Kom in mijn team!


Ben je creatief en net zo enthousiast over Stampin’Up! als ik? Is creatief bezig zijn voor jou een leuk en belangrijk onderdeel van je leven? Word je blij van het werken met stempels en inkt?

Wil je ook graag je eigen materialen kunnen bestellen met 20 tot zelfs 25 procent directe korting? En lokken ook de andere bijkomende voordelen je aan?

Dan is het echt iets voor jou om ons teamgenootje te worden!

En voor je misschien schrikt van het woord "demonstratrice"...:o)  dat is niet nodig. Gewoon voor je hobby teamlid zijn, zonder workshops ed te geven, zonder blog te hoeven hebben... dus gewoon van de voordelen en korting genieten kan ook! Je kunt namelijk helemaal zelf invullen hoe je dit doet, en hoe veel (of juist weinig)  tijd en moeite je investeert:

 • Je kunt hobby-demonstratrice worden, alleen om je eigen producten met korting te kopen, altijd als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuws, kunnen preorderen, fijne contacten hebben in een echt gezellig team...
 • Je kunt demonstratrice worden, om ook eens voor vriendinnen of familie mee te kunnen  bestellen, misschien eens een enkele workshop te geven en zodoende je eigen hobbymateriaal te financieren
 • Je kunt demonstratrice worden en er een heuse carriere van maken, als (kleine) aanvulling naast je baan elders of zelfs full time, en er zo een leuke boterham* mee verdienen. Een droom die uit kan komen, van je hobby je werk maken!*
 • Je kunt tijdelijk demonstratrice worden, om je eigen collectie op te bouwen en een poos gebruik te kunnen maken van de voordelen en daarna stoppen.
Alles daar tussen in is ook mogelijk. Je bepaalt het zelf! Heb je tijdelijk meer of juist minder tijd, kun je dat zelf indelen. Je bent je eigen baas. Waar heb je dat ;o)

Ons team bestaat uit enthousiaste en vriendelijke mensen vanuit het hele land met een passie voor deze geweldige creatieve hobby met zijn eindeloze mogelijkheden! Ieder vult het demo zijn op haar eigen manier in. Of je nu volop workshops wilt geven of alleen voor je eigen hobby bestelt maakt niets uit. De sfeer is gemoedelijk, gezellig en respectvol. Je leest meer over ons team op {de TEAM pagina}
Wil je wel meer doen met je demo-schap? Dus workshops geven en iets gaan verdienen met het uitvoeren van je fantastische hobby? Ook dan deel ik graag mijn tips en ervaringen met je. Ik sta er om bekend veel voor mijn team te doen en zie dat ook als mijn verantwoordelijkheid. Hierover vertel ik verder in dit bericht wat meer!

Wij hechten erg aan eerlijke voorlichting en goede begeleiding, zowel aan onze “klanten”, als aan workshopgasten maar zeker ook aan mogelijk nieuwe teamleden. Ik wil je graag uitgebreid en eerlijk vertellen en informeren over wat het demo zijn inhoudt. Stel gerust al je vragen. In ons team wordt je gecoacht en begeleid, voor zover je dit wilt en dit nodig hebt uiteraard. Goede begeleiding en het delen van ervaring en tips zijn enkele van onze speerpunten. We denken ook graag met je mee hoe jij er zo veel mogelijk plezier van kunt hebben. Want plezier staat op 1!

Als je demonstratrice wordt doe je dit door je aan te melden en je startpakket uit te kiezen. Daar help ik je natuurlijk bij als je wilt. Je stelt je pakket zelf samen met producten uit de geldige catalogi twv 175 euro en betaalt daarvoor slechts 129 euro. Daarbij ontvang je ook nog het pakket met benodigdheden om echt te kunnen beginnen, zoals catalogi, bestelformulieren etc. ter waarde van 60 euro! Dit levert je dus meteen al een voordeel van 106 euro op.

Mensen uit Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland konden zich al inschrijven maar....
sinds 4 oktober 2022 mogen ook mensen uit Belgie en Ierland zich inschrijven voor het Startpakket!
Ook jullie zijn meer dan welkom bij ons team!Vanaf het ontvangen van je Startpakket krijg je ook nog eens minimaal 20 procent korting op je eigen bestellingen!
Hoe geweldig is dat!
Er zijn daarbij nog een aantal leuke extra mogelijkheden om extra gratis stempelsets, korting of andere voordeeltjes te krijgen, maar dat wordt je door mij dan allemaal haarfijn uitgelegd.
Naast de materiele voordelen zijn er natuurlijk ook ontzettend veel mooie ervaringen die je mee kunt maken....Denk bijvoorbeeld aan Pre-orderen, en als eerste op de hoogte zijn van nieuws, of het bijwonen van Stampin'Up! bijeenkomsten! Zo heb ik zelf al diverse reizen gemaakt, presentaties gegeven en prijzen mogen winnen!

