Agenda

Hierbij een overzicht van de workshops die momenteel ingepland staan. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld en  zo goed mogelijk actueel gehouden. 

Als je dat leuk vindt en graag eens met je eigen vrienden en bekenden wilt werken met stempels kan ik ook bij jou thuis, of op locatie, een workshop komen geven. Je kunt dan zelf aangeven wat voor soort workshop je graag wilt en kunt er bovendien gratis producten mee "verdienen"... Sowieso staat een workshop garant voor een gezellige supercreatieve ochtend, middag of avond. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten!. 

Workshops in deze agenda vinden -tenzij anders vermeld- plaats bij mij thuis in Wognum.
De deelnemers die zich hebben aangemeld voor een workshop ontvangen tijdig een mail met daarin de eventueel zelf mee te nemen gereedschappen, foto's of wat verder van toepassing is.
Woensdag 4 januari 2017: De nieuwe seizoenscatalogus gaat in!
                                             En.. Start van de Sale-A-Bration!


Zondag 12 februari:workshop aan besloten groep

NIEUW!  Woensdag 15 februari: 10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen. Je kunt de volle twee uur blijven en rustig je project maken met een extra kop koffie of thee, of snel even langskomen om het projectje te maken. Net wat je zelf wilt! Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je pakketje en er is plaats voor maximaal vier personen. Deelname is slechts 3,50 euro  (nog 1 of 2 plaatsjes beschikbaar))

Donderdag 16 februari, 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 17 februari 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

NIEUW! Zondag 19 februari: 14.00 tot 17.00 uur: Techniekenworkshop: Kleurrijke Grid-Collagekaarten!
Voor de liefhebbers van bijzondere, artistieke, inktvolle kaarten en een ander gebruik van je stempels! 
Maak kleurrijke en unieke achtergronden met diverse kleuren inkt en verwerk daar stempelafdrukken in op een collageachtige manier die ik niet eerder op mijn blog heb laten zien. Een bijzondere techniek en een bijzonder resultaat die in allerlei stijlen en thema's toe te passen is! 
Geen doorsnee kaarten, maar apart en origineel. Echte kunstwerkjes dus!
Superleuk om te doen als je echt van stempels, inkt en technieken houdt! Niet heel moeilijk, wel echt een techniek waarvoor je de kneepjes moet leren. Tijdens deze middag breng ik mijn kennis graag op jullie over! Daarna kun je er thuis heerlijk eindeloos mee varieren!
Deelname aan de workshop, inclusief zeer compleet materialenpakket is 29,50 euro. (kan niet meer worden geboekt, maar wordt op 4 maart herhaald! )

Dinsdag 21 februari: 20.00 tot 22.00 uur ***Adju-Avond! Ja hij is er weer, onze geliefde  ADJU-avond! Een uitdagende, gezellige avond met verrassende resultaten...Je ontvangt een pakketje afwisselende materialen (verrassing!) , er staan diverse stempelsets, ponsen etc op tafel en natuurlijk bijpassende inkten en je maakt hiermee je eigen kaart, doosje oid. Er zijn voorbeelden maar je eigen inbreng is natuurlijk het leukst. Natuurlijk ben ik er voor je met tips en trucs als je dat wilt! Op deze manier leer je wellicht andere materialen en stempelsets kennen en kun je ze eens uitproberen! Deelname inclusief materialen is 7,50 euro ( ***ADJU staat voor Annette Daagt je uit!) (deze avond is volgeboekt)

Zaterdag 25 februari: Supergezellige Stempeldag voor mijn teamleden!

NIEUW! Dinsdag 28 februari: 10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen. Je kunt de volle twee uur blijven en rustig je project maken met een extra kop koffie of thee, of snel even langskomen om het projectje te maken. Net wat je zelf wilt! Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je pakketje en er is plaats voor maximaal vier personen. Deelname is slechts 3,50 euro 

NIEUW! Vrijdag 3 maart: 10.00 tot 12.00 uur: Thema-Mini- Workshop: Clean & Classic- cards!
Houd je van stijlvolle kaarten, hoeft het voor jou niet zo vol en "frutselig", maar houd je wel van mooie details? Houd je van moderne kaarten waarbij alles gewoon "klopt"?Dat kun je prima bereiken met stempels! Bij deze kaarten gebruiken we klassiek-moderne designs, mooie strakke indelingen, en prachtige stempels die perfect aansluiten bij deze stijl. Moderne, zeer stijlvolle wat strakkere kaarten met een vrouwelijke touch zijn het resultaat! Echt "Clean and Classic"!  Je kunt hier ook aan deelnemen als je weinig stempelervaring hebt. Deelname aan de workshop is 15,00 euro

