woensdag 29 oktober 2014

Woensdag: Weekly Deals-dag!

En ze zijn weer super de moeite waard!Voor de trendy en moderne mensen onder ons is er het stoere Epic Day This and That Washi tape! Zorgt voor een eigentijdse touch op je maaksels, en is ook superleuk voor de liefhebbers van Project Life! Ik vind zelf deze set ook erg leuk voor stoere en mannelijke kaarten!

En dat zelfde geldt voor de Dies die deze week ook FLINK afgeprijsd zijn. De Word Bubbles Framelits Dies! Zo veelzijdig en hip! Natuurlijk passen er heel veel mooie kaartteksten in, je kunt doorkijkjes maken in je kaarten, ze verwerken op hippe labels en natuurlijk je scrapwerkstuk of project life. Ik gebruik ze zelf ook heel vaak bij Art Journal Projectjes en Mixed Media! Houd je er van als je stans en je stempelafdruk precies bij elkaar passen en zelfs op elkaar afgestemd zijn? Er is ook een bijzonder leuk en heel veelzijdige tekstenset bij te verkrijgen, de set Just Sayin'! Je vind deze met een paar gave voorbeelden op bladzijde 109 van je catalogus. En ook in de Hostessset Hello Love (bladzijde 239) zit en bijpassende stempel!

Houd je van vintage en naturel? Dan is er ook voor jou het nodige leuks te vinden! Allereerst het geweldige Natural 7/8 inch Cotton Ribbon! De mooie neutrale naturelkleur is al mooi, maar het feit dat dit lint speciaal voor ons inktverslaafden is gemaakt houdt in dat het heel makkelijk zelf te kleuren EN te bestempelen is! Is dat niet gaaf?

Een andere naturelaanbieding zijn de Decorative Gift Boxes. Ze hebben een mooie maat van 3,8 bij 10,2 bj 10,2 cm en worden geleverd per pak van ZES stuks. Het decoratieve venster maakt ze supergeschikt om kadootjes mee te maken. Toevallig was ik net met deze doosjes bezig, dus ik zal jullie daar heel binnenkort een leuk voorbeeld mee laten zien! (of meer dan een ;o)  Je hebt dan mooie stevige doosjes, en ze zijn ook nog "foodsafe" Doordat de doosjes in een ogenblikje, hop, in elkaar gezet zijn kun je daarna je tijd lekker besteden aan de verdere aankleding. De neutrale basis maakt ze geschikt voor allerlei thema's en gelegenheden. En je kunt ook een beette out of the box"denken... wat in dit geval natuurlijk een leuke woordspeling is, maar toch echt waar is. Enfin, daarvan zal ik spoedig een voorbeeld laten zien!

Een van mijn allergrootste favorieten in de kleurenreeks van Stampin'Up! is de kleur Pool Party. Fris en vrolijk, maar ook zacht dus geweldig voor vintageachtige werkstukken. Het is maar net hoe je het combineert! Het Embossingpoeder in deze kleur is deze week maar liefst 25 procent afgeprijsd. Iedereen die al even met Stampin'Up!  werkt weet hoe mooi de kwaliteit ook van de embossingpoeders is!  Werkt mooi ook op donkere kleuren! Tip: Pool Party kleurt prachtig met Real Red en met Crumbcake, maar ook met Chocolate Chip!

Tenslotte is er ook nog een geweldige digitale kit met Herfstthema. Prachtig voor de digitale fotoalbum, scrapbook, kaarten, uitnodigingen etc. Er zitten vel achtergrondeen EN digitale stempels bij en het leuke is dat je digitaal en "echt"  StampinÚp!-materiaal uitstekend kunt combineren! Zoiets als: het beste van twee werelden ;o)

Genoeg leuks dacht ik zo!

Vandaag ga ik snel aan de slag met Herfstklusjes! Naast het aankleden van ons huis met warme herfstkleuren ben ik ook met andere leuke herfstprojectjes bezig!

Het ritselt helemaal van alle activiteiten hier.... We hadden op maandag de allereerste flitsaanbieding, exclusief voor Nieuwsbrieflezers.... en dit gaan we zo af en toe herhalen want Nieuwsbrieflezers hebben een streepje voor!

Je hebt nog TWEE daagjes ( vandaag en donderdag) voor de Kijkkast Challenge, dus mis die kans niet. HIER vind je nog eens  alle informatie op een rijtje! Doe je ook mee? Er staat zo'n leuk pakket te wachten op de winnaar..... Er zitten stempels bij en papier en... en.......de rest blijft een verrassing!

Ook de prijzenmand voor de Eindejaarstombola van de Kijkkast is flink gevuld.... Iedere bestelling vanaf 25 euro maakt een kans! Ook deze verrassingen ga ik vandaag feestelijk verpakken. Leuk om te doen en leuk om een aantal mensen straks heel blij te maken!* Maandag 3 november (mee-) besteldag

*Oktober feestmaand:
1-6 oktober: Stamp, Stock and Save Actie, Grote kortingen op diverse producten!
4 oktober: World Card Making Day!
SU-per Kijkkast Eindejaars Tombola met heel veel prijzen!
Kijkkast Challenge!!!


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!