Agenda

Hierbij een overzicht van de workshops en activiteiten die momenteel ingepland staan. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld en  zo goed mogelijk actueel gehouden. 

Als je dat leuk vindt en graag eens met je eigen vrienden en bekenden wilt werken met stempels kan ik ook bij jou thuis, of op locatie, een workshop komen geven. Je kunt dan zelf aangeven wat voor soort workshop je graag wilt en kunt er bovendien gratis producten mee "verdienen"... Sowieso staat een workshop garant voor een gezellige supercreatieve ochtend, middag of avond. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten!. 

Workshops in deze agenda vinden -tenzij anders vermeld- plaats bij mij thuis in Wognum. 
De deelnemers die zich hebben aangemeld voor een workshop ontvangen tijdig een mail met daarin de eventueel zelf mee te nemen gereedschappen,  basismaterialen of wat verder meegenomen of klaargelegd  dient te worden.

De workshopagenda  is "Under construction"en zal de komende weken en maanden steeds uitbreiden! Ook zal ik eventuele lopende acties in de agenda noteren.

SEPTEMBER 2023

Maandag 4 september: Kijkkast Live in de Kijkkast VIP Lounge

6 September: Start September/December Mini Catalogus!!


Maandag 11 september: Kijkkast Live in de Kijkkast VIP Lounge

Woensdag 13 september 14.00 - 16.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl! Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel je even in een heel ontspannen sfeer een leuke luxe kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. 
Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen. Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen. Deelname is slechts 7,50 euro (Nog enkele plekjes beschikbaar)

Dinsdag 19 September: 20.00 -22.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Woensdag 20 
September14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Donderdag 21 September20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 22 September: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info


Donderdag 28 september Gratis VIP Online workshop in de Kijkkast VIP Lounge!

NIEUW! Zaterdag 30 September 14.00 tot 17.00 a 17.30 uur Kijkkast Masterclass!!
Anders-dan-anders-kaarten in warme herfstsfeer!
Grungy, kleurrijk, warm, uniek en inktvol!
Kijkkast Masterclasses zijn de workshops voor de echte fijnproevers op stempelgebied, en zitten vol bijzondere tips, technieken, toepassingen en stempelgeheimen. Projecten die je dus elders zeker niet zult vinden! Een ideale kans dus voor hen die meer kennis en technieken willen vergaren en de fijne kneepjes willen leren!
In deze workshop vol warme, rijke kleuren maken we uiteenlopende, zeer bijzondere kaarten vol met prachtige herfstige bladeren die we op bijzondere manieren bewerken tot ware kunststukjes, en we verwerken vervolgens deze bladeren op supergave, stoere, inktige achtergronden die we met behulp van diverse artsy Kijkkasttechnieken en lekker veel laagjes hebben opgebouwd.. 
Steekwoorden: Grungy, aards, verweerd, warm, vintage, eigenzinnig, bijzonder, tijdloos, voor veel gelegenheden, afwisselend, uitdagend, en heerlijk kliederig!😏
We mixen diverse materialen en technieken en maken (soms gewaagde)  nieuwe combinaties met de nieuwe set Herfstwensen/Autumn Leaves als uitgangspunt. Eigenzinnige werkwijzen en vieze vingers gaan we niet uit de weg! 
Je leert dus ook meteen een berg manieren om deze set te gebruiken, waardoor je er ook thuis volop plezier van zult hebben!
Een workshop waarin we flink hard aan het werk gaan, want we willen een heleboel doen en leren, zodat je vol ideeen, inspiratie en nieuwe stempelkennis naar huis gaat!
( Foto volgt na 6 september!) 
Deze workshop is inclusief uitgebreide materialenkit twv 17,50, 
inclusief de stempelset Herfstwensen en de bijpassende Autumn Leaves stansset twv 68,25, 
inclusief twee Blending Brushes twv ong. 11 euro 
en een hele berg inspiratie!
Deelname aan deze workshop is 93,50. Er is plaats voor maximaal 5 personen zodat ik aan elke deelnemer ruim voldoende begeleiding kan geven. De workshop gaat door met minimaal drie deelnemers.
* Je neemt zelf een aantal basis benodigdheden mee, en je ontvangt hiertoe ruim van te voren een lijstje.*
(Let op: aanmelden kan tot uiterlijk 23 september ivm het bestellen van de materialen!!)
Deze workshop is volgeboekt! Bij voldoende animo kan ik deze workshop nogmaals inplannen!OKTOBER 2023

Zaterdag 7 Oktober : Wereld-kaartenmaakdag!
Vier het gratis met mij mee, via een online workshop.
Deelname is gratis! Info volgt!

