maandag 13 februari 2023

Kaart voor "techno-man" - Stempel Schatten Bloghop - Ik Vind Je Lief


Hallo en welkom bij deze Bloghop van de Bloghopgroep Stempel Schatten! Deze groep gaat de verborgen/vergeten schatten uit de catalogi ontdekken en in het zonnetje zetten! Er zijn namelijk af en toe sets die je maar heel weinig voorbij ziet komen terwijl het toch echte pareltjes zijn!

Een goede reden om daar met deze groep iets aan te doen!

Extra leuk is dat we deze maand enkele nieuwe Stempel Schatten teamleden hebben. Superleuk dat zij nu ook mee gaan doen, en jullie met inspiratie blij kunnen maken met deze unieke bloghop!
Uniek? Ja! Want volgens mij zijn we echt de enige bloghop die juist de onopgemerkte of vergeten items weer even in het zonnetje zet! 

Het thema van deze keer is Ik Vind Je Lief! En alhoewel het de dag voor Valentijnsdag is besloten wij dat je dit thema in de breedste zin mag opvatten, en iedereen die je lief vindt een kaart kunt sturen! Je kunt dus een variatie aan projecten verwachten!

Ik koos dan ook een voor mij "actueel" thema uit!

Want wat nu, als je, zoals ik in dit geval, een kaart wil maken voor je man. Een man die echt de allerliefste is, maar die niet echt een type is voor suikerzoete kaartjes met roze en hartjes ed. Zo'n man die voor zijn werk steeds met computers bezig is, programmeert en die me (net als onze zonen) regelmatig helpt als ik weer eens technische hulp nodig heb.

Tsja, dan maak je een Ik Vind Je Lief kaart, in een "taal"die hij snapt!

Zo kom ik dus meteen bij mijn eerste Stempel Schat, namelijk deze supercoole set Tech Support! Zo'n set die ons creabea's misschien niet meteen als eerste opvalt, maar die echt onmisbaar is als je, zoals de meesten van ons, veel techneuten of computervaardige jongelui in je omgeving hebt!

De set is echt veelzijdig, ideaal als bedank-, verjaardag-, liefdes-, humor-, beterschapsset te gebruiken, en is te vinden in de jaarcatalogus!

Computers, beeldschermen, toen ik aan het brainstormen was over de kaart, bedacht ik me hoe leuk het zou zijn iets extra's te doen met dat thema, en een "extra effect"aan de kaart te geven!

Dus dat deed ik!

Als je namelijk aan het "magische wieltje" aan de zijkant van de kaart draait, krijg je telkens een nieuw scherm te zien. 

Je krijgt dan meteen antwoord op deze zoekopdracht....

De computer is  "processing"....

En daar is dan het antwoord! "Je hebt mijn hart gestolen".

Volgens mij is zelfs mijn allereigenste techneut niet immuun voor deze boodschap, hihi!

Om dit mechaniekje te maken heb ik een andere, verstopte schat, in de jaarcatalogus gebruikt! Mijn tweede Stempel Schat!

Dit is namelijk de Give it a Whirl Stansset! Deze set is ECHT te gek leuk, je kunt er eindeloos veel mee doen, en ook al ziet het er misschien ingewikkeld uit, dat is het ECHT dus totaal niet!

Door de verschillende vormen venstertjes, de leuke extra onderdelen en het supersimpel te maken draaimechaniek, kun je deze stansenset ideaal met echt allerlei sets en thema's combineren! Oh oh, ik heb er zo veel ideetjes mee!


Deze supergeweldige stansenset is te vinden op bladzijde 171 van de jaarcatalogus.

En je geeft je kaarten er een superleuke, interactieve, indrukwekkende PLUSfactor mee!

Zeker bij deze kaart voor mijn "techno man" gaat dit maken dat ie echt verrast gaat zijn!

Ik vond het leuk bij de look van de kaart passen om wat glans toe te voegen. Daarom heb ik volop met embossingpoeder gewerkt. 

In de achtergrond met Clear Embossingpoeder, op de teksten, toetsen en symbolen met zwart embossingpoeder en op het Basic Black strookje met wit embossingpoeder. Het draagt echt bij aan de stoere, strakke uitstraling. Jammer dat dat effect lastig te fotograferen is!

