woensdag 22 oktober 2014

Van alles wat en de nieuwe Weekly Deals!

Velen zitten te wachten op het volgende deel van het Conventie-verslag, maar daar wordt aan gewerkt ;o) Ben volop aan het stoeien met foto's, dus het is onderweg!

In de tussentijd wil ik jullie de volgende nieuwtjes niet onthouden! Laten we beginnen met die onovertroffen, niet te versmaden, altijd weer superaantrekkelijke.............. Weekly Deals! ;o)
Heerlijk! Er valt volop te embossen, aangezien er maar liefst DRIE embossingfolders bij de Weekly Deals zitten! Altijd gaaf om extra structuur aan je kaart te geven, of aan een deel van je kaart, of aan je stansvorm!

Die metallic knopen, oeeff, ik ben er zo weg van! Je kunt er allerlei kanten mee op. In hun "naturel"-staat zijn ze stoer, modern en hip, maar gezien die neutrale basis kun je er ook allerlei gaafs mee doen om ze eigen te maken. Heel toevallig ( ahum) weet ik dat ze geweldig op kleur te maken zijn met blendabilities bijvoorbeeld. Maar er kan nog veel meer, en ik ga mijn best doen jullie daar nog wat voorbeelden mee te laten zien! Via deze link zie je in ieder geval een voorbeeld met daarop deze buttons dat ik hier kort geleden nog liet zien. Universeel zijn ze!

Heb je toch meer met kleurtjes? Dan zijn de Regals Designer Buttons een geweldige keus. Alle Regalskleurtjes vind je er in terug, in verschillende maten, en het zijn er een heleboel! Een gave finishing touch voor je werkstuk!

De Jumbo Sticky Rounds stellen je in staat om van lint, twine, of papier prachtige rozetten of bloemen te maken! Ideaal en leuk! Eigengemaakte embellishments zijn altijd de allerleukste toch?

Heb je de gave Digitale set ook gezien! Oeh, zo leuk is die! Het wordt weer eens tijd voor een halloweenfeestje denk ik.... maar Sint Maartentractaties zijn ook leuk! Of ik maak er projecten van voor het Scrapbooken of Project Life!

Mocht je willen bestellen, dan kan dat altijd. Aanstaande maandag gaat er een (mee-)bestelling de deur uit en ook aankopen uit de Weekly Deals tellen gewoon mee voor de Kijkkast Tombola-actie, waarbij extra Stampin'Up!producten gewonnen kunnen worden!

Nog een superaanbieding!

Dan wil ik jullie ook nog even tippen over een ander tweetal acties.... In ons team hebben we het geweldig naar ons zin. Geen gedoe of narigheid. En hoe komt dat? Omdat we allemaal eerlijk en open zijn naar elkaar, elkaar ook echt iets gunnen, elkaar helpen en steunen en iedereen in haar waarde laten. Daar ben ik, en daar zijn wij, bijzonder trots op! We doen dit ook allemaal met dezelfde insteek: Heel veel plezier hebben in het creatief bezig zijn, mooie dingen maken, en het plezier met anderen delen. Ook tijdens het afgelopen weekend hebben we genoten van dit enthousiasme! We doen er echt alles aan om dit zo te houden.

Als dit  je aanspreekt en je misschien zelfs denkt.. "Mmmmm dat klinkt ZO leuk, dat zou ik misschien ook wel willen" dan is DIT misschien wel het moment om in te stappen in ons team. Er is namelijk nu nog een geweldige actie waar je van mee zou kunnen profiteren.

 Iedereen die nu demo wordt, krijgt naast de grote voordelen van het startpakket (voor 175 materialen uitkiezen en slechts 129 euro betalen, plus daarbij een GRATIS starterkit met de basis om te kunnen beginnen als demo, zoals catalogi ed) en de voordelen van het demo zijn (altijd 20 procent korting, preorderen, gratis tijdschrift, altijd op de hoogte zijn van alle nieuwtjes, gratis producten kunnen verdienen, heel veel inspiratie, leuke uitjes en activiteiten, etc. etc. etc) ook nog eens de eerste zes maanden lang, elke maand een pak Designer Series Paper ter waarde van telkens 13,25 euro! Dat is dus NOG EENS 79,50 euro extra korting. Wil je meer weten? Ik informeer je uitgebreid, eerlijk en grondig voor je beslist, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Neem dus gerust contact met me op als je meer wilt weten! (Let er wel eventjes op dat de actie nog slechts duurt tot 24 oktober!)

Vergeet je de Kijkkast Challenge niet! klik HIER voor alle info!

Tot snel!

3 opmerkingen :

  1. Ik ga nog eens nadenken over het demo worden. Eens kijken of ik er de tijd voor kan vinden. En ALS ik het doe, kom ik zeker bij jou! Ik ken je inmiddels goed en je lijkt me een TOP upline! Love you!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohhh wat lief, dat is een mooi compliment! Dankjewel! En wat die "tijd" betreft.. dat bepaal je helemaal zelf hoor! Je kunt het doen op JOUW manier en ik kan je, als je dat wilt, helpen om jouw plannen en wensen te realiseren!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat geniet ik toch van dat blog van jou! Veel nageaapt door anderen, maar nooit geevenaard, want jij bent jij! The one and only Annette!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...