donderdag 5 januari 2023

Nieuwe Mini Catalogus en start van de Sale-A-Bration!

Het is weer een groot plezier om jullie te mogen vertellen dat vanaf NU de nieuwe Mini Catalogus januari-april 2023 EN de Sale-A-Bration geldig zijn!


Vanaf nu kun je heerlijk bladeren en snuffelen tussen al het moois dat er bij is gekomen! Een prachtige catalogus vol met lenteachtige, vrolijke, spannende en stoere stempelproducten!

Wat een enorm veelzijdig aanbod is het weer! Je kunt vanaf nu de catalogus ONLINE inzien door op onderstaande afbeelding te klikken, maar ook vind je de link altijd  in de rechterkantlijn op mijn blog!

En de oplettende kijker heeft vast al gezien dat er ook weer enkele Nederlandstalige sets bij zijn gekomen! Dit zijn ze!
Wil je graag een papieren catalogus ontvangen? Ik heb ze op voorraad! Je kunt er op afspraak eentje komen afhalen bij mij thuis in Wognum, maar ik kan hem ook naar je opsturen. Stuur mij gerust een MAIL als ik je daarmee blij kan maken!

Dan heb ik ook meteen een Sale-A-Brationfolder voor je! Tijdens de Sale-A-Brationperiode kun je namelijk op diverse manieren GRATIS producten verdienen!


De Sale-A-Bration is het grootste en allerleukste  stempelfeest dat er maar is! Want wie houdt er nu niet van gratis items en top aanbiedingen! 

Twee maanden lang, van 5 januari tot en met 28 februari, kun je gratis stempelkadoos uitkiezen uit de speciale Sale-A-Brationfolder!
Deze items zijn niet gewoon te bestellen, je kunt ze alleen kado krijgen. Maar ook is er een exclusieve stempelset uitgekomen voor gastvrouwen en zijn er duverse superaanbiedingen voor het Startpakket, met keuze uit meerdere opties! Er zijn dus meerdere manieren om optimaal te profiteren, en ik zet ze hier voor je op een rijtje!


De eerste manier is WINKELEN! Bestel tijdens deze periode voor een bestelbedrag van minimaal 60 euro, en je mag een gratis kado kiezen uit het Sale-A-Brationfolder! Ook staan er extra grote kadoos in, die je mag kiezen bij een bestelling vanaf 120 euro. Maar bestel je voor 120 euro, mag je bijvoorbeeld ook twee items uit de categorie 60 euro kiezen. Dat is geheel aan jou!
Stempelsets, papier, en diverse items die perfect matchen met items uit de nieuwe Mini Catalogus! Superleuk, en superhandig!
Voor alle items geldt: Op is op!

De tweede manier is deze:
Mag ik bij jou thuis, met de door jou uitgenodigde vrienden, familie, buren of collega's, een workshop geven, en willen je gasten een bestelling plaatsen, dan kun jij daarvoor REWARDS verdienen!
Dit geldt overigens ook als je zelf een grote bestelling doet, vanaf 200 euro. Je mag dan namelijk voor 10 procent van het bestelbedrag gratis producten uitkiezen.
Maar tijdens de Sale-A-Bration wordt het NOG leuker, want is het totale bestelbedrag minimaal 375 euro, dan krijg je helemaal gratis als extra kado de exclusieve stempelset Scenic Garden! En dat krijg je dus BOVENOP je Sale-A-Brationkadoos en Rewards!

En de derde manier om tijdens de Sale-A-Bration optimaal voordeel te hebben is het aanschaffen van het Startpakket, dat tijdens de Sale-A-Bration EXTRA tof is!
Je kunt deze keer namelijk kiezen uit drie geweldige opties!

Optie 1: Kies voor 230 euro aan StampinÚp!producten uit, en ontvang de exclusieve BOHO BLAUWE uitvoering van de superhandige Mini Stampin'Cut & Emboss Machine bij je pakket! Je betaalt hiervoor slechts 160 euro! )
(dus je ontvangt bij deze optie extra producten twv 55 euro tov van het gewoonlijke Startpakketvoordeel  PLUS hebt 46 euro korting op de Machine)

Optie 2: Kies voor 230 euro aan StampinÚp!producten uit, en ontvang de bekende en geliefde witte uitvoering van de superhandige Mini Stampin'Cut & Emboss Machine bij je pakket! Je betaalt hiervoor slechts 160 euro!
(dus je ontvangt bij deze optie extra producten twv 55 euro tov van het gewoonlijke Startpakketvoordeel PLUS hebt 46 euro korting op de Machine)

Optie 3: Kies voor 230 euro aan StampinUp!producten uit! Je betaalt hiervoor slechts 129 euro!
(dus je ontvangt bij deze optie extra producten twv 55 euro tov van het gewoonlijke Startpakketvoordeel )

Lees HIER alle info over het Startpakket!

Wil je de Sale-A-Brationfolder inkijken, klik dan op de bovenstaande afbeelding, of op de afbeelding aan de rechterzijde van deze blog.

En kijk eens, we hebben er ook een prachtige NEDERLANDSTALIGE Sale-A-Brationset bij!
Ook een papieren exemplaar van de Sale-A-Brationfolder kun je uiteraard bij mij aanvragen of (op afspraak) komen ophalen!

Je kunt vanaf heden ONLINE bestellen in mijn webwinkel, via DEZE LINK!


Maar ook kun je gebruik maken van de extra meebestelling! Deze is op vrijdag 6 januari om 19.00 uur!
Je kunt vooraf je wensen aan mij doorgeven via een PB of EMAIL

Binnenkort kun je natuurlijk volop inspiratie verwachten met alle nieuwe mooie producten! Er ligt al het nodige voor jullie klaar!

Tot snel!
AnnetteVan 5 januari t/m 28 februari: SALE-A-BRATION!
Gratis stempelkadoos bij je bestelling! Lees er HIER alles over!


Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Vrijdag 6 januari 19.00 uur
Maandag 9 januari 19.00 uur
Maandag 16 januari 19.00 uur


Gebruik in Januari de hostcode RUBUVPRN als je online bestelt zodat ik je een bedankje kan geven!
Bij een bestelling vanaf 92,50 krijg je deze maand gratis een pakje Iredescent Pearls twv 9,25.


💓De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!💓
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge!
Lees HIER alles!Catalogus aanvragen:
Wil jij de dikke Jaarcatalogus, de nieuwe Minicatalogus en/of de Sale-A-Brationbrochure ontvangen? Vraag ze nu bij mij aan!
Klik HIER voor alle info!en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!