Stampin' Up!Sinds 35 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt Stampin’Up! de mooiste creatieve stempelmaterialen. Naast stempelsets zijn er ook diverse bijpassende materialen als papier, inkten, gereedschappen en accessoires in het assortiment.
Het zijn zorgvuldig geproduceerde materialen van hoge kwaliteit en eigen ontwerp. Ze zijn dan ook exclusief via Stampin’Up! verkrijgbaar. Stampin’Up! is een vertrouwde en geliefde naam geworden door de geweldige en tijdloze designs en door het feit dat alles qua kleur en ontwerp perfect op elkaar afgestemd is. Daardoor kan echt iedereen, ook al heb je nooit eerder met stempels gewerkt, hier iets moois mee maken. Maar ook bieden de materialen voor degenen die er al jaren mee bezig zijn volop ruimte tot het verkennen en leren van de eindeloos veel nieuwe mogelijkheden en stijlen.

De producten zijn niet te koop in winkels maar kunnen alleen via onafhankelijke Demonstrators besteld worden. Demonstrators hebben geen voorraad.maar leveren de materialen direct vanuit het magazijn van Stampin’Up! Ook zijn zij aanspreekpunt, informatiebron en natuurlijk liefst ook inspirerende en creatieve schakel tussen Stampin’Up! en de consument.

De producten staan allen overzichtelijk en duidelijk, voorzien van diverse voorbeelden in een luxe jaar-catalogus, in enkele aanvulcatalogi en op de site.

Stampin’Up! is begonnen in de USA, en inmiddels ook actief in Canada, Australie, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Belgie en uiteraard ook in Nederland! Wat ooit begon als een bedrijfje van twee zussen, vanuit de huiskamer,  is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 40.000 demonstratrices, die naar gelang hun levensomstandigheden en wensen hun demonstratorschap ZELF kunnen invullen en combineren. Ter inspiratie van anderen EN zichzelf!

Voor mij zijn naast het bovenstaande de morele waarden die het bedrijf uitdraagt een belangrijke ingredient van het succes en voor het feit dat ik er volledig  achter kan staan.

Sinds maart 2013 ben ik ook Onafhankelijk Demonstratrice geworden, en mag ik, op mijn eigen wijze,  invulling geven aan deze geweldige hobby, die mij een rijk mens gemaakt heeft in heel veel opzichten. Een rijkdom die veel mooier is dan geld!


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!