Ook bij de afwerking en decoratie bleef ik in thema. Ik stempelde, heat emboste de toetsen en kleurde deze in met Stampin'Blends. Deze plakte ik met Dimensionals verhoogd, hier en daar op de kaart. Als extra accent voegde ik nog wat Classic Matte Dots toe in wit.

Het stukje dat ik uit mijn front had gestanst ( om mijn venster te maken) lag nog op mijn tafel, en bracht me op het idee om het te gebruiken op de front van de kaart. Ik stanste er nog eentje, en sponsde van beiden licht de randjes, waarna ik ze op de kaart bevestigde. Samen vormen ze een cirkel. Dit doet weer denken aan diverse computeronderdelen, waaronder de koeling. Zo blijf je helemaal in stijl. Je ziet dat goed op de foto hier onder.

Morgenochtend werkt mijn man thuis, en vindt hij deze kaart in zijn werkkamer op zijn toetsenbord. Ik ben benieuwd naar zijn reactie ;o)

Dit was dan weer mijn bijdrage voor deze keer, ik hoop dat je het leuk vond! Dank voor je bezoek aan de Kijkkast!

Vergeet niet om de bijdragen van de andere designers van team Stempel Schatten te bekijken ;o) Wij voorzien je samen graag van leuke ideetjes en nieuwe inspiratie! Alle links vind je hier onder!De lijst met gebruikte producten heb ik ook toegevoegd. Alle producten zijn natuurlijk weer te bestellen bij de Kijkkast!

Veel plezier bij je vervolg van de hop, en heel graag tot snel! XXX Annette💚

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Tech Support
Papier: Cardstock: Smoky Slate, Basic White, Basic Black, Bermuda Bay
Inkt: Versamark, Smoky Slate
Dies: Give it a Whirl Dies
Stampin'Blends: Bermuday Bay, Smoky Slate
Embellishments: Embossingpowder Clear, Black, White, Round & Square Brads, Classic Matte Dots
Tools: Stampin'Cut & Emboss Machine, Heat Tool, Embossing Additions Tool Kit, Sponge Daubers



Van 5 januari t/m 28 februari: SALE-A-BRATION!
Gratis stempelkadoos bij je bestelling! Lees er HIER alles over!


Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Maandag 20 februari 19.00 uur
Maandag 27 februari 19.00 uur




Gebruik in Februari de hostcode VP6HANQT als je online bestelt zodat ik je een bedankje kan geven!
Bij een bestelling vanaf 97,50 krijg je deze maand gratis een pakje Opaque Adhesive Backed Gems
twv 9,75.



💓De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!💓
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge!
Lees HIER alles!


NIEUWE KIJKKAST WORKSHOPS!!
Check >>>HIER<<< het nieuwe workshopprogramma voor de komende tijd!!!



Catalogus aanvragen:




Wil jij de dikke Jaarcatalogus, de nieuwe Minicatalogus en/of de Sale-A-Brationbrochure ontvangen? Vraag ze nu bij mij aan!
Klik HIER voor alle info!



en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


8 opmerkingen :

  1. Wat een superleuke technische valentijnskaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een supertechnische kaart, ook de kleuren passen er perfect bij. Top gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een ontzettend gave kaart! Deze stempels waren me nog helemaal niet opgevallen, maar ik heb ze nu direct op mijn lijstje gezet! En wat een idee zeg, om de draaistansen te combineren, en er zo een interactieve draai aan te geven. Zo toepasselijk! Dank voor de fantastische inspiratie Annette!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Such a great card! So much cool and original inspiration! Thanks for your lovely ideas! I am sure your husband will love this card!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat heb jij weer goed bedacht! Wat een gave kaart voor een techneut! En zoals altijd heel veel details. Heel gaaf gedaan Annette. Gr.Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jaaa, weer een echte Annette kaart! Super leuk hoe je deze "technische"stempelset gebruikt hebt. Ik heb er al langer naar gekeken... maar ben bang dat hij nu toch alsnog moet komen...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een geweldige kaart met deze mooie set, heb deze set ook maar pas 1 kaart mee gemaakt, maar lang zo mooi niet als die van jou, Ben benieuwd naar je man`s reactie en geef mij zo`n techneut. Groetjes Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een gave kaart! Beide sets heb ik, maar ze zijn een beetje blijven liggen. Deze kaart is een goede inspiratie!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!