondag 31 maart: Laatste dag van de Sale-A-Bration. 
                             Om 19.00 uur: Laatste bestelling binnen de Sale-A-Bration

Zaterdag 6 april: Gereserveerd


NIEUW! Zondag 7 april 14.00 -17.00 uur Stempelset in de hoofdrol!
Nieuw bij de Kijkkast zijn deze workshops die je als serie kunt volgen maar ook gewoon per keer los te boeken zijn. Je kunt er dus een of twee volgen, maar ook allemaal!
Deze keer in de Hoofdrol: Bloom by Bloom!
Bloom By Bloom Photopolymer BundleBloom By Bloom Photopolymer Bundle


Het is fijn om stempels te hebben, maar nog fijner is het om er veel mee te kunnen doen, zodat je je stempels ook volop kunt gaan en blijven gebruiken! Er kan namelijk VEEL MEER dan dat wat je in de catalogus ziet! Ik haal graag het maximale uit een set, doe er graag telkens iets anders mee, en breng die ideeen graag op mijn cursisten over. In deze workshops diepen we telkens de mogelijkheden van een set uit. 
Ook eventuele leuke trucjes en foefjes of gekke grappige toepassingen met de set kunnen voorbij komen!...Geen heel moeilijke technieken, wel diverse stijlen en werkstukken, en totaal verschillende projecten, zodat je kunt ervaren en zien hoe veelzijdig de set is. En... wat je leert kun je natuurlijk ook weer op je andere stempelsets toepassen! Door iedereen te volgen of je nu beginner of gevorderde bent!
Deelname voor deze workshop is 19,50, daarvoor krijg je de workshop, alle benodigde materialen, koffie, thee en lekkers en een shoptegoed van 7,50 euro. (Deze workshop is volgeboekt) 

Vrijdag 12 en zaterdag 13 April ONSTAGE: Feestelijke informatie-inspiratie-feestdagen voor Stampin'Up Demonstrators.


Woensdag 17 april 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info


Donderdag 18 april, 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 19 april 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

NIEUW! woensdag 24 april10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 3,50 euro (Nog enkele plekjes beschikbaar!)

Zaterdag 4 mei, Supergezellige creatieve teamdag van mijn Stampin'Up! team: Team Inky Bizz! (zin om mee te gaan? Kom in ons team! Je bent welkom! Klik >>>hier<<< voor meer informatie!

Woensdag 8 mei 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info


Donderdag 9 mei 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 10 mei 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer InfoNIEUW! woensdag 15 mei10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 3,50 euro (Nog enkele plekjes beschikbaar)

Dinsdag 21 juni: Avond-Workshop op locatie (besloten groep)Woensdag 12 juni 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Donderdag 13 juni, 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 14 juni 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info


Donderdag 20 juni  Middag-Workshop op locatie ( besloten groep)

Zaterdag 22 juni De Kijkkast verzorgt doorlopende stempelworkshops bij....


Woensdag 10 juli 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info


Donderdag 11 juli 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 12 juli 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info


Image result for workshops


*De aanmeldingen voor de workshops gaan vaak heel erg snel! En vol is vol! Inschrijvingen gaan op volgorde van binnenkomst....Wees er dus snel bij! Aanmelden kan heel eenvoudig door mij een email te sturen!
* Om diverse redenen ben ik genoodzaakt jullie te vragen het workshopbedrag bij aanmelding te voldoen. Pas dan is je inschrijving definitief, dit o.a. vanwege het tijdig bestellen van materialen.
* Mocht een workshop volgeboekt zijn, laat het mij dan gerust weten als je graag mee had willen doen. Er wordt dan met jou als eerste contact opgenomen als er een plaatsje vrij komt of als er een extra workshopdatum wordt ingepland.
* Zie je een leuke workshop waarvan je graag zou willen dat ik deze op een andere datum, of eventueel bij jou thuis zou komen doen, neem dan gerust contact met me op. Ook als je eigen workshopverzoeken hebt: Geef ze gerust aan me door!
* Als er onvoldoende inschrijvingen zijn voor een workshop behoud ik me het recht voor de workshop te cancelen. Natuurlijk krijg je, mocht je je al aangemeld hebben, dan het reeds betaalde workshopbedrag meteen retour.
* Kijkkast-workshops zijn niet bedoeld voor collega demo's


