donderdag 23 oktober 2014

Convention Verslag ;o) Part 2Dan is hier het vervolg op het eerste verslag over ons conventieavontuur.

Maar eerst wil ik even iets kwijt. De laatste dagen zijn eigenlijk een beetje overweldigend geweest. Zo ongelooflijk veel mails, berichtjes en felicitaties! Zo ontzettend veel bloghits en nieuwe volgers. Zo veel positiviteit en bemoediging! Ik ben er gewoonweg een beetje van slag van! Eigenlijk ben ik een beetje sprakeloos. Waar ik dit allemaal aan te danken heb weet ik ook niet precies, maar het is echt TE GEK en ik besef het nog maar half...Dankjulliewel allemaal! Er zijn mij heel veel leuke berichten gestuurd over mijn presentatie (daarover later meer) met pluimen, vragen en verzoeken en ik heb inmiddels op zoveel mogelijk mails zo goed mogelijk antwoord gegeven. ( van alle consternatie ben ik nog niet eens aan stempelen toe gekomen sinds ik weer thuis ben haha) Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust, en zodra het kan ga ik er voor zitten. Ik help je graag!

Enfin, dag twee... dat begon met tijdig opstaan. Maar we waren er helemaal klaar voor. We waren na een paar "kabouterbroodjes" ( ze hadden echt minibroodjes in ons hotel) fruit, thee en jus dórange en voorzien van de nodige tassen (waarom neem ik toch weer zo veel mee!) al op tijd bij het mooie conventiegebouw.
Binnengekomen bleken er al aardig wat collega's aanwezig te zijn. In de grote hal werd al volop geswapt, dus hop de grote box open en ruilen maar! Dat ging supersnel, en mijn maaksels vielen gelukkig in goede aarde. Maar er kwamen ook superleuke dingen terug. Kaartjes, houdertjes, doosjes, andere verpakkinkjes, bouwpakketjes en allerlei te gekke leuke kadootjes. Daarvan zal ik later nog foto's laten zien.

Toen werd ik geroepen en daar was onze fantastische upline Zoe, samen met haar moeder, die ook al zo'n lieverd is. Wat super om ze weer te zien! We hadden elkaar de dag er voor misgelopen. Dikke knuffels en alweer kadootjes! En ik voelde me al zo verwend! Ik was bijna door mijn swaps heen toen de zaal openging... Bij het binnengaan stonden de managers van alle Europese Stampin'Up!landen, vele medewerkers en de toppers van demosupport als een erehaag klappend klaar. Een feestelijke binnenkomst zo, je voelt je dan enorm belangrijk, haha.


De zaal stroomde vol, we zochten een plekje  en toen heb ik met de mensen die langs liepen meteen de laatste swapjes geruild.


Even later ging het echt beginnen: Feestelijke muziek, gouden glitters uit de lucht en alle medewerkers op het podium met op de achtergrond een feestelijk openingsfilmpje.Daarna kwam eerst Shelley, een van de twee oprichters en de "baas"van Stampin'Up! op het podium met haar welkomstwoord. Extra bijzonder dat ze er was. Vorig jaar kon dat niet want toen had ze net een heftig ongeluk gehad. Shelley is een bijzonder mens, echt een warme persoonlijkheid.De rest van deze ochtendbijeenkomst was gevuld met een afwisselend programma vol presentaties, over creatieve dingen, maar ook over de andere dingen die er bij het demo zijn komen kijken. Heel vlot en heel zinnig allemaal, en vooral erg leuk.

Tussendoor heb ik stiekem een van de ontvangen kadootjes even open zitten maken en ik was er stil van toen ik zag wat er in zat...... want moet je eens kijken wat ik kreeg.... pfff...Na het ochtendprogramma gingen we naar een ander deel van het gebouw. Daar kon je make and takes maken, en diverse Stampin'Up producten (Blendabilities, Gift Box Punch Board, Wondrous Wreathstempels en Project Life) uitproberen. Er waren uitstekende lunches ( ik kreeg het maar half op, maar het was HEERLIJK en lekker vers) en ook was er een expositie van allerlei creaties die door diverse demo's die daarom gevraagd waren waren gemaakt.Verder in de ruimte waren alle deelnemende projecten voor de Designerscontest uitgestald... Dat was echt smullen... oeh, wat een pronkstukken waren daar te zien.Ook de twee supercreatieve Project Life creaties van teamgenootje Marielle hingen daar. TROOOOTTSSS! Maar al snel kwam teamgenootje Yolande helemaal ontdaan en geemotioneerd aanlopen. Ze had ontdekt dat haar bijzondere creatie, genaamd Hidden Treasure,  in de prijzen gevallen was! De Runner Up-prijs! Zoiets als: tweede van Nederland! Zooo gaaf en zooo verdiend! Wat was ik blij voor haar... Ik voelde me alweer supertrots natuurlijk! Temeer omdat dit een project was vol prachtige technieken maar ook met een oprechte emotie die, naar al snel bleek, ook door anderen gevoeld werd. Als je dat kunt...zoveel gevoel overbengen door iets dat je hebt gemaakt,  tsja, dan kun je echt wat!


We waren allemaal helemaal hoteldebotelblij!  Ik voelde me alweer echt een bofferd met zulke fijne en lieve teamgenootjes.

Het middagprogramma was ook weer supergaaf en inspirerend. En weer werden we ongelooflijk verwend met een Prize Patrol en een kadootje voor iedereen!

We waren al op tijd klaar. Zo kon iedereen op het gemak gaan eten, omkleden en optutten, zodat we weer op tijd bij het Conventiecentrum terug zouden zijn. Klaar voor Award Night!

