Bestellen

Wil je Stampin’Up! producten bestellen?

Dat kan op verschillende manieren!

•    Bij een party of workshop: Je vult je bestelling in op het bestelformulier, de bestelling wordt naar de gastvrouw gestuurd, en daar kun je je bestelling ophalen zodra deze binnen is
•    Binnenkort kun je bij de Kijkkast ook online bestellen. De link wordt dan op dit blog vermeld. Als je online bestelt heb je een credit card nodig, betaal je 5,95 verzendkosten en komen je spulletjes regelrecht vanaf Stampin’Up! bij je thuis via de UPS.
•    Per mail, je doet een persoonlijke bestelling die je snel wilt hebben maar wilt niet online wilt bestellen. Dan bestel ik voor je, je betaalt aan mij, en ik laat naar jouw keus je spulletjes bij mij, of regelrecht bij jou bezorgen. Ook kun je op deze manier meedoen met de (mee-)besteldata.
•    Je maakt gebruik van een meebesteldag. Ik voer een order in, en bestel jouw bestelling meteen mee. Je hebt dan geen extra verzendkosten. De bestelling wordt dan bij mij thuis bezorgd. Eventuele verzendkosten naar jou toe zijn exclusief. Bij bestellingen boven de 80 euro bestaat een vip-regeling.

In de agenda vind je de data van  de mee-besteldagen.

Vraag gerust om informatie!Ik help je graag op weg! Maak gerust gebruik van het contactformulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...