Woensdag 11 Oktober 14.00 - 16.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl! Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel je even in een heel ontspannen sfeer een leuke luxe kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. 
Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen. Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen. Deelname is slechts 7,50 euro (Nog enkele plekjes beschikbaar)


*NIEUW* Zaterdag 14 oktober 14.00 -17.00 uur! Festive-funky-freestyle Kerstkaarten!
Maak kleurrijke, hippe, freestyle kerstkaarten, in ongewone "funky" kaartvormen!
Een workshop vol vrolijke moderne, feestelijke kerstkaarten voor wie eens helemaal wat anders wil! Colourblocking, laagjes, gekkige-maar-supertoffe combi's, bijzondere composities en ongewone kaartmodellen zorgen voor een funky basis
Felle frisse kleuren, lekkere contrasten en hier en daar wat kleurrijke glimmer en glans, zorgen voor de feestelijke touch!
De geweldige kerstlampjes van de set Stralende kerst zorgen voor een hippe retroachtige kerstsfeer!
Daarmee zijn jouw kleurrijke funky kerstkaarten compleet! 
Met die lampjes gaan we trouwens ook coole dingen doen!
Een workshop waar je BLIJ van wordt! Niet heel moeilijk, wel verrassend en "leuk gek!"!
We gebruiken voor deze workshop materialen uit de Merry Bold & Bright collectie, met daarbij enkele andere items. 
(foto's volgen na 6 september) 
Je krijgt luxe materialen pakketjes voor het maken van de projecten. 
    Deelname aan de workshop is 22,50
    ***Aanbieding: Bestel jij bij je aanmelding de set "Stralende Kerst" met de bijpassende            stansen (a 58,50) meteen mee krijg je 12,50 euro korting op de workshop!
*Voor deze workshop is het voldoende als je de basis van het stempelen beheerst. Stempelen, snijden, stansen ed. De rest word je allemaal uigelegd.
*Deze workshop is ook door collega demo's te boeken.Dinsdag 17 Oktober: 20.00 -22.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Woensdag 18 Oktober: 
14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Donderdag 19 Oktober: 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 27!!! Oktober: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info
NOVEMBER 2023

Donderdag 2 november 14.00 - 16.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl! Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel je even in een heel ontspannen sfeer een leuke luxe kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. 
Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen. Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen. Deelname is slechts 7,50 euro 


Zaterdag 11 November : On Stage; Event voor Stampin'Up! Demonstrators! 
(Kijkkast Teamleden zijn welkom deze dag 
gezellig mee te komen beleven bij de Kijkkast!)


Dinsdag 14 November: 20.00 -22.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Woensdag 15 November: 
14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Donderdag 16 November: 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 17 November: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer InfoDECEMBER 2023

(Onder voorbehoud) Dinsdag 12 December: 20.00 -22.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

(Onder voorbehoud)Woensdag 13 December: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

(Onder voorbehoud)Donderdag 14 December: 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

(Onder voorbehoud)Vrijdag 15 December: 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer InfoJANUARI 2024
  
3 januari:  Einde Januari-December Mini Catalogus!

*De aanmeldingen voor de workshops gaan vaak heel erg snel! En vol is vol! Inschrijvingen gaan op volgorde van binnenkomst....Wees er dus snel bij! Aanmelden kan heel eenvoudig door mij een email te sturen!
* Om diverse redenen ben ik genoodzaakt jullie te vragen het workshopbedrag bij aanmelding te voldoen. Pas dan is je inschrijving definitief, dit o.a. vanwege het tijdig bestellen van materialen.
* Mocht een workshop volgeboekt zijn, laat het mij dan gerust weten als je graag mee had willen doen. Er wordt dan met jou als eerste contact opgenomen als er een plaatsje vrij komt of als er een extra workshopdatum wordt ingepland.
* Zie je een leuke workshop waarvan je graag zou willen dat ik deze op een andere datum, of eventueel bij jou thuis zou komen doen, neem dan gerust contact met me op. Ook als je eigen workshopverzoeken hebt: Geef ze gerust aan me door!
* Als er onvoldoende inschrijvingen zijn voor een workshop behoud ik me het recht voor de workshop te cancelen. Natuurlijk krijg je, mocht je je al aangemeld hebben, dan het reeds betaalde workshopbedrag meteen retour.
* Kijkkast-workshops zijn niet bedoeld voor collega demo's


