vrijdag 1 juli 2022

Start Sale-A-Bration en Start nieuwe Juli-December Minicatalogus!

Het is 1 juli vandaag!

Het is feest! Want….

Er is een nieuwe fantastische Mini Catalogus die geldig is tot eind december!
 
EN ook het grootste stempelfeest van het jaar gaat vandaag van start! De Sale-A-Bration! En dit feestje duurt twee hele maanden!

En daarom start vandaag ook het Online Open Huis Event in de Kijkkast Vip Lounge groep! Een maand lang inspiratie, voorbeelden, lives en video's! Dit is gratis voor alle leden! En iedereen kan lid worden. Je kunt vandaag nog binnenkomen, daarna gaat de deur weer dicht tot 1 augustus!

Vanavond om 19.00 uur doe ik de eerste Sale-A-Bration Meebestelling! Maar natuurlijk kun je ook meteen zelf ONLINE WINKELEN! Als je hulp of advies nodig hebt, sta ik graag voor je klaar!

In deze blogpost vertel ik je over zowel de Minicatalogus als de Sale-A-Bration!


Vanaf vandaag is de nieuwe Mini Catalogus geldig! Dit is een aanvullende catalogus die bestaat naast onze 2022-2023 Jaarcatalogus!

Vergis je niet als je de voorkant van dit boekwerk bekijkt! Het is GEEN "alleen-maar-kerst"catalogus, maar een catalogus voor het hele jaar, met ook een deel herfst, winter en kerst! Maar ook een zomers thema is er in te vinden! Laat je verrassen! Oh, oh, wat een moois!


Nog niet eerder was de inhoud zo veelzijdig, universeel en bovenal prachtig! Een boek vol favorieten!

Ben je nieuwsgierig naar alle mooie nieuwe producten? Klik op onderstaande afbeelding of op de afbeelding in de rechterkantlijn hier op deze blogpagina. Je kunt natuurlijk ook een papieren exemplaar bij mij aanvragen!

 (Klik op de afbeelding om de Mini Catalogus te bekijken)

Leuk om te weten: Er zijn ook diverse sets verkrijgbaar in het Nederlands! Klik op de NL vlag rechts om de sets te bekijken!


en dan... Party Time!!!De Sale-A-Bration is namelijk driedubbel feest! 
Je kunt tijdens deze periode op drie verschillende manieren aan prachtige, gratis stempelproducten komen!!

Drie manieren? 

Ja echt! Ik leg ze kort aan je uit!De eerste manier is winkelen! Doe een kwalificerende bestelling tussen 1 juli en 31 augustus, en kies gratis een kado uit, uit de speciale Sale-A-Brationfolder! Deze producten zijn NIET te koop! Je kunt ze alleen gratis verdienen! Er zijn veelal kadoos die je kunt uitkiezen bij een bestelling vanaf 60 euro, en enkele extra grote kadoos, die je gratis kunt uitkiezen bij een bestelling vanaf 120 euro. Je kunt zoveel artikelen kiezen als je wilt, en voor zover dat past bij de grootte van je bestelling!
Er zijn stempels, papier, stansen, en kaart/envelop sets om uit te kiezen, dus volop keus! Het leuke is dat heel veel van de gratis Sale A Brationkadoos geweldig coordineren met producten uit de nieuwe Mini Catalogus!

 Zo kun je slim je bestelling samenstellen! Mix en match zoveel je maar wilt!

Leuk om te weten: Er is zelfs een Sale-A-Brationkado in het Nederlands!
De set Geweldig Samen!
Deze dubbelgrote stempelset (is ie niet geweldig!) kun je tijdens de SAB gratis uitkiezen bij een bestelling vanaf 120 euro.


De tweede manier om tijdens de Sale-A-Bration gratis kadoos te verdienen is het organiseren van een party of workshop.

Jij prikt samen met mij een datum, nodigt een aantal vriendinnen uit, en ik kom deze workshop bij jullie verzorgen. Dit kan overigens ook ONLINE!

