donderdag 23 februari 2023

Mediterraanse kleuren met In the Country en Sending Support

Nou nou, wat een hectische week is het zeg! Alles lijkt wel tegelijk te komen. Het zal je vast bekend voorkomen, soms loopt dat gewoon zo! Maar juist dan is het heerlijk om even met een kaart bezig te zijn en zo fijn het hoofd leeg te maken.

Misschien heel gek hoor, maar hoe drukker het is, hoe meer ik opfris van even een creatief uurtje achter mijn stempeltafel!


Nu de Sale-A-Bration er nog is, wilde ik jullie vandaag deze kaart nog even laten zien. Ik combineerde namelijk twee verschillende Sale-A-Brationitems deze keer. 

En het is haast niet te geloven, maar over een paar daagjes is het echt voorbij, en komt de Sale-A-Bration aan z'n eind! Time flies!


De "ster van de show" op de kaart is absoluut de set In the Country! Deze prachtige landschapjes hebben echt een prachtige handgetekende look, waardoor je al snel een echte artiest lijkt, zonder zelf te hoeven kunnen tekenen! 

De afbeeldingen zijn prachtig in te kleuren met inkt, Watercolor Pencils, Blender Pens, Water Painters, Blending Brushes of Stampin'Blends, of wat je maar wilt,  en je kunt zo allerlei sferen maken!

Deze set is een Sale-A-Brationkado, welke je nog tot en met 28 februari kunt kiezen bij een bestelling vanaf 60 euro. Ik ben er gewoon WEG van!


Deze keer koos ik voor een losse inkleurtechniek waarvoor ik de Stampin'Blends, onze alcoholmarkers gebruikte. Door deze techniek krijg je een watercolourachtig effect wat heel schilderachtig lijkt.

Door de gekozen kleuren krijgt de afbeelding deze keer  een mediterraanse uitstraling! 


Ik kleurde expres ook ruim om de afbeelding heen. Zo vloeien de kleuren mooi uit.

Om eens een ander effect te krijgen ging ik vervolgens van het gestempelde en gekleurde paneel rondom strookjes afsnijden, die ik vervolgens met een kleine ruimte er tussen weer aan elkaar plakte. 

Zo krijg je weer eens een heel andere kaart! Een soort mosaic!


Ik vond de kaart warm maar ook stemmig, en helemaal geschikt voor een liefdevollende, ondersteunende tekst. Deze keer stelde ik deze samen uit twee teksten uit de set Sending Support. 

Dit is natuurlijk een perfecte set daarvoor, want alle teksten zijn positief en geven nieuwe moed. Dus helemaal geschikt voor een hart onder de riem!

Ook deze set is een Sale-A-Brationitem dat je nog tot en met 28 februari kunt kiezen als Sale-A-Bration item bij een bestelling vanaf 60 euro.

Ik heatemboste de teksten in wit op cardstock in de kleur Cajun Craze. Dit is een topkleur voor deze mediterraanse sfeer, en de strookjes geven een mooi accent op de kaart! Ik vind het altijd leuk als een tekst ook sierwaarde heeft en echt een aanvulling is!


De Brushed Brass Butterflies passen er qua kleur ook al zo mooi bij. De warme kleur en de glans van de vlinders zijn precies goed, en geven de afbeelding net even dat speelse element dat het nodig had.


Ook de dubbele strik, gemaakt met Open Weave Ribbon en Linen Thread geeft schwung en breekt prachtig alle strakke lijnen die door het papiermosaic zijn ontstaan.

De kleur van het lint is de zelfde kleur als de basiskaart: Pale Papaya! Deze bijzondere zomerse kleur is een geweldige combinatiekleur, zoals hier met de Cajun Craze tint, en is een In Color die helaas binnenkort uit de collectie zal gaan. Ik heb dus gezorgd dat ik mijn refills en een voorraadje cardstock al heb besteld. Misschien ook een tip voor jou? 


Aan de mogelijkheden met deze mooie items komt gewoon geen einde! Ik ben enorme fan en vind het best ongelooflijk dat deze kaart met twee gratis te verdienen stempelset is gemaakt. Dat is toch supertof!?

De Sale-A-Bration duurt nog vijf dagen. 

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: In the Country (SAB), Sending Support (SAB)
Papier: Cardstock: Basic White, Cajun Craze, Pale papaya
Inkt: Memento Black, Cajun Craze, Versamark
Stampin'Blends: Cajun Craze, Pale Papaya, Old Olive, Crumb Cake, Soft Suede, Smoky Slate, Crushed Curry, Balmy Blue
Embellishments: Open Weave Ribbon Pale Papaya, Linen Thread, BrushedBrass Butterflies
Tools: Heat Tool, Embossing Additions Tool Kit, Paper Snips, PaperTrimmer, Sponge Daubers

Tot snel!
Annette



Van 5 januari t/m 28 februari: SALE-A-BRATION!
Gratis stempelkadoos bij je bestelling! Lees er HIER alles over!


Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Maandag 27 februari 19.00 uur
Maandag 6 maart 19.00 uur




Gebruik in Februari de hostcode VP6HANQT als je online bestelt zodat ik je een bedankje kan geven!
Bij een bestelling vanaf 97,50 krijg je deze maand gratis een pakje Opaque Adhesive Backed Gems
twv 9,75.



πŸ’“De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!πŸ’“
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge!
Lees HIER alles!


NIEUWE KIJKKAST WORKSHOPS!!
Check >>>HIER<<< het nieuwe workshopprogramma voor de komende tijd!!!



Catalogus aanvragen:




Wil jij de dikke Jaarcatalogus, de nieuwe Minicatalogus en/of de Sale-A-Brationbrochure ontvangen? Vraag ze nu bij mij aan!
Klik HIER voor alle info!



en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***





Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!