Agenda

Hierbij een overzicht van de workshops die momenteel ingepland staan. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld en  zo goed mogelijk actueel gehouden. 

Als je dat leuk vindt en graag eens met je eigen vrienden en bekenden wilt werken met stempels kan ik ook bij jou thuis, of op locatie, een workshop komen geven. Je kunt dan zelf aangeven wat voor soort workshop je graag wilt en kunt er bovendien gratis producten mee "verdienen"... Sowieso staat een workshop garant voor een gezellige supercreatieve ochtend, middag of avond. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten!. 

Workshops in deze agenda vinden -tenzij anders vermeld- plaats bij mij thuis in Wognum.
De deelnemers die zich hebben aangemeld voor een workshop ontvangen tijdig een mail met daarin de eventueel zelf mee te nemen gereedschappen, foto's of wat verder meegenomen dient te worden.

De workshopagenda  is "Under construction"en zal de komende weken en maanden nog flink uitbreiden!


2020
3 januari: Nieuwe Mini-Catalogus!
 Kijk HIER voor alle info3 januari: Start Sale-A-Bration!
 Kijk HIER voor alle info

NIEUW! zaterdag 11 januari: 14.00-17.00 uur 
 Image result for party time
 Partytime-Make&Takes-Open Huis-Catalogus Launch!
Tijdens deze altijd supergezellige middag vieren we de start van de nieuwe Minicatalogus, en van de Sale-A-Bration!
Een feestelijke middag waarbij je je Minicatalogus kunt ophalen, heel veel producten in het echt en van dichtbij kunt zien, veel voorbeelden kunt bekijken en er zelfs mee aan de slag kunt!
Onder het genot van koffie/thee met lekkers kun je rondkijken op de grote showtafels waar producten en voorbeelden staan uitgestald. Uiteraard kun je al je vragen stellen. Ook kun je gezellig aanschuiven voor een make and take met nieuwe producten!
Er zijn enkele exclusieve acties die alleen tijdens deze middag geldig zijn EN je kunt een prijs winnen!
Een mooie en leuke manier om al het nieuws te zien, of om eens vrijblijvend kennis te maken met de Kijkkast, met het stempelen en de producten die we daarvoor zoal gebruiken, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom als je het gewoon leuk vindt om eens te kijken waar  ik altijd zo enthousiast over ben ;o)
Toegang voor deze middag is helemaal GRATIS maar aanmelden is wel nodig ivm het voorbereiden van de Make&Take pakketjes! Neem gerust een vriendin of bekende mee! ( ook deze persoon graag even aanmelden!)
  
Woensdag 15 januari 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Donderdag 16 januari 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 17 januari 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info


Zaterdag 18 januari: workshop op locatie (besloten groep)

NIEUW! woensdag 22 januari10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 4,50 euro ( deze ochtend is volgeboekt)

NIEUW! zaterdag 25 januari14.00-17.00 uur: Techniekenworkshop: Easy Watercolor Wash Techniek!
Tijdens deze heerlijke workshop gaan we rustieke kaarten maken waarop we een fraaie Watercolor Wash techniek gaan toepassen. Dit is een bijzondere inkleurtechniek en een manier om mooie achtergronden te maken.We maken een set romantische kaarten, in tere kleuren, in stoer-romantische Franse Plattelandsstijl.
Je leert een aantal slimme en vernuftige tips & tricks, niet heel moeilijk, wel heel mooi!
De workshop is inclusief een heel pak Fluid 100 Watercolorpaper, a 11 euro. Wat je over hebt neem je lekker mee naar huis!
Deelname is 24,50 euro
(voor deze workshop heb je een goede set waterpenselen/Aqua Painters nodig. Deze kun je meenemen als je ze al hebt, of je kunt ze bij je aanmelding meebestellen (dit kan tot uiterlijk 18 januari) ( voor deze workshop zijn twee plekjes vrijgekomen)

Dinsdag 28 januari: Workshop aan besloten groep (volgeboekt)

26 januari 2019 Gereserveerd! 

