Agenda

Hierbij een overzicht van de workshops die momenteel ingepland staan. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld en  zo goed mogelijk actueel gehouden. 

Als je dat leuk vindt en graag eens met je eigen vrienden en bekenden wilt werken met stempels kan ik ook bij jou thuis, of op locatie, een workshop komen geven. Je kunt dan zelf aangeven wat voor soort workshop je graag wilt en kunt er bovendien gratis producten mee "verdienen"... Sowieso staat een workshop garant voor een gezellige supercreatieve ochtend, middag of avond. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten!. 

Workshops in deze agenda vinden -tenzij anders vermeld- plaats bij mij thuis in Wognum.
De deelnemers die zich hebben aangemeld voor een workshop ontvangen tijdig een mail met daarin de eventueel zelf mee te nemen gereedschappen, foto's of wat verder van toepassing is
NIEUW! Zondag 23 september: 14.00 tot 17.00 uur Techniekenworkshop Colorful Dreamcards! Een prachtige en unieke techniekenworkshop met projecten die een heerlijk dromerige sfeer uitstralen, een echt ZEN gevoel geven en gewoon heel bijzonder zijn! We maken prachtige achtergronden in diverse sferen en stijlen, maar allen met de kenmerkende dromerige en kleurrijke uitstraling die bij deze bijzondere workshop hoort!


Deze achtergronden verwerken we vervolgens op uiteenlopende manieren waardoor ze nog specialer worden. Een workshop voor wie van kleuren, inkt, en bijzondere projecten houdt!
We werken met de prachtige stempelset Follow Your Dreams, deze set is bij de workshop inbegrepen, dus je kunt er na de workshop thuis fijn verder mee aan de slag!
*Deelname aan de workshop, inclusief de stempelset en alle benodigde materialen is 42,50 euro. 
*Boek je de workshop inclusief de bijpassende Chase your Dreams Framelits Dies twv 29 euro, dan kan dat ook. In dit geval kost deelname inclusief stempels en dies slechts 59,50 (Deze optie geeft je dus 12 euro korting!)
Voor deze bijzondere workshop werken we in een kleine groep, er zijn dus beperkt plaatsjes beschikbaar! (Deze workshop is geheel volgeboekt!)

NIEUW! Woensdag 3 oktober10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je pakketje en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 3,50 euro (nog enkele plekjes beschikbaar) 

Zaterdag 6 oktober: Gereserveerd!

Woensdag 10 oktober 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info


Donderdag 11 oktober, 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info


Vrijdag 12 oktober 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

Zaterdag 13 oktober: TEAMDAG van mijn team: Inky Bizz!


NIEUW! Zondag 14 oktober : 14.00 tot 17.00 uur:  Themaworkshop Stamparatus! Sinds 1 juni staat de Stamparatus in de jaarcatalogus, en ontzettend geliefd! Deze aanwinst is dan ook enorm populair en dat is niet voor niets! ! De fantastische Stamparatus is een innovatieve stempelhulp met oneindige mogelijkheden en extra's wat heel veen nieuwe technieken mogelijk maakt! Om alle mogelijkheden ook volop te benutten is er vandaag een workshop vol tips en trucs om de basisvaardigheden voor het gebruik van  prachtige stempelhulp goed te leren! Maar ook is dit een workshop vol extra techniekjes en leuke handigheidjes en effecten die je alleen met de Stamparatus kunt doen! Geen compleet afgewerkte kaartjes deze keer, maar een echte, superleerzame "class"waarin je in een korte tijd heel veel leert over je nieuwe aanwinst!  Voor deelname aan deze workshop is het dan ook nodig dat je je eigen Stamparatus meebrengt! Deelname aan de workshop is 24,50. Voor deelnemers die hun Stamparatus bij de Kijkkast hebben besteld is deze workshop helemaal GRATIS! ( voor deze workshop zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar!)