Tijdens de Awardnight wordt iedereen die in het afgelopen Stampin'Up!jaar iets gehaald of gepresteerd heeft dat bijzonder is, flink in het zonnetje gezet. Ik wist dat ik een keer op het podium zou moeten, maar dat werden......drie keren! IEKS!

Eerst vanwege het behalen van de Rising Star. Samen met drie andere Nederlandse Demo's had ik deze prijs gehaald. Samen met de "Rising Star Achievers" uit de andere Europese landen gingen we op de foto, nadat we een polscorsage, een mooi verpakt kadootje en een warme knuffel van Shelli hadden gekregen. ;o)
In het doosje zat deze prachtige halsketting.Even later mocht ik nog een rondje podium doen met een heleboel andere demo's EN met Zoe, voor het behalen van de 10 K. Ik las ergens dat ze dat gekscherend een "walk of fame"noemen ;o) Ze hopen dat je dan feestelijk over het podium loopt ;o) Nou ja, dat doen we dan maar.... haha...Zoe maakte samen met mij en  Jayne een lollige selfie om dit memorabele moment vast te leggen voor het nageslacht hahaha...Daarna kon ik rustig achteroverleunen in mijn stoel.... dacht ik....Fout gedacht!... want ineens hoorde ik iets bekends, werd er om me heen gegild, werd ik aangestoten en stond mijn naam ineens weer groot op het podiumscherm. Huh! Ben ik dat? Wat ik nooit had verwacht: Ik bleek bij de top vijf van Nederland te horen met mijn prestaties van het afgelopen jaar! Geen flauw idee had ik daar van! Helemaal confuus stond ik op het podium. Ik geloof dat ik minstens twintig keer heb gestameld "dit wist ik niet!" ;o)

Nu ik het neertyp snap ik het eigenlijk nog niet, maar toch is het waar.  Wat een verrassing zeg! Ik kreeg trouwens van Stampin'Up! dit lieve kaartje als blijk van waardering, en daar hoort ook nog een kadootje bij maar dat komt later naar me toe.Natuurlijk werden er nog heel veel meer mensen in het zonnetje gezet. Maar na dit officiele gedeelte was het PARTY-TIME. Nou en een feestje organiseren, dat kunnen ze hoor!


Er was licht en muziek, een erg leuke band die lekkere dansnummers speelde. Er was een feestelijk cocktailglas, een overheerlijk toetjesbuffet, bonbons, heuse koks die pannekoekjes bakten, een chocoladedip en ander lekkers. Er was een dansvloer en er waren zitjes, er waren tentjes met zit-, hang-, en ligplekken en meer leuke en grappige plekken voor een melige fotoshoot. We hebben ons prima vermaakt, en veel lol gehad. Hier een impressie ;o)


Er werd me gevraagd of ik trots was. Natuurlijk was ik trots, want ik ben blij en dankbaar dat ik deze mijlpalen mocht halen! Dankzij iedereen die bij mij workshops heeft gedaan, spulletjes heeft besteld en dankzij mijn superteam. En ja, ook dankzij hard werken en geloven in wat ik het allerliefste doe! Ik was ook superblij met alle felicitaties, die tot vandaag aan toe binnenkomen. Ook daarvoor mijn grote dank! Maar waar ik het aller- aller-, allertrotst op was... dat vertel ik in een volgende blogpost!

Maar om het verhaal even netjes af te sluiten.... We zijn aan het eind dik tevreden naar het hotel gegaan, (eindelijk de feestschoenen uit)  en toen geprobeerd ( is niet helemaal gelukt ;o) om op tijd te gaan slapen, want de volgende dag moesten we VROEG op!11 opmerkingen :

 1. WOOOOOWWWW, wat gaaf! Super zeg dit hele verhaal. En nogmaals SUPERGEFELICITEERD! Je hebt dit ZOOOOO verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n uitgebreid verslag! Een aaneenschakeling van mooie momenten! En wat ben je toch een topper! Eindelijk vertel je dit, je bent echt te bescheiden hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar ik doe het ook niet om prijzen te winnen Ellen, vandaar! Mijn echte grote trots zit in iets anders!

   Verwijderen
 3. Oh, ben helemaal enthousiast over je verhalen! Het is net alsof ik er bij was!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb genoten van je verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat kun je dat geweldig beschrijven! Alsof ik er zelf bij was. Supergaaf dat je 3x in de prijzen bent gevallen. Ik zeg maar zo, je krijgt wat je verdiend. Komt allemaal door je harde werken, de supergezellige en leerzame workshops en je enthousiasme. Ik vind jou een Powervrouw! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lieve uppie ,ik ben heel trots op je en dat ik jouw heb ontmoet.Dit heeft zo moeten zijn want jouw oprechtheid,creativiteit maar vooral je spontaniteit is zoals je bent,what you see is what you get dat is je motto en zo is het ook.
  Thanx.Groetjes en dikke knuffel yo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je weet zelf niet half hoe goed je bent. Je maakt echt het verschil voor veel mensen. Dat weet iedereen die een keer bij jou geworkshopt heeft..... Volgens mij is dat het wat ze de X- factor noemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. J ij vertelt dat je niet snapt waarom je dit gehaald hebt, maar ik snap het wel hoor! Jij hebt iets heel u ieks, en dat je dat zelf niet doorhebt siert je alleen maar.. Liefs. Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg leuk beschreven! Gefeliciteerd met je gewonnen prijzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Marianne van Dam27 oktober 2014 om 21:19

  Mooi! Ik heb van je verhaal echt enorm zitten genieten!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...