zaterdag 8 september 2018

Bloghop Team Inky Bizz, Ariana's keuze: BLOEMEN!

Ja hoor...Ook deze maand hebben we weer een challenge bloghop met een aantal teamgenootjes van team Inky Bizz! Van harte welkom dus bij de Kijkkast. Je bent deze bloghop hier zonet begonnen, of je bent hier gekomen via mijn teamgenootje Monique. Leuk dat je er bent!
  
Deze keer was het de beurt van Ariana om een onderwerp te kiezen voor de bloghop. Ze koos als onderwerp "Bloemen!" Kijk, dat is nog eens makkelijk! Ik ben dol op bloemen, bloemenstempels en bloemenkaarten! Dus bloemen genoeg!

Ik wist eigenlijk meteen welke stempelset ik wilde gaan gebruiken. De nieuwe set First Frost uit de nieuwe Herfst-Wintercatalogus zit namelijk vol met prachtige, unieke bloemen!
Omdat het nu toch echt nazomer is, officieel zelfs al meteorologische herfst, besloot ik mijn bloemen in herfstachtige kleuren te maken. De winkels staan daar momenteel vol mee en ik vind dat zo mooi!
Het grootste deel van de bloemen kleurde ik met Stampin'Writemarkers waardoor ik meerkleurige afdrukken kon maken.

In deze markers zit namelijk stempelinkt, en als je daarmee dan eerst de bloemen een kleurtje geeft en vervolgens met de stift de bladeren en steel groen maakt, krijg je een net-echt resultaat!

 De bloemstempels hebben van zichzelf al dat mooie watercolor effect. Daar hoef je zelf verder niets aan te doen! Ideaal! 

Dit alles geeft de bloemen een heel natuurlijke uitstraling. Ik krijg er een soort veldboeket gevoel van. Nu ben ik daar toevallig dol op, dus dat ik meteen verliefd was op deze set is niet zo gek!
Hier heb je hem. En er zijn ook nog  bijpassende framelits bij!
Met dies om diverse afbeeldingen uit de stempelset uit te stanzen maar ook diverse extra's! Zoals het Label en het fijn uitgewerkte takje....Supermooi! En zo ontzettend veelzijdig te gebruiken!

Stempels en framelits zijn samen ook als bundle te bestellen wat tien procunt bundlekorting geeft.
Deze Bundle maakt onderdeel uit van de Frosted Floral Suite. Deze is te vinden in de herfst-wintercatalogus en het is een van mijn absolute favorieten!

Er is ook schitterend Designer Series Papier bij (met prachtige parelmoerglans!) en bijvoorbeeld geweldig lint! Kijk maar eens op bladzijde 36/37!

Maar deze keer koos ik voor alleen de Stempels en dies, en maakte er zelf een bijpassende achtergrond bij.
De achtergrond heb ik geembost met de nieuwe Tin Tile Embossingfolder. Daarna heb ik dit licht gesponsd met dezelfde kleuren als ik voor de bloemen had gebruikt! Zo leuk om je eigen achtergronden te maken! Zo heb je ook altijd iets in exact de goede kleur!


Eigenlijk heb ik voor dit kaartje, alleen maar papier en inkt gebruikt, met wat stempels en dies.  Ik heb alleen de bloemetjes nog wat aangezet met de Wink of Stella Glitterbrush voor wat schittering.  Zo is het precies genoeg!

Wil je ook leren hoe dit allemaal moet, kom dan eens een gezellige Kijkkast Workshop doen! Er staat al allerlei leuks in de workshopagenda, en er komt af en toe nog wat bij!! 

Enne...... denk nou niet dat jij dat niet kunt... Ik heb al zo vaak gezien dat mensen vol verbazing waren over hun eigen kunnen! Goed materiaal en een goede, geduldige uitleg maken het verschil! Daarmee komt het zeker goed!  Ik leer je graag alle foefjes en ook de materialen kun je via mij bestellen.
 Ben je ook benieuwd wat voor mooie bloemenprojecten mijn teamgenootjes hebben gemaakt? Hop dan gezellig verder, dan kom je ze allemaal tegen! De volgende in deze Hop is YOLANDE...Nou ik weet zeker dat zij iets moois voor ons heeft gemaakt, want dit onderwerp is helemaal haar ding! Veel plezier met hoppen!!

Mocht je ergens in de Hop de weg kwijtraken heb je alle hopadresjes op een rij!
Annette (hier benje nu)

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: First Frost
Papier: Cardstock: Gray Granite, Very Vanilla
Inkt: Merry Merlot, Mssy Meadow, Pumpkin Pie, Crushed Curry, Rich Razzleberry, Gray Granite
Dies: Frosted Bouquet Framelits
Embossingfolder: Tin Tiles Dynamic Textured Impressions.
Stampin'Write Markers: Merry Merlot, Mossy Meadow, Pumpkin Pie, Crushed Curry, Rich Razzleberry
Tools: Big Shot, Die Brush, Stampin'Sponges

Tot snel!
Annette

Eerstvolgende (mee)besteldagen 
Maandag 10 september om 19.00 uur
Maandag 17 september om 19.00 uur


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


2018-2019 JAARCATALOGUS



Wil jij graag de nieuwe ! catalogus ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen



10 opmerkingen :

  1. Heel erg mooi kaartje heb je gemaakt.En wat een mooie stempelset is dit.gr Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi kaartje weer hoor....en de set First Frost....tja dat is ook 1 van mijn favoriete set's uit de nieuwe herfst/winter catalogus

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Supermooie kaart, mooi die laagjes en de achtergrond is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wendy Steltenpool9 september 2018 om 11:56

    Wat een schitterende kaart zeg! Prachtige kleuren ook bij elkaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie kaart en mooie stempelset. De kleurencombinatie vind ik ook erg mooi en de manier waarop je de bloemen onder en boven het label hebt verwerkt!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geweldige kaart Annette. Weer een echt kunstwerkje!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Kelly van der Steen9 september 2018 om 20:58

    Dit is er weer eentje van wereldklasse! SUPER!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat is dit een schitterende kaart Annette.Prachtig hoe je die kleuren met elkaar verwerkt hebt.En die kleine details,zoals die glitterpen.En de diepte die je hebt bereikt met dat cardstock.Ik ben er weg van ,wowww, weer een stempel die ik wil hebben hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Beautiful card Annette. Love all the detail and the vintage, but modern look. Zoe x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je hebt me over de streep getrokken met deze mooie set. Want je kaart daarvan ven ik onder de indruk, zo mooi. Bedankt voir he inspiratie, Annette

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!