dinsdag 21 oktober 2014

Convention Verslag ;o) Part 1

Wat een weekend hebben we gehad! GE-WEL-DIG!

Het was een weekend van uiteenlopende emoties, lachen, ontroering, vriendschap, trots, dankbaarheid, verbazing, veel verrassingen en geweldige kansen. Ik voelde me herhaaldelijk enorm rijk, verwend en in het zonnetje gezet. Dat laatste letterlijk en figuurlijk want we hadden ook nog eens heerlijk zomers weer!

Eigenlijk te veel om even snel op te kunnen noemen! Maar ik ga een poging doen!

We vertrokken donderdagmorgen al vroeg. Manlief bracht me naar de afgesproken plek waar teammaatje Aly ook net aangekomen was en we de boel konden overladen in haar auto om verder te rijden. Het was even puzzelen want ik had nogal wat rotzooi  spullen mee. Naast mijn bagage natuurlijk swaps, teamswaps, de nodige kadootjes en dergelijke. Een uurtje verder stapte teammaatje Marielle ook in en konden we vol gas richting Brussel. We hadden in de buurt een eenvoudig hotel geboekt. Prima kamer, schoon en fris. Meteen al erg gelachen omdat de kast de wc bleek te zijn. Al snel kwamen onze andere teamies ook aan, die kwamen van een andere kant dus waren op eigen gelegenheid gekomen. Heerlijk om elkaar weer te zien, want we hebben het altijd supergezellig samen. Gelukkig niet alleen via mail, telefoon en facebook, maar ook in het echt!

Op onze hotelkamer even heerlijk bijgekletst en een heleboel kadootjes uitgewisseld. Wat een verwennerij! Van mijn teamies kreeg ik ook nog een geweldig schattig gezamelijk kadootje met een heuse toespraak hahaha..... om me te bedanken EN te feliciteren... Zo lief! Ja ik ben echt een lucky girl geweest hoor. Een brede glimlach is donderdag begonnen en daarna niet meer van mijn gezicht verdwenen geloof ik!
 


Toevallig bleek een gezellige mededemo van een ander team daar ook te verblijven dus zijn we dat verdere weekend geregeld met elkaar opgetrokken. Altijd leuk dat de meeste demo's onderling zo makkelijk contact maken. Daar heb ik echt het hele weekend erg van genoten. Er zijn gelukkig heel veel leuke en lieve Stampin'Up!-mensen! Rijk aan vriendschappen word je er dus zeker ook van!

Daarna snel de tassen en spullen een plekje gegeven....We konden niet langer wachten en gingen meteen Brussel in! De komende dagen zouden immers druk worden dus wilden we vandaag meteen maar die kans grijpen! Wat een druk verkeer, zeg maar chaos, hier en daar! maar de stad is prachtig!

Eerst zochten we alvast het Conventiecentrum op. Sjiek hoor, en GROOOTTTTT. Het is een combinatie van hypermodern
en klassiek.

 Natuurlijk was het er nu nog heel stil want de festiviteiten zouden pas in de avond beginnen. Dus kon ik nu wel mooi even in alle rust nog een foto maken ;o)
Het gebouw bleek echt in het centrum te liggen, een kwestie van oversteken en je was er. Er was overal wel iets te zien. Veel historie maar natuurlijk ook veel toerisme. We hebben geloof ik van het Manneken Pis alle varianten wel gezien. ;o)

 

En na al die Mannekens is "de enige echte" ineens maar heel klein. Maar ja, "we have been there"!!! want allee zotteke,  ge kunt natuurlijk niet in Brussel zijn geweest zonder het Manneken te zien!Naast Mannekens en Chocola, waren er ook veel kanten kunstwerkjes, frieten en wafels natuurlijk.. Bepaalde teamleden ( ik zal geen namen noemen, haha) werden als magneten aangetrokken door de chocolade....Echt overal waren er supersjieke chocoladewinkels, met bijpassende prijzen natuurlijk... Hier en daar mocht je zelfs proeven...zooooo vervelend allemaal.... Enfin, we hebben erg gelachen ;o)
 

In het centrum hebben we meteen even een hapje gegeten voor zover daar naast wafel en chocola nog plaats voor was


en toen schoot inmiddels de tijd al weer aardig op en zijn we ons alvast  gaan registreren. Daarbij kreeg je meteen een speciale gadget: namelijk de speciaal ontworpen en vervaardigde Conventietas! Dat is een jaarlijkste Stampin'Up!- Traditie.  Deze keer een leuk handzaam rood exemplaar met veel vakjes. Verder ontving je je naamkaart, je keycord, en een speciale pin als herinnering aan deze Conventie  Daarbij ook nog je polsbandje voor de Prize Patrol ( soort loterij waarbij je allerlei gratis goodies kunt verdienen) en het programmaboekje, twee make and take kits, twee te gekke stempelsets, een fraaie pen en een linnen Stampin'Up!-tas.... en ga zo maar door.
 


