De Kijkkast Thuis-Workshops!

Workshops vormen de basis van de activiteiten van de Kijkkast! ! Je kunt immers pas ECHT volop genieten van je stempelproducten als je weet hoe, en waarvoor je ze gebruiken kunt, en volop ideeen hebt om er uiteenlopende projecten mee te maken!

En omdat workshops aan huis, en op locatie, in de huidige omstandigheden nog even niet kunnen, maar ook omdat er al zo lang heel veel vraag naar Kijkkast Workshops is door mensen die verder weg wonen EN na het grote succes van de KIK, de Stempelzomers en Stempelwinter (allen thuisworkshops!) hebben we besloten dit vaker te doen! 

Vanaf januari 2021 
verzorgt de Kijkkast thuis-workshops 
onder een nieuwe naam 
en volgens een nieuw concept: 
De Happy-at-Home Workshopbox!
Een Happy-at-Home Workshopbox, is een complete WORKSHOP in een doosje, en  bevat alle materialen die je nodig hebt om een flink aantal (minimaal 10) afwisselende, uitgebreide projecten te maken. 

Bij de workshop hoort ook altijd een stempelset of productpakket/bundle. Deze is in de totaalprijs inbegrepen. 

De Happy-at-Home Workshopbox zal zijn zoals elke Kijkkast workshop: Afwisselend, uniek, uitgebreid, creatief, verrassend, er zitten veel technieken en tips in, je doet er altijd veel inspiratie door op en ik leer je graag om ook eens anders naar de materialen te kijken. Ik bedenk graag dingen die je elders niet snel tegenkomt dus zal er ook regelmatig iets geks, grappig en/of  vernieuwends inzitten, zoals een nieuwe Funfold, een leuk 3d project of iets anders spannends!  Ook wordt alles je duidelijk en rustig uitgelegd, stap voor stap, in duidelijke, informele, rustige maar enthousiaste video's en is er alle ruimte om je vragen te stellen.

De bijbehorende stap voor stap video's zijn vooraf opgenomen, en kun je via de YouTube links die je ontvangt in je eigen tempo bekijken. Zo kun je ook makkelijk iets stilzetten, terugspoelen, terugkijken etc. In deze workshops krijg je meer en diepgaandere uitleg, en deel ik  nieuwe en unieke technieken en tips, die ik veelal niet deel in mijn Kijkast Live video's. Je steekt er dus een heleboel van op!


Vind je het gezellig om samen met anderen ervaringen uit te wisselen, en een plek te hebben voor vragen en antwoorden ben je ook van harte welkom bij de bijbehorende besloten Facebookgroep, en kun je daar de links ontvangen.... maar ook als je geen Facebookaccount hebt kun je dus alle workshopprojectvideo's volledig kijken en terugkijken.

Doe je mee?

De volgende Happy-At-Home Workshopbox is nu te boeken:


Happy-at-Home Workshopbox nr 3: 
oktober/november 2021: Painted Christmas!

Wil jij dit jaar heerlijk stempelend het najaar beleven EN de show stelen met supergave kerstkaarten?

Dan is dit wat je zoekt! Je kunt vanuit je huis en op je eigen moment deze heerlijke workshop volgen met Workshopbox nr 3!Een enorm sfeervolle, natuurlijke, veelzijdige workshopbox!!

In deze workshopbox vind je volop verschillende materialen, papier, lint, embellishments en alles wat je nodig hebt om een heel aantal te gekke,  uiteenlopende projecten te maken. Veel verschillende stijlen, waaronder modern, watercolour, natuurlijk, klassiek en Artsy en verder een unieke funfoldkaart, vele technieken, zelf achtergronden maken en als extra een supergaaf verrassingsproject! Bereid je voor op heel veel afwisseling!

Bij de Workshopbox hoort ook het superfantastische Cheristmas Season productpakket twv 65,50! Deze schitterende stempelset met bijpassende uitgebreide dies staat centraal en heeft geweldige creatieve mogelijkheden! 


In de diverse projecten leer je hoe je je stempels en dies optimaal, en op unieke wijze gebruikt en laat ik je zien hoe je er ook dingen mee kunt doen die je wellicht zelf niet had bedacht. Verrassend en inspirerend dus!

De hoeveelheid ideeen en de diversiteit van deze workshop zijn ontzettend groot!
We gaan verrassende dingen doen met de set, en laten diverse kerstige stijlen tot uiting komen. Je leert allerlei technieken, designtips, toepassingen en combinatiemogelijkheden die je ook op andere stempelwerkstukken kunt blijven toepassen!

 Bij de workshop hoort een uitgebreide Box met materialen, zoals cardstock, designpapier, lint, diverse Diecuts, embellishments, en allerlei extra's. De workshops zijn elke keer totaal verschillend en altijd verrassend!

(Project gemaakt met de Christmas Season set, ter illustratie. Dit is geen project uit de workshop)

Je zult niet alleen materialen uit de Painted Christmasset tegenkomen, maar ook diverse andere producten. Elk workshopproject is weer heel anders. Zo leer je de veelzijdigheid van deze stempelset volledig benutten! Volop diversiteit dus! Laat je verrassen en haal zo nog meer plezier uit je stempels!
Inclusief stap voor stap video's, de besloten facebookgroep, en heel veel inspiratie en nieuwe Tips & Trucs!

