zondag 19 februari 2023

Multi Panel Funfoldkaart met Playing in the Rain

Af en toe leg ik een set op mijn tafel, waarmee ik dan in de avond, als alle moet-dingen af zijn, of gewoon als ik even iets voor mezelf wil doen, aan de slag ga!


Deze keer pakte ik zelfs een complete suite/collectie, en ik vind het dan leuk om alle onderdelen en producten lekker met elkaar te combineren en te varieren! Het is ook nog eens heel makkelijk, want met zo'n collectie heb je automatisch allemaal spulletjes bij elkaar die perfect combineren, dus dat zoekwerk is al voor je gedaan. Heerlijk vind ik dat, als ik zo'n laat-op-de-avond-stempeluurtje heb! Het werkt zo relaxed en lukt altijd.

Zo kwam er deze keer een bekend Funfold kaartmodel uit, met lekker veel vlakjes, waar ik als extra nog wat pop up elementjes aan toevoegde! 


Het kaartmodel is een oude bekende, waar ik de maten van heb aangepast, en nu eens een slimline variant mee maakte, zodat ik lekker veel ruimte had om te versieren! Ik wilde er een vrolijke kaart van maken!


Met de Playing in the Rain Collectie is dat niet zo moeilijk! De afbeeldingen zijn superlief, en het papier en de kleuren zijn fantastisch!


Met het supergezellige Rain Or Shine Specialty DSP bekleedde ik alle vlakjes en vakjes. Je kunt de papiertjes prachtig combineren, en je hebt de keuze uit vrolijke diertjes en meer neutrale motieven in watercolorlook. En onderling combineert dat natuurlijk weer fantastisch met elkaar!

Er zitten leuke subtiel glanzende onderdelen in het papier, wat het net nog wat leuker maakt!


In deze collectie zit ook de stempelset Playing in the Rain, en deze set was wat als allerleerste mijn aandacht trok! De diertjes zijn ZO leuk en origineel vormgegeven! 

De diertjes hebben voor mij een beetje een retro gevoel. Ze doen me denken aan de ansichtkaarten uit mijn jeugd! En ja dat is al zo'n 50 jaar geleden dus ik ben inmiddels zelf ook retro ;o)

Met de bijpassende stansen stans je niet alleen de gestempelde dieren uit, maar ook zitten er leuke extra onderdelen bij zoals het hekje/bruggetje, een boomstronkje, grasjes etc. En.... de stansen passen ook weer op diverse onderdelen van het DSP! Zo handig!


Het is wat lastig om op de foto te krijgen, maar je kunt de kaart ook leuk neerzetten. Dan komen alle onderdelen mooi uit!


En hij vouwt ook heel makkelijk dicht, zodat is ZO in een enveloppe gaat!


Tijdens mijn knutselavondje had ik eerst lekker een heel stapeltje van deze leuke diertjes, wolkjes en accessoires gestempeld, gekleurd met Stampin'Blends en uitgestanst. Zo kom ik lekker schuiven met al die losse onderdelen tot ik een leuk tafereeltje had gemaakt. 

Door alle onderdelen en de vorm van de kaart kwam ik op het idee om door middel van een supersimpel pop up elementje hier en daar wat diepte aan te brengen. Dat maakt het net nog wat leuker vond ik! Net een echt landschapje.In de set zitten hartstikke leuke tekstjes maar door de setting kwam ik op het idee om een gezellige conversatie te laten plaatsvinden. Hiervoor gebruikte ik een geweldig leuke set, ook uit de Mini Catalogus. De set Conversations Bubbles! Leuk ie die he? En kijk eens naar die bijzondere vormpjes in de stansset? Ook zo tof!


Wat een vrolijkheid zo alles bij elkaar! Echt ZO leuk om met deze collectie te werken! De andere kaarten die ik maakte zal ik binnenkort ook laten zien. Die zijn weer heel anders geworden!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Playing in the Rain, Conversation Bubbles
Papier: Cardstock: Flirty Flamingo, Basic White, Gray Granite, Old Olive
            DSP: Rain or Shine Specialty Designer Series Paper
Inkt: Memento Black
Dies: Playing in the Rain Dies, Conversation Bubbles Dies, Layering Circles Dies
Stampin'Blends: Mango Melody, Cajun Craze, Old Olive, Flirty Flamingo, Balmy Blue, Gray Granite
Tools: Paper Trimmer, Stampin'Cut & Emboss Machine, Simply Scored Scoring Tool

Tot snel,
AnnetteVan 5 januari t/m 28 februari: SALE-A-BRATION!
Gratis stempelkadoos bij je bestelling! Lees er HIER alles over!


Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Maandag 20 februari 19.00 uur
Maandag 27 februari 19.00 uur
Gebruik in Februari de hostcode VP6HANQT als je online bestelt zodat ik je een bedankje kan geven!
Bij een bestelling vanaf 97,50 krijg je deze maand gratis een pakje Opaque Adhesive Backed Gems
twv 9,75.πŸ’“De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!πŸ’“
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge!
Lees HIER alles!


NIEUWE KIJKKAST WORKSHOPS!!
Check >>>HIER<<< het nieuwe workshopprogramma voor de komende tijd!!!Catalogus aanvragen:
Wil jij de dikke Jaarcatalogus, de nieuwe Minicatalogus en/of de Sale-A-Brationbrochure ontvangen? Vraag ze nu bij mij aan!
Klik HIER voor alle info!en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


1 opmerking :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!