 NIEUW! woensdag 29 januari: 14.00 tot 16.00 uur Mini-Workshop!
Nieuw bij de Kijkkast zijn de Miniworkshops. Superleuke en afwisselende workshops, met elke keer een ander thema, in een kleine groep!! We maken afwisselende projecten...met mooi verzorgde materialenkits. Laat je verrassen!
Ervaring is niet nodig, enthousiasme volgt vanzelf ;o)
Een workshop voor een kleine prijs: Deelname is 12,50 euro!
( nog enkele plekjes beschikbaar)

 NIEUW! zaterdag 1 februari: 
 Thema/Technieken workshop: Artsycards en Flipflop Filefolder met Painted Poppies!
Spetterende kleuren, inktige technieken, spannende laagjes, volop vrolijkheid!
We maken tijdens deze spectaculaire en zeer uitgebreide thema-techniekenworkshop een superleuke, door mij zelf ontworpen filefolder,  met allerlei spannende flapjes en vakjes met daarin diverse verrassende onderdelen! 
We gaan heerlijk uit ons dak in Mixed Mediastijl, en maken er een heerlijk "Artsy"geheel van. Een workshop voor mensen met een beetje durf die zin hebben om lekker veel te doen! Er komen diverse techniekjes voorbij! Brayeren, stempelen, spritzen, uitkleuren, watercolour, collagetechniek, layeren, Embossingpaste, Masks, het zit er allemaal in!
We maken kaartjes, Finchies en minikaartjes, EN de filefolder! Er wordt dus lekker doorgewerkt! Door de zorgvuldig uitgewerkte workshop lukt dat!
De gemaakte kaartjes kun je voor allerlei gelegenheden gebruiken, in de folder kun je daarna allerlei "keepsakes" bewaren! Maar ook is het geheel leuk om kado te geven of als "snailmail"te versturen! Een heuse rage!
Bij deze workshop hoort een prachtig, luxe  en uitgebreid materialenpakket!

 Geen fotobeschrijving beschikbaar.
(Deze workshop is volgeboekt maar wordt op veler verzoek eenmalig herhaald op zaterdag 4 april, check deze datum dus snel in de workshopagenda!)

8/9 februari Gereserveerd

 
Woensdag 12 februari 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Donderdag 13 februari 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 15 februari 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

  
woensdag 19 februari10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 4,50 euro  (Deze ochtend is volgeboekt)

 NIEUW! woensdag 19 februari14.00-16.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Omdat de Stempelmomentje-ochtenden vaak supersnel volgeboekt zijn is er nu ook in de middag een Stempelmomentje.  
Deze gaat alleen door bij minimaal vier aanmeldingen. Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 4,50 euro 

 NIEUW! Zaterdag 22 februari, 14.00 tot 17.00 uur: Themaworkshop: Grungy Vintagekaarten in collagestijl!
 Jaaa, op veler verzoek een heerlijke workshop vol leuke Collagestempeltechniekjes, tips en trucs, en prachtige kaarten met een portie elegante "Grunge". Heb je al stempelervaring, of nog nooit gestempeld? Het maakt niet uit, iedereen kan aan deze workshop meedoen, we leggen alle kneepjes van het stempelvak rustig uit, en het resultaat is prachtig!. 
We maken een mooie set superdeluxe kaarten met een bijpassende luxe verpakking, en leren meteen wat doeltreffende oudmaaktechniekjes! Steekwoorden zijn: verweerde kleuren, ornamenten, tijdloos, grungy, stoer en romantisch met een vleugje franse charme! Deze workshop is INCLUSIEF de prachtige stempelset Very Versailles twv 28 euro. Deze mag je na afloop dus houden! 
(mocht je deze stempelset zelf al gekocht hebben, geef dit dan even door bij je aanmelding. Je mag dan voor hetzelfde bedrag iets anders uitkiezen.)
VERY VERSAILLES CLING STAMP SET 

Deelname aan deze workshop is 39,50 euro ( nog enkele plekjes beschikbaar)


