maandag 20 oktober 2014

Nog meer mooie kerstspulletjes!

Ja, je leest het goed, er is sinds VANDAAG nog meer leuks aan kerstproducten verkrijgbaar! En dat is groot nieuws!  Mijn Conventionverslag moet dus heel even wachten... ;o)Het afgelopen weekeinde heb ik al heel veel fraaie voorbeelden mogen zien, en geloof me, in het echt zijn de producten nog veel mooier dan in de folder! Vooral de kits zijn om van te watertanden!!! Wat word ik hier weer hebberig van zeg!

Maar let op: Alles uit deze folder is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt!
merry supplement


Ook over de nieuwe Project Life sets (kaartjes, embellishments en stempels!)  die in deze folder staan ben ik helemaal enthousiast! Zo gaaf! In het echt nog veel mooier dan de folder!

Nieuwsgierig?  Voor het inzien van deze speciale Supplement folder kun je hier klikken:
Holiday Supplement

Hier een voorbeeld van een van de kits.....

mmkit

Waar weer stempels bijpassen ( die ook weer matchen met de Star Framelits natuurlijk, want we hebben het hier over Stampin'Up! he!)
stars many merry


Met een video'tje om het wat beter te laten zien... ;o)

https://www.youtube.com/watch?v=3mMjDUTSd34Voor de snelle beslissers is er vanavond al de kans om mee te bestellen. Je hebt de tijd tot uiterlijk 19.00 uur, speciaal iets later ivm deze extra folder. Daarnaast kun je natuurlijk ook met de volgende (mee) besteldag meedoen en een eigen order voor jou alleen of samen met vrienden plaatsen is natuurlijk ook altijd mogelijk.


3 opmerkingen :

  1. Prachtig zeg, die sterren, ik zie daar wel een gave dressoirsetting in voor de kerst ! Zit alles op het plaatje er bij?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hoor Benthe...alles zit er bij! En zie je die houten ijskristallen? Die zijn zoooooooooo gaaaafffffff

      Verwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...