Kijkkast VIP's!

*Deze pagina is aangepast op 15 juni 2022*

Sinds maart 2013 ben ik vol enthousiasme, passie, liefde en plezier Stampin'Up! Demonstratrice!

Een ieder die mij kent weet dat ik met passie, met intens veel plezier en heel veel inzet invulling geef aan mijn demoschap. Ik ben er trots op al ruim tien jaar als demo, en al veel langer door mijn werk in diverse designteams, vele trouwe klanten te hebben die al vele  jaren workshops bij mij komen volgen, vanuit het hele land, en zelfs het buitenland! Naar ik hoor komt dit door de zorgvuldige samenstelling, de unieke projecten, de bijzondere technieken, de geduldige uitleg en de originele ideeen die ik in mijn workshops en video's biedt. Een feedback die mij laat blozen, maar waarvoor ik ook heel hard werk. Ik wil absoluut waar-voor-je-geld bieden!

Mijn bedrijf de Kijkkast run ik vanuit passie, en ik deel en geef graag informatie, ideeen, tips, technieken, en inspiratie! Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder mijn trouwe klanten. Zij maken dat ik voorbeelden, video's, en inspiratie kan delen, en blijven delen, en daar ben ik hen enorm dankbaar voor! Geven en blijven geven, kan immers alleen als er evenwicht is!

Om mijn dankbaarheid tot uiting te brengen is er de Kijkkast VIP Lounge! En deze VIP lounge krijgt vanaf 1 juli 2022 een nieuw, veel uitgebreider "jasje" in de vorm van meer content, meer inspiratie, en meer gratis leuks! Er wordt minder content openbaar gedeeld, en meer content exclusief in de VIP lounge geplaatst!

Mijn klanten zijn mijn Very Important Persons, aangezien zij degenen zijn die het mij mogelijk maken mijn werk te (blijven) doen! En daarom wil ik ze door de Kijkkast VIP Lounge graag wat extra's geven, een plaats waar zij een beetje in de watten worden gelegd in de vorm van diverse bonusitems!

Maar ook zijn er veel mensen die graag gebruik maken van de extra inspiratie die de Kijkkast zo graag deelt, maar geen klant zijn bij de Kijkkast. Ook voor hen is er een optie dit te (blijven) doen.

Er zijn drie opties om binnen te komen in de VIP Lounge!

1 Zodra je een bestelling doet vanaf 50 euro aan producten uit de geldige catalogi ben je - met ingang van de maand er op-  geheel gratis lid van de  Kijkkast VIP groep!

2 Je bestelt elders je Stampin'Up! materialen, je wilt of kunt niet bestellen, of bent zelf demo in een ander team, maar wilt wel graag de inspiratie ontvangen? Dan kun je kiezen voor het betaalde abonnement! Hierover vertel ik verder in dit bericht meer!.

3 Als Teamlid van de Kijkkast heb je gratis toegang tot de Kijkkast VIP Lounge

Al deze drie opties geven je toegang tot de exclusieve Kijkkast VIP Lounge Pagina op Facebook.

 1. In deze VIP LOUNGE heerst een warme welkome sfeer
 2. Je krijgt hier extra video's, zoals de meest uitgebreide bonusprojecten na een openbare Kijkkast Live! 
 3. Af en toe extra voorbeelden die elders niet getoond worden
 4. Extra Tutorials/uitleg van projecten die ik zonder tutorial op mijn blog plaats.
 5. Extra Tips
 6. Het is een plaats om vragen te stellen en contacten te leggen
 7. Zo nu en dan een creatieve verrassingsactiviteit, zoals een gratis online workshop, exclusief voor VIP's
 8. Er is regelmatig een speciale aanbieding of actie, alleen voor VIP's
 9. Er worden regelmatig dankjewel kaarten gestuurd aan leden van de VIP Lounge
 10. Je ontvangt een gratis jaarcatalogus* EN
 11. In voorjaar en najaar een gratis minicatalogus* (*als je zelf geen demo bent)
 12. Ik stuur je een persoonlijke kaart op je verjaardag, als je op dat moment lid van de VIP lounge bent
 13. Je krijgt als eerste de kans je in te schrijven voor de Kijkkast Workshops.
 14. en bij de start van een nieuwe Catalogus vinden in de VIP lounge in die eerste maand regelmatig de Open Dagen/CatalogusLaunch plaats, met veel informatie over nieuwe producten, wegwijs in de catalogus, voorbeelden, en maakvideo's! Voor jou dus geheel gratis en vanuit je eigen huis te bezoeken!
En nog veel meer! Je krijgt minimaal vier (maar meestal meer) exclusieve bijdragen per maand! 

