zaterdag 25 oktober 2014

Convention Verslag Part 3, nieuws, en een weggeefactie ;o)


Daar is dan deel 3, en tevens het laatste deel van dit conventieverhaal.


De zaterdag begon al heel vroeg, aangezien dit de dag was waarop ging gebeuren waarvoor mijn naam in het programmaboekje stond. Nu moest ik namelijk al ruim voor 8.00 uur in het Conventiecentrum zijn om mijn spullen af te geven.

Bepakt en bezakt kwam ik dus aan. Ik mocht mijn tassen klaarzetten in de ruimte waar de Demonstrator Booth plaats ging vinden, tafels en apparatuur stonden al klaar ( oef, ik had dus toch beeldscherm, microfoon en geluidsversterking, dus nu werd het ineens wel heel erg echt!!!) en ik zette al mijn spulletjes onder de tafel. Dat zou ik later klaarzetten.

Wat ging er gebeuren? In augustus al werd ik gebeld door Stampin'Up! met het verzoek of ik een presentatie wilde geven over een veelzijdig nieuw Stampin'Up!-product, met daarin tips en truuks, foefjes en nieuwe toepassingen ed.  Ik antwoordde enthousiast dat ik dat heel erg leuk zou vinden maar natuurlijk drong na het beeindigen van het gesprek pas tot me door wat ik eigenlijk zou gaan doen....Allerlei gedachten tuimelden door mijn hoofd....IEEKKSS! Zoveel kenners bij elkaar!  Wat een eer dat ze mij daarvoor vragen, op een plek waar zoveel kennis bij elkaar komt. Maar kan ik ze nog wel iets bijbrengen dan? Ik kreeg een adrenalinerush en besloot er vol voor te gaan. Best lastig als je het dan ook nog helemaal stil moet houden, maar ook dat zou me lukken. Na nog wat gebel en heen en weer gemail met de creatieve persoon van Stampin'Up! was alles me duidelijk en ben ik het als een uitdaging gaan zien, en aangezien ik mezelf graag uitdaag om nieuwe dingen te ontdekken ging ik het steeds leuker (maar ook spannender) vinden. Ik ging gewoon net als altijd het product als uitgangspunt nemen, daar verder mee stoeien, en nieuwe dingen uitproberen, en mijn best doen daar dan een zinnige, informatieve en inspirerende presentatie van te maken.

Maar goed, we waren nog steeds heel vroeg, nog steeds op die bewuste zaterdagmorgen,  in het conventiecentrum, en al snel kwamen er ook steeds meer andere demo's binnen, en ging de grote zaal open. En weer werden we allemaal toegeklapt door medewerkers van Stanpin'Up! Feestje!


De ochtend was gevuld met gave presentaties zowel informatief, zakelijk als creatief, erg gaaf allemaal! De afwisseling is altijd erg leuk. De presentatie van drie Stampin'Updames over Project Life vond ik erg leuk gedaan en ook erg inspirerend. Ik heb echt zin om alle foto's, verhalen en aandenkens straks in zo'n snel en mooi album te verwerken! Natuurlijk laat ik dat dan ook hier zien.


 Daarnaast was er een superpresentatie van Charlotte. Die heeft altijd gave ideeen en weet het altijd vol humor te brengen.
En weer was er deze morgen een give away! Ik kreeg het trouwens nog even benauwd toen Brandy een presentatie over de Blendabilities ( de geweldige Alcoholmarkers) ging doen, aangezien dat het product was waarover ik ook zou gaan vertellen, want oeeehhhhh als ze nu maar niet mijn hele verhaal al vertelt.....  poeh, spannend!


Stiekem sneakte ik iets eerder de zaal uit om mijn spulletjes en tafel op tijd klaar te hebben. Een technicus kwam langs om me het gebruik van de apparatuur uit te leggen. En Charlotte vertelde dat ik het tekstbord na afloop mocht houden als ik dat wilde (en dat wilde ik natuurlijk wel! ;o)
Met assistentie van teammaatje Marielle zette ik snel alles klaar en installeerde ik me zo dat ik alles prettig om me heen had. Doordat ik onverwachts toch een projector met beeldscherm had gekregen plukten we snel alle voorbeelden van het tweede grote display en legden die ook op mijn tafel, zodat ik ze onder de projector kon laten zien. We waren precies op tijd klaar.


  Ik kon nog net heeellll snel even een blik werpen bij enkele van de andere vier dames (een demo uit elk Europees land waar Stampin'Up! actief is) en beloofde later nog even bij de anderen te komen kijken als dat lukte... maar dat is er door de drukte die volgde
verder niet meer van gekomen...

Want al snel kwamen de eerste kijkers en sinds dat moment vloog de tijd voorbij en ondanks mijn voorbereiding ging daarna verder alles op gevoel en vanzelf.Het was erg leuk dat men zo geinteresseerd was in de ANDERE mogelijkheden van deze geweldige Alcoholmarkers. Nieuwe manieren van inkleuren, met heel andere effecten, en heel andere stijlen, zoals het bereiken van een Vintage Effect of een meer Realistisch Effect. Leuke dingen die je kunt uithalen met Embossingpoeder in combinatie met Blendabilities om bijvoorbeeld een Delfsblauw effect of parelmoereffect te krijgen. Er is immers zoooooooo veel mogelijk....Ik kon voortborduren op de technieken die men al kende en op het verhaal van Brandy van die morgen en daardoor kon ik echt op technieken en nieuwe toepassingen ingaan en aan mijn collega's veel tips geven om afwisselende workshops samen te kunnen stellen. Ik heb een aantal keren mensen met open mond zien staan kijken dus volgens mij was het voldoende informatief....Achteraf was die plankenkoorts dus niet nodig maar ja, is dat niet altijd zo? haha. Je denkt toch altijd dat het "niet goed genoeg"is. 

Als je daar zo zit ben je helemaal in je verhaal en ga je gewoon door, en alhoewel ik het wel heb waargenomen realiseerde ik me op dat moment niet echt bewust dat men op een gegeven moment rijendik voor me stond, maar ook naast me en zelfs achter me, om over mijn schouder mee te kijken. BIZAR!
Ook het feit dat je op zoveel verschillende materialen kunt werken, en dat dan weer allemaal leuke andere effecten heeft was heel erg leuk om te laten zien. Helaas lukt het nooit om ALLES te laten
zien, daar was gewoon niet genoeg tijd voor, maar gelukkig had ik daar wel voorbeelden van.


Heel veel mensen bleven echt een hele poos staan ook. Er werden gerichte vragen gesteld. Zo leuk was het dat ook Brandy, Pam, Shelli en andere mensen van Stampin'Up! een poos stonden te kijken en me honderduit vroegen hoe ik dingen had gedaan en hoe ik kleuren en effecten had opgebouwd. Blijkbaar had ik gelukkig voldoende nieuwe dingen te vertellen.Ook achteraf werd ik nog aangesproken en zijn me nog dingen gevraagd. (en bij thuiskomst nog per mail ook, dus als je nog iets te vragen had, doe het gerust, zodra mogelijk zal ik je met alle genoegