zondag 3 september 2023

Colourblocking kerstkaart met "Stralende Kerst" en workshopnieuws!

Ja, een kerstkaart vandaag, precies nu we weer een paar dagen zomers weer hebben!
Maar het is er wel eentje die lekker fris, fruitig en vrolijk is dus ik vind dat het best kan! Ik ben namelijk heerlijk aan de slag gegaan met een heerlijk hippe serie producten uit de nieuwe Mini Catalogus!


De serie producten met de naam Merry Bold en Bright is te vinden op bladzijde 8 en 9 van de nieuwe Mini Catalogus, en het is ECHT weer eens iets totaal anders!


Een vertrouwd thema, de kerstlampjes, is namelijk in een totaal nieuwe vorm gegoten. Niet alleen zijn de lampjes zelf supergaaf, lekker retro, en veelzijdig, ook de producten om de stempels en stansen heen zijn echt "out of the box"!


Out of the box geldt ook zeker voor de kleuren! Die zijn allesbehalve traditioneel, maar gewoon lekker knallend, fris, en hip! Ook de prints in het designpapier zijn geweldig. Aan de ene zijde van de vellen papier staan wat meer kerstige prints, maar dan wel in een heel cool, eigentijds, grafisch jasje, en aan de andere zijde staan meer algemene prints, zoals dots, of strepen, zoals ik hier gebruikte! Natuurlijk ook weer in die frisse kleuren!

Helaas mag ik nu nog even geen afbeeldingen van de set, papier en embellishments hier laten zien! Na 6 september -als de nieuwe Mini Catalogus LIVE gaat- kan dat wel. 


Je kunt door de diverse onderdelen in de set de lampjes op allerlei supercoole manieren samenstellen, naar gelang het effect dat je wilt bereiken. 

Hier stempelde ik bijvoorbeeld het lichtsnoer, stempelde en stanste ik de lampglaasjes en lichtdraadjes, en stanste ik losse "kapjes" oftewel "fittinkjes" met gave reliefjes waardoor ze levensecht lijken.

En kijk eens naar die hippe strakke tekstjes! Zo lekker modern en strak, dat past er perfect bij! En jaaaa NEDERLANDS!!!!
Die gaan veel gebruikt worden, dat weet ik zeker! En er zitten nog veel meer woorden in de set, dus dat wordt volop combineren! 


De opzet van deze kaart is eigenlijk heel simpel. Op de gestreepte achtergrond kwamen twee achthoeken die ik stanste met de Countryside Corners dies! In dit gecreeerde kader stempelde ik het zwierige lichtsnoer, en hierop kwamen verhoogd ( en expres een beetje hotsieknotsie scheef en speels) de lampjes. Door ze lekker uit het kader uit te laten steken breng je beweging, energie en speelsheid in de kaart! Als laatste doodlede ik nog een lijntje rondom, met een Stampin'Write Marker.

Tsja, het is echt een jubelverhaal vandaag, maar ik ben echt heeeelll enthousiast over deze set en serie! En na deze eerste, eenvoudige kaart zat mijn hoofd vol ideeen voor Funky, crazy, freestyle kerstkaartjes! Dat is dan ook meteen de titel van de workshop die ik met deze serie aanbied! In deze workshop gaan we een aantal technieken toevoegen en maken we coole kaarten in gekke, freestyle vormen! 

Wel een beetje gedurfd dus, maar dat is nu juist zo leuk!💓

Kijk snel in de WORKSHOPAGENDA als je meer wilt weten!
De workshop houd ik in principe bij mij thuis, maar........ als er voldoende interesse is (dus laat het mij vooral in een reactie onder deze post weten) dan wil ik wel gaan kijken of het mogelijk is deze workshop ook  in een Online vorm te gieten en dan via videotutorials en een materialenpakket deelname aan deze blije kerstworkshop ook voor mensen van verder weg mogelijk te maken!


In deze gekkige tijden is het des te leuker om met zulke blije producten vrolijke kaarten te kunnen maken, en door ze te versturen dit blije gevoel verder te verspreiden. Ook met kleine dingen maak je de wereld immers een stukje leuker!

Bij mij is het al gelukt, en ik hoop dat ook jij met een glimlach hebt gelezen en gekeken naar mijn blije blogpostje van vandaag!😊

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Stralende Kerst
Papier: Cardstock: Shaded Spruce, Basic White, Basic Black
             DSP: Merry Bold & Bright DSP
Inkt:Pool Party, Crushed Curry, Blueberry Bushel, Granny Apple Green, Lemon Lime Twist, Black Memento
Dies: Merry & Bright Dies, Countryside Corners Dies
Stampin'Write Marker Basic Black
Embellishmets: Adhesive Backed Sparkle Gems.
Tools: Stampin'Cut & Emboss Machine, Take Your Pick Tool.

Tot snel!
Annette

Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Maandag 4 september 19.00 uur
Woensdag 6 september 19.00 (extra bestelling ivm start Mini Catalogus!)
Maandag 11 september 19.00 uur


Kadootje als dank!
In september krijg je bij een bestelling vanaf 92,50 euro, 
en bij het gebruik van de Hostcode FKCMRTCP
gratis een pakje Oval Embellishments twv 9,25

Lees >hier< al het  Kijkkast-Septembernieuws!


Altijd leuke koopjes in het KOOPJESREK, op is op!


NOG MEER MOOIS!
ONLINE ONLY-PRODUCTEN!
Volop nieuwe items, die niet in de catalogi staan!

En... vanaf 6 september nieuwe soorten Papier, Online Only!
(Klik op de afbeelding om het aanbod te bekijken!)


Voel je welkom bij de Kijkkast VIP Lounge!
Extra voorbeelden, Kijkkast Lives, Online open huis, extra tips, gratis workshops!
Lees HIER hoe ook jij Kijkkast VIP kunt worden!


💓De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!💓
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge!
Lees HIER alle info!


KIJKKAST WORKSHOPS!!
Check >>>HIER<<< het nieuwe workshopprogramma voor de komende tijd!!!




Catalogus aanvragen:

Wil jij de dikke Jaarcatalogus, of de nieuwste Minicatalogus ontvangen? Vraag deze nu bij mij aan via een >>email<<! Opsturen of afhalen is mogelijk!
Meer info is te vinden op de Catalogus Info Pagina.




1 opmerking :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!