Mochten je gasten tijdens of na deze workshop besluiten producten te bestellen, dan kun jij als gastvrouw daarover Rewards verdienen, een tegoed waarvan je producten naar keuze kunt uitzoeken.

Komt het totaal bedrag boven de 375 euro uit krijg je bovenop de Rewards ook nog de stempelset Perfect Pomegranate.

Overigens mag je deze ook gratis uitkiezen als jij zelf voor dit bedrag bestelt tijdens de Sale-A-Bration!
Ook als je online bestelt, kun je deze eenvoudigweg aan je bestelling toevoegen, gratis uiteraard, als je aan het bestelbedrag komt.
Perfect Pomegranate  is een Distinktive-stempelset. De set heeft een speciale textuur die in één eenvoudige stap extra diepte geeft waardoor er levensechte afbeeldingen ontstaan.

En de derde, meest fantastische manier om aan gratis producten te komen is natuurlijk om in te stappen in mijn team! Door het Startpakket te kopen tijdens de Sale-A-Bration krijg je dubbel voordeel:

Kies voor 175 euro producten naar eigen keuze  uit en betaal slechts 129 euro en krijg daar tijdens de Sale-A- Bration GRATIS dit prachtige pakket bij: De Making Plans Collection!

Deze bestaat uit een Planner (omslag plus inhoud!), een stempelset, en diverse Note Books. Alles om helemaal up to date te blijven, je to-do dingen te plannen, je lange termijndoelen bij te houden, en je dagelijkse dingen en doelen overzichtelijk te maken!

In DEZE VIDEO laat Tanner je de Making Plans Collection zien!

Daarnaast krijg je als teamlid korting op al je volgende bestellingen, en kun je evengoed gewoon je Rewards en Sale-A-Brationkadoos verdienen! En nog veel meer! Hoe geweldig is dat!! 

Ik zou het fantastisch vinden als je bij ons gezellige team komt! Als teamlid van het Kijkkast Team bied ik je waardevolle extra's, waaronder lidmaatschap van de Kijkkast VIP Lounge! Lees er alles over op mijn INFO PAGINA!

Ben je nieuwsgierig naar alle mooie Sale-A-Brationproducten? Klik op onderstaande afbeelding of op de afbeelding in de rechterkantlijn hier op deze blogpagina. Je kunt natuurlijk ook een papieren exemplaar bij mij aanvragen! Dat kijkt immers veel prettiger!

 (Klik op de afbeelding om de folder te bekijken)


Heb jij al wat dingen gezien die je graag wilt hebben? 

Vanavond, 1 juli om 19.00 uur, doe ik een (mee) bestelling! Vergeet niet om meteen je Gratis Sale-A-Brationkadoos uit te kiezen! ;o) Je kunt je wensen doorgeven, bijvoorbeeld via >MAIL<

Vraag mij gerust om hulp of advies, je bent altijd welkom! Ik help je met alle plezier!

We maken er samen weer een heerlijk feestje van!

Tot snel!

Annette


Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Vrijdag 1 juli om 19.00 ivm Nieuwe Catalogus
Maandag 4 juli 19.00 uur
Maandag 11 juli 19.00 uur

Van 1 juli tm 31 augustus SALE-A-BRATION!
Lees HIER hoe je aan gratis producten kunt komen!


Nieuw bij de Kijkkast:
In-Colors 2022-2024 Voordeelpakketten!
Diverse mogelijkheden, voor elk wat wils!
Klik HIER voor alle info!
💓De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!💓
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis Making Plans Collectie (tot eind augustus en zolang voorraad strekt)
Gratis toegang VIP Lounge!
Lees HIER alles!Catalogus aanvragen:


Wil jij de dikke nieuwe Jaarcatalogus en/of Minicatalogus ontvangen? Vraag ze nu bij mij aan!
Klik HIER voor alle info!
en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Kijkkast Thuisworkshops!
Binnenkort te boeken, de nieuwe Happy at Home Workshopbox!!
Meld je snel aan!
Wil je ook een supercomplete Kijkkast WORKSHOP doen vanuit je eigen huis?
Klik hier voor alle info over de  >> Happy-At-Home Workshopbox!

 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!