Agenda

Hierbij een overzicht van de workshops die momenteel ingepland staan. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld en  zo goed mogelijk actueel gehouden. 

Als je dat leuk vindt en graag eens met je eigen vrienden en bekenden wilt werken met stempels kan ik ook bij jou thuis, of op locatie, een workshop komen geven. Je kunt dan zelf aangeven wat voor soort workshop je graag wilt en kunt er bovendien gratis producten mee "verdienen"... Sowieso staat een workshop garant voor een gezellige supercreatieve ochtend, middag of avond. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten!. 

Workshops in deze agenda vinden -tenzij anders vermeld- plaats bij mij thuis in Wognum.
De deelnemers die zich hebben aangemeld voor een workshop ontvangen tijdig een mail met daarin de eventueel zelf mee te nemen gereedschappen, foto's of wat verder van toepassing is

Vrijdag 1 december (ochtend) : Gereserveerd voor Kijkkast Stampin, Blends Friends
Zaterdag 2 december (middag) : Gereserveerd voor Kijkkast Stampin'Blends Friends

Woensdag 10 januari 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info
Donderdag 11 januari , 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info
Vrijdag 12 januari 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

 NIEUW! Dinsdag 16 januari : 20.00 tot 22.00 uur ***Adju-Avond! Ja hij is er weer, onze geliefde  ADJU-avond! Een uitdagende, gezellige avond met verrassende resultaten...Je ontvangt een pakketje afwisselende materialen (verrassing!) , er staan diverse stempelsets, ponsen etc op tafel en natuurlijk bijpassende inkten en je maakt hiermee je eigen kaart, doosje oid. Er zijn voorbeelden maar je eigen inbreng is natuurlijk het leukst. Natuurlijk ben ik er voor je met tips en trucs als je dat wilt! Op deze manier leer je wellicht andere materialen en stempelsets kennen en kun je ze eens uitproberen! Deelname inclusief materialen is 8,50 euro ( ***ADJU staat voor Annette Daagt je uit!) (Deze avond is volgeboekt))

 NIEUW! Woensdag 17 januari: 10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je pakketje en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 3,50 euro (deze workshop is volgeboekt)

NIEUW! Zaterdag 20 januari: 14.00 tot 17.00 uurTechniekenworkshop"Artsy Mixed Media Cards met Brusho! Heb je het al gezien, dat nieuwe product in de voorjaarscatalogus? BRUSHO, het is een heel fijn poeder, met een ontzettend grote kleurkracht waarmee je allerlei super-duper-gave kleureffecten kunt maken. Het leuke is dat het ook perfect te combineren is met allerlei prachtige stempeltechnieken en diverse andere producten! Door eigenzinnige combinaties van materialen, kleurmiddelen en nieuwe technieken kun je er werkelijk de meest "artistiekerige" ;o) en originele kaarten mee maken! We gaan dan ook helemaal voluit, en mixen en matchen er op los! Het levert dan ook "gedrufde"kaarten op! De potjes Brusho die we gebruiken zijn inclusief, zodat je er thuis lekker verder mee kunt gaan! Bij de workshop horen diverse materialen pakketjes, en leer je heel veel nieuwe tips en trucs!
De prijs van deze unieke workshop, inclusief de complete set Brusho (TWV 36 euro) is 49,50 euro. Heb je nu net bij de Kijkkast al je Brushoset aangeschaft, mag je natuurlijk je eigen set meenemen en voor het bedrag daarvan (36 euro) iets anders uitkiezen.
( deze workshop is volgeboekt)

Dinsdag 23 januari Workshop op locatie (aan besloten groep)Zaterdag 27 januari 2018: TEAMDAG! Een supergezellige en creatieve dag voor de leden van mijn Stampin'Up!-team, Team Inky Bizz! Een heerlijke verwendag vol workshops, swaps, creatieve ideetjes, tips, lekkers en verrassingen!
(Zou je hier ook graag bij willen zijn, dat kan! WEES WELKOM! Ik vertel je graag hoe, en beantwoord graag al je vragen. Ook vind je {HIER} al veel info!


