dinsdag 25 juli 2023

Celebrate You - Clean & Simple kaart met Dainty Delight!

Alweer een kaart vandaag! Ja, ik ben heerlijk bezig hoor! Ik heb mezelf namelijk voorgenomen even wat creatieve tijd voor mezelf in te plannen, omdat het een aantal hectische maanden zijn geweest (en nog wel hoor) en ik zo heerlijk weer even tot mezelf kom.


En stempelen, creatief bezig zijn, iets maken met je handen, is daar een heel fijne en doeltreffende manier voor! Bij mij werkt dat tenminste zo! En ik hoor dit trouwens ook veel  van anderen!

Stempelen is gewoon "vakantie voor  mijn hoofd!"

Ik maak tijdens deze weken gewoon waar ik zin in heb, met de stempels die op dat moment passend zijn of waar mijn oog op valt, en zoals het op dat moment bij me opkomt. En natuurlijk houd ik van afwisseling, dus je komt een lekker allegaartje tegen, hahaha! Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Tot nu toe krijg ik positieve reacties, dus dat motiveert natuurlijk ook!


Vandaag maakte ik een Clean and Simple bloemenkaart met een set die ik al een poosje niet meer had gebruikt, maar die ik ronduit prachtig vind!


Dainty Delight heet de set, en er zijn ook supermooie bijpassende stansen bij, de Dainty Delight Dies!

Ik heb al diverse kaarten met de set gemaakt en er ook een Masterclass mee gegeven, vol technieken. Een paar van de eerder gemaakte voorbeelden vind je achter elkaar als je HIER klikt.


Een Clean & Simple kaart had ik echter nog niet gemaakt met deze set, maar door deze challenge bij The Flower Challenge, besloot ik dat het er nu maar eens van moest komen!


Eenvoud kan soms ook zo mooi zijn. Eenvoudig wil absoluut niet zeggen dat het SAAI is. Integendeel zelfs! Het is niet altijd makkelijk om een mooie eenvoudige kaart te maken. Elk onderdeel moet dan namelijk helemaal kloppen!

In dit geval vind ik de eenvoud zelfs een beetje sjiek! Less is more!

 Eerst stempelde ik de grote bloemenstempel en kleurde deze in met Stampin'Blends! Inkleuren met deze alcoholmarkers is ook al zo'n ontspannende bezigheid!

Voor het inkleuren koos ik roze en olijfgroene tinten.

Dat was namelijk de opdracht bij de Color Hues Challenge!


Ik gaf zachte kleur aan het paneel met inkt en de Blending Brushes, en daarna bracht ik wat subtiele spettertjes aan, die net even wat structuur geven aan de achtergrond.

Na het spetteren kwamen er drie gestanste bloemen op het paneel, die er prachtig uitspringen, maar toch subtiel genoeg zijn.



De tekst kwam op een los strookje. Dit decoreerde ik met een bannertje dat ik stanste met de Nested Essentials Dies. Zo is het net weer eens wat anders! Op het Bannertje kwamen dan weer wat Glossy Dots ter decoratie. Simpel, maar elegant! En dit geheel kwam dan weer over de volle breedte van het paneel heen.


Aan de linkerzijde zette ik het paneel subtiel af met twee strookjes cardstock in de zelfde kleuren als ik al gebruikt had. Zo krijgt de indeling van de kaart een sterk grafisch accent.

De strakke belijning contrasteert mooi met de natuurlijke vormen van de bloemen. Het strakke van de indeling en de lege ruimtes geven rust en eenvoud aan de kaart. Ik had van te voren niets zo bedacht maar het ontstond vanzelf. Dat proces is zo fijn!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Dainty Delight|
Papier: Cardstock: Thick Basic White, Basic White, Berry Burst, Old Olive
Inkt: Memento Black, Berry Burst, Bubble Bath
Dies: Dainty Delight Dies, Nested Essentials Dies
Stampin'Blends: Berry Burst, Old Olive, Bubble Bath, Flirty Flamingo
Stampin'Write Marker Berry Burst
Embellishments: Glossy Dots Assortment
Tools: Stampin'Cut & Emboss Machine, Blending Brushes, Take Your Pick Tool

Tot snel!
Annette

Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Maandag 31 juli 19.00 uur
Maandag 7 augustus 19.00 uur


Alleen bij de Kijkkast: 
In juli krijg je bij een bestelling vanaf 95 euro, 
en bij het gebruik van de Hostcode YSJ43WWT krijg je 
gratis een pakje glinsterende, zelfklevende sequins kado! 
Klik HIER om te direct te winkelen.



Van 6 t/m 31 juli krijg je een kortingscode van 6 euro voor elke 60 euro die je uitgeeft aan Stampin'Up!Producten! Je kunt ze inwisselen in augustus!


Heel veel nieuwe koopjes in het KOOPJESREK, op is op!



Aanbieding: Kijkkast In Color VOORDEELpakketten! Keus uit vier opties! 
Klik HIER voor alle informatie!



Vanaf 6 juli NIEUWE 
ONLINE ONLY-PRODUCTEN!
Volop nieuwe items, die niet in de catalogi staan!
(Klik op de afbeelding om het aanbod te bekijken!)
   



πŸ’“De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!πŸ’“
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge!



KIJKKAST WORKSHOPS!!
Check >>>HIER<<< het nieuwe workshopprogramma voor de komende tijd!!!



Catalogus aanvragen:

Wil jij de dikke Jaarcatalogus, of de nieuwste Minicatalogus ontvangen? Vraag ze nu bij mij aan!
Klik HIER voor alle info!



en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

8 opmerkingen :

  1. This card is so beautiful! There are so many things I love about it: the colorful cardstock layers, the ink blending that draws your eye to the wonderful arrangement created by the stamp and the die cuts, and the sentiment on the separate layer with the three gems! Thanks for sharing with us at Color Hues!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. As my teammate Karen mentioned, there is sooooo much on this card to love! It is CAS but yet has so many different elements that ties in beautifully together. Love the layered cardstock using both colors! The background is beautiful and the splatters are perfectly done! Thanks for making my colors shine at Color Hues.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Such a beautiful creation, love the colours used together and the CAS design. Thank you so much for joining us at The Flower Challenge and we hope to see you there again soon. Aileen DesignTeam

    BeantwoordenVerwijderen
  4. What a lovely design! I'm really struck by the gentle ink blending topped with the delicate stamped floral then the white floral die atop that. Then there is your layering of colored cardstock and the wonderful way you created then sentiment strip. Lots going on but still retaining the CAS vibe. Thank you so very much for sharing your gorgeous card with us at both Color Hues and The Flower Challenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel tof kaartje, mooie bloemen en prachtige kleurtjes! Bedankt voor je bijdrage aan onze spetterende challenge op het 4 Season blog.
    Grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is inderdaad een prachtige stempelset! En heel erg mooi gecombineerd in kleuren! Ook vind ik het erg mooi hoe het magenta op het wit doorloopt. En de subtiele spetters maken het helemaal af. Bedankt voor je deelname aan onze 4 seasons challenge, groetjes Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie spetterkaart heb je gemaakt.
    Bedankt voor je deelname aan onze 4 season spetter challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige kaart met die achtergrond. Heel mooi met de fijne bloemenstengel ! Groetjes, Gina

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!