Activiteiten

De Kijkkast doet en organiseert van alles op stempelgebied. In de agenda vind je het actuele aanbod aan activiteiten. De activiteiten zijn onder te verdelen in:

Make and take Middagen/Avonden:
Gezellige bijeenkomsten om informeel en ontspannen meer te weten te komen over Stampin’Up! en de vele mogelijkheden. Voorheen werden dit party's genoemd maar voor mij had dat zo'n bijsmaak van een verkooppresentatie en dat zijn deze Meetings nu eenmaal niet als je ze bij de Kijkkast boekt! Veelal noem ik ze ook Kijkje in de Kijkkast! Ik laat jullie tijdens zo'n meeting materialen en mogelijkheden zien, vertel het een en ander, beantwoord vragen, doe eventueel een demonstratie van een bepaalde techniek of product en ook jullie, de gasten,  maken een of twee “make and takes” zodat je zelf het werken met de materialen kunt uitproberen en ervaren. Zo’n meeting is een ideale kennismaking maar ook als je al stempelt erg leuk en inspirerend. Deze meetings kunnen zowel bij mij thuis als bij jou thuis georganiseerd worden, wat voor jou  erg interessant kan zijn.  Hierover lees je meer bij “hostess zijn”. In dat geval zijn datum, inhoud en onkosten allemaal in samenspraak met de gastvrouw.
In mijn workshopagenda is ook regelmatig een Make and take Meeting (ook wel Kijkje in de Kijkkast genaamd)  ingepland. Dus wil je liever niet bij jou thuis een party organiseren, of krijg je geen groepje gasten bij elkaar,  kun je ook altijd op een Make & take Meeting bij mij thuis komen.

Workshops:De Kijkkast heeft een uitgebreid en afwisselend workshopprogramma. Workshops kunnen zowel om projecten gaan als om bepaalde technieken of stijlen. Tijdens een workshop wordt er flink gewerkt, krijg je instructie en leer je echt iets nieuws, of maak je iets nieuws. Aangezien ik gek ben op technieken en nieuwe toepassingen is er veel aandacht voor tips en trucs en leer ik je graag de nodige foefjes.
We werken met groepen van 3 tot 8 personen. Voor techniekenworkshops en workshops met veel instructie bestaat de groep uit maximaal 4, 5 of 6 personen zodat iedereen ruim voldoende aandacht en begeleiding kan krijgen.
Ik besteed veel aandacht aan goede instructie. Iets nog eens uitleggen is geen enkel probleem.
De beschikbare workshops staan vermeld in de workshopagenda, met een zo duidelijk mogelijke omschrijving..
Ik ontwikkel mijn workshops zelf, waardoor ze uniek zijn en mijn streven is ze ook erg interessant en inspirerend te maken. Soms doe ik ook een bekend concept maar ook dan geef ik er een heel eigen “draai” aan.


Workshops zijn inclusief benodigde materialen. Soms is de workshop inclusief extra materialenpakket voor thuis zoals papier ed, maar soms ook inclusief bijvoorbeeld een stempelset. De workshops in het workshopprogramma worden -tenzij anders vermeld- bij mij thuis gegeven. Maar zie je een leuke workshop en heb je zelf een groep mensen waarmee je deze workshop bij jou thuis zou willen doen kom ik ook op locatie!


De workshops zijn meestal zeer snel volgeboekt. Wees er dus snel bij als er nieuwe workshops
 gepland worden.

Workshop op Locatie: 
Zeer regelmatig ga ik op pad met stempels, papier, inkten en alles wat er bij hoort. Dan geef ik bij een gastvrouw thuis een creatieve stempelworkshop aan haar en aan de mensen die zij uitgenodigd heeft. Zij zorgt voor een tafel met stoelen, en een lekker kopje koffie of thee, en ik regel de rest. Natuurlijk hebben we in overleg bepaald wat we gaan doen en maken. Dat kan een thema zijn, of bijvoorbeeld een techniek, of we stellen een bepaalde stempelset centraal. Ook een eigen idee inbrengen is altijd goed. In overleg is er heel veel mogelijk. Ik ga een uitdaging niet snel uit de weg ;o0
Alle gereedschappen en materialen neem ik mee, en  als de ruimte het toelaat richt ik ook nog een hoekje in met leuke voorbeelden ter inspiratie.
Gastvrouw zijn kan leuke voordelen opleveren... (gratis stempelproducten!)... Neem voor een afspraak contact met mij op!


Het stempelmomentje.
Een heerlijk ontspannen(d) ochtendje of middag waarbij ik de koffie en thee klaar heb, en een leuk projectje heb voorbereid dat je kunt komen maken. Ideaal om even je zinnen te verzetten, even gezellig te kletsen en knutselen, of gewoon om het stempelen eens uit te proberen en je vragen te kunnen stellen.