NIEUW! Zaterdag 4 maart: 14.00 tot 17.00 uur: Techniekenworkshop: Kleurrijke Grid-Collagekaarten!
Voor de liefhebbers van bijzondere, artistieke, inktvolle kaarten en een ander gebruik van je stempels! 
Maak kleurrijke en unieke achtergronden met diverse kleuren inkt en verwerk daar stempelafdrukken in op een collageachtige manier die ik niet eerder op mijn blog heb laten zien. Een bijzondere techniek en een bijzonder resultaat die in allerlei stijlen en thema's toe te passen is! 
Geen doorsnee kaarten, maar apart en origineel. Echte kunstwerkjes dus!
Superleuk om te doen als je echt van stempels, inkt en technieken houdt! Niet heel moeilijk, wel echt een techniek waarvoor je de kneepjes moet leren. Tijdens deze middag breng ik mijn kennis graag op jullie over! Daarna kun je er thuis heerlijk eindeloos mee varieren!

Deelname aan de workshop, inclusief zeer compleet materialenpakket is 29,50 euro. 


Donderdag 9 maart, 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info


Vrijdag 10 maart 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info


NIEUW! Zaterdag 11 maart: 14.00 tot 17.00 uur:Themaworkshop: Romantic Layers#3 Wegens de grote populariteit van deze themaworkshops en omdat ik er zelf ook helemaal weg van ben een geheel nieuwe editie van de Romantic Layers workshop! Een heerlijk romantische workshop met veel nostalgisch getinte dessins, zachte kleuren, veel kant, lint en andere decoraties en natuurlijk volop romantische laagjes en structuren die je creaties een bijzonder effect zullen geven. Het thema van de kaarten is neutraal, de uitstraling en stijl er van is lief en romantisch en toch trendy met een snufje Shabby Chic!. De kleuren zijn PRACHTIG!! Deelname aan de workshop inclusief luxe materialenpakket is 22,50

NIEUW! Donderdag 16 maart: 10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen. Je kunt de volle twee uur blijven en rustig je project maken met een extra kop koffie of thee, of snel even langskomen om het projectje te maken. Net wat je zelf wilt! Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je pakketje en er is plaats voor maximaal vier personen. Deelname is slechts 3,50 euro 

Zaterdag 25 maart: Gereserveerd.


Vrijdag 31 maart: Laatste dag van de Sale-A-Bration

Zondag 2 april: Workshop aan besloten groep!

6,7 en 8 april: On Stage. Wereldwijd feestelijk evenement voor Stampin'Up! Demonstratrices! Deze keer staat Europa Centraal en vindt het evenement plaats in Amsterdam!

NIEUW! Woensdag 12 april: 10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen. Je kunt de volle twee uur blijven en rustig je project maken met een extra kop koffie of thee, of snel even langskomen om het projectje te maken. Net wat je zelf wilt! Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je pakketje en er is plaats voor maximaal vier personen. Deelname is slechts 3,50 euro (deze workshop is volgeboekt)

Donderdag 13 april, 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info


Vrijdag 14 april 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

NIEUW! Vrijdagavond 21  april 20.00 tot 22.30 Techniekenworkshop: De Wondere Wereld van Watercolor Pencils! Op verzoek is deze succesvolle workshop nogmaals ingepland!
Wat zijn we toch blij met de komst van de geweldige Watercolor Pencils in het assortiment! Geweldige pigmentvolle watercolorpotloden van hoge kwaliteit, en dan ook nog eens in de echte Stampin'Up! kleuren! Dat maakt perfect combineren met cardstock, inkten ed zo makkelijk! 
De mogelijkheid om nu allerlei nieuwe technieken te kunnen doen maakte me superblij!
Vandaag gaan we vele mogelijkheden van deze potloden verkennen!  Niet saai natuurlijk, maar we gaan "gekke dingen" doen met kleur! Superleuk!  Inkleuren van afbeeldingen op diverse te gekke manieren (ook heel ongewone...) , allerlei leuke laagjeseffecten, het aanbrengen van accenten, maar ook het maken van de meest wonderlijke kleurrijke achtergronden! 

Een workshop VOL nieuwe tips en trucs die je elders niet zult tegen komen!

Deelname aan de workshop INCLUSIEF de set van 13 Watercolor Pencils, pak watercolorpapier en vele extra's is 35 euro. Belangrijk: Breng zelf je set Stampin'Up! Aquapainters mee, of bestel ze bij je aanmelding meteen mee. Je hebt deze echt nodig.