Nu op de agenda: 
27 juli: Workshopmiddag! Gewoon vanuit je eigen huis te volgen. Deze workshop blijft nog enkele dagen in de groep staan.


Optie 1: Lid worden door te bestellen:

Je lidmaatschap is na een bestelling van minimaal 50 euro natuurlijk helemaal gratis, en is bedoeld als een heel groot dankjewel voor je bestelling!

Video's blijven steeds minstens 1 hele kalendermaand maar nooit langer dan 2 hele maanden  staan, als je in de VIP lounge binnenkomt kun je steeds de bonusvideo's van een maand er voor terug kijken. Een maand klant-lid zijn betekent dus toegang tot twee maanden VIPlounge content.

Door jouw bestelling help je mij namelijk mijn werk mogelijk te maken en daarvoor geef ik je graag iets terug. 

Loyaliteit wordt beloond! Na een maand toegang tot de VIP lounge verloopt automatisch je lidmaatschap van de Kijkkast VIP Lounge. Lid blijven kan ook: Bestel  eenvoudigweg opnieuw voor minimaal 50 euro  (excl. Clubvouchers, excl. workshops, excl. Kijkkast aanbiedingen) om langer lid te blijven, of ga eventueel over op een betaald lidmaatschap.

Tip: Heb je via de online winkel een kwalificerende bestelling bij de Kijkkast gedaan, stuur mij dan een mail zodat ik je voor de VIP Lounge kan uitnodigen.

Optie 2: Een betaald lidmaatschap van de Kijkkast Vip Lounge:

Ben je zelf demo en bestel je dus je eigen materialen? Wil of kun je niet bestellen, of bestel je bij een andere demo je producten en wil je ondanks het feit dat je dus geen klant bent bij de Kijkkast wel graag de inspiratie van de Kijkkast blijven ontvangen? Dan kun je kiezen voor het betaalde lidmaatschap.

Je kunt een losse maand lid worden, of een lidmaatschap voor minimaal zes maanden afsluiten.

Een losse maand lidmaatschap is 25 euro per maand

Zes maanden lidmaatschap is 15 euro per maand, die je vooraf ineens betaalt.

Waarom dit prijsverschil? Een losse maand lidmaatschap is feitelijk twee maanden content. Dit voordeel hebben de mensen die langer (minimaal zes maanden)  lid worden niet. Zij kunnen alleen in hun eerste maand een maand onbetaalde content terug bekijken. Je betaalt dus als een-maand-lid dus meer, omdat je dan in verhouding meer krijgt dan degene die wel elke maand betaald heeft. Dit verschil is er dus om te voorkomen dat iemand om de maand lid wordt, en dan net zo veel content ontvangt als degenen die langdurig en doorlopend lid zijn. Eerlijkheid voor alles.

Heb je een betaald lidmaatschap, en wil je toch een kwalificerende bestelling bij de Kijkkast doen, dan kan dat natuurlijk altijd. De eerstvolgende maand gaat dan niet van je lidmaatschap af, en je lidmaatschap wordt dan dus gratis met 1 maand verlengd. Wijs me er wel even op, dat ik dit in mijn administratie verwerk. ;o) Ook hier geldt: Eerlijkheid voor alles!