Maar dan ben je er nog niet….

Want wat krijg je extra bij de Kijkkast?
Gratis toegang tot de Kijkkast Vip Lounge!
Regelmatig gratis deelname aan een Kijkkast online Workshop!
Alle speciale voordelen, persoonlijke contacten en mijn persoonlijke begeleiding ( altijd voor zover jij dat wilt!) die bij het Kijkkast Team horen!

Natuurlijk mag je me alle details vragen, dat moedig ik zelfs aan! Verzeker je er van dat je goed, volledig en eerlijk geinformeerd bent!
Neem dus gerust contact op en vraag mij de hemd van het lijf!

Wil je je meteen aanmelden en je Startpakket uitkiezen?

Of lees eerst rustig onderstaande extra informatie!


Wat wordt er van je gevraagd?

Afspraken: Wil jij van de voordelen blijven profiteren gelden de volgende afspraken. Je bestelt per kwartaal voor minimaal 300 CSV, wat neerkomt op ongeveer 300 euro (catalogusprijs minus BTW) en geeft als je ook voor anderen bestelt eerlijke voorlichting en een nette klantenservice, dat is alles wat Stampin’Up! van je vraagt. Eigenlijk dus wat de meeste stempelfans toch al besteden ;o) En vergeet niet dat je nu demo korting hebt!!
 Je loopt hierbij geen enkel risico: Je hoeft geen voorraden aan te schaffen of immense investeringen te doen. Je bestelt gewoon wat je zelf leuk vindt! En mocht je door wat voor reden dan ook moeten of willen stoppen of mocht je je omzet bedrag niet halen kun je je demoschap beeindigen zonder kosten of verplichtingen. Je startpakket mag je dan gewoon houden. Dus je kunt het met een gerust hart gewoon uitproberen!!

Kies jij voor mijn team, dan kun je ook nog eens verzekerd zijn van mijn hulp en advies waar jij dat wilt. Met mijn jarenlange (meer dan 20 jaar) ervaring in de hobbybranche, en bijna 11  jaar als Stampin'Up! Demonstratrice, en mijn eigen opgedane kennis en tips (ik heb zelf van mijn hobby mijn beroep kunnen maken) help ik je graag en zorg ik door goede informatie, meedenken, gezelligheid en tips dat jij optimaal plezier en profijt hebt van deze fantastische hobby, op een manier die jij zelf bepaalt en invult, en zoals het bij jouw situatie en wensen past! Eigenheid is heel belangrijk! En iedereen heeft eigen talenten en mogelijkheden!

Als je nieuwe demo bent in ons team is er voor jou een welkomstenveloppe, een gezellig team dat je je op je gemak laat voelen, er wordt de tijd genomen om je wegwijs te maken en natuurlijk ben je welkom bij teamactiviteiten (maar dit is uiteraard geen verplichting). We zijn daarbij ook bezig met allerlei andere leuke teambezigheden. 
 
We hebben een gezellige, informatieve Facebookgroup voor teamleden. Ook hebben we waar nodig interactieve online meetings waarbij ik "Live"dingen kan uitleggen of leren aan de teamleden, tips kan delen, en antwoord geef op vragen. Ook hebben we al bijvoorbeeld diverse keren een techniekendag of Instructiedag gehad waarbij je een grondige productkennis opbouwt en veel tips en trucs leert. En natuurlijk gaan we samen op evenementen af. Kortom, je kunt en mag het in je eentje doen, maar dat hoeft bij ons dus niet als je het gezelliger vind om dingen samen te doen. Ik sta je in ieder geval graag bij met raad en daad en de drempel om bij mij aan te kloppen is (zo kreeg ik als feedback) laag. Ik help je met alle plezier!

Als EXTRA bied ik mijn teamgenootjes leuke gratis extra dingen, zoals af en toe gratis deelname aan een workshop, een gratis lidmaatschap aan mijn VIP Lounge waar ik veel inspiratie deel. Ook is een online teamavondje leuk om tussendoor te doen. Ik stuur bijvoorbeeld iedereen een creatief pakketje, of vraag iedereen bepaalde dingen klaar te leggen, en dan maken we samen een creatief project terwijl we gezellig bijpraten, en ik meteen alle leuke demonieuwtjes deel, zoals leuke dingen die er aankomen, of slimme manieren om optimaal van de demovoordelen te genieten. Maar vooral ook voor de gezelligheid natuurlijk! Zo zijn we even dichtbij elkaar ook al wonen we verspreid over het land.
Ik houd van het persoonlijke, niet van het massale. Mensen zijn in ons team zichzelf, en geen nummers. Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit!