Image result for teamdag  

NIEUW! Donderdag 1 februari: 10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je pakketje en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 3,50 euro

3 februari: 10.00-12.30. Workshop op locatie (voor besloten groep)

Zaterdag 10 februari 2018: DANK-JE-WEL-middag! Een speciale, feestelijke verwenmiddag voor alle gastvrouwen die in het afgelopen jaar 2017 hun huis openstelden en gezellige mensen uitnodigden voor een Kijkkast-Workshop bij hen thuis! Workshopjes, prijsjes, koffie en thee met iets lekkers en natuurlijk is de verdere invulling van de middag nog een verrassing. De middag is een kadootje van de Kijkkast, als blijk van waardering!

Woensdag 14 februari10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info
Donderdag 15 februari, 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info
Vrijdag 16 februari  10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

NIEUW! Zaterdag 17 februari 14.00 tot 17.00 Techniekenworkshop Stempellandschapjes!
Vind jij het leuk om je een echte kunstenaar te voelen en zelf de leukste landschapjes te maken? Ze lijken prachtig handgeschilderd te zijn, maar we hebben prachtige stempels hiervoor! En als je de juiste foefjes weet lukt het nog veel beter!
Het kan dus, en ik leer je allerlei gave trucs en de juiste basiskennis om je sprookjesachtige of net echte landschapjes mooi, verrassend en kloppend te maken! Ook als je weinig stempelervaring hebt is deze workshop superleuk om te volgen! We maken meerdere gave projecten in allerlei stijlen! Zowel realistische. strak moderne, artistieke, kleurrijke als magische tafereeltjes komen voorbij. De prachtige stempelset Waterfront is inclusief en mag je na afloop mee naar huis nemen!
Image result for stampinup waterfront

Deelname aan deze supergave workshop inclusief de stempelset Waterfront (twv 21 euro) is 37,50 euro (Deze workshop is volgeboekt)

NIEUW! Zaterdag 24 februari: 14.00 tot 17.00 uur: Op veler verzoek opnieuw ingepland!


Techniekenworkshop"Artsy Mixed Media Cards met Brusho! Heb je het al gezien, dat nieuwe product in de voorjaarscatalogus? BRUSHO, het is een heel fijn poeder, met een ontzettend grote kleurkracht waarmee je allerlei super-duper-gave kleureffecten kunt maken. Het leuke is dat het ook perfect te combineren is met allerlei prachtige stempeltechnieken en diverse andere producten! Door eigenzinnige combinaties van materialen, kleurmiddelen en nieuwe technieken kun je er werkelijk de meest "artistiekerige" ;o) en originele kaarten mee maken! We gaan dan ook helemaal voluit, en mixen en matchen er op los! Het levert dan ook "gedrufde"kaarten op! De potjes Brusho die we gebruiken zijn inclusief, zodat je er thuis lekker verder mee kunt gaan! Bij de workshop horen diverse materialen pakketjes, en leer je heel veel nieuwe tips en trucs!

De prijs van deze unieke workshop, inclusief de complete set Brusho (TWV 36 euro) is 49,50 euro. Heb je nu net bij de Kijkkast al je Brushoset aangeschaft, mag je natuurlijk je eigen set meenemen en voor het bedrag daarvan (36 euro) iets anders uitkiezen ( er zijn nog enkele plaatsjes beschikbaar)

 NIEUW! Woensdag 28  februari: 10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je pakketje en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 3,50 euro ( nog enkele plaatjes beschikbaar)

Zaterdag 3 maart : Workshopdag op locatie( aan besloten groep. 10.00 tot 16.30 uur