ADJU*-avonden of ochtenden.
Steekwoorden zijn: Uitdaging, inspiratie, verkennen, gezelligheid.
Een Adju avond (of ochtend) is geen workshop met instructie maar een gezellig samen stempelen, op je eigen manier en in je eigen tempo, samen met anderen. Zoiets als een crop-avond maar dan met een extra, een uitdaging. Iedereen krijgt namelijk een materialenkitje om mee te werken en op tafel liggen materialen die je kunt gebruiken. Dit zijn elke keer andere materialen of producten. Misschien wel producten die je zelf niet meteen zou kopen of juist dingen die al op je verlanglijstje stonden en die je nu eens kunt gaan uitproberen. Het is erg leuk om er dan naar eigen smaak mee aan de slag te gaan. Er zijn enkele voorbeelden gemaakt, maar helemaal je eigen ding doen mag ook! Wat je over hebt van je materialenkitje mag je mee naar huis nemen.
Dit zijn meestal vreselijk gezellige en zeer populaire bijeenkomsten!
(ADJU betekent: Annette Daagt Je Uit)

de Kijkkast Stempel-Workshop-Dag!
Een geheel verzorgde Stempeldag helemaal gevuld met diverse nieuwe workshops!Technieken, thema's of grotere projecten, er kan van alles voorbij komen! Vaste ingrediĆ«nten zijn: Veel Stempelwerk, verwennerij, een rijkgevulde goodiebag, inspiratie en nog veel meer. Wil je een indruk krijgen van zo'n dag, kijk dan eens {HIER} en { HIER } !

Online Workshops!

Af en toe ontwerp ik een workshop die je online kunt doen. Je kunt dan de instructievideo's bekijken waarin alles stap voor stap uitgelegd wordt, en je ontvangt een met zorg samengesteld pakket met alle materialen. Online workshops die ik heb georganiseerd zijn bijvoorbeeld de Stempelzomer ( 8 weken lang, 17 workshops) of de online kerstworkshop (20 verschillende kaarten!) Zo kun je ook onze unieke workshops volgen als je verder weg woont of je eigen tijd in wilt delen. Houdt de Kijkkast in de gaten voor nieuwe workshops!

Anders-dan-Anders je verjaardag vieren. 
Wil je nu eens niet met je visite saai in een kringetje zitten met borrelnootjes en een taartje maar in een ontspannen sfeertje samen iets DOEN?  Wil je eens op een manier je verjaardag invullen die veel actiever en gezelliger is en waar meestal de gekste onderwerpen ter sprake blijken te komen? Boek dan een verjaardag-workshop bij de Kijkkast. We maken leuke, gekke, feestelijke en niet te moeilijke projectjes en natuurlijk heeft de jarige daarover van te voren al haar wensen aangegeven. Natuurlijk kun je ook zo'n workshop ook als kado geven aan iemand die jarig is! Samen iets maken en een gezellig tijd hebben met elkaar. Is dat niet het beste en mooiste kado? Deze workshops zijn voor personen  (dames EN heren!) vanaf 18 jaar.

"Vrijgezellige" workshop.
Dat is leuk, met je vriendinnen op jouw vrijgezellendag samen iets maken. Natuurlijk verklap ik niets over de inhoud....! Maar... het gaat een project worden waar de aanstaande bruid heel blij mee zal zijn! Leuk om te doen, ontzettend gezellig, eventueel te combineren met bijvoorbeeld een High Tea, en.... je houdt er iets heel erg gaafs aan over! Ga je een vrijgezellenfeest organiseren binnenkort? Neem dan eens contact op!

Zussen-/ Vriendinnen-/Collegadag.
Hoe leuk is het om op zo'n dag een paar uurtjes aan de slag te gaan met iets creatiefs? Maak samen gezellig kaartjes of bijvoorbeeld leuke kadoverpakkingen. Thema en stijl worden natuurlijk in overleg ingevuld.

Persoonlijk informatiemoment:
Ik neem altijd ruim de tijd als mensen vragen hebben of iets willen zien. Dit gebeurt regelmatig spontaan, als iemand een bestelling komt ophalen bijvoorbeeld, maar ook kan er een afspraak gemaakt worden zodat ik zeker tijd heb. Mailen mag altijd, maar bellen of langskomen kan ook! Ik help je graag!

Markten, presentaties en evenementen:
Om te laten zien wie ik ben, te vertellen hoe leuk het is om te stempelen en creatief bezig te zijn en over wat Stampin’Up! is,  en wat er zoal mogelijk is (heel veel ;o) presenteer ik mezelf en de Kijkkast af en toe op markten, en bijeenkomsten zoals bedrijven , personeelsverenigingen, vriendinnenavonden, vrouwenverenigingen, tienerclubs, braderieen, beurzen etc. Heb je hier interesse in, of heb je een tip, kun je altijd contact met me opnemen, dan kijken we hoe we dit mogelijk kunnen maken of af kunnen stemmen.

En verder zijn wij niet bang voor een uitdaging en staan we open voor nieuwe leuke dingen! Suggesties of verzoeken zijn altijd welkom!


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!