32 opmerkingen :

 1. Oh, oh, oh, wat een leuke workshops! Kan bijna niet kiezen (moet wel). Heb me alvast weer voor een hele leuke opgegeven! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oohh, eindelijk vind ik echt leuke en originele Stampingup-workshops! Te gek! Nu nog kiezen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor jouw workshops rij ik graag een uurtje. De projecten zijn super, origineel, ECHT iets voor een stempelliefhebber. Ik doe er altijd nieuwe techniekjes of ideetjes van op! Je doet het zo leuk, bent gezellig, positief en zo enthousiast en ik kom er altijd helemaal opgeladen en vol inspiratie vandaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjulliewel Lucy, Carla en Ellen! Ik ben erg blij met jullie gezellige aanwezigheid bij de workshops! En jullie enthousiasme geeft mij energie en inspiratie! Dus het werkt twee kanten op ;o) Tot snel!

   Verwijderen
 4. Ik sluit me helemaal bij je aan Ellen! Carla, kiezen is bijna niet te doen, het allemaal zo leuk! Wie weet kom ik je binnenkort een keer tegen aan de gezellige tafel bij Annette.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, dat kiezen is inderdaad haast niet te doen! Soms is het een beetje een verrassing wat je te wachten staat, maar de omschrijvingen zijn toch redelijk veelzeggend en ik ben nog NOOIT teleurgesteld! Het ziet er soms heel ingewikkeld uit met goede uitleg en heel veel geduld wordt het duidelijk uitgelegd en blijk ik het OOK te kunnen. Zo gaaf! Meestal veel Oh's en Ah's hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, herkenbaar Marieke, de ooooh's en aaaaah's. Bij mij floept het er ook uit, kan me niet inhouden, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik WAS teleurgesteld in StampinÚp!... door sommige demo's.... maar bij jou ben ik weer helemaal enthousiast geworden! De materialen zijn natuurlijk geweldig, maar bij jouw workshops leer je ook echt nieuwe dingen, elke keer is weer totaal anders, en je laat zien dat een demo ook anders kan zijn dan een opdringerige verkoopster, en een workshop iets heel anders is dan een verkoopshow... Bij jou kom ik, en bestel ik, omdat ik dat WIL en niet omdat het van me verwacht wordt. Ik geniet er altijd nog weken van na en doe ook thuis nu veel meer met mijn spullen! Ik ben FAN!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve dames, jullie maken me aan het blozen! Wat lief!!!! Maar nogmaals, het werkt twee kanten op hoor! Door dat jullie graag komen en blijven komen, kan ik dit blijven doen! XXX Annette

   Verwijderen
 8. Bij jou voelen mensen zich echt welkom! Je maakt er altijd echt werk van en doet het met liefde en aandacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoihoi, ik wil graag een vriendinnenworkshop organiseren bij me thuis, ik neem binnenkort contact met je op!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb al diverse workshops gedaan bij meerdere demonstratrices, maar de leukste workshops deed ik absoluut bij jou!!! Liefs Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kun je de blendabilities part
  2 ook volgen als je part 1 niet hebt gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is wel belangrijk dat je de basis-inkleurmethode kent Lucy, want deze workshop is daar een vervolg op... Ik ga sowieso kijken of ik nog extra workshops in kan voegen....
  En dan bij voldoende belangstelling ook nog een Part 1 workshop ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo, wat een leuke workshops weer! Ik heb me maar weer ingeschreven voor een aantal. Wordt zo zennnnn van kaarten maken.
  Jammer van de Blendabilities, maar hopelijk komt er volgend jaar een beginners workshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Lucy, de Blendabilitiesworkshop was al bijna meteen volgeboekt. Het plan is om zo rond januari/februari gewoon een nieuwe serie workshops in te plannen! Dan kan ik meteen al die technieken en special effects doen! ;o) En bedankt voor je enthousiaste reactie! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh joepie, nieuwe workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk Annette, ik kom snel weer eens gezellig meedoen! Ik kan me er nu al op verheugen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gave dingen hoor! Ik heb er al weer zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een geweldig programma Annette, super dat je alles zo mooi opgebouwd hebt met de Blendabilities en Project Life! Ook je normale workshops zijn heel aantrekkelijk en origineel! Ik kom graag weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Marianne van Dam27 januari 2015 om 10:26