NIEUW! Zaterdag 10 maart: 14.00 tot 17.00 uur Coole stempelprojecten voor Planner, bujo of Pocketletterliefhebbers! Creatief bezig zijn is helemaal hot onder jonge mensen van 12 tot 120! Je hoort en ziet het overal: Agenda's, planners, handlettering, Bujo's maken, Washi en meer! Vandaag een supergave workshop voor iedereen die leuke coole stoere projecten wil maken voor tieners. Geschikt voor tieners van 12 tot 120! We maken heel uiteenlopende dingen, met hedendaagse kleuren en in een stoere freestyle. Er wordt gekliederd met inkt, gestempeld, er worden embellishments gemaakt en je maakt zelfs je eigen stickers, leuke tabs en hebbedingen voor je planner en een gave shaker. Leuk voor tieners zelf, maar ook als je een bujo of planner hebt of aan snailmail of pocketletters sturen doet maar ook voor scrappers en pocketscrapbookers een supergave workshop! Je gaat met een heleboel mooie maaksels naar huis en doet superveel ideeen op!
Een heel complete, veeelzijdige, kleurrijke en uitgebreide workshopmiddag! Deelname is 22,50 of {vraag} naar de speciale Combi-Kortings-ACTIE-aanbieding voor deze workshop!
( deze workshop is VOLGEBOEKT)


Zondag 11 maart: Workshop voor besloten groep


Woensdag 14 maart 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

15-25 maart: De Kijkkast Feesttiendaagse!

Donderdag 15 maart, 20.00-22.00 uur Kijkkast Stempelclub-avond! Meer Info
Vrijdag 16 maart 10.00 tot 12.00 uur Kijkkast Stempelclub-ochtend! Meer Info

 Donderdag 22 maart: 10.00-12.00 uur: Kijkkast Stempelmomentje! Dit is een laagdrempelige mogelijkheid om even een leuk stempelprojectje te maken in een ontspannen setting. Natuurlijk werken we elke keer met andere materialen en in een andere stijl!  Het Stempelmomentje houdt in dat ik op de hierboven vermelde uren de koffie en thee klaar heb, en met de stempelspulletjes op tafel  je even in een heel ontspannen sfeer een leuke kaart (of een ander verrassingsprojectje) kunt maken dat ik voor je heb voorbereid. Daarnaast is er ook volop tijd om je vragen te stellen of gezellig te kletsen.  Aanmelden is noodzakelijk ivm het voorbereiden van je pakketje en er is plaats voor maximaal zes personen.  Deelname is slechts 3,50 euro

NIEUW! Zaterdag 24 maart! De grote Kijkkast Workshopdag!! We doen het gewoon weer:  Een creatieve, feestelijke verwendag vol gave stempelworkshops, Gratis stempelsets, goodiebags, workshopkits nieuwe technieken, gezelligheid, een hip project en heel veel leuke extra's!


Kijk HIER voor alle informatie over deze fantastische dag!Image result for workshops


*De aanmeldingen voor de workshops gaan vaak heel erg snel! En vol is vol! Inschrijvingen gaan op volgorde van binnenkomst....Wees er dus snel bij! Aanmelden kan heel eenvoudig door mij een email te sturen!
* Om diverse redenen ben ik genoodzaakt jullie te vragen het workshopbedrag bij aanmelding te voldoen. Pas dan is je inschrijving definitief, dit o.a. vanwege het tijdig bestellen van materialen.
* Mocht een workshop volgeboekt zijn, laat het mij dan gerust weten als je graag mee had willen doen. Er wordt dan met jou als eerste contact opgenomen als er een plaatsje vrij komt of als er een extra workshopdatum wordt ingepland.
* Zie je een leuke workshop waarvan je graag zou willen dat ik deze op een andere datum, of eventueel bij jou thuis zou komen doen, neem dan gerust contact met me op. Ook als je eigen workshopverzoeken hebt: Geef ze gerust aan me door!
* Als er onvoldoende inschrijvingen zijn voor een workshop behoud ik me het recht voor de workshop te cancelen. Natuurlijk krijg je, mocht je je al aangemeld hebben, dan het reeds betaalde workshopbedrag meteen retour.
* Kijkkast-workshops zijn niet bedoeld voor collega demo's