 Image result for stamparatus

NIEUW! Zaterdag 20 oktober: Themaworkshop: "Bambi" kerst kaartjes in Pip Studiostijl! Kleurrijke collagekaartjes met een enorm hoog schattigheidsgehalte!
Houd jij ook van vrolijke kleuren, folkmotieven, schattige Bambihertjes, nieuwe combinaties, vrolijke details en eens iets heel anders dan anders? Dit is jouw workshop! Tijdens deze workshop werken we met heel veel verschillende materialen en gebruiken we heerlijke kleuren, dus helemaal ala Pip-Studio! Wat dat voor stijl is? Deze collage geeft je een beetje een idee van de sfeer.. Leuk he?
Related image
Natuurlijk geven we er een kleurrijke maar niet geijkte kerstdraai aan!
Niet alleen het versturen wordt feestelijk, het maken zal dat ook zijn! Heel veel stempels, zelf embellishments maken, leren met wat lef maar wel heel smaakvol te mixen en matchen, lint kleuren, details aanbrengen en eens totaal andere collageachtige kerstkaartjes maken! Van zoveel vrolijkheid MOET je haast wel blij worden!! We gebruiken hierbij de stempelset Dashing Deer, en deze stempelset mag je na afloop houden! Reken er maar op dat we bijzondere dingen gaan doen met deze lieve hertjes!
Dashing Deer Clear-Mount Stamp Set
Een heel veelzijdige blije workshop! Niet moeilijk, wel verrassend en anders dan anders!
Deelname aan de workshop is INCLUSIEF de genoemde Dashing Deer stempelset (clear) t.w.v. 27 euro en het uitgebreide workshoppakket en kost 40 euro.
( Aanbieding: Wil je eventueel ook de geweldige bijpassende dies a 41 euro aanschaffen en bestel je deze meteen bij aanmelding voor de workshop mee, dan betaal je in plaats van 41 euro slechts 29 euro extra! Je hebt in dit geval dus 12 euro extra korting op de workshop!)
(deze workshop is geheel volgeboekt, had je deze graag willen volgen, laat het me dan gerust weten, wellicht is het mogelijk nogmaals een datum te plannen voor deze workshop)

NIEUW! Woensdag 24 oktober10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je pakketje en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 3,50 euro (nog enkele plekjes beschikbaar) 

NIEUW! Zondag 4 november  Creatieve Wintermarkt Obdam!

De Kijkkast staat weer op deze gezellige markt met leuke gestempelde hebbedingen, kaartjes, kadoosjes en wie weet wat nog meer! Ook geef ik de hele dag stempeldemonstraties en kun je je stempelvragen stellen. 
Tijd: Van 11 tot 16.30 uur!
Plaats: Dorpshuis de Brink in Obdam
Tijdens de wintermarkt is onder andere het volgende te bewonderen: klein brocante, haken, wolvilt, 3D-kaarten en fotokaarten, kantklossen, geëtst glas, breiwerk en borduurwerk, glas-in-lood, sieraden, speksteen, geschilderde objecten, kerststalletjes, houtdraaien en nog veel meer.
Naast de creatieve kraampjes is er een gratis creatieve kinderactiviteit voor kinderen t/m 12 jaar. Dit jaar wordt het een leuke winter knutsel! 
De entree is gratis en iedere bezoeker krijgt een lootje bij binnenkomst waarmee je wellicht een prijsje kunt winnen. 


9 en 10 november. On Stage, feestelijke bijeenkomst voor Stampin'Up! Demonstrators.

NIEUW! Maandag 12 november 19.30- 22.00 uur: Kerstkaarten, Sjiek, Simpel en Stijlvol! Vanavond laat ik je zien, dat je ook met een beperkte hoeveelheid materiaal (1 stempelset, inkt en papier) en zonder ingewikkelde technieken een setje echt prachtige, moderne kerstkaarten kunt maken. Kaarten waar ik zelf helemaal WEG van ben en waar je absoluut de show mee gaat stelen! Achtergronden, decoraties, het zit er allemaal in! De kaarten doen we in een mooi bijpassend doosje, dat we ook decoreren in bijpassende stijl. Een geweldige workshop, voor zowel beginnende als gevorderde stempelaars! Deelname aan de workshop is 17,50 euro
( komt deze datum je niet uit, deze workshop is ook heel goed op een ander moment te plannen, of op locatie. De Kijkkast komt ook bij je thuis! Deze avond is volgeboekt!)


Woensdag 14 november10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info


Donderdag 15 november, 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info


Vrijdag 16 november 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

NIEUW! Zaterdag 17 november: Start van de Kijkkast Stempelwinter! Stempel een hele stapel prachtige kerstkaarten , gewoon thuis in je eigen tijd. Inclusief complete kit, videotutorials en meer! Klik ((hier)) voor alle info!


NIEUW! Woensdag 21 november10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je pakketje en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 3,50 euro (Deze ochtend is VOL geboekt!)

