maandag 14 augustus 2023

Zomerse tuinkaart met Sentimental Park - Stempel Schatten Bloghop - Vakantie Vibes


Hallo en welkom bij deze Bloghop van de Bloghopgroep Stempel Schatten! Deze groep gaat de verborgen/vergeten schatten uit de catalogi ontdekken en in het zonnetje zetten! Er zijn namelijk af en toe sets die je maar heel weinig voorbij ziet komen terwijl het toch echte pareltjes zijn!

Een goede reden om daar met deze groep iets aan te doen!

Vakantie Vibes was deze keer de opdracht! Ik heb even zitten broeden op wat ik deze keer zou maken. Ineens bedacht ik me dat mijn vakantie vibes deze keer heel dicht bij huis te vinden zijn'

We zijn immers dit jaar - om verschillende redenen - niet op vakantie gegaan, en hebben twee weken in en rond huis genoten, mantelzorg verleend, veel gestempeld, en dagtripjes gemaakt waar dat kon. Een "Stay Cation" dus!

En tijdens de mooie dagen en avonden hadden we veel plezier van de bloemenpracht in de tuin. Die tuin van ons hebben we een paar weken geleden uitgebreid opgeknapt en netjes gemaakt, en we voegen steeds meer insectvriendelijke beplanting toe, dus nu was het alleen maar heerlijk genieten! 

Dus hopla daar was mijn inspiratie!

De Stempel Schat die ik deze keer koos past daar natuurlijk helemaal bij! Het is de set Sentimental Park met de bijpassende stansenset! Ik heb deze set al een poos in huis en heb deze nog meer 1 keer gebruikt, dus ik vond het echt leuk hem er nu weer eens bij te pakken. Het is namelijk echt een toffe set!

(En wat ook nog een bonus is van deze set: Hij matcht PERFECT met de set >Petal Park<! Ze zijn zelfs ontworpen om optimaal samen te gebruiken! Zo heb je nog meer combineermogelijkheden met beide sets, maar los van elkaar doen ze het natuurlijk OOK geweldig!)

Met de set stempelde en stanste ik een berg bloemetjes en blaadjes in mooie frisse kleurtjes in roze en paarsige tinten! Bubble Bath, Melon Mambo, Fresh Freesia, en Orchid Oasis! Die ging ik schikken op mijn basiskaart!

Het inkleuren van al die bloemetjes is trouwens heel simpel! Sentimental Park is namelijk een Two Step stempelset, dus je kunt eerst de lijntjes stempelen en vervolgens met de invulstempel in een keer de afbeelding vullen met kleur! Maar uiteraard kun je ook altijd kiezen voor een andere inkleurmanier! Dat is jouw artistieke vrijheid ;o)

Voordat ik al die leuke bloemetjes ging vastplakken maakte ik eerst een passende achtergrond.

Eerst heat emboste ik het leuke structuurstempeltje uit de set hier en daar met Clear Embossingpoeder. Daarna ging ik met Blending Brushes en inkt de hele achtergrond vullen. De geemboste stukjes blijven gewoon wit, want daar hecht de inkt niet goed op, dit noemen we dan ook de Emboss Resist techniek. 

Voor het blenden gebruikte ik natuurlijk weer de zelfde kleurtjes als voor de bloemen. Je kent me inmiddels ;o) Ik vind het fijn als alles weer bij elkaar past!

De bloemen verdeelde ik speels verspringend over de achtergrond en door hier en daar onderdelen met dimensionals op te plakken krijg je een leuk diepte effect! 

Uit restjes cardstock - in uiteraard weer dezelfde kleuren - stanste ik ook allerlei minibloemetjes, die ik over het geheel verdeelde. Het mocht er hierbij van mij best een beetje wild en natuurlijk uitzien.

De tekst paste ik natuurlijk aan op het thema! Let's celebrate komt uit de Sentimental Park set (waarin overigens allerlei superleuke combineertekstjes zitten!) en ik plakte daar het woord SUMMER aan vast.

 Deze letters maakte ik met de Alphabet A La Mode dies, wat ook al een set is die je eigenlijk veel te weinig ziet, maar kijk eens hoe tof, handig, veelzijdig, prachtig en uitgebreid die stansen zijn!

Voor een extra vrolijk en speels effect kregen alle bloemetjes tenslotte nog even een zilveren hartje! Ik maakte dit met de Metallic Enamel Effects, die ik superhandig vindt in het gebruik, die een superleuk 3D effect EN een glimmertje geven en die je helaas veel te weinig ziet! 

Doordat ze zo enorm lang meegaan, is het ook nog eens een heel voordelige manier om je kaarten te versieren! En het ziet er vooral fraai uit! Dus wat mij betreft is dit Stempel Schat nummer drie!

Let's Celebrate Summer! Waar je ook bent, en wat je ook doet!

Dit was dan weer mijn bijdrage voor deze keer, ik hoop dat je het leuk vond! Dank voor je bezoek aan de Kijkkast!

Vergeet niet om de bijdragen van de andere designers van team Stempel Schatten te bekijken ;o) Wij voorzien je samen graag van leuke ideetjes en nieuwe inspiratie! Alle links vind je hier onder! 
De lijst met gebruikte producten heb ik ook toegevoegd. Alle producten zijn natuurlijk weer te bestellen bij de Kijkkast!

Veel plezier bij je vervolg van de hop, en heel graag tot snel! XXX Annette💚

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Sentimental Park
Papier: Cardstock: Basis White, Thick Basic White, Bubble Bath, Melon Mambo, Fresh Freesia, Orchid Oasis
Inkt: Bubble Bath, Melon Mambo, Fresh Freesia, Orchid Oasis, Granny Apple Green, Garden Green, Memento Black, Versamark
Dies: Sentimental Park Dies, Alphabet A La Mode Dies
Embellishments: Embossingpowder Clear, Metallic Enamel Effects Basics
Tools: Stampin'Cut & Emboss Machine, Blending Brushes, Heat Tool, Embossing Additions Tool Kit, Paper Snips, Take Your Pick Tool



Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Maandag 21 augustus 19.00 uur
Maandag 28 augustus 19.00 uur


Alleen bij de Kijkkast: 
In juli krijg je bij een bestelling vanaf 100 euro, 
en bij het gebruik van de Hostcode 3GMYCGWA 
gratis een mystery tas met een diverse Stampin'Up!-producten 
met een minimale waarde van 100 euro!!!
Lees HIER alle info!

1-31 augustus korting op onze Creatieve sets! Korting tot 30 procent!


Vergeet ze niet:
Wissel tussen 1 t/m 31 augustus je kortingscodes in!


Heel veel nieuwe koopjes in het KOOPJESREK, op is op!


Er zijn weer NIEUWE 
ONLINE ONLY-PRODUCTEN!
Volop nieuwe items, die niet in de catalogi staan!

(Klik op de afbeelding om het aanbod te bekijken!)
   



💓De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!💓
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge!



KIJKKAST WORKSHOPS!!
Check >>>HIER<<< het nieuwe workshopprogramma voor de komende tijd!!!



Catalogus aanvragen:


Wil jij de dikke Jaarcatalogus, of de nieuwste Minicatalogus ontvangen? Vraag ze nu bij mij aan!
Klik HIER voor alle info!



en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***







5 opmerkingen :

  1. Wat een heerlijke, zomerse kaart! Ik hou hier van!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ongelooflijk mooi! De kleuren, de laagjes, die bijzondere achtergrond… ben er WEG van!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaart met mooie kleurencombinaties

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een geweldige kaart weer Annette!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig! Wat zullen jullie een mooie tuin hebben!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!