Bedenk dat je voor het bedrag van je lidmaatschap meerdere tutorials-workshops-voorbeelden-tips per maand krijgt die je elders niet zult tegenkomen, en die samen een aanzienlijk bedrag vertegenwoordigen,  en de waarde dus veel hoger is dan de prijs die jij voor je lidmaatschap betaalt.

Na zes maanden lidmaatschap kun je deze per direct verlengen/door  laten lopen.. Wil je niet meteen weer lid worden, dan geldt een minimale pauze periode van twee maanden. Ja, ook hier weer: Eerlijkheid voor alles!

>>>>Je kunt je aanmelden voor een betaald lidmaatschap via email!

Optie 3: Lid worden van het Kijkkast Team!

Je kunt lid worden van het Kijkkast Team door het STARTPAKKET bij de Kijkkast aan te schaffen *). Hiervoor vind je een link EN alle informatie >HIER<

*) Zolang en zodra  je Qualified Teammember in mijn directe team bent kun je gratis alle content op deze Vip Lounge bekijken en meedoen en ben je volwaardig VIP Lounge lid! Je kunt zolang je teamlid blijft dus gratis meedoen en meekijken. Wil je meer weten over deze optie, vraag mij gerust om informatie!

Goed om te weten:

Foto's, links en video's blijven steeds minstens een volle kalendermaand lang op de Kijkkast loungepagina staan. Voorbeeld: een video die op de 18de in de Vip Lounge gepost wordt, blijft de rest van die maand staan PLUS gedurende de gehele eerstvolgende kalendermaand. Daarna wordt deze verwijderd.

Word je lid, dan kun je dus ook een volle kalendermaand aan content terug kijken.

Incidenteel plaats ik extra grote workshops of tutorials als extra kado voor de Kijkkast VIP Lounge leden!
Let op: Deze blijven slechts enkele dagen op de groep staan!

Door deze VIP Lounge hoop ik jullie als dank voor je trouw en extra plezier en inspiratie te geven met de prachtige producten die Stampin'Up! heeft, en je ervaring met de Kijkkast nog leuker te maken!

Door lid te worden van de VIP Lounge ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden:

Voorwaarden: Wij gaan uit van de reguliere fatsoensregels. Inhoud, downloads en linken naar video's en alle tutorials vallen onder copyright en mogen derhalve niet gedeeld worden zonder mijn toestemming. Je belooft de technieken en ideeen die in de VIP lounge zijn gedeeld niet te gebruiken voor eigen workshops, bloghops, sociale media etc en ze op geen enkele wijze te delen met anderen. Beeindiging van een lidmaatschap gebeurt aan het eind van de maand. Toegang tot de V.I.P.-Lounge gebeurt rond de eerste dag van de kalendermaand. Prijzen zijn allen exclusief verzendkosten. Bij het niet houden aan de afspraken heeft Annette Elias-de Kijkkast  het recht de benodigde maatregelen te nemen, waaronder directe verwijdering uit de VIP Lounge.
4 opmerkingen :

 1. Hoi Annette
  Hierbij wil ik me graag opgeven voor een half jaar lidmaatschap van jou via lounge.
  Had je al een tijdje gemist. Maar een goede actie dat je het zo doet.
  Ik hoor wel van je hoe het verder gaat.
  Met vriendelijke groet. Antina. ( ik ben zelf demo zonder dat ik workshops geef of verkoop aan anderen. )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Antina, wil je mij even een MAIL sturen om je aan te melden? Dankjewel alvast! Je kunt mij mailen via dit emailadres: Annette@dekijkkast.nl
   Groetjes Annette

   Verwijderen
 2. Hallo Annette, Ik wil heel graag lid worden van de Vip Lounge, een abonnement voor een jaar is geen probleem, ik verheug me op jouw waardevolle creatieve tips en inspiratie! Met hartelijke groeten Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Annette, ik wil heeelll graag lid worden! Je ideeen en inspiratie zijn fenomenaal en met niemand te vergelijken! Ik heb je gemaild!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!