 NIEUW! woensdag 26 februari: 14.00 tot 16.00 uur Mini-Workshop!
Nieuw bij de Kijkkast zijn de Miniworkshops. Superleuke en afwisselende workshops, met elke keer een ander thema, in een kleine groep!! We maken afwisselende projecten...met mooi verzorgde materialenkits. Laat je verrassen!
Ervaring is niet nodig, enthousiasme volgt vanzelf ;o)
Een workshop voor een kleine prijs: Deelname is 12,50 euro! (deze workshop is volgeboekt)

  NIEUW! zaterdag 29 februari:14-17 uur: Schrikkelworkshop!
Op deze SCHRIKKELdag, een verSCHRIKKELijk leuke workshop! (GERESERVEERD)

 NIEUW! zondag 1 maart:14-17 uur: Schrikkelworkshop!
Op deze dag na SCHRIKKELdag, een verSCHRIKKELijk leuke workshop!;(GERESERVEERD)


 NIEUW! zaterdag 7 maart: 14.00 tot 17.00 uur: Themaworkshop: My Secret Garden!
Droom weg, voel het zonnetje op je gezicht, ruik de voorjaarsbloemen en het versgemaaide gras en voel het zachte mos onder je voeten... We maken een set romantische, dromerige kaarten die je het heerlijke voorjaarsgevoel zullen geven. Fraaie kaarten, zachte kleuren, vele details met bijzondere effecten en doorkijkjes... Echte geniet-kaarten!
Deelname aan de workshop is 19,50 euro ( Deze workshop is volgeboekt)


 Woensdag 11 maart 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Donderdag 12 maart 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 13 maart 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info


14-15 maart GERESERVEERD!

 woensdag 18 maart10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 4,50 euro ( er is nog een plekje beschikbaar)


 NIEUW! woensdag 18 maart14.00-16.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Omdat de Stempelmomentje-ochtenden vaak supersnel volgeboekt zijn is er nu ook in de middag een Stempelmomentje.  
Deze gaat alleen door bij minimaal vier aanmeldingen. Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je materialenkit en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 4,50 euro 
*** Zolang de huidige beperkingen ivm het akelige virus nog van belang zijn, vinden de workshops hier aan huis geen doorgang.***


19-21 maart Gereserveerd 
 
 NIEUW! woensdag 25 maart: 14.00 tot 16.00 uur Mini-Workshop!
Nieuw bij de Kijkkast zijn de Miniworkshops. Superleuke en afwisselende workshops, met elke keer een ander thema, in een kleine groep!! We maken afwisselende projecten...met mooi verzorgde materialenkits. Laat je verrassen!
Ervaring is niet nodig, enthousiasme volgt vanzelf ;o)
Een workshop voor een kleine prijs: Deelname is 12,50 euro! (bijna vol, nog enkele plekjes beschikbaar)
*** Zolang de huidige beperkingen ivm het akelige virus nog van belang zijn, vinden de workshops hier aan huis geen doorgang.***

  NIEUW! zaterdag 28 maart: 14.00 -17.00 uur Techniekenworkshop Oosterse Achtergronden en laagjes!
Tijdens deze supergave workshop maken we een aantal stijlvolle kaarten met bijzondere achtergronden en effecten We gaan een aantal nieuwe bijzondere resistechniekjes toepassen en maken hiermee een aantal projecten waarin een vleug onstuimige oosterse schoonheid maar ook rust terug te vinden zal zijn. Een heel bijzondere workshop voor degenen die graag meer willen doen met hun stempels en stempelproducten! Bereid je voor: Je gaat heel veel nieuwe kennis opdoen!
Deze workshop is inclusief luxe materialenkit, waaronder de prachtige Beautifully Braided Bundle die een waarde heeft van 44 euro.
 BEAUTIFULLY BRAIDED BUNDLE (ENGLISH)
 Daarnaast gebruiken we ook diverse andere luxe materialen. Deelname aan de workshop kost 59 euro. ( Nog slechts enkele plekjes beschikbaar)
*** Zolang de huidige beperkingen ivm het akelige virus nog van belang zijn, vinden de workshops hier aan huis geen doorgang.***

