Kijkkast Stempel-Club!


Welkom bij de Informatiepagina voor
de Kijkkast StempelClub!


Wat is het?
En...
Is het iets voor JOU?

Vertel eens?

Wil je graag beginnen met stempelen, of stempel je al wel maar wil je gewoon meer leren over het stempelen en raak je een beetje verdwaald in de keus?

Wil je nu wel eens weten wat al die interessante termen inhouden en wat je met sommige (jou nu nog onbekende) materialen kunt doen?

Zou je graag je collectie aan stempelmaterialen willen uitbreiden maar is je budget niet eindeloos?

Of wil je je gewoon laten verrassen met elke maand een nieuw interessant onderwerp, een gave workshop hebben en een gezellige tijd hebben?

Wil je gebruik maken van diverse Kijkkast-Clubvoordelen?

Heb je op 1 of meer (of zelfs alle) van deze vragen ja geantwoord?

Ja! Dan is een Kijkkast StempelClub Lidmaatschap wellicht iets voor jou!

Sinds oktober 2016 draaien er bij de Kijkkast Stempelclub-workshops waarbij je als Clublid exclusief toegang hebt zonder verder voor de bijeenkomst te hoeven betalen...
Het zijn maandelijkse workshops/lessen met elke keer met een nieuw thema, een nieuwe techniek of nieuw materiaal!
Het lidmaatschap is voor zowel beginners als gevorderden, waarbij de groep inspraak heeft in wat we gaan doen!

Er zijn op dit moment actieve Stempelclubs op de Woensdagmiddag, de Donderdagavond en de Vrijdagmiddag en vanaf september 2020 is er ook een Stempelclubgroep op de Dinsdagavond

Er liggen ook aanvragen voor een vijfde  Kijkkast StempelClub, op de woensdagavond, de donderdagochtend  of donderdagmiddag!

Wil je ook meedoen, maar kun je niet op de genoemde dagdelen, laat het mij dan even weten en geef door op  welke momenten je zou kunnen. Kan ik een groepje samenstellen, vormen we een extra Club.

De extra Club-groep start zodra er minimaal drie deelnemers zijn!

Wat krijg je als Kijkkast StempelClublid:

* Een maandelijkse Clubworkshop twv minimaal 24,50 euro!
* De workshops vormen samen een volledige stempelcursus waarin in de loop van de maanden allerlei uiteenlopende (basis- en advanced-) technieken, foefjes, variaties, trends, materiaalgebruik, stijlen en mogelijkheden voorbij zullen komen!
* We werken in een kleine groep, dus er is volop begeleiding en rust en ruimte voor uitleg en hulp.
* Je kunt het aangeven als je over een onderwerp of product graag meer wilt leren. Dit wordt waar mogelijk dan in een komende Club-bijeenkomst behandeld!
* Je ontvangt elke maand een digitale clubvoucher van 22,50 euro welke je kunt inwisselen voor Stampin'Up! Producten uit de dan geldige catalogi!
* De workshopmaterialen zijn inclusief!
* Je hebt telkens een gezellige, creatieve, verrassende workshop met een grotendeels vaste groep, zodat we sneller vorderingen kunnen maken en meer kunnen leren!
* Je spaart voor een extra shoptegoed: Heb je binnen je Clubjaar alle 12 keer deelgenomen aan de Stempelclub krijg je bovenop je Club Voucher een shoptegoed van 20 euro welke je naar keuze kunt besteden aan producten of een reguliere Kijkkast Workshop!
* en als kers op de taart: Een heleboel gezelligheid en de geborgenheid van een vaste groep!

Wat staat er van jouw kant tegenover:

* Elke maand betaal je tijdens de workshop het lidmaatschap voor de maand er op. Je betaalt dus vooruit.
* Een Clublidmaatschap is vrijwillig en ontzettend leuk, maar zoals bij elke club, niet geheel vrijblijvend. Je belooft dan ook telkens minstens zes maanden achtereen lid te blijven van de Club. 
Dit om de voortgang en de sfeer van de groep te waarborgen. Als jij stopt breng jij namelijk ook de Clubvoordelen van de anderen EN het bestaan van de Club (als deze onder het minimale aantal deelnemers komt) in gevaar. De constructie is er op gemaakt jullie optimaal voordeel te bieden.
* Kun je een keer niet komen, loopt je lidmaatschap gewoon door. Je ontvangt dan uiteraard gewoon de gebruikte workshopmaterialen en de Clubvoucher, en betaalt op dat moment weer voor de volgende maand. Door continuïteit kunnen wij de Clubvoordelen (blijven) bieden.
* In overleg, bij bijzondere omstandigheden, kan je clubabonnement tijdelijk worden stopgezet.
* Er geldt een opzegtermijn van minimaal 1 maand.
* Je besteedt je Club-Voucher binnen een week na de Clubbijeenkomst. Wil je iets bestellen dat duurder is, kun je het overige bedrag gewoon bijbetalen.
* Je kunt Stampin'Upacties gewoon combineren met je Club Voucher. De Incidentele Kijkkast kortingsacties zijn niet te combineren met je maandelijkse Club Voucher.
* De Clubleden nemen beurtelings iets lekkers mee voor bij de Koffie/thee ;o)


* Als Clublid betaal je voor dit maandelijkse Clubpakket met de waarde van ruim 47,50 euro slechts 28,50 per maand (bedrag geldt tot eind 2021 en wordt dan indien nodig herzien)

De eventueel nieuw te starten Clubs starten zodra er minimaal drie deelnemers zijn! Er is per clubgroep maximaal plaats voor zes personen. 

Op dit moment zijn de meeste groepen vol en is er alleen op de vrijdagmiddag nog plaats voor 1 extra lid. De donderdagavond groep zit geheel vol en kent daarbij ook een wachtlijst. Bij voldoende animo kan er natuurlijk altijd een extra Clubgroep starten. Heb je belangstelling, laat me dan vooral weten welke dagdelen voor jou mogelijk zouden zijn. Ook kun je aangeven als je graag bij een van de bestaande groepen wilt aansluiten. Je krijgt dan een berichtje zodra er eventueel een plekje vrij komt.

Je kunt je aanmelden door mij een MAIL te sturen ->  {aanmelden of vragen Kijkkast-StempelClub)

***Voor een overzicht van de Kijkkast StempelClub workshopdata
ga je naar de WORKSHOPAGENDA***


Word jij ook Kijkkast Stempel-Clublid? Ik hoop je aan onze Stempeltafel te zien!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!