NIEUW! Zaterdag 29 april: 14.00 tot 17.00 uur Techniekenworkshop: Dreamy Dragonfly Fantasy-cards!
Het is zonder twijfel een van de mooiste stempelsets uit de voorjaarscatalogus: Dragon Fly Dreams, met de bijbehorende Thinlits! Prachtig van design, en naar mijn bescheiden mening ;o)  ideaal om "gekke" dingen mee te doen, met inkt en ander leuks ;o)Tijdens deze workshop gaan we spannende "fantasy"dingen doen met deze stempels en dies, en dat gaat natuurlijk gepaard met heel veel inkt! Bovenstaand voorbeeld maakte ik eerder. Deze kaart maken we niet, want deze kaart heeft iedereen al gezien, maar het geeft wel een goed idee van de sfeer van de workshop!
Leer allerlei gekke en fantasievolle tips en trucs, met laagjes, techniekjes en  en ga met kunstwerkjes naar huis!
De workshop is inclusief de Dragonfly Dreams stempelset (a 25 euro) en de Detailed Dragonfly Thinlits dies (a 37,50) en natuurlijk uitgebreide overige materialen en alles wat er bij hoort. Deelname aan de workshop is 67,50 (TIP: Boek en betaal je voor 27 maart, mag je bij je aanmelding ook nog een Sale-A-Brationkado uitkiezen!) Nog maximaal 2 plekjes beschikbaar)


Image result for workshops


*De aanmeldingen voor de workshops gaan vaak heel erg snel! En vol is vol! Inschrijvingen gaan op volgorde van binnenkomst....Wees er dus snel bij! Aanmelden kan door me eenvoudig een email te sturen!
* Om diverse redenen ben ik genoodzaakt jullie te vragen het workshopbedrag bij aanmelding te voldoen. Pas dan is je inschrijving definitief, dit o,a, vanwege het tijdig bestellen van materialen.
* Mocht een workshop volgeboekt zijn, laat het mij dan gerust weten als je graag mee had willen doen. Er wordt dan met jou als eerste contact opgenomen als er een plaatsje vrij komt of als er een extra workshopdatum wordt ingepland.
* Zie je een leuke workshop waarvan je graag zou willen dat ik deze op een andere datum, of eventueel bij jou thuis zou komen doen, neem dan gerust contact met me op. Ook als je eigen workshopverzoeken hebt: Geef ze gerust aan me door!
* Als er onvoldoende inschrijvingen zijn voor een workshop behoud ik me het recht voor de workshop te cancelen. Natuurlijk krijg je, mocht je je al aangemeld hebben, dan het reeds betaalde workshopbedrag meteen retour.
* Kijkkast-workshops zijn niet bedoeld voor collega demo's


31 opmerkingen :

 1. Oh, oh, oh, wat een leuke workshops! Kan bijna niet kiezen (moet wel). Heb me alvast weer voor een hele leuke opgegeven! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oohh, eindelijk vind ik echt leuke en originele Stampingup-workshops! Te gek! Nu nog kiezen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor jouw workshops rij ik graag een uurtje. De projecten zijn super, origineel, ECHT iets voor een stempelliefhebber. Ik doe er altijd nieuwe techniekjes of ideetjes van op! Je doet het zo leuk, bent gezellig, positief en zo enthousiast en ik kom er altijd helemaal opgeladen en vol inspiratie vandaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjulliewel Lucy, Carla en Ellen! Ik ben erg blij met jullie gezellige aanwezigheid bij de workshops! En jullie enthousiasme geeft mij energie en inspiratie! Dus het werkt twee kanten op ;o) Tot snel!

   Verwijderen
 4. Ik sluit me helemaal bij je aan Ellen! Carla, kiezen is bijna niet te doen, het allemaal zo leuk! Wie weet kom ik je binnenkort een keer tegen aan de gezellige tafel bij Annette.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, dat kiezen is inderdaad haast niet te doen! Soms is het een beetje een verrassing wat je te wachten staat, maar de omschrijvingen zijn toch redelijk veelzeggend en ik ben nog NOOIT teleurgesteld! Het ziet er soms heel ingewikkeld uit met goede uitleg en heel veel geduld wordt het duidelijk uitgelegd en blijk ik het OOK te kunnen. Zo gaaf! Meestal veel Oh's en Ah's hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, herkenbaar Marieke, de ooooh's en aaaaah's. Bij mij floept het er ook uit, kan me niet inhouden, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik WAS teleurgesteld in StampinÚp!... door sommige demo's.... maar bij jou ben ik weer helemaal enthousiast geworden! De materialen zijn natuurlijk geweldig, maar bij jouw workshops leer je ook echt nieuwe dingen, elke keer is weer totaal anders, en je laat zien dat een demo ook anders kan zijn dan een opdringerige verkoopster, en een workshop iets heel anders is dan een verkoopshow... Bij jou kom ik, en bestel ik, omdat ik dat WIL en niet omdat het van me verwacht wordt. Ik geniet er altijd nog weken van na en doe ook thuis nu veel meer met mijn spullen! Ik ben FAN!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve dames, jullie maken me aan het blozen! Wat lief!!!! Maar nogmaals, het werkt twee kanten op hoor! Door dat jullie graag komen en blijven komen, kan ik dit blijven doen! XXX Annette

   Verwijderen
 8. Bij jou voelen mensen zich echt welkom! Je maakt er altijd echt werk van en doet het met liefde en aandacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoihoi, ik wil graag een vriendinnenworkshop organiseren bij me thuis, ik neem binnenkort contact met je op!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb al diverse workshops gedaan bij meerdere demonstratrices, maar de leukste workshops deed ik absoluut bij jou!!! Liefs Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kun je de blendabilities part
  2 ook volgen als je part 1 niet hebt gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is wel belangrijk dat je de basis-inkleurmethode kent Lucy, want deze workshop is daar een vervolg op... Ik ga sowieso kijken of ik nog extra workshops in kan voegen....
  En dan bij voldoende belangstelling ook nog een Part 1 workshop ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo, wat een leuke workshops weer! Ik heb me maar weer ingeschreven voor een aantal. Wordt zo zennnnn van kaarten maken.
  Jammer van de Blendabilities, maar hopelijk komt er volgend jaar een beginners workshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Lucy, de Blendabilitiesworkshop was al bijna meteen volgeboekt. Het plan is om zo rond januari/februari gewoon een nieuwe serie workshops in te plannen! Dan kan ik meteen al die technieken en special effects doen! ;o) En bedankt voor je enthousiaste reactie! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh joepie, nieuwe workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk Annette, ik kom snel weer eens gezellig meedoen! Ik kan me er nu al op verheugen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gave dingen hoor! Ik heb er al weer zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een geweldig programma Annette, super dat je alles zo mooi opgebouwd hebt met de Blendabilities en Project Life! Ook je normale workshops zijn heel aantrekkelijk en origineel! Ik kom graag weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Marianne van Dam27 januari 2015 om 10:26

  Ziet er weer fantastisch uit en ik weet uit ervaring dat jouw workshops exceptioneel goed zijn en waar voor hun geld! Geen eenheidsworst, maar iets waar met hart en ziel aan gewerkt is! De reistijd is absoluut de moeite waard!
  Groeten van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wilma van Veen-Dijkman11 maart 2015 om 21:54

  Ik wil je nog even heel erg bedanken voor je persoonlijke aandacht en uitleg! Daar ben ik echt heel erg mee opgeschoten! Heel fijn ook dat ik totaal niet het gevoel had dat je me tot een bestelling probeerde te praten, wat ik elders vaak wel had. Uit alles sprak je oprechte belangstelling en liefde voor wat je doet. Je hebt ook echt verstand van zaken. Geen vraag was te gek. Als iemand een goede demo zoekt... dan kan ik jou echt van harte aanraden. Wat een aangename ervaring heb ik gehad door naar jouw workshopavond te komen. Ik kwam in een warm bad! Heel erg bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Carla Beerepoot23 april 2015 om 17:59

  Ojaaa, vanavond weer een supergezellige Project Life Avond bij Annette! Het is elke keer weer een avond waarvan ik nog wekenlang nageniet omdat jij op de een of andere manier leert om anders naar dingen te kijken waardoor ik enorm veel inspiratie krijg! Je hebt van die ideeen waarvan ik denk: BRILJANT! Waarom heb ik dat nou niet bedacht? Zo gaaf! En je bent ook zo lekker nuchter en niet gericht op verkoop. Het gaat echt om het creatieve en het plezier en dat voel je. Jouw workshops zin uniek, en daar mag je trots op zijn. Tot vanavond, ik heb er zo'n zin in, mijn tas staat al in de auto!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wendy Steltenpool7 september 2015 om 00:09

  De beste workshops doe ik absoluut bij jou Annette! Origineel, veel tips, en SUPER INSPIREREND! Je weet altijd meer uit de materialen te halen, en na zo'n workshop geniet ik nog een hele poos na! Positief, leuk, lief, vakkundig en geduldig... en heel origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Bedankt voor de geweldige workshop Annette. Wat steek ik toch altijd veel op van jouw workshops! Ik hoop dat je de Layered Vintage workshop nog een keer gaat doen, want die wil ik graag nog meedoen! Jammer dat ik de andere keren niet kon!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ga weer wat workshops boeken hoor! Zo leuk allemaal! En ik weet bij jou altijd zeker dat het super is!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Yeejj, weer wat gave workshops in het vooruitzicht!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat weer een GEWELDIG aanbod aan workshops Annette!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. De leukste workshops doe je bij Annette! Geweldig, origineel, Heel duidelijk en informatief, leerzaam, inspirerend, gezellig en tot in de puntjes voorbereid zodat je alleen nog maar hoeft genieten van het werken met stempels en inkt! Een ware belevenis, elke keer weer!

  BeantwoordenVerwijderen