maandag 14 november 2022

Kerstmis kan beginnen! -- #30DayChristmasCardMakingChallenge - Dag 14

 

Dinsdag vandaag, de eerste dag van de enorm grote KORTINGSACTIE en de 14de dag van de 30-dagen-kerstkaarten-maken-Challenge

Nog een paar weken, dan zie je overal de kerstbomen weer staan. Er zijn vroege vogels die niet langer wilden wachten en hem al hebben neergezet (en dat kan ik me best voorstellen, het is ook altijd zo gezellig!) maar de meesten van ons wachten nog even. Ik vind die kerstvoorbereidingen, die aanloop naar kerst altijd zo leuk! Deze challenge is eigenlijk ook onderdeel daarvan!

Ook vandaag geldt weer:

Voor deze challenge maak ik spontane kaarten, ik denk niet vooraf na en maak dat wat in me opkomt, met de materialen waar als eerste mijn oog op valt. Zonder veel uitleg, niet te ingewikkeld, maar met een lijstje van gebruikte materialen zal ik ze dagelijks hier plaatsen.

Je vindt alle gemaakte challenge-kaarten HIER!


Step into Christmas is natuurlijk helemaal passend bij dat toeleven naar de kerst. Stap in de kerstsfeer, en vier het feest!


Door het denken aan al die kerstvoorbereidingen ontstand deze kerstige kaart. Je hebt toch zo zin dit kersthuis in te stappen? De boom staat klaar, de lampjes branden al, het is lekker warm binnen, en je hebt net wat kleine kerstkadootjes gekocht!


De deur staat wijd open, dus kom er gezellig bij. Dat gevoel hoort bij de kerst!


En natuurlijk is de set Warm Welkom dan de perfecte set om mee aan de slag te gaan. Deuren, heel veel leuke accessoires en teksten, en zelfs het huisnummer is niet vergeten. Hier koos ik natuurlijk voor het meest kerstige huisnummer: 25!

Deze set is een speciale Pre Release, en staat dus (nog) niet in de catalogus! Maar is dus al wel te bestellen. En ontzettend leuk en veelzijdig! Ook ben ik dol op alle leuke details!


Ik wilde de deur uitnodigend en warm maken, en verwerken op een rustige achtergrond, zodat ik met de "muur" lekker los kon gaan! Met de Painted Texture Embossingfolder en heeeelll veel inkt, maakte ik een lekker grof gestucte, stoere muur. Daardoor is het contrast met de gastvrije deur NOG groter!


De kerstboom komt uit de set Trees for Sale, en die heb je inmiddels al een aantal keren voorbij zien komen. Ook de tekst heb ik uit een andere set gehaald. Ik vond dit de meest passende tekst voor mijn bedoeling met deze kaart!

Het werd uiteindelijk een kaart waarop ik niet alleen qua stempelsets, maar zeker ook qua technieken volop gemixed heb! Door de coordinerende kleuren van Stampin'Up gaat dat moeiteloos! Toch werd het een vrij rustige, cleane kaart.

Deze kaart is te koop, de opbrengst is geheel voor een goed doel, namelijk onze kerstboodschappentassenactie! Want er zijn helaas mensen die met honger leven, en dat in ons eigen land….en dat kan en mag gewoon niet vinden wij!Om de kaart te kopen reageer je onder deze blogpost met VERKOCHT. De prijs van de kaart inclusief postzegel binnen NL is 5 euro. Begin december stuur ik de kaart naar jou, of naar een door jouw gekozen persoon, eventueel voorzien van een door jouw opgegeven (kerst)bericht.

Ben je ook al benieuwd wat voor kaart er morgen voorbij komt? In de ochtend om 7 uur probeer ik steeds mijn bijdrage te plaatsen, dus kom gezellig terug om het te zien!

Tot snel,
Annette

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Warm Welkom, Trees For Sale, Merriest Moments (tekst)
Papier: Cardstock: Basic White, Crumb Cake, Thick Basic White
Inkt: Soft Suede, Real Red, Early Espresso, Evening Evergreen, Black Memento
Dies: Warm Welcome Dies
Embossingfolder:Painted Texture 3 d Embossingfolder
Stampin'Blends: Real REd, Cherry Cobbler, Gray Granite, Crumb Cake, Basic Black
Embellishments: Bakers Twine Essentials Pack, Matte Black Dots, Red Rhinestones Basic Jewels
Tools: Stampin'Cut & Emboss Machine, Blending Brushes, Stampin'Spritzers, Sponge Daubers, Heat Tool.

Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Vrijdag 18 november 17.00 uur
Maandag 21 november 19.00 uur






Gebruik in NOVEMBER de hostesscode W6TWSNF7 als je online bestelt zodat ik je een bedankje kan geven!
Bij een bestelling vanaf 95 EURO krijg je deze maand gratis een pakje Solid Faceted Gems twv 9,75.


💓De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!💓
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge!
Lees HIER alles!



Catalogus aanvragen:


Wil jij de dikke nieuwe Jaarcatalogus en/of Minicatalogus ontvangen? Vraag ze nu bij mij aan!
Klik HIER voor alle info!




en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Kijkkast Thuisworkshops!
Binnenkort te boeken, de nieuwe Happy at Home Workshopbox!!
Meld je snel aan!
Wil je ook een supercomplete Kijkkast WORKSHOP doen vanuit je eigen huis?
Klik hier voor alle info over de  >> Happy-At-Home Workshopbox

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!