vrijdag 1 november 2019

Nieuw! De Christmastime is Here Suite!

 Vanaf vandaag te bestellen, een exclusieve Suite van geweldige, bij elkaar passende producten.
De Christmastime is Here Suite!

Ja, kerst begint vroeg dit jaar! ;o)

Christmastime is Here is een complete Suite van producten die prachtig bij elkaar passen. De Suite is kerstig maar dan wel anders dan anders, feestelijk, stijlvol, bloemig, origineel, chic en ontzettend veelzijdig!

Daarbij vooral ook ongelooflijk MOOI!

De Suite is slechts tijdelijk verkrijgbaar, en slechts zolang de voorraad strekt!


De set bestaat uit de grote stempelset Christmas Rose. en grote bloemcompositie in een prachtige stempelset in Cling uitvoering, en daarbij diverse stempels die je kunt gebruiken om de lijntjesstempel van kleur te voorzien. Deze "inkleurstemels zijn Distinktive stempels, dat wil zeggen met veel details en diepte, met een zeer realistisch resultaat! Verder zitten er diverse mooie kerstteksten bij de set!


Ook zijn er bijpassende Dies, de Roses Dies. Hiermee kun je de bloemcompositie uitstansen, maar er zitten ook diverse extra's bij, waaronder een achtergrond, hoekjes en een mooie sierrand, en diverse labels. Alles past weer bij elkaar.


Stempels en Dies kunnen ook samen als Bundle, met tien procent Bundlekorting besteld worden.

 Dan is er het Specialty Designers Papier: Christmastime is Here. Prachtige dessins met bijpassende roosmotieven en neutrale motieven, die onderling combineren, en ook bij de stempelset. In het papier zitten gouden details. Het is is prachtig, chic papier!Ook is er het Gold Shimmer Ribbon. Een heel soepel lint in een zachtglanzende goudkleur.


En de Gold Glitter Enamel Dots! Voor de finshing touch!

Nog niet eerder is er zoiets door Stampin'Up! gemaakt, maar oh wat is ie leuk: De Charming Rose Bracelet! Twee bedels, van een Roos en het Stampin'Up Logo aan een fraaie verstelbare armband in een mooie goudkleur van mooie kwaliteit. Leuk voor jezelf, maar ook ontzettend leuk als kado voor de komende feestdagen!

Alle producten zijn los te koop maar ook als een totaalpakket, als complete Suite! De Suite Bundle!

In onderstand overzichtje zie je alle producten en de prijzen.

De komende tijd zullen er bij de Kijkkast allerlei voorbeelden voorbij gaan komen. Voor kerst, maar ook voor totaal andere gelegenheden! Wat zo veelzijdig is deze Suite! Ik ben ZO enthousiast!

Voor alle producten geldt dat ze verkrijgbaar zijn zolang de voorraad strekt! Mis ze dus niet en wacht niet te lang... 

Elke maandag doe ik een (mee)bestelling maar een persoonlijke bestelling is tussendoor altijd mogelijk op elk moment! Ik verzorg met zorg en aandacht graag je bestelling.

En nu....

Snel aan de slag, want voor je het weet is het kerst! Morgen plaats ik het eerste project!

Tot snel,
AnnetteGeen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...