donderdag 25 juli 2024

Workshopnieuws en een vraag!



De afgelopen tijd was het wat rustiger met workshops bij de Kijkkast. Maar het kriebelt, en we gaan na de vakantie weer opstarten!

Na het overlijden van mijn mams eind maart, de intense, zorgelijke tijd er voor, en de drukke tijd er na, heb ik even wat hersteltijd genomen, en heb ik eerst alle klussen die waren blijven liggen ingehaald. Een aantal workshops en mijn clubgroepen liepen wel gewoon door, maar ik heb even niets extra's ingepland. Nu is er nog steeds de toegenomen zorg voor mijn paps, en die zorg is vrij onvoorstelbaar, maar ik probeer toch weer de draad op te pakken voor zover dat lukt!

En daar horen natuurlijk ook weer nieuwe workshops bij! Oh daar heb ik zoveel zin in!
Voor dat manlief Jeroen en ik straks twee weekjes vakantie hebben (nou ja, we gaan klussen, maar dat terzijde ;o) ben ik alvast wat workshops aan het inplannen die ik al heb uitgedacht! Dan kunnen we na de vakantie weer heerlijk beginnen! Ze staan binnenkort in de workshopagenda!

Maar er is ruimte voor meer, en ik heb volop ideeen, dus ik moet kiezen, dus leek het me leuk jullie te vragen wat jullie willen.... zodat ik mijn aanbod kan afstemmen op jullie wensen! Ook op mijn Kijkkast Facebookpagina heb ik deze vraag al gesteld, en er kwamen zo veel leuke antwoorden uit!





Dus....


Welke workshop(s) zou jij nu graag eens komen volgen bij de Kijkkast?


Hieronder noem ik diverse opties om de keuze wat makkelijker te maken. Ik hoor jouw wensen graag in de reacties! Noem ook gerust je eigen wensen op!
Kies er eentje, of kies er meer! Zo heb ik een beetje inzicht in wat jullie het leukst vinden!


*En jullie weten het: ik bedenk en ontwikkel al mijn workshops zelf, steek heel veel tijd en aandacht in de samenstelling en voorbereiding, en deel in mijn workshops volop technieken, tips en kennis, en je wordt altijd zorgvuldig begeleid! Ik werk hierbij persoonlijk en stem op jou af! (altijd kwaliteit boven kwantiteit is mijn motto)*


A Een verrassingsworkshop: meerdere projecten maken, in verschillende stijlen en met verschillende sets, voor een aantrekkelijke prijs.

B Een Kijkkast Masterclass, een workshop voor de echte liefhebbers, vol met uitgebreide en gedetailleerde projecten, waarin je diverse unieke Kijkkasttechnieken leert, meestal gecentreerd rondom 1 stempelset. DeMasterclasstechnieken zul je niet in andere workshops aantreffen. Dit is dus zogezegd “Het neusje van de zalm”…

C Een Veel-met-weinig-workshop, waarin je meerdere projecten maakt rondom 1 stempelset, en waarvoor je verder zo weinig mogelijk materialen nodig hebt en je dus leert hoe je veel variatie kunt hebben met toch maar weinig spulletjes. Daardoor is de workshop ideaal voor wie nog niet zo veel( of geen) stempelspulletjes heeft, maar ook voor wie gewoon wil leren meer variatie in het stempelwerk aan te brengen!

D Een project-workshop, waarin je 1 groot en uitgebreid project maakt, bijvoorbeeld een mini album, met veel variatie en mooie aankleding. Hier hoortveen mooi materiaalpakket bij.

E Een techniekworkshop, waarin je echt één techniek wat uitgebreider uitdiept, bijvoorbeeld inkleurtechnieken, of een achtergrondtechniek. Je mag ook een techniek noemen die je graag zou willen leren!

F Een workshop vol luxe funfoldkaarten, dus kaarten in ongewone vormen, met flapjes, pop ups en bewegende onderdelen ed, in uiteraard nieuwe modellen, want ik ontwerp deze zelf!

