zondag 20 november 2022

Christmas Banners, sierlijk en zwierig - Met Kijkkast Live Video

 Oh oh, het is al weer een hele poos geleden dat ik een LIVE video kon plaatsen. Dat heeft alles te maken met een internetprobleem waaraan hard gewerkt wordt, maar wat nog niet geheel is opgelost. Daardoor is het uploaden van video's een probleem. Heel vervelend!

Maar vandaag is het -hoera hoera- gelukt een video te uploaden! Yay!

Het inplannen van een Kijkkast Live probeer ik evengoed te blijven doen, dus ik heb nog wat van deze video's om hier te plaatsen. Omdat het bijna kerst is, kies ik zoveel mogelijk als eerste deze LIVES.

In deze blogpost laat ik graag aan jullie zien waarmee we op een gezellig middag, een poos geleden al, in september, werkten, wat we die middag maakten en wat we daarvoor gebruikten!

Deze keer ging ik aan de slag met een erg "zwierige" set uit de Mini Catalogus!

Deze set heet Christmas Banners, en die naam beschrijft precies de set. Er zijn diverse banners van klein tot groot en in verschillende vormen, waar je zelf de diverse teksten in kunt stempelen. Er zit allerlei groen in de vorm van takjes en blaadjes ed bij, waarmee je de Banners mooi kunt aankleden!

Bij de stempels horen de Christmas Banners Dies. Ze zijn samen ook als voordeelpakket te bestellen. Ideaal!

De set is universeel qua stijl, dus ontzettend makkelijk te combineren met allerlei andere kerstitems, maar ook met alleen de set kun je prachtige dingen doen, en volop varieren!

Tijdens de Kijkkast Lives gebruik ik geen heel ingewikkelde of heel uitgebreide technieken, maar laat ik wel heel graag heel verschillende ideeen zien, en manieren om de stempelset of de bundle/het productpakket te gebruiken.
Je vindt hieronder de ( onbewerkte) video, waarin je ziet hoe de set werkt, hoe ik het aanpakte en welke keuzes en combinaties ik maakte.

Kijk vervolgens verder hieronder voor detailfoto's, een overzicht van de gebruikte producten EN wat extra toelichting hier en daar.

Video:Ik begon bij de basis, door de Banners in een frisse setting te plaatsen, en te combineren met mooie bijpassende designpapiertjes.Hier combineerde ik met diverse items uit de collectie waar ook de Christmas Banners set onderdeel van is!


Het Sweetest Christmas DSP en de Sweet Candy Canes set met stansen, zijn een supercombinatie!


Binnen deze Sweetest Christmas Collectie kun je natuurlijk alle onderdelen geweldig met elkaar combineren!

Maar ik wilde ook even laten zien, dat je alleen met de Christmas Banners set, en wat inkt en papier, ook al geweldig uit de voeten kunt!Met de prachtige banner als middelpunt kun je als een echte bloemist zo de onderdelen schikken tot een smaakvol geheel!

En toen ging ik om de kracht van kleur te laten zien, demonstreren hoe je met andere kleuren, een totaal ander effect krijgt!En zo kwam er deze herfstige variant uit! Een kaart die je voor alle gelegenheden kunt gebruiken!


Je kunt dus concluderen dat je met andere teksten en andere kleuren nog heel veel meer kunt maken! Hoe tof is dat!

Maar ook als je in het kersttheme blijft is het leuk om andere stijlen te combineren!Hier kreeg de set ineens een sjieke look door met goud te embossen, en prachtig papier te combineren!


Hier voegde ik sneeuwvlokken toe die ik maakte met de Season of Chic set en het Texture Chic Designpapier. Beiden komen uit de Textrure Chic Collectie. Hierdoor krijgt de kaart een stoere,maar tegelijk elegante touch!


Zo verschillend he, en er kan nog zo veel meer!


Eigenlijk is het een prachtige basis! Dus als je iets zoekt waar je niet snel op uitgekeken raakt, en waarmee je elke keer iets anders kunt maken, is dit een heel mooie optie!


Eigenlijk had ik nog wel tien kaarten kunnen en willen maken... maar ja, de tijd was weer om!

Maar vorige week maakte ik met deze set bijvoorbeeld ook al een Funfoldkaart met Video. Je vindt deze HIER!

Het was echt ontzettend leuk om deze kaarten te maken, en nu ik dit typ, heb ik alweer nieuwe ideeen die ik ook heel graag wil gaan maken met de set! Zo werkt dat met stempelen!

Duimen jullie mee dat de monteur de komende week eindelijk het internetprobleem afdoende oplost? Dan kan ik meer filmpjes plaatsen, er ligt genoeg klaar!

Vond je deze video leuk, zou ik het enorm leuk vinden als ik een LIKEπŸ‘ van je mag ontvangen binnen Youtube, en wil je ook graag meer video's zien: abonneer je dan op mijn Kijkkast Youtube-kanaal. Zo maak je dat ik binnen Youtube meer mogelijkheden krijg, en nog makkelijker video's, tutorials en Kijkkast Lives kan maken en plaatsen! Dankjewel!πŸ’“

Natuurlijk vind ik het ook altijd leuk een reactie te krijgen op mijn blogpost. Lief als je laat weten wat je er van vond!πŸ’“

Tot snel,
Annette

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Christmas Banners, Sweet Candy Canes, Season of Chic
Papier: Cardstock: Basic White, REal REd, Pool Party, Garden Green,Thick Basic White, Very Vanilla, Thick Very Vanilla, Rich Razzleberry,Cajun Craze, Shimmery White, Evening Evengreen, Soft Succulent
           DSP:Sweetest Christmas DSP,Texture Chic Specialty DSP, Distressed Gold Specialty DSP
Inkt:Garden Green, Real Red, Sweet Sorbet, Pool Party, Crushed Curry, Old Olive, Rich Razzleberry,Pumpkin Pie, Soft Succulent,Versamark
Dies: Christmas Banners Dies, Candy Canes Dies, Chic Dies
Embellishments: Real Red & Garden Green Ribbon Combo Pack, Linen Thread, Satin Shimmer Ribbon, Adhesive Backed Seasonal Sequins, embossingpowder Gold
Tools: Stampin'Cut & Emboss Machine, Heat Tool, Blending Brushes,


Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Vrijdag 21  november 19.00 uur
Maandag 28 november 19.00 uur


Gebruik in NOVEMBER de hostesscode W6TWSNF7 als je online bestelt zodat ik je een bedankje kan geven!
Bij een bestelling vanaf 95 EURO krijg je deze maand gratis een pakje Solid Faceted Gems twv 9,75.


πŸ’“De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!πŸ’“
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge!
Lees HIER alles!Catalogus aanvragen:


Wil jij de dikke nieuwe Jaarcatalogus en/of Minicatalogus ontvangen? Vraag ze nu bij mij aan!
Klik HIER voor alle info!
en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Kijkkast Thuisworkshops!
Binnenkort te boeken, de nieuwe Happy at Home Workshopbox!!
Meld je snel aan!
Wil je ook een supercomplete Kijkkast WORKSHOP doen vanuit je eigen huis?
Klik hier voor alle info over de  >> Happy-At-Home Workshopbox

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!