32 opmerkingen :

 1. Oh, oh, oh, wat een leuke workshops! Kan bijna niet kiezen (moet wel). Heb me alvast weer voor een hele leuke opgegeven! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oohh, eindelijk vind ik echt leuke en originele Stampingup-workshops! Te gek! Nu nog kiezen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor jouw workshops rij ik graag een uurtje. De projecten zijn super, origineel, ECHT iets voor een stempelliefhebber. Ik doe er altijd nieuwe techniekjes of ideetjes van op! Je doet het zo leuk, bent gezellig, positief en zo enthousiast en ik kom er altijd helemaal opgeladen en vol inspiratie vandaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjulliewel Lucy, Carla en Ellen! Ik ben erg blij met jullie gezellige aanwezigheid bij de workshops! En jullie enthousiasme geeft mij energie en inspiratie! Dus het werkt twee kanten op ;o) Tot snel!

   Verwijderen
 4. Ik sluit me helemaal bij je aan Ellen! Carla, kiezen is bijna niet te doen, het allemaal zo leuk! Wie weet kom ik je binnenkort een keer tegen aan de gezellige tafel bij Annette.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, dat kiezen is inderdaad haast niet te doen! Soms is het een beetje een verrassing wat je te wachten staat, maar de omschrijvingen zijn toch redelijk veelzeggend en ik ben nog NOOIT teleurgesteld! Het ziet er soms heel ingewikkeld uit met goede uitleg en heel veel geduld wordt het duidelijk uitgelegd en blijk ik het OOK te kunnen. Zo gaaf! Meestal veel Oh's en Ah's hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, herkenbaar Marieke, de ooooh's en aaaaah's. Bij mij floept het er ook uit, kan me niet inhouden, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik WAS teleurgesteld in StampinÚp!... door sommige demo's.... maar bij jou ben ik weer helemaal enthousiast geworden! De materialen zijn natuurlijk geweldig, maar bij jouw workshops leer je ook echt nieuwe dingen, elke keer is weer totaal anders, en je laat zien dat een demo ook anders kan zijn dan een opdringerige verkoopster, en een workshop iets heel anders is dan een verkoopshow... Bij jou kom ik, en bestel ik, omdat ik dat WIL en niet omdat het van me verwacht wordt. Ik geniet er altijd nog weken van na en doe ook thuis nu veel meer met mijn spullen! Ik ben FAN!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve dames, jullie maken me aan het blozen! Wat lief!!!! Maar nogmaals, het werkt twee kanten op hoor! Door dat jullie graag komen en blijven komen, kan ik dit blijven doen! XXX Annette

   Verwijderen
 8. Bij jou voelen mensen zich echt welkom! Je maakt er altijd echt werk van en doet het met liefde en aandacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoihoi, ik wil graag een vriendinnenworkshop organiseren bij me thuis, ik neem binnenkort contact met je op!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb al diverse workshops gedaan bij meerdere demonstratrices, maar de leukste workshops deed ik absoluut bij jou!!! Liefs Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kun je de blendabilities part
  2 ook volgen als je part 1 niet hebt gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is wel belangrijk dat je de basis-inkleurmethode kent Lucy, want deze workshop is daar een vervolg op... Ik ga sowieso kijken of ik nog extra workshops in kan voegen....
  En dan bij voldoende belangstelling ook nog een Part 1 workshop ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo, wat een leuke workshops weer! Ik heb me maar weer ingeschreven voor een aantal. Wordt zo zennnnn van kaarten maken.
  Jammer van de Blendabilities, maar hopelijk komt er volgend jaar een beginners workshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Lucy, de Blendabilitiesworkshop was al bijna meteen volgeboekt. Het plan is om zo rond januari/februari gewoon een nieuwe serie workshops in te plannen! Dan kan ik meteen al die technieken en special effects doen! ;o) En bedankt voor je enthousiaste reactie! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh joepie, nieuwe workshops!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk Annette, ik kom snel weer eens gezellig meedoen! Ik kan me er nu al op verheugen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gave dingen hoor! Ik heb er al weer zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een geweldig programma Annette, super dat je alles zo mooi opgebouwd hebt met de Blendabilities en Project Life! Ook je normale workshops zijn heel aantrekkelijk en origineel! Ik kom graag weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Marianne van Dam27 januari 2015 om 10:26