Wil je wat meer met Stampin'Up! Dit kan zeker, maar is absoluut niet verplicht!
Maar wil jij van je hobby iets meer maken, er iets mee verdienen, sta ik je graag bij met mijn tips en ervaring. 
Mijn streven is altijd om jou te helpen het op jouw manier te doen, een manier die bij jou, en jouw leven, en bij jouw wensen, past! Meedenken, adviseren, delen en aanmoedigen dus, maar nooit opdringen! Niets moet!
Een goed plan, goede keuzes maken, service gericht zijn, houden van wat je doet, en geduld en doorzettingsvermogen zijn de sleutels naar succes! Het gaat niet vanzelf, maar het kan!
Ik ben al bijna 11 jaar met veel plezier full time demo en vul mijn demoschap in op mijn eigen manier, vanuit het hart, maar zeker ook met gezond verstand,  in! Geen harde zakelijke houding, maar vanuit enthousiasme, menselijkheid en oprechtheid! Trekt dit jou aan? Dan zit je bij mij wellicht op de juiste plek!đź’“
Ik durf van mezelf te zeggen dat ik iemand ben met hart voor haar team en vind het belangrijk dat iedereen het vooral ook LEUK blijft vinden!

Vanuit Stampin'Up! is er ook volop support. Je hebt toegang tot de geweldige demowebsite, die echt vol staat met nuttige en handige informatie, video's, tips, etc. Daarbij kun je ook meekijken en praten op de besloten internationale groep, en daar staat ook veel informatie, inspiratie, tips etc. 
Je ontvangt diverse leuke voorbeelden en tips, een wekelijkse creatieve nieuwsbrief per mail en last but not least is er de geweldige afdeling Demo-Support die je altijd snel, vriendelijk en doeltreffend verder helpt.
 
Wil je je meteen aanmelden en je Startpakket uitkiezen?

Wil je meer weten of vraag je je af of het iets voor jou is? Neem gerust contact met me op, dan neem ik uitgebreid de tijd voor je, leg ik je eerlijk, uitgebreid en volledig alle aspecten uit en kun je al je vragen voorleggen. Je bent van harte welkom!

Een mail sturen, of op een andere manier contact opnemen, mag natuurlijk altijd en is uiteraard altijd geheel  vrijblijvend!

Ik zou het fantastisch vinden van je te horen!

Met hartelijke groet,
Annette Elias

* Disclaimer: Om "carriere" te maken, te genieten van bonussen en een extraatje of inkomen te verdienen moet je uiteraard wel actief aan de slag, en dit komt niet in enkele weken of maanden als vanzelf “aanwaaien”. 
Als Hobbydemo heb je al diverse fijne voordelen, en uiteraard mag je het ook hierbij laten, maar wil je wel meer is het handig te weten dat het aantal voordelen, bonussen en verdiensten groeit naarmate je verder komt.
 Alles hangt namelijk af, van wat jij zelf wilt doen en van wat jouw wensen zijn!
Wil je stappen maken, een voor een? 
Hierbij kun je als mijn teamlid altijd rekenen op mijn advies en deel ik mijn eigen ervaringen met jou. Ook help ik je graag op weg met handige en practische tips voor het samenstellen en opbouwen van fijn lopende, en goed in elkaar zittende workshops en voor het uitbreiden van je klantenkring. 
Graag coach ik je ook bij het vinden van jouw talenten en unieke eigenschappen die je kunt inzetten als jouw eigen  kenmerkende “branding” Iedereen heeft immers haar eigen invulling en specialiteit en dat is nu net waarom mensen jou zullen gaan kiezen als hun demo.
Stampin’Up!  meldt dat een klein percentage van alle demonstrators de keuze maakt om aan te slag te gaan en iets moois op te bouwen. Zij bieden de mogelijkheden en middelen, maar doen -en dat is heel logisch- geen beloften over te behalen resultaten. Je bent immers geheel onafhankelijk als Demonstratrice.
Image result for welkom


3 opmerkingen :

 1. Je hebt een topteam Annette! Recht door zee, absoluut niet pusherig, en altijd vriendelijk! Bij jullie gaat kwaliteit van de workshops en klantenservice boven omzetten en verkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lisanne Vergeer31 maart 2018 om 01:16

  Wat ben jij een harde werker! Voor je team een rots in de branding, altijd bereid te helpen, en je gunt iedereen het geluk! Je hebt enorm veel kennis van zaken, enthousiasme en ervaring, en bij jou staat eerlijkheid bovenaan! Je vaste stelregel is: Eerlijk duurt het langst! Je straalt uit dat je om mensen geeft. Als ik kan starten als demo, dan is dat absoluut, vast en zeker, bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van je teamleden hoor en merk je alleen maar goeds over jou Annette. Je hebt geen woord teveel gezegd! Je bent een warme, fijne, eerlijke vrouw!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!