Bestellen

Wil je Stampin’Up! producten bestellen?

Dat kan op verschillende manieren!

•    Bij een party of workshop: Je vult je bestelling in op het bestelformulier, de bestelling wordt naar de gastvrouw gestuurd, en daar kun je je bestelling ophalen zodra deze binnen is

•    Je kunt bij de Kijkkast ook online bestellen. Dat kan via mijn WEBWINKEL! Als je online bestelt kun je betalen met Pay Pal of Credit Card en komen je spulletjes regelrecht vanaf Stampin’Up! bij je thuis via de UPS. Hiervoor betaal je aan Stampin'Up! 7,95 verzendkosten.

•    Per mail, je doet een persoonlijke bestelling die je snel wilt hebben maar liever niet zelf online wilt bestellen. Dan bestel ik voor je, je betaalt aan mij, en ik laat naar jouw keus je spulletjes bij mij thuiskomen waar je ze kunt ophalen ( In Wognum Noord Holland) OF ik laat ze regelrecht bij jou thuis bezorgen tegen de door Stampin'Up! berekende verzendkosten. 

•    Je maakt gebruik van een meebesteldag. Ik voer een order in, en bestel jouw bestelling meteen mee. Je hebt dan geen extra verzendkosten. De bestelling wordt dan bij mij thuis bezorgd. Gewoonlijk doe ik elke maandag een meebestelling. Als er speciale acties zijn kan de besteldag soms verschuiven. Je leest de actuele data onder elke blogpost. Je kunt producten van de Meebestelling bij mij op komen halen, maar ik kan ze ook naar je toe sturen. Ik denk graag met je mee wat voor jou de handigste optie is!

Kadootje als dank:
Bestel je ONLINE, gebruik dan altijd de Hostesscode bij een bestelling tot 200 euro. Elke maand is er een ander bedank-kadootje voor bestellende klanten die de code gebruiken. Je vindt de actuele hostesscode en de maandactie onder elke blogpost! Bij mee-bestellingen krijg je natuurlijk ook dit kadootje, maar regel ik de hostesscode voor je. Onder elke blogpost staat de actie van de maand! Deze geldt alleen voor productbestellingen uit de geldige catalogi!

Extra inspiratie als dank: 
Bestel jij voor minimaal 50 euro aan producten uit de geldige catalogi, dan ontvang je bovendien een uitnodiging voor de Kijkkast VIP Lounge! Dit is een plaats waar je (online) allerlei extra tips, voorbeelden, video's, een gratis workshop, Bonusprojecten etc krijgt. Dus inspiratie die je elders niet zult vinden! Deze groep is exclusief voor mensen die bij de Kijkkast hun stempelmaterialen bestellen. Alle info over deze VIP  Lounge vind je HIER!

Wil je eerst advies, wil je over bepaalde producten meer weten, of heb je gewoon een aantal vragen? Vraag gerust om informatie!Ik help je graag op weg! Maak gerust gebruik van het contactformulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Je mag mij altijd een MAIL sturen. Via DEZE LINK gaat dat heel makkelijk!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!