  Ziet er weer fantastisch uit en ik weet uit ervaring dat jouw workshops exceptioneel goed zijn en waar voor hun geld! Geen eenheidsworst, maar iets waar met hart en ziel aan gewerkt is! De reistijd is absoluut de moeite waard!
  Groeten van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wilma van Veen-Dijkman11 maart 2015 om 21:54

  Ik wil je nog even heel erg bedanken voor je persoonlijke aandacht en uitleg! Daar ben ik echt heel erg mee opgeschoten! Heel fijn ook dat ik totaal niet het gevoel had dat je me tot een bestelling probeerde te praten, wat ik elders vaak wel had. Uit alles sprak je oprechte belangstelling en liefde voor wat je doet. Je hebt ook echt verstand van zaken. Geen vraag was te gek. Als iemand een goede demo zoekt... dan kan ik jou echt van harte aanraden. Wat een aangename ervaring heb ik gehad door naar jouw workshopavond te komen. Ik kwam in een warm bad! Heel erg bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Carla Beerepoot23 april 2015 om 17:59

  Ojaaa, vanavond weer een supergezellige Project Life Avond bij Annette! Het is elke keer weer een avond waarvan ik nog wekenlang nageniet omdat jij op de een of andere manier leert om anders naar dingen te kijken waardoor ik enorm veel inspiratie krijg! Je hebt van die ideeen waarvan ik denk: BRILJANT! Waarom heb ik dat nou niet bedacht? Zo gaaf! En je bent ook zo lekker nuchter en niet gericht op verkoop. Het gaat echt om het creatieve en het plezier en dat voel je. Jouw workshops zin uniek, en daar mag je trots op zijn. Tot vanavond, ik heb er zo'n zin in, mijn tas staat al in de auto!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wendy Steltenpool7 september 2015 om 00:09

  De beste workshops doe ik absoluut bij jou Annette! Origineel, veel tips, en SUPER INSPIREREND! Je weet altijd meer uit de materialen te halen, en na zo'n workshop geniet ik nog een hele poos na! Positief, leuk, lief, vakkundig en geduldig... en heel origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Bedankt voor de geweldige workshop Annette. Wat steek ik toch altijd veel op van jouw workshops! Ik hoop dat je de Layered Vintage workshop nog een keer gaat doen, want die wil ik graag nog meedoen! Jammer dat ik de andere keren niet kon!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ga weer wat workshops boeken hoor! Zo leuk allemaal! En ik weet bij jou altijd zeker dat het super is!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Yeejj, weer wat gave workshops in het vooruitzicht!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat weer een GEWELDIG aanbod aan workshops Annette!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. De leukste workshops doe je bij Annette! Geweldig, origineel, Heel duidelijk en informatief, leerzaam, inspirerend, gezellig en tot in de puntjes voorbereid zodat je alleen nog maar hoeft genieten van het werken met stempels en inkt! Een ware belevenis, elke keer weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Dank voor de GEWELDIG georganiseerde, gezellige en originele workshop Annette! Wat een leuke mensen ook! De sfeer heb ik nog nooit zo meegemaakt. Voelde me meteen welkom! De projecten zijn prachtig en jouw enthousiasme en creativiteit zijn zo aanstekelijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...