Kom in mijn team!


Ben je creatief en net zo enthousiast over Stampin’Up! als ik? Is creatief bezig zijn voor jou een leuk en belangrijk onderdeel van je leven? Word je blij van het werken met stempels en inkt?

Wil je ook graag je eigen materialen kunnen bestellen met 20 tot zelfs 25 procent directe korting? En lokken ook de andere bijkomende voordelen je aan?

Dan is het echt iets voor jou om ons teamgenootje te worden!

En voor je misschien schrikt van het woord "demonstratrice"...:o)  dat is niet nodig. Gewoon voor je hobby teamlid zijn, zonder workshops ed te geven, zonder blog te hoeven hebben... ds gewoon van de voordelen en korting genieten kan ook! Je kunt namelijk helemaal zelf invullen hoe je dit doet, en hoe veel tijd en moeite je investeert:

 • Je kunt hobby-demonstratrice worden, alleen om je eigen producten met korting te kopen, altijd als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuws, kunnen preorderen, fijne contacten hebben in een echt gezellig team...
 • Je kunt demonstratrice worden, om ook eens voor vriendinnen of familie mee te kunnen  bestellen, misschien eens een enkele workshop te geven en zodoende je eigen hobbymateriaal te financieren
 • Je kunt demonstratrice worden en er een heuse carriere van maken, als (kleine) aanvulling naast je baan elders of zelfs full time, en er zo een leuke boterham mee verdienen. Een droom die uit kan komen, van je hobby je werk maken!
 • Je kunt tijdelijk demonstratrice worden, om je eigen collectie op te bouwen en een poos gebruik te kunnen maken van de voordelen en daarna stoppen.
Alles daar tussen in is ook mogelijk. Je bepaalt het zelf! Heb je tijdelijk meer of juist minder tijd, kun je dat zelf indelen. Je bent je eigen baas. Waar heb je dat ;o)


Ons team bestaat uit enthousiaste en vriendelijke mensen vanuit het hele land met een passie voor deze geweldige creatieve hobby met zijn eindeloze mogelijkheden! Ieder vult het demo zijn op haar eigen manier in. Of je nu volop workshops wilt geven of alleen voor je eigen hobby bestelt maakt niets uit. De sfeer is gemoedelijk, gezellig en respectvol. Je leest meer over ons team op {de TEAM pagina}

Wil je wel meer doen met je demo-schap? Dus workshops geven en iets gaan verdienen met het uitvoeren van je fantastische hobby?  Ook dan deel ik graag mijn tips en ervaringen met je. Persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden, maar ook training in onze speciale groep voor teamleden die een stapje verder willen Ik sta er om bekend veel voor mijn team te doen en zie dat ook als mijn verantwoordelijkheid.

Wij hechten erg aan eerlijke voorlichting en goede begeleiding, zowel aan onze “klanten”, als aan workshopgasten maar zeker ook aan mogelijk nieuwe teamleden. Ik wil je graag uitgebreid en eerlijk vertellen en informeren over wat het demo zijn inhoudt. Stel gerust al je vragen. In ons team wordt je gecoacht en begeleid, voor zover je dit wilt en dit nodig hebt uiteraard. Goede begeleiding en het delen van ervaring en tips zijn enkele van onze speerpunten. We denken ook graag met je mee hoe jij er zo veel mogelijk plezier van kunt hebben.

Als je demonstratrice wordt doe je dit door je aan te melden en je startpakket uit te kiezen. Daar help ik je natuurlijk bij als je wilt.  Je stelt je pakket zelf samen met producten uit de geldige catalogi twv 175 euro en betaalt daarvoor slechts 129 euro. Daarbij ontvang je ook nog het pakket met benodigdheden om echt te kunnen beginnen, zoals catalogi, bestelformulieren etc. ter waarde van 60 euro! Dit levert je dus meteen al een voordeel van 106 euro op.

 
En vanaf dat moment krijg je ook nog eens korting op je eigen bestellingen!
Tijdens de Sale-A-Bration ( van 5 januari tm 28 februari 2021) krijg je als EXTRA een exclusief kado uit de komende jaarcatalogus 2021-2022!  Je krijgt namelijk maar liefst VIJF paperstacks van het nieuwe Designer Series Paper!
De totale waarde van dit kado is 70 euro!! Je hoeft hiervoor niets te doen, tijdens de Sale-A-Bration wordt dit fantastische extra kado automatisch met je Startkit meegestuurd!