31 maart: Einde van de Sale-A-Bration


 NIEUW! zaterdag 4 april: 13.00 tot 17.15 uur Op verzoek in de herhaling! Thema/Technieken workshop: Artsycards en Flipflop Filefolder met Painted Poppies!
Spetterende kleuren, inktige technieken, spannende laagjes, volop vrolijkheid!We maken tijdens deze spectaculaire en zeer uitgebreide thema-techniekenworkshop een superleuke, door mij zelf ontworpen filefolder,  met allerlei spannende flapjes en vakjes met daarin diverse verrassende onderdelen! 
We gaan heerlijk uit ons dak in Mixed Mediastijl, en maken er een heerlijk "Artsy"geheel van. Een workshop voor mensen met een beetje durf die zin hebben om lekker veel te doen! Er komen diverse techniekjes voorbij! Brayeren, stempelen, spritzen, uitkleuren, watercolour, collagetechniek, layeren, Embossingpaste, Masks, het zit er allemaal in!
We maken kaartjes, Finchies en minikaartjes, EN de filefolder! Er wordt dus lekker doorgewerkt! Door de zorgvuldig uitgewerkte workshop lukt dat!
De gemaakte kaartjes kun je voor allerlei gelegenheden gebruiken, in de folder kun je daarna allerlei "keepsakes" bewaren! Maar ook is het geheel leuk om kado te geven of als "snailmail"te versturen! Een heuse rage!
Bij deze workshop hoort een prachtig, luxe  en uitgebreid materialenpakket!


 Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Voor deelname kun je kiezen uit drie opties:
Optie 1: Deelname aan de workshop is 38,50
Optie 2: Bestel je bij aanmelding meteen de Painted Poppies stempelset mee (twv 28 euro) betaal je voor de workshop slechts 31,50
Optie 3: Bestel je bij aanmelding meteen zowel de Painted Poppies stempelset (TWV 28 euro), als de Painted Labels Dies (twv 42 euro) mee betaal je slechts 22,50 voor de workshop (meld je je voor eind maart aan, mag je bij deze optie bovendien een Sale-A- Brationgeschenk uitkiezen.
Vanwege de intensiteit van de vereiste voorbereidingen voor deze workshop gaat deze alleen door bij minimaal drie deelnemers.
*** Zolang de huidige beperkingen ivm het akelige virus nog van belang zijn, vinden de workshops hier aan huis geen doorgang.*** Woensdag 15 april 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info


Donderdag 16 april 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 17 april 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

*** Zolang de huidige beperkingen ivm het akelige virus nog van belang zijn vinden de Clubworkshops plaats in ONLINE vorm.***
 Woensdag 13 mei 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Donderdag 14 mei 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 15 mei 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

*** Zolang de huidige beperkingen ivm het akelige virus nog van belang zijn vinden de Clubworkshops plaats in ONLINE vorm.*** Woensdag 17 juni 14.00 tot 16.00 uur Kijkkast Stempelclub Meer Info

Donderdag 18 juni 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info

Vrijdag 19 juni 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

*** Zolang de huidige beperkingen ivm het akelige virus nog van belang zijn vinden de Clubworkshops plaats in ONLINE vorm.***
Woensdag 27 mei 2020, workshop aan besloten groep (H)


Image result for workshops


*De aanmeldingen voor de workshops gaan vaak heel erg snel! En vol is vol! Inschrijvingen gaan op volgorde van binnenkomst....Wees er dus snel bij! Aanmelden kan heel eenvoudig door mij een email te sturen!
* Om diverse redenen ben ik genoodzaakt jullie te vragen het workshopbedrag bij aanmelding te voldoen. Pas dan is je inschrijving definitief, dit o.a. vanwege het tijdig bestellen van materialen.
* Mocht een workshop volgeboekt zijn, laat het mij dan gerust weten als je graag mee had willen doen. Er wordt dan met jou als eerste contact opgenomen als er een plaatsje vrij komt of als er een extra workshopdatum wordt ingepland.
* Zie je een leuke workshop waarvan je graag zou willen dat ik deze op een andere datum, of eventueel bij jou thuis zou komen doen, neem dan gerust contact met me op. Ook als je eigen workshopverzoeken hebt: Geef ze gerust aan me door!
* Als er onvoldoende inschrijvingen zijn voor een workshop behoud ik me het recht voor de workshop te cancelen. Natuurlijk krijg je, mocht je je al aangemeld hebben, dan het reeds betaalde workshopbedrag meteen retour.
* Kijkkast-workshops zijn niet bedoeld voor collega demo's