NIEUW! Zaterdag 24 november:14.00 - 17.00 uur:  Kerstkaarten, Sjiek, Simpel en Stijlvol! Vanavond laat ik je zien, dat je ook met een beperkte hoeveelheid materiaal (1 stempelset, inkt en papier) en zonder ingewikkelde technieken een setje echt prachtige, moderne en zeer elegante kerstkaarten kunt maken. Kaarten waar ik zelf helemaal WEG van ben en waar je absoluut de show mee gaat stelen! Achtergronden, decoraties, het zit er allemaal in! De kaarten doen we in een mooi bijpassend doosje, dat we ook decoreren in bijpassende stijl. Een geweldige workshop, voor zowel beginnende als gevorderde stempelaars! Deelname aan de workshop is 17,50 euro (nog enkele plaatjes beschikbaar)

NIEUW! Zaterdag 30 november: van 13.00 tot 17.30 uur ( gewijzigde workshoptijd!) Art journallers, scrappers, handletterfans, techniekfans en mixed medialiefhebbers opgelet! ;o)
Maak je eigen December Daily in Art Journal Stijl met veel Mixed Media en inkttechnieken! Al jaren maak ik een December Daily Album, een album waarin ik de feestelijke maar ook de dagelijkse en actuele dingen van de decembermaand vastleg. Maar deze keer maakte ik mijn album helemaal ZELF!! En dan echt op mijn manier... helemaal vol met flapjes, klepjes, techniekjes, stempels en natuurlijk mooi en artsy aangekleed...Toen ik mijn album liet zien aan anderen waren ze verrast en HEEL enthousiast en kwam het verzoek er een workshop van te maken. Dat heb ik gedaan! Een superuitgebreide en extra lange workshop waarin je helemaal ZELF je album maakt met verschillende pagina's maar waarin ook flapjes, tabjes, tags en diverse decoratieve technieken worden verwerkt. Er is geen bladzijde hetzelfde ;o) We maken embellishments, journalspots en nog heel veel meer! Ook werken we met veel inkt, water, embossingpaste, schuurpapier, dry embossing, werken in laagjes, collagetechniek, creatieve achtergronden, sponging, stamphandlettering en nog veel meer! Het is eigenlijk gewoon te veel om op te noemen. Resultaat is een heerlijk creatief album waar jij je eigen artistieke kunsten in verwerkt hebt. Een vrije en artsy manier van werken, maar met goede begeleiding en stap voor stap uitleg natuurlijk. Je gaat Stampin'Up! zien zoals je het niet eerder gezien hebt denk ik ;o) Bij deze workshop hoort een superuitgebreid materialenpakket. Je hebt hiermee alles om het album te maken, maar ook om het in de loop van de decembermaand meteen mee te vullen en aan te kleden! Zoals Stampin'Wite Markers, zelfgemaakte ephemera, journallingcards, een complete set Washitape etc

Gezien de grote arbeidsintensiteit vooraf en de inkoop van vele extra materialen gaat deze workshop alleen door als er minimaal vier deelnemers zijn. Er is plaats voor maximaal 6  deelnemers.

Het wordt een heerlijke, arbeidsintensieve, out of the box middag!

Deelname is 67 euro, inclusief alle onderdelen en materialen voor je album, heel veel extra's om in de loop van de maand je album te vullen en het gebruik van mijn stempels, dies, ponsen en gereedschappen. Je neemt zelf je basisgereedschap, plakmiddelen en snijder mee. Het exacte lijstje met benodigdheden wordt je vooraf toegestuurd. Aanmelden kan tot en met 21 november ivm het bestellen van de materialen

Image result for maak je eigen december daily!

Vrijdag  7 december 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

NIEUW! Zaterdag 8 December: Home Decoworkshop: Maak je Eigen "Christmas Sampler"! Stempels, inkt en papier zijn ook PERFECT te gebruiken om een gave Home decoratie te maken! Vandaag maken we een prachtige SAMPLER in kerststijl. Op een schilderdoek komen prachtig versierde vierkantjes in kerstsfeer, met allerlei leuke details en bijzondere elementen.  Stempelen, sponzen, embossen, stansen, ponsen, laagjes, details... het zit er allemaal in! Leuk om op te hangen, maar ook mooi om neer te zetten in een leuk "styling hoekje" met wat kaarsen erbij bijvoorbeeld ;o)
(deze foto is ter indicatie, ik heb een nieuw, nog luxer workshopproject gemaakt voor deze workshop!)