 Er zijn daarbij nog een aantal leuke extra mogelijkheden om extra gratis stempelsets, korting of andere voordeeltjes te krijgen, maar dat wordt je door mij dan allemaal haarfijn uitgelegd.
Wat wordt er van je gevraagd?

Afspraken: Je bestelt per kwartaal voor minimaal 300 euro (catalogusprijs minus BTW) en geeft eerlijke voorlichting en een uitstekende klantenservice, dat is alles wat Stampin’Up! van je vraagt. Je loopt hierbij geen enkel risico: Je hoeft geen voorraden aan te schaffen of immense investeringen te doen.En mocht je door wat voor reden dan ook moeten of willen stoppen of mocht je je omzet bedrag niet halen kun je je demoschap beeindigen zonder kosten of verplichtingen. Je startpakket mag je dan gewoon houden. Dus je kunt het met een gerust hart gewoon uitproberen!!

Als je nieuwe demo bent in ons team is er voor jou een welkomstkado, een gezellig team dat je je op je gemak laat voelen, er wordt de tijd genomen om je wegwijs te maken en natuurlijk ben je welkom bij teamactiviteiten (maar dit is uiteraard geen verplichting). We zijn daarbij ook bezig met allerlei andere leuke teambezigheden, je kunt af en toe een verrassinkje verwachten en er is volop gezelligheid! 
We hebben een gezellige en informatieve Facebookgroup voor teamleden. Ook hebben we interactieve online meetings waarbij ik "Live"dingen kan uitleggen of leren aan de teamleden, tips kan delen, en antwoord geef op vragen. Ook is er geregeld bijvoorbeeld een techniekendag of Instructiedag waarbij je een grondige productkennis opbouwt en veel tips en trucs leert. En natuurlijk is er af en toe een gezellige teamdag en ook gaan we samen op evenementen af. Kortom, je kunt en mag  het in je eentje doen, maar dat hoeft bij ons dus niet als je het gezelliger vind om dingen samen te doen. Ik sta je in ieder geval graag bij met raad en daad!

Vanuit Stampin'Up! is er volop support. Je hebt toegang tot de geweldige demowebsite, die echt vol staat met nuttige en handige informatie, video's, tips, etc. Daarbij kun je ook meekijken en praten op het forum van meerdere landen bij elkaar, en daar staat ook veel informatie, inspiratie, tips etc. Je ontvangt diverse leuke voorbeelden en tips, een wekelijkse creatieve nieuwsbrief per mail en last but not least is er de geweldige afdeling Demo-Support die je altijd snel, vriendelijk en doeltreffend verder helpt.

Wil je je meteen aanmelden en je Startpakket uitkiezen?

Wil je meer weten of vraag je je af of het iets voor jou is? Neem gerust contact met me op, dan neem ik uitgebreid de tijd voor je, leg ik je eerlijk, uitgebreid en volledig alle aspecten uit en kun je al je vragen voorleggen. Je bent van harte welkom!
Image result for welkom

3 opmerkingen :

 1. Je hebt een topteam Annette! Recht door zee, absoluut niet pusherig, en altijd vriendelijk! Bij jullie gaat kwaliteit van de workshops en klantenservice boven omzetten en verkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lisanne Vergeer31 maart 2018 om 01:16

  Wat ben jij een harde werker! Voor je team een rots in de branding, altijd bereid te helpen, en je gunt iedereen het geluk! Je hebt enorm veel kennis van zaken, enthousiasme en ervaring, en bij jou staat eerlijkheid bovenaan! Je vaste stelregel is: Eerlijk duurt het langst! Je straalt uit dat je om mensen geeft. Als ik kan starten als demo, dan is dat absoluut, vast en zeker, bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van je teamleden hoor en merk je alleen maar goeds over jou Annette. Je hebt geen woord teveel gezegd! Je bent een warme, fijne, eerlijke vrouw!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...