  Ziet er weer fantastisch uit en ik weet uit ervaring dat jouw workshops exceptioneel goed zijn en waar voor hun geld! Geen eenheidsworst, maar iets waar met hart en ziel aan gewerkt is! De reistijd is absoluut de moeite waard!
  Groeten van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wilma van Veen-Dijkman11 maart 2015 om 21:54

  Ik wil je nog even heel erg bedanken voor je persoonlijke aandacht en uitleg! Daar ben ik echt heel erg mee opgeschoten! Heel fijn ook dat ik totaal niet het gevoel had dat je me tot een bestelling probeerde te praten, wat ik elders vaak wel had. Uit alles sprak je oprechte belangstelling en liefde voor wat je doet. Je hebt ook echt verstand van zaken. Geen vraag was te gek. Als iemand een goede demo zoekt... dan kan ik jou echt van harte aanraden. Wat een aangename ervaring heb ik gehad door naar jouw workshopavond te komen. Ik kwam in een warm bad! Heel erg bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Carla Beerepoot23 april 2015 om 17:59

  Ojaaa, vanavond weer een supergezellige Project Life Avond bij Annette! Het is elke keer weer een avond waarvan ik nog wekenlang nageniet omdat jij op de een of andere manier leert om anders naar dingen te kijken waardoor ik enorm veel inspiratie krijg! Je hebt van die ideeen waarvan ik denk: BRILJANT! Waarom heb ik dat nou niet bedacht? Zo gaaf! En je bent ook zo lekker nuchter en niet gericht op verkoop. Het gaat echt om het creatieve en het plezier en dat voel je. Jouw workshops zin uniek, en daar mag je trots op zijn. Tot vanavond, ik heb er zo'n zin in, mijn tas staat al in de auto!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wendy Steltenpool7 september 2015 om 00:09

  De beste workshops doe ik absoluut bij jou Annette! Origineel, veel tips, en SUPER INSPIREREND! Je weet altijd meer uit de materialen te halen, en na zo'n workshop geniet ik nog een hele poos na! Positief, leuk, lief, vakkundig en geduldig... en heel origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Bedankt voor de geweldige workshop Annette. Wat steek ik toch altijd veel op van jouw workshops! Ik hoop dat je de Layered Vintage workshop nog een keer gaat doen, want die wil ik graag nog meedoen! Jammer dat ik de andere keren niet kon!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ga weer wat workshops boeken hoor! Zo leuk allemaal! En ik weet bij jou altijd zeker dat het super is!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Yeejj, weer wat gave workshops in het vooruitzicht!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat weer een GEWELDIG aanbod aan workshops Annette!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. De leukste workshops doe je bij Annette! Geweldig, origineel, Heel duidelijk en informatief, leerzaam, inspirerend, gezellig en tot in de puntjes voorbereid zodat je alleen nog maar hoeft genieten van het werken met stempels en inkt! Een ware belevenis, elke keer weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Dank voor de GEWELDIG georganiseerde, gezellige en originele workshop Annette! Wat een leuke mensen ook! De sfeer heb ik nog nooit zo meegemaakt. Voelde me meteen welkom! De projecten zijn prachtig en jouw enthousiasme en creativiteit zijn zo aanstekelijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...