Je kunt kiezen uit drie kleuren en stijlen, en je keuze dien je meteen bij aanmelding, of uiterljik tien dagen voor de workshop, aan mij door te geven.
Keuze 1:
Blauw/groen/naturel met zilveren details met een "fris-stoere"uitstraling
Keuze 2:
Donkerrood/donkergroen/naturellen, met koperen details en daardoor wat meer "landelijk klassiek"
Keuze 3:
fris rood, groen, aqua,en een klein beetje geel, met zilveren details, dus wat meer "modern en trendy"' 
Formaat van het Samplerschilderij is 20 bij 20 cm
Deelname aan de workshop is 24,50  (er zijn nog maximaal vier plekjes beschikbaar)

Woensdag 12 december10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info


Donderdag 13 december, 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 14 en zaterdag 15 december gereserveerd Image result for workshops


*De aanmeldingen voor de workshops gaan vaak heel erg snel! En vol is vol! Inschrijvingen gaan op volgorde van binnenkomst....Wees er dus snel bij! Aanmelden kan heel eenvoudig door mij een email te sturen!
* Om diverse redenen ben ik genoodzaakt jullie te vragen het workshopbedrag bij aanmelding te voldoen. Pas dan is je inschrijving definitief, dit o.a. vanwege het tijdig bestellen van materialen.
* Mocht een workshop volgeboekt zijn, laat het mij dan gerust weten als je graag mee had willen doen. Er wordt dan met jou als eerste contact opgenomen als er een plaatsje vrij komt of als er een extra workshopdatum wordt ingepland.
* Zie je een leuke workshop waarvan je graag zou willen dat ik deze op een andere datum, of eventueel bij jou thuis zou komen doen, neem dan gerust contact met me op. Ook als je eigen workshopverzoeken hebt: Geef ze gerust aan me door!
* Als er onvoldoende inschrijvingen zijn voor een workshop behoud ik me het recht voor de workshop te cancelen. Natuurlijk krijg je, mocht je je al aangemeld hebben, dan het reeds betaalde workshopbedrag meteen retour.
* Kijkkast-workshops zijn niet bedoeld voor collega demo's


32 opmerkingen :

 1. Oh, oh, oh, wat een leuke workshops! Kan bijna niet kiezen (moet wel). Heb me alvast weer voor een hele leuke opgegeven! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oohh, eindelijk vind ik echt leuke en originele Stampingup-workshops! Te gek! Nu nog kiezen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor jouw workshops rij ik graag een uurtje. De projecten zijn super, origineel, ECHT iets voor een stempelliefhebber. Ik doe er altijd nieuwe techniekjes of ideetjes van op! Je doet het zo leuk, bent gezellig, positief en zo enthousiast en ik kom er altijd helemaal opgeladen en vol inspiratie vandaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjulliewel Lucy, Carla en Ellen! Ik ben erg blij met jullie gezellige aanwezigheid bij de workshops! En jullie enthousiasme geeft mij energie en inspiratie! Dus het werkt twee kanten op ;o) Tot snel!

   Verwijderen
 4. Ik sluit me helemaal bij je aan Ellen! Carla, kiezen is bijna niet te doen, het allemaal zo leuk! Wie weet kom ik je binnenkort een keer tegen aan de gezellige tafel bij Annette.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, dat kiezen is inderdaad haast niet te doen! Soms is het een beetje een verrassing wat je te wachten staat, maar de omschrijvingen zijn toch redelijk veelzeggend en ik ben nog NOOIT teleurgesteld! Het ziet er soms heel ingewikkeld uit met goede uitleg en heel veel geduld wordt het duidelijk uitgelegd en blijk ik het OOK te kunnen. Zo gaaf! Meestal veel Oh's en Ah's hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, herkenbaar Marieke, de ooooh's en aaaaah's. Bij mij floept het er ook uit, kan me niet inhouden, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik WAS teleurgesteld in StampinÚp!... door sommige demo's.... maar bij jou ben ik weer helemaal enthousiast geworden! De materialen zijn natuurlijk geweldig, maar bij jouw workshops leer je ook echt nieuwe dingen, elke keer is weer totaal anders, en je laat zien dat een demo ook anders kan zijn dan een opdringerige verkoopster, en een workshop iets heel anders is dan een verkoopshow... Bij jou kom ik, en bestel ik, omdat ik dat WIL en niet omdat het van me verwacht wordt. Ik geniet er altijd nog weken van na en doe ook thuis nu veel meer met mijn spullen! Ik ben FAN!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve dames, jullie maken me aan het blozen! Wat lief!!!! Maar nogmaals, het werkt twee kanten op hoor! Door dat jullie graag komen en blijven komen, kan ik dit blijven doen! XXX Annette