32 opmerkingen :

 1. Oh, oh, oh, wat een leuke workshops! Kan bijna niet kiezen (moet wel). Heb me alvast weer voor een hele leuke opgegeven! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oohh, eindelijk vind ik echt leuke en originele Stampingup-workshops! Te gek! Nu nog kiezen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor jouw workshops rij ik graag een uurtje. De projecten zijn super, origineel, ECHT iets voor een stempelliefhebber. Ik doe er altijd nieuwe techniekjes of ideetjes van op! Je doet het zo leuk, bent gezellig, positief en zo enthousiast en ik kom er altijd helemaal opgeladen en vol inspiratie vandaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjulliewel Lucy, Carla en Ellen! Ik ben erg blij met jullie gezellige aanwezigheid bij de workshops! En jullie enthousiasme geeft mij energie en inspiratie! Dus het werkt twee kanten op ;o) Tot snel!

   Verwijderen
 4. Ik sluit me helemaal bij je aan Ellen! Carla, kiezen is bijna niet te doen, het allemaal zo leuk! Wie weet kom ik je binnenkort een keer tegen aan de gezellige tafel bij Annette.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, dat kiezen is inderdaad haast niet te doen! Soms is het een beetje een verrassing wat je te wachten staat, maar de omschrijvingen zijn toch redelijk veelzeggend en ik ben nog NOOIT teleurgesteld! Het ziet er soms heel ingewikkeld uit met goede uitleg en heel veel geduld wordt het duidelijk uitgelegd en blijk ik het OOK te kunnen. Zo gaaf! Meestal veel Oh's en Ah's hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, herkenbaar Marieke, de ooooh's en aaaaah's. Bij mij floept het er ook uit, kan me niet inhouden, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik WAS teleurgesteld in StampinÚp!... door sommige demo's.... maar bij jou ben ik weer helemaal enthousiast geworden! De materialen zijn natuurlijk geweldig, maar bij jouw workshops leer je ook echt nieuwe dingen, elke keer is weer totaal anders, en je laat zien dat een demo ook anders kan zijn dan een opdringerige verkoopster, en een workshop iets heel anders is dan een verkoopshow... Bij jou kom ik, en bestel ik, omdat ik dat WIL en niet omdat het van me verwacht wordt. Ik geniet er altijd nog weken van na en doe ook thuis nu veel meer met mijn spullen! Ik ben FAN!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve dames, jullie maken me aan het blozen! Wat lief!!!! Maar nogmaals, het werkt twee kanten op hoor! Door dat jullie graag komen en blijven komen, kan ik dit blijven doen! XXX Annette

   Verwijderen
 8. Bij jou voelen mensen zich echt welkom! Je maakt er altijd echt werk van en doet het met liefde en aandacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoihoi, ik wil graag een vriendinnenworkshop organiseren bij me thuis, ik neem binnenkort contact met je op!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb al diverse workshops gedaan bij meerdere demonstratrices, maar de leukste workshops deed ik absoluut bij jou!!! Liefs Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kun je de blendabilities part
  2 ook volgen als je part 1 niet hebt gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is wel belangrijk dat je de basis-inkleurmethode kent Lucy, want deze workshop is daar een vervolg op... Ik ga sowieso kijken of ik nog extra workshops in kan voegen....
  En dan bij voldoende belangstelling ook nog een Part 1 workshop ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo, wat een leuke workshops weer! Ik heb me maar weer ingeschreven voor een aantal. Wordt zo zennnnn van kaarten maken.
  Jammer van de Blendabilities, maar hopelijk komt er volgend jaar een beginners workshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Lucy, de Blendabilitiesworkshop was al bijna meteen volgeboekt. Het plan is om zo rond januari/februari gewoon een nieuwe serie workshops in te plannen! Dan kan ik meteen al die technieken en special effects doen! ;o) En bedankt voor je enthousiaste reactie! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh joepie, nieuwe workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk Annette, ik kom snel weer eens gezellig meedoen! Ik kan me er nu al op verheugen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gave dingen hoor! Ik heb er al weer zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een geweldig programma Annette, super dat je alles zo mooi opgebouwd hebt met de Blendabilities en Project Life! Ook je normale workshops zijn heel aantrekkelijk en origineel! Ik kom graag weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Marianne van Dam27 januari 2015 om 10:26