Voor mij zaten er ook nog een paar extra verrassingen bij, een extra  "10 K" pin, welke je krijgt als je in het voorgaande jaar bepaalde doelen behaald hebt en een kadootje en vlag voor het behalen van de Leadership. Voor dat laatste mag ik trouwens binnenkort ook nog twee stempelsets uitkiezen;o) Is dat mazzel hebben of niet?  En dat alles kreeg je al als je nog maar net binnen was.... Ik zal het vast nog wel een paar keer zeggen, maar wat werden we schandelijk verwend zeg!

Terwijl we even lekker zaten daar in het Conventiecentrum, gingen mijn teammaatjes hun gekregen spulletjes eens uitgebreid bekijken. En toen............................................... kwam eindelijk uit wat ik al een hele  tijd geheim had moeten houden.... want wie stond daar in het programmaboekje?
Ik-zei-de-gek!

Dat was een gekke gewaarwording, ook al wist ik het zelf natuurlijk al.... zo op papier is het toch wel erg echt ineens....maar ook: Wat een opluchting ;o) Ik hoefde er nu immers niet meer omheen te draaien tegenover mijn teammaatjes! Natuurlijk liet ik verder nog geen details los..... maar in ieder geval waren nu wel die twee megatassen in mijn bagage verklaard en ook snapten ze nu waarmee ik het extra druk had gehad de laatste tijd!

Ondertussen kwamen we natuurlijk een heleboel bekenden tegen en dat was dus een vrolijk weerzien! Blij ben ik met zoveel leuke collega-demo's. Leuk iedereen weer te zien, te spreken en te knuffelen ;o)

Ook spreek je op zo'n Europese Conventie natuurlijk vele eerst-nog-onbekende-demo's uit andere landen. Dat gaat heel erg vanzelf. Heel leuk, zo veel gezellige en gemoedelijke mensen.

Voor de liefhebbers was er een workshop die avond en anderen gingen Swappen. Ik had de mijne nog niet meegenomen omdat we die middag Brussel hadden verkend en het was nogal een grote box vol om mee te nemen. Die zou ik bewaren tot de volgende dag....We hebben daarna in het hotel nog even gerelaxd, alles voor de volgende ochtend klaar gezet en zijn op tijd in bed gestapt want het zou vrijdag een lange volle dag worden! Ik was zelfs te moe om alle kadootjes en gekregen goodies nog eens goed te bekijken....

Maar als deze dag een voorbode zou zijn voor de rest, dan beloofde het een top-weekend te worden. Daarbij hadden we het supergezellig en de droge humor vloog over en weer.....maar we waren zoals gezegd wel moe geworden. We gingen dan ook blij en voldaan slapen.

Wil je weten waarom de vrijdag voor mij extra-extra-extra bijzonder werd? Dat vertel ik morgen!


Oktober feestmaand:
1-6 oktober: Stamp, Stock and Save Actie, Grote kortingen op diverse producten!
4 oktober: World Card Making Day!
SU-per Kijkkast Eindejaars Tombola met heel veel prijzen!
Kijkkast Challenge!!!

 


12 opmerkingen :

 1. Ik wil verder lezen, zit er helemaal "ïn"....! Wat schrijf je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt allemaal SUPERGEZELLIG!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat we zo mee kunnen genieten, ik kijk al uit naar deel twee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je maakt het wel spannend hoor ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehhh, leuk geschreven Annette!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Even after translation it is a fun description!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fun to read your story Annette!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. what a fantastic story !! waiting for part 2 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Marianne van Dam22 oktober 2014 om 14:50

  Love it! Het is net of we er bij zijn geweest zo...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk verslag! Ik ben heel benieuwd naar het vervolg!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...