   Verwijderen
 8. Bij jou voelen mensen zich echt welkom! Je maakt er altijd echt werk van en doet het met liefde en aandacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoihoi, ik wil graag een vriendinnenworkshop organiseren bij me thuis, ik neem binnenkort contact met je op!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb al diverse workshops gedaan bij meerdere demonstratrices, maar de leukste workshops deed ik absoluut bij jou!!! Liefs Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kun je de blendabilities part
  2 ook volgen als je part 1 niet hebt gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is wel belangrijk dat je de basis-inkleurmethode kent Lucy, want deze workshop is daar een vervolg op... Ik ga sowieso kijken of ik nog extra workshops in kan voegen....
  En dan bij voldoende belangstelling ook nog een Part 1 workshop ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo, wat een leuke workshops weer! Ik heb me maar weer ingeschreven voor een aantal. Wordt zo zennnnn van kaarten maken.
  Jammer van de Blendabilities, maar hopelijk komt er volgend jaar een beginners workshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Lucy, de Blendabilitiesworkshop was al bijna meteen volgeboekt. Het plan is om zo rond januari/februari gewoon een nieuwe serie workshops in te plannen! Dan kan ik meteen al die technieken en special effects doen! ;o) En bedankt voor je enthousiaste reactie! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh joepie, nieuwe workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk Annette, ik kom snel weer eens gezellig meedoen! Ik kan me er nu al op verheugen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gave dingen hoor! Ik heb er al weer zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een geweldig programma Annette, super dat je alles zo mooi opgebouwd hebt met de Blendabilities en Project Life! Ook je normale workshops zijn heel aantrekkelijk en origineel! Ik kom graag weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Marianne van Dam27 januari 2015 om 10:26

  Ziet er weer fantastisch uit en ik weet uit ervaring dat jouw workshops exceptioneel goed zijn en waar voor hun geld! Geen eenheidsworst, maar iets waar met hart en ziel aan gewerkt is! De reistijd is absoluut de moeite waard!
  Groeten van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wilma van Veen-Dijkman11 maart 2015 om 21:54

  Ik wil je nog even heel erg bedanken voor je persoonlijke aandacht en uitleg! Daar ben ik echt heel erg mee opgeschoten! Heel fijn ook dat ik totaal niet het gevoel had dat je me tot een bestelling probeerde te praten, wat ik elders vaak wel had. Uit alles sprak je oprechte belangstelling en liefde voor wat je doet. Je hebt ook echt verstand van zaken. Geen vraag was te gek. Als iemand een goede demo zoekt... dan kan ik jou echt van harte aanraden. Wat een aangename ervaring heb ik gehad door naar jouw workshopavond te komen. Ik kwam in een warm bad! Heel erg bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Carla Beerepoot23 april 2015 om 17:59

  Ojaaa, vanavond weer een supergezellige Project Life Avond bij Annette! Het is elke keer weer een avond waarvan ik nog wekenlang nageniet omdat jij op de een of andere manier leert om anders naar dingen te kijken waardoor ik enorm veel inspiratie krijg! Je hebt van die ideeen waarvan ik denk: BRILJANT! Waarom heb ik dat nou niet bedacht? Zo gaaf! En je bent ook zo lekker nuchter en niet gericht op verkoop. Het gaat echt om het creatieve en het plezier en dat voel je. Jouw workshops zin uniek, en daar mag je trots op zijn. Tot vanavond, ik heb er zo'n zin in, mijn tas staat al in de auto!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wendy Steltenpool7 september 2015 om 00:09

  De beste workshops doe ik absoluut bij jou Annette! Origineel, veel tips, en SUPER INSPIREREND! Je weet altijd meer uit de materialen te halen, en na zo'n workshop geniet ik nog een hele poos na! Positief, leuk, lief, vakkundig en geduldig... en heel origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Bedankt voor de geweldige workshop Annette. Wat steek ik toch altijd veel op van jouw workshops! Ik hoop dat je de Layered Vintage workshop nog een keer gaat doen, want die wil ik graag nog meedoen! Jammer dat ik de andere keren niet kon!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ga weer wat workshops boeken hoor! Zo leuk allemaal! En ik weet bij jou altijd zeker dat het super is!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Yeejj, weer wat gave workshops in het vooruitzicht!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat weer een GEWELDIG aanbod aan workshops Annette!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. De leukste workshops doe je bij Annette! Geweldig, origineel, Heel duidelijk en informatief, leerzaam, inspirerend, gezellig en tot in de puntjes voorbereid zodat je alleen nog maar hoeft genieten van het werken met stempels en inkt! Een ware belevenis, elke keer weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Dank voor de GEWELDIG georganiseerde, gezellige en originele workshop Annette! Wat een leuke mensen ook! De sfeer heb ik nog nooit zo meegemaakt. Voelde me meteen welkom! De projecten zijn prachtig en jouw enthousiasme en creativiteit zijn zo aanstekelijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...