35 opmerkingen :

 1. Oh, oh, oh, wat een leuke workshops! Kan bijna niet kiezen (moet wel). Heb me alvast weer voor een hele leuke opgegeven! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oohh, eindelijk vind ik echt leuke en originele Stampingup-workshops! Te gek! Nu nog kiezen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor jouw workshops rij ik graag een uurtje. De projecten zijn super, origineel, ECHT iets voor een stempelliefhebber. Ik doe er altijd nieuwe techniekjes of ideetjes van op! Je doet het zo leuk, bent gezellig, positief en zo enthousiast en ik kom er altijd helemaal opgeladen en vol inspiratie vandaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjulliewel Lucy, Carla en Ellen! Ik ben erg blij met jullie gezellige aanwezigheid bij de workshops! En jullie enthousiasme geeft mij energie en inspiratie! Dus het werkt twee kanten op ;o) Tot snel!

   Verwijderen
 4. Ik sluit me helemaal bij je aan Ellen! Carla, kiezen is bijna niet te doen, het allemaal zo leuk! Wie weet kom ik je binnenkort een keer tegen aan de gezellige tafel bij Annette.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, dat kiezen is inderdaad haast niet te doen! Soms is het een beetje een verrassing wat je te wachten staat, maar de omschrijvingen zijn toch redelijk veelzeggend en ik ben nog NOOIT teleurgesteld! Het ziet er soms heel ingewikkeld uit met goede uitleg en heel veel geduld wordt het duidelijk uitgelegd en blijk ik het OOK te kunnen. Zo gaaf! Meestal veel Oh's en Ah's hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, herkenbaar Marieke, de ooooh's en aaaaah's. Bij mij floept het er ook uit, kan me niet inhouden, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik WAS teleurgesteld in StampinÚp!... door sommige demo's.... maar bij jou ben ik weer helemaal enthousiast geworden! De materialen zijn natuurlijk geweldig, maar bij jouw workshops leer je ook echt nieuwe dingen, elke keer is weer totaal anders, en je laat zien dat een demo ook anders kan zijn dan een opdringerige verkoopster, en een workshop iets heel anders is dan een verkoopshow... Bij jou kom ik, en bestel ik, omdat ik dat WIL en niet omdat het van me verwacht wordt. Ik geniet er altijd nog weken van na en doe ook thuis nu veel meer met mijn spullen! Ik ben FAN!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve dames, jullie maken me aan het blozen! Wat lief!!!! Maar nogmaals, het werkt twee kanten op hoor! Door dat jullie graag komen en blijven komen, kan ik dit blijven doen! XXX Annette

   Verwijderen
 8. Bij jou voelen mensen zich echt welkom! Je maakt er altijd echt werk van en doet het met liefde en aandacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoihoi, ik wil graag een vriendinnenworkshop organiseren bij me thuis, ik neem binnenkort contact met je op!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb al diverse workshops gedaan bij meerdere demonstratrices, maar de leukste workshops deed ik absoluut bij jou!!! Liefs Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kun je de blendabilities part
  2 ook volgen als je part 1 niet hebt gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is wel belangrijk dat je de basis-inkleurmethode kent Lucy, want deze workshop is daar een vervolg op... Ik ga sowieso kijken of ik nog extra workshops in kan voegen....
  En dan bij voldoende belangstelling ook nog een Part 1 workshop ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo, wat een leuke workshops weer! Ik heb me maar weer ingeschreven voor een aantal. Wordt zo zennnnn van kaarten maken.
  Jammer van de Blendabilities, maar hopelijk komt er volgend jaar een beginners workshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Lucy, de Blendabilitiesworkshop was al bijna meteen volgeboekt. Het plan is om zo rond januari/februari gewoon een nieuwe serie workshops in te plannen! Dan kan ik meteen al die technieken en special effects doen! ;o) En bedankt voor je enthousiaste reactie! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh joepie, nieuwe workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk Annette, ik kom snel weer eens gezellig meedoen! Ik kan me er nu al op verheugen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gave dingen hoor! Ik heb er al weer zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een geweldig programma Annette, super dat je alles zo mooi opgebouwd hebt met de Blendabilities en Project Life! Ook je normale workshops zijn heel aantrekkelijk en origineel! Ik kom graag weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Marianne van Dam27 januari 2015 om 10:26