G Een scrapbookworkshop, waarin je een mooie, uitgebreide scraplayout maakt, vol details en hier en daar natuurlijk een mooie techniek.

H Een beginnersworkshop, waarin je een aantal belangrijke basics leert over het stempelen, de materialen, en waarin je uiteraard een aantal verschillende kaarten maakt.

I Een kadoosjesworkshop, waarin we een aantal leuke kadoverpakkingen maken die we dan natuurlijk ook mooi aankleden en afwerken.

J Een kerstkaarten-Workshop: Een set die centraal staat, waarmee we een serie kaarten maken! Of juist veel variatie, dat kan ook!

K Een Artsy workshop, waarbij je me geheel de vrije hand geeft en we hele gekke onverwachte dingen kunnen gaan doen met stempels, papier en inkt! Echt iets voor de durvers dus, die echt out of the box willen gaan!

L Een online workshopdag, of -middag waarvoor je een compleet pakket thuisbezorgd krijgt, inclusief stempels en inclusief alle verbruiksmaterialen, exclusief inkten en gereedschappen, en we dus vanuit ons eigen huis een (mid)dag lang aan de slag gaan!

M Een December Daily workshop, waarin we de basis leggen voor een mooi decemberalbum, die je in de decembermaand kunt vullen met je eigen belevenissen. Veel tips, en natuurlijk mooi aangekleed!

N Een workshop collagekaarten: Hoe maak je mooie, kloppende collages, hoe bouw je het op, wat zijn de stappen? Hoe maak je ze MOOI!

O Een workshop Embellishments maken: Hoe maak je je eigen voorraadje decoraties voor op je kaarten? We maken een wonderlijke mix aan items met veel verschillende materialen en technieken.

P Iets anders! Noem gerust je wensen of ideeen op! Bijv Happymail-kaarten, ATC’s, homedeco, noem maar op!

Q Kies je Q dan wil je geen Kijkkast workshop volgen.


Phew, dat was een hele lijst! Pluim op je hoed als je tot hier hebt gelezen!😏

Naast de workshops komen er ook weer Stempelmomentjes aan (er staan er al een paar in de workshopagenda!), de Clubworkshops lopen gewoon door, mijn vaste workshopdames staan al in de agenda, en ook de Kijkkast Lives zal ik zodra dat kan weer oppakken. Maar er komen dus ook workshops waarop een ieder zich kan aanmelden, en daar gaat dus deze vraag over!

Het zou super zijn van je te horen wat jouw keuze is! En dan natuurlijk met de gedachte of je die workshop ook daadwerkelijk graag zou boeken.
Je antwoord wordt zeer gewaardeerd!

Tot Snel!
Annette

Eerstvolgende (MEE)besteldagen:
Maandag 29 juli 19.00 uur


Dat kan 7 dagen per week, 24 uur per dag!


Vanaf 3 juli: NOG MEER MOOIS!
ONLINE ONLY-PRODUCTEN!
Volop nieuwe items, die niet in de catalogi staan!
Je vindt ze >>HIER<<


Voel je welkom bij de Kijkkast VIP Lounge!
Extra voorbeelden, Kijkkast Lives, Online open huis, extra tips, gratis workshops!
Lees HIER hoe ook jij Kijkkast VIP kunt worden!


πŸ’“De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!πŸ’“
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
Krijg vervolgens minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge! en meer!
Lees HIER alle info!


Altijd leuke koopjes in het KOOPJESREK, op is op!


KIJKKAST WORKSHOPS!!
Check >>>HIER<<< het nieuwe workshopprogramma voor de komende tijd!!!


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Catalogus aanvragen:


Wil jij de NIEUWE JAARCATALOGUS ontvangen?
Vraag deze nu bij mij aan via een >>email<<! Opsturen of afhalen is mogelijk!
Meer info is te vinden op de Catalogus Info







Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!