Over mijHallo, heel graag wil ik mij even aan je voorstellen. Mijn naam is Annette Elias, en ik woon met mijn man en onze kinderen in het Noord-Hollandse Wognum. Naast mijn andere drukke bezigheden en natuurlijk ons gezin ben ik het allerliefst bezig met creatieve dingen.

Eigenlijk zit mijn hoofd altijd wel vol met ideeen. Iets moois maken is geweldig om te doen, en ook een fantastische manier om te ontspannen en alles om je heen even te vergeten. Inspiratie vind je, als je het tenminste zien wilt, overal! De kleuren van de lucht op een zomeravond, het motief in een gordijn, een artikel in een tijdschrift, architectuur, een kleurencombinatie in de tuin... alles kan me op ideeen brengen. Nog leuker is het om die ideeen dan vervolgens vorm te geven in iets dat je met eigen handen maakt.

Dan is het heerlijk om met goede en mooie materialen te werken, en dat heb ik gevonden in de materialen van Stampin’Up! waarvan ik al heel veel jaren grote fan ben. Beter dan dit heb ik nog niet gevonden. Mijn oudste Stampin’Up! stempels zijn 18 jaar oud en die gebruik ik nog steeds! Dus toen Stampin’Up! naar Nederland kwam was ik dolblij dat ik nu heel makkelijk aan mijn geliefde materialen kon komen.

Jaren geleden al werd ik gevraagd creatieve workshops te gaan geven.  Dit was eigenlijk het begin van alles....Het bleek namelijk een schot in de roos te zijn. Ik heb voor een stempelproducent gewerkt en voor een aantal creatieve winkels (scrapbooking, stempelen ed...) Met heel heel veel plezier! Het geven van workshops is in de loop der tijd in mijn bloed gaan zitten!

Workshops geven, maar ook het bedenken er van, is iets dat ik geweldig vind om te doen. Het geeft mij enorm veel voldoening als mensen geinspireerd en enthousiast zijn na een workshop, en zin hebben om er thuis lekker verder mee te gaan. Maar ook mensen die denken dat ze “niks kunnen” iets moois zien maken en dan helemaal zien stralen, maakt dat dit een van de leukste dingen is die ik in mijn leven gedaan heb. Iemand's onvermoede creativiteit (want ja, die hebben we allemaal!) naar boven helpen halen is gewoon fantastisch!

Ik bedenk graag unieke en uitdagende workshops, net even anders dan anders,  zodat we alles (en liefst nog een beetje meer) uit de materialen halen. Maken wat iedereen al maakt, of wat overal op internet al te zien is, is niet zo mijn ding. Ik ben gek op allerlei technieken en bijzondere toepassingen. Ik geef de workshops graag in meerdere opzichten meerwaarde. Ook de sfeer is belangrijk; die moet gezellig, gemoedelijk, positief, vriendelijk en creatief inspirerend zijn. Stempelen blijkt niet alleen leuk en plezierig te zijn, maar ook ontstressend, helend, en ontzettend gezellig om samen met anderen te doen.  En dat alles door gewoon creatief bezig te zijn en het leuk te hebben!  Door het stempelen ben ik echt de leukste mensen tegengekomen, heb ik nieuwe vrienden gekregen, ongelooflijk veel geleerd, heb ik leuke teamdagen, reizen en andere spannende dingen meegemaakt, en zelfs prijzen mogen ontvangen, en al met al kan ik dus concluderen dat het mijn leven in heel veel opzichten heeft verrijkt. 

Het woord demonstratrice doet overigens al snel denken aan iemand die verkooppresentaties geeft. Ik geef er mijn eigen invulling aan en omschrijf mezelf in mijn functie als demonstratrice liever als creatieve coach! Dit is mijn "drive" en inspiratie!

Image result for being creative quotes

http://h3works.nl/wp-content/uploads/2016/11/levensdoel.png
Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!