  Ziet er weer fantastisch uit en ik weet uit ervaring dat jouw workshops exceptioneel goed zijn en waar voor hun geld! Geen eenheidsworst, maar iets waar met hart en ziel aan gewerkt is! De reistijd is absoluut de moeite waard!
  Groeten van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wilma van Veen-Dijkman11 maart 2015 om 21:54

  Ik wil je nog even heel erg bedanken voor je persoonlijke aandacht en uitleg! Daar ben ik echt heel erg mee opgeschoten! Heel fijn ook dat ik totaal niet het gevoel had dat je me tot een bestelling probeerde te praten, wat ik elders vaak wel had. Uit alles sprak je oprechte belangstelling en liefde voor wat je doet. Je hebt ook echt verstand van zaken. Geen vraag was te gek. Als iemand een goede demo zoekt... dan kan ik jou echt van harte aanraden. Wat een aangename ervaring heb ik gehad door naar jouw workshopavond te komen. Ik kwam in een warm bad! Heel erg bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Carla Beerepoot23 april 2015 om 17:59

  Ojaaa, vanavond weer een supergezellige Project Life Avond bij Annette! Het is elke keer weer een avond waarvan ik nog wekenlang nageniet omdat jij op de een of andere manier leert om anders naar dingen te kijken waardoor ik enorm veel inspiratie krijg! Je hebt van die ideeen waarvan ik denk: BRILJANT! Waarom heb ik dat nou niet bedacht? Zo gaaf! En je bent ook zo lekker nuchter en niet gericht op verkoop. Het gaat echt om het creatieve en het plezier en dat voel je. Jouw workshops zin uniek, en daar mag je trots op zijn. Tot vanavond, ik heb er zo'n zin in, mijn tas staat al in de auto!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wendy Steltenpool7 september 2015 om 00:09

  De beste workshops doe ik absoluut bij jou Annette! Origineel, veel tips, en SUPER INSPIREREND! Je weet altijd meer uit de materialen te halen, en na zo'n workshop geniet ik nog een hele poos na! Positief, leuk, lief, vakkundig en geduldig... en heel origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Bedankt voor de geweldige workshop Annette. Wat steek ik toch altijd veel op van jouw workshops! Ik hoop dat je de Layered Vintage workshop nog een keer gaat doen, want die wil ik graag nog meedoen! Jammer dat ik de andere keren niet kon!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ga weer wat workshops boeken hoor! Zo leuk allemaal! En ik weet bij jou altijd zeker dat het super is!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Yeejj, weer wat gave workshops in het vooruitzicht!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat weer een GEWELDIG aanbod aan workshops Annette!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. De leukste workshops doe je bij Annette! Geweldig, origineel, Heel duidelijk en informatief, leerzaam, inspirerend, gezellig en tot in de puntjes voorbereid zodat je alleen nog maar hoeft genieten van het werken met stempels en inkt! Een ware belevenis, elke keer weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Dank voor de GEWELDIG georganiseerde, gezellige en originele workshop Annette! Wat een leuke mensen ook! De sfeer heb ik nog nooit zo meegemaakt. Voelde me meteen welkom! De projecten zijn prachtig en jouw enthousiasme en creativiteit zijn zo aanstekelijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...