zondag 26 augustus 2018

Het najaar tegemoet, met Colour Your Season #6

En ja, daar is opnieuw een creatie met de Colour Your Season Bundle... ik raak er maar niet op uitgekeken!

Want ook op deze laatste zondag in augustus, laat ik jullie voor de laatste keer samen met een paar van mijn teamgenootjes nog wat ideetjes en mogelijkheden met deze fantastische set zien, en waar mogelijk delen we bovendien wat tips en foefjes om deze prachtige set optimaal te benutten!!


Aangezien het weer flink is omgeslagen van superzomers naar wind en regen, was ik helemaal in de stemming voor een herfstig projectje met warme kleuren. Ik gebruikte daarbij een mooie stempel uit de Blended Seasons Set die ik nog niet had laten zien, namelijk de graanstempel. Deze stempel valt misschien niet meteen als eerste op, maar wat kun je er toch een hoop leuks mee doen!

 Toen ik eenmaal begonnen was kreeg ik steeds meer ideeen en zo werd mijn kaartje ineens een setje van vier! ;o)

 Alle vier zijn ze verschillend maar ze hebben buiten de gebruikte stempels, dies en kleuren nog wel wat meer gemeen met elkaar... namelijk:
1: De afdrukjes heb ik steeds met de spritzer bevochtigd na het beinkten. Dit geeft het watercoloreffect. 

2 Ik gebruikte ook de tweede, derde en vierde stempelafdrukken, zonder de stempel tussendoor steeds te beinkten. Dit geeft een mooi diepteeffect.

3 Op elke kaart kwam dezelfde versiering. Wat van die prachtige takjes en Stitched Labels die ik uitstanste met de Stitched Seasons Framelits, en wat Linen Thread. In de versiering komen alle kleuren uit de kaart weer terug.

4. Van de bestempelde paneeltjes zijn telkens randjes gesponsd en opgeruwd...

Deze combinatie van elementen en techniekjes geeft een mooi rustiek sfeertje aan de kaarten, maar de nieuwe prachtige  kleur Mango Melody geeft juist een frisse touch. Daardoor hebben de kaarten toch een moderne uitstraling!

Nog maar een paar dagen is deze schitterende Bundle te bestellen.!!! Daarna is het echt voorbij, dus mocht je hebben getwijfeld is het nu het moment om er voor te gaan! Met deze set kun je het hele jaar rond uit de voeten, voor elk moment, en voor elke gelegenheid!Stempels en dies zijn los te bestellen, maar als je ze bestelt als complete set heb je tien procent bundelkorting... en beiden vullen elkaar zo perfect aan dat ik denk dat je geen van beiden wilt missen.

Ook de speciale editie Watercolorpencils is nog maar even te bestellen! Ik heb ze deze maand in bijna alle voorbeelden die ik hier heb laten zien gebruikt! Je vindt ze HIER allemaal! En... ik denk dat er de komende dagen nog wel wat voorbeelden voorbij komen!

Mocht je deze bundle bij de Kijkkast bestellen mag je natuurlijk ook nog eens helemaal GRATIS aan de Inkleurworkshop vol tips & trucs meedoen twv 19,50 die in september op 2 data wordt gehouden. Lees hierover HIER alle informatie. 

Aanstaande maandag doe ik de laatste (mee-) bestelling van augustus. Door mee te bestellen spaar je verzendkosten uit. Bovendien krijg je deze maand nog steeds, bij aankoop van 60 euro een Bonus voucher van 6 euro, die je in september mag besteden. Een ideale gelegenheid dus om alle acties met elkaar te combineren ;o)


En wil je op deze zondag nog meer inspiratie op doen met de Colour Your Seasonproducten, kijk dan vooral ook even bij de drie teamgenootjes die vandaag ook weer voorbeelden op hun blog hebben staan. Klik hieronder op hun naam om ze een bezoekje te brengen!

Bedankt voor je bezoekje! Wil je een reactie plaatsen dan zou ik dat natuurlijk bijzonder gezellig vinden!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Blended Seasons
Papier: Cardstock: Sahara Sand, Mango Melody, Merry Merlot, Mossy Meadow
Inkt: Mango Melody, Merry Merlot, Mossy Meadow, Sahara Sand
Dies: Stitched Season Framelits
Embellishments: Linen Thread
Tools: Big Shot, Die Brush, Stampin'Spritzers

Tot snel!
Annette

Eerstvolgende (mee)besteldagen
Maandag 27 augustus om 19.00 uur
Maandag 3 september om 19.00 uur 


Van 1-31 augustus de BONUS DAYS!
Krijg bij elke aankoop van 60 euro een voucher twv 6 euro!Exclusieve Bundle, alleen verkrijgbaar in augustus: Colorful Season!
Lees HIER meer!en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


2018-2019 JAARCATALOGUS

Wil jij graag de nieuwe ! catalogus ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen


Houd je ook zo van stempelen, spelen met inkt  en kleur en wil je bij elke bestelling korting op je stempelmaterialen??
Klik hier voor meer info!
Je bent welkom in mijn ontzettend fijne team!3 opmerkingen :

 1. Mooie kaartjes Annette wauw echt herfstig
  Knuff Yolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie vrolijke kaartjes heb je weer gemaakt.
  En leuk zo die kleurtjes.
  En erg grappig en kleurig die tarwe.
  gr Anke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleuren combi Annette! Vooral de kleur Mango Melody springt er super mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...