Deze Happy-at-Home Workshopbox nr 3 inclusief alle genoemde items en de Christmas Season stempelset met de bijpassende Seasonal Labels Dies is slechts 89,50 euro*

( en volgens degenen die je voorgingen is dat een koopje voor wat je krijgt aan producten, aan inspiratie, aan nieuwe technieken, EN aan originele en inspirerende projecten en instructie!)


Aamelden kan uiterlijk t/m maandag 25 oktober!

Daarna worden de materialen besteld en de Pakketten samengesteld en zo snel mogelijk klaar gemaakt voor verzenden/ophalen. Dit zal rond de 5 november  plaatsvinden. Dan beginnen ook meteen de workshopvideo's!


Ik hoop ook jou Happy te mogen maken met deze Happy -At-Home Workshopbox!! 

Doe je mee?

Ik heb er ENORM veel zin in!

Heb je nog vragen? Wil je je meteen aanmelden? Of is er iets anders? Ik hoor het graag en help je met plezier verder. Klik >HIER< om mij een mail te sturen.

Ik hoop samen met jou snel creatief aan de slag te gaan! Workshops bedenken EN geven en mijn kennis delen zijn mijn grote passie!

Annette


(Project gemaakt met de Christmas Season set, ter illustratie. Dit is geen project uit de workshop)


Even alles op een rijtje!

Hoe en tot wanneer kan ik mij aanmelden?
Je kunt je vanaf NU aanmelden door mij een MAIL te sturen! Dit kan tot de uiterste aanmelddatum die bij de desbetreffende Happy-at-Home Workshopbox staat vermeld. 

En dan?
Na je aanmelding ontvang je van mij een bevestiging en de betaalgegevens. Vervolgens bestel ik op de sluitingsdatum de materialen, maak de Happy-at-Home workshopboxes compleet en stuur je bericht zodra deze opgehaald kan worden of verstuurd wordt.  Je ontvangt dan ook meteen de LINKS naar de video's!  De pret kan dus meteen beginnen!

Wat zit er bij?

* Een stempelset of Productpakket/Bundle, zoals vermeld bij de desbetreffende Workshopbox.

* Een uitgebreide, complete en goed verzorgde Workshopbox met alle benodigde materialen, zoals genoemd bij de betreffende Workshopbox,  behalve inkten, basisgereedschap (schaar, papiersnijder ed) plakmiddelen en clearblocks. 

* Exclusieve Video's met stap voor stap duidelijke en rustige uitleg voor het maken van minimaal tien verschillende projecten! 
Bijvoorbeeld:
Kaarten met verschillende lay outs en opzetten,  
verschillende stijlen en thema's, 
voor allerlei gelegenheden, 
een uniek project dat je nog nergens anders hebt gezien!,
uiteenlopende technieken en toepassingen,
en dus veel inspiratie! 

Na deze workshop kijk je absoluut met een ander oog naar je stempels!
Verder deel ik veel tips en wellicht bonusideetjes... laat je verrassen! 

Je zorgt zelf voor de essentiele dingen die de meeste stempelaars al in hun bezit hebben, zoals een aantal basisgereedschappen, inkt ed. Je ontvangt een overzicht van de benodigde spulletjes zodra je je hebt aangemeld. Je kunt er voor kiezen eventueel iets wat je mist nog mee te bestellen of een alternatief uit je eigen collectie te gebruiken.

(Project gemaakt met de Christmas Season set, ter illustratie. Dit is geen project uit de workshop)

Na het maken van de projecten van deze workshopbox heb je daarna natuurlijk nog steeds je stempels, pons, dies die bij je Box horen en is er ook vaak extra materiaal, om zelf verder nog meer moois mee te maken en plezier van te hebben!

*Mocht je de stempelset of de Bundle in de Box al eerder hebben besteld,  kun je TOCH meedoen met deze thuisworkshop! Meldt dit meteen bij je aanmelding, dan kun je voor de waarde van dit product iets anders naar eigen wens uitkiezen*

Wat kost het?

Deelname aan de Happy-at-Home workshop is elke editie verschillend, afhankelijk van de inhoud.
De prijs is exclusief verzendkosten. Eventueel ophalen kan op afspraak in Wognum


***Voorwaarden/afspraken: 
De Kijkkast Thuis-Workshop-Video's zijn te bekijken via een persoonlijke link, die niet gedeeld mag worden.
Ontwerpen zijn exclusief voor de Kijkkast, dus het delen van projecten kan alleen met bronvermelding en in overleg.
Deelname is exclusief verzenden. Het workshoppakket past meestal in een brievenbusdoosje. Je kunt het pakket ook in overleg komen ophalen!
Aanmeldingen kunnen niet gecombineerd worden met andere kortingen of vouchers
De Kijkkast Thuisworkshops zijn niet bedoeld voor collega demo's, tenzij anders vermeld. 
Kijkkast Teamleden zijn altijd welkom!


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!