  Ziet er weer fantastisch uit en ik weet uit ervaring dat jouw workshops exceptioneel goed zijn en waar voor hun geld! Geen eenheidsworst, maar iets waar met hart en ziel aan gewerkt is! De reistijd is absoluut de moeite waard!
  Groeten van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wilma van Veen-Dijkman11 maart 2015 om 21:54

  Ik wil je nog even heel erg bedanken voor je persoonlijke aandacht en uitleg! Daar ben ik echt heel erg mee opgeschoten! Heel fijn ook dat ik totaal niet het gevoel had dat je me tot een bestelling probeerde te praten, wat ik elders vaak wel had. Uit alles sprak je oprechte belangstelling en liefde voor wat je doet. Je hebt ook echt verstand van zaken. Geen vraag was te gek. Als iemand een goede demo zoekt... dan kan ik jou echt van harte aanraden. Wat een aangename ervaring heb ik gehad door naar jouw workshopavond te komen. Ik kwam in een warm bad! Heel erg bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Carla Beerepoot23 april 2015 om 17:59

  Ojaaa, vanavond weer een supergezellige Project Life Avond bij Annette! Het is elke keer weer een avond waarvan ik nog wekenlang nageniet omdat jij op de een of andere manier leert om anders naar dingen te kijken waardoor ik enorm veel inspiratie krijg! Je hebt van die ideeen waarvan ik denk: BRILJANT! Waarom heb ik dat nou niet bedacht? Zo gaaf! En je bent ook zo lekker nuchter en niet gericht op verkoop. Het gaat echt om het creatieve en het plezier en dat voel je. Jouw workshops zin uniek, en daar mag je trots op zijn. Tot vanavond, ik heb er zo'n zin in, mijn tas staat al in de auto!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wendy Steltenpool7 september 2015 om 00:09

  De beste workshops doe ik absoluut bij jou Annette! Origineel, veel tips, en SUPER INSPIREREND! Je weet altijd meer uit de materialen te halen, en na zo'n workshop geniet ik nog een hele poos na! Positief, leuk, lief, vakkundig en geduldig... en heel origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Bedankt voor de geweldige workshop Annette. Wat steek ik toch altijd veel op van jouw workshops! Ik hoop dat je de Layered Vintage workshop nog een keer gaat doen, want die wil ik graag nog meedoen! Jammer dat ik de andere keren niet kon!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ga weer wat workshops boeken hoor! Zo leuk allemaal! En ik weet bij jou altijd zeker dat het super is!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Yeejj, weer wat gave workshops in het vooruitzicht!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat weer een GEWELDIG aanbod aan workshops Annette!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. De leukste workshops doe je bij Annette! Geweldig, origineel, Heel duidelijk en informatief, leerzaam, inspirerend, gezellig en tot in de puntjes voorbereid zodat je alleen nog maar hoeft genieten van het werken met stempels en inkt! Een ware belevenis, elke keer weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Dank voor de GEWELDIG georganiseerde, gezellige en originele workshop Annette! Wat een leuke mensen ook! De sfeer heb ik nog nooit zo meegemaakt. Voelde me meteen welkom! De projecten zijn prachtig en jouw enthousiasme en creativiteit zijn zo aanstekelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Annete ik heb al heel veel workshops gedaan, maar geen van alle zijn ze te vergelijken met die van jou! Uniek, uitgebreid, prachtig, geduldig, kundig! en altijd met die bjzondere details die bij jouw eigen mooie stijl horen! Ik heb al zin in volgende maand, je masterclass! Lieve groet van Ineke.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hai Annette, wat fijn weer die nieuwe workshops! Maar ik heb een vraag! Kan ik de Masterclass Herfstkaarten (die lijkt me weer geweldig!) ook doen met onze groep stempelvriendinnen? We hebben een groep van vijf! En de vorige keren zijn jouw geweldige workshops ons enorm bevallen! Ik hoor graag van je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Karin, wat leuk jouw enthousiasme! Volgens mij is dat wel te realiseren hoor, we bespreken het even via mail of pb! Gezellig dat jullie weer met z'n allen mee willen doen!

   Verwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!