maandag 30 september 2024

Herfst is het beste seizoen - September Mini-Catalogus Facebook Hop

Het is 30 september vandaag, dus vandaag is de laatste dag van de marathon!

Deze hele maand is er elke woensdag en zaterdag EN op 1 en 30 september, een project op mijn facebookpagina, instagrampagina, en hier op mijn blog verschenen, en elk project was gemaakt met nieuwe producten die staan in de Mini Catalogus die sinds 4 september geldig is!


Vandaag dus de allerlaatste, en ik ben vandaag helemaal in herfstsferen!


Herfst is een van de (samen met de lente namelijk) mooiste jaargetijden wat mij betreft! De overgang van de warmte naar de kou, en de grote veranderingen in de natuur die zoveel mooie warme kleuren geven. Ik houd er van!

Ook het jaargetijde van de knusheid, regen en de eerste herfststorm, de typische herfstkost, warm drinken, en met een kleedje op de bank!


Dat gevoel probeerde ik een beetje vast te leggen op dit lekker rommelige slimlinekaartje.


De set die ik gebruikte heet More than Autumn, en als je van knus houdt, is dit DE set, want bekers warm en zoet drinken, taart, donuts, en heel veel leuke extra's om een herfstig of juist winters geheel te maken zitten hier bij. 


Door andere kleuren krijgen de taart en donuts meteen een andere smaak, en de beker kun je natuurlijk vullen met appelcider, of chocolademelk, maar ook hete koffie of thee, warme melk, een milkshake, gluhwein, en ga zo maar door, kun je er in doen! Je fantasie kun je er helemaal op los laten!


Met de bekers, die nu een lekkere dot slagroom en sprinkels kregen, met als afwerking een kaneelstokje, en daarbij lekkere pumpkin pie's en donuts met worteltjessmaak maakte ik een lekker rommelig, knus groepje.

De blaadjesstans zit ook bij de set (echt heel veel stansjes trouwens!) en die blaadjes stak ik hier en daar achter, voor nog meer "herfstvibes".


Het leek me leuk om een net even andere kleurcombinatie te kiezen deze keer. Het prachtige designpapier kwam ik toevallig in mijn rekje tegen, en ik zag meteen voor me hoe mooi dit zou combineren. Door het koele lichtgrijs, komen al die warme herfsttinten nog mooier uit!

Het papier heet Country Lace en is te vinden in de jaarcatalogus.


Om het allemaal samen te brengen blendde ik lichtjes wat Copper Clay inkt op de randjes, en vervolgens gaf ik ze wat extra pit met een gedoodled randje dat ik met een Stampin'Write marker tekende. Uit de losse hand, en niet te keurig, voor een lekker rustiek effect!


Alle afbeeldingen kleurde ik trouwens met Stampin'Blends, en door licht en donker te gebruiken gaf ik ze wat extra diepte.




Met de Wink of Stella Glitterbrush wilde ik wat accentjes aanbrengen, maar dat stond zo leuk dat ik nog maar wat onderdelen zo'n mooi glinsterend glanslaagje gaf!

Het is gewoon verslavend, haha!



Met een stukje van het stoere Grof gestreepte lint bracht ik een accentje aan onder het middelste paneel. Door hier en daar wat goudkleurige dots aan te brengen, gaf ik nog wat extra glans aan het geheel.


En door de vele leuke teksten die in stempels of als stans bij de set zitten, kun je enorm veel leuke teksten samenstellen! Grappige, leuke, smakelijke, herfstige, of lieve teksten!

Ik ging nu voor een algemene tekst zodat ik deze voor allerlei momenten kan gebruiken, maar ook zomaar.


Dit was  dus alweer de tiende kaart voor deze hop! En zoals ik eerst al zei, het is ook de laatste! 


Inmiddels heb ik al heel wat verschillende nieuwe producten kunnen laten zien! Helaas houdt na vandaag deze marathon op, maar wellicht komt er over een poosje een vervolg. Als je mijn kaarten leuk vindt, blijf dan regelmatig op dit Kijkkast blog, op Kijkkast facebook en op instagram ( Ook daar vind je me onder de naam: De_Kijkkast) terugkomen, want ik blijf natuurlijk voorbeelden maken!

Deze marathon vindt plaats op FACEBOOK....Wil je zien wat mijn stempelvriendinnen gemaakt hebben voor deze September Mini Catalogus  Marathon Hop, kijk dan dus , en hop door, via mijn facebookpagina!


Nou dit was mijn kaart voor vandaag, en ik heb het echt met een glimlach zitten maken! Deze set, deze stijl en deze kleuren zijn gewoon helemaal mijn ding! Komende maanden ga je deze set zeker nog vaker zien!

Wat een ontzettend leuke, gezellige, veelzijdige en uitgebreide set! Daar word je toch blij van?


Wat heb ik gebruikt:
Stempels: More Than Autumn
Papier: Cardstock: Smoky Slate, Copper Clay, Basic White|
            DSP: Country Lace DSP
Inkt: Memento Black, Copper Clay
Dies, More Than Autumn Dies
Stampin'Blends:Pecan Pie, Crumb Cake, Copper Clay, Wild Wheat, Daffodil Delight, Pumpkin Pie, Poppy Parade, Bronze & Ivory, Old Olive
Stampin'Write Marker Copper Clay
Embellishments: Wink of Stella Glitterbrush, Grof gestreept lint Wild Wheat, Goudkleurige zelfklevende dotjes met structuur
Tools: Stampin'Cut & Emboss Machine, Blending Brushes,Take Your Pick Tool

Tot snel!
Annette




Eerstvolgende (MEE)besteldagen:
Maandag 30 september 19.00 uur
Maandag 7 oktober 19.00 uur


Dat kan 7 dagen per week, 24 uur per dag!


Zo veel MOOIS!
ONLINE ONLY-PRODUCTEN!
Volop nieuwe items, die niet in de catalogi staan!
Je vindt ze >>HIER<<


Voel je welkom bij de Kijkkast VIP Lounge!
Extra voorbeelden, Kijkkast Lives, Online open huis, extra tips, gratis workshops!
Lees HIER hoe ook jij Kijkkast VIP kunt worden!


πŸ’“De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!πŸ’“
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
Krijg vervolgens minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge! en meer!
Lees HIER alle info!


Altijd leuke koopjes in het KOOPJESREK, op is op!


KIJKKAST WORKSHOPS!!
Check >>>HIER<<< het nieuwe workshopprogramma voor de komende tijd!!!


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Catalogus aanvragen:


Wil jij de NIEUWE JAARCATALOGUS en/of de nieuwe najaarsmini-catalogus ontvangen?
Vraag deze nu bij mij aan via een >>email<<! Opsturen of afhalen is mogelijk!
Meer info is te vinden op de Catalogus Info


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!