Kijkkast VIP's!

 Sinds maart 2013 ben ik vol enthousiasme, passie, liefde en plezier Stampin'Up! Demonstratrice!

Wat heb ik een mooie dingen meegemaakt, mensen leren kennen en vriendschappen opgebouwd, met zowel klanten, workshopgasten als mede-demo's! En wat heb ik veel mooie en onvergetelijke creatieve momenten beleefd bij workshops, open huis bijeenkomsten, Stempelparty's op locatie, StempelClubworkshops en Stempelmomentjes!

Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder mijn trouwe klanten. Zij maken dat ik voorbeelden, video's, en inspiratie kan delen, en blijven delen, en daar ben ik hen enorm dankbaar voor!

Om mijn dankbaarheid tot uiting te brengen is er nu de Kijkkast VIP Lounge!

Mijn klanten zijn mijn Very Important Persons, aangezien zij degenen zijn die het mij mogelijk maken mijn werk te doen! En daarom wil ik ze door de Kijkkast VIP Lounge graag wat extra's geven, een plaats waar zij een beetje in de watten worden gelegd in de vorm van diverse extra's!

Zodra je een bestelling doet vanaf 35 euro aan producten uit de geldige catalogi ben je met ingang van de maand er op lid van de  Kijkkast VIP groep!

Dit geeft je toegang tot de exclusieve Kijkkast VIP Lounge Pagina op Facebook.

 1. In deze VIP LOUNGE heerst een warme welkome sfeer
 2. Je krijgt hier extra video's, zoals bonusprojecten na een Kijkkast Live! 
 3. Extra voorbeelden die elders niet getoond worden
 4. Extra Tutorials
 5. Extra Tips
 6. Het is een plaats om vragen te stellen en contacten te leggen
 7. Zo nu en dan een creatieve verrassingsactiviteit
 8. Er is regelmatig een speciale aanbieding of actie, alleen voor VIP's
 9. Er worden regelmatig dankjewel kaarten gestuurd aan leden van de VIP Lounge
 10. Je ontvangt een gratis jaarcatalogus EN
 11. In voorjaar en najaar een gratis minicatalogus.
 12. Ik stuur je een persoonlijke kaart op je verjaardag
 13. Je kunt sparen voor gratis producten met je VIP klantenkaart*
 14. Je krijgt als eerste de kans je in te schrijven voor de Kijkkast Workshops.
En nog veel meer!

* De VIP klantenkaart is een kaart waarop je bij elke aankoop van 50 euro uit de geldige catalogi (excl. Clubvouchers, excl. workshops, excl. Kijkkast aanbiedingen, excl. bestellingen waarover je al Stampin'Rewards ontvangt) een punt krijgt. Bij aankoop van 100 euro krijg je 2 punten etc. Is de kaart vol ( 10 punten) krijg je een shoptegoed van 20 euro. Bij je eerste bestelling vanaf 1 oktober 2021kun je punten gaan sparen!

Je lidmaatschap is natuurlijk helemaal gratis, en is bedoeld als een heel groot dankjewel voor je bestelling!

Loyaliteit wordt beloond! Na twee maanden verloopt automatisch je lidmaatschap van de Kijkkast VIP Lounge. Lid blijven kan ook: Bestel  eenvoudigweg voor minimaal 35 euro  (excl. Clubvouchers, excl. workshops, excl. Kijkkast aanbiedingen) om langer lid te blijven.

Foto's, links en videotutorials blijven steeds een maand lang op de Kijkkast loungepagina staan. Word je lid, dan kun je dus ook een maand terug kijken.

Incidenteel plaats ik extra grote workshops of tutorials als extra kado voor de Kijkkast VIPpers Deze blijven slechts 7 dagen op de groep staan!

Door deze VIP Lounge hoop ik jullie als dank voor je trouw en extra plezier en inspiratie te geven met de prachtige producten die Stampin'Up! heeft, en je ervaring met de Kijkkast nog leuker te maken!

Voorwaarden: Wij gaan uit van de reguliere fatsoensregels. Inhoud, downloads en linken naar video's en alle tutorials vallen onder copyright en mogen derhalve niet gedeeld worden zonder mijn toestemming. De VIPlounge is niet bestemd voor collega demo's. Beeindiging van een lidmaatschap gebeurt aan het eind van de maand. Toegang tot de V.I.P.-Lounge gebeurt rond de eerste dag van de eerstvolgende maand. Prijzen zijn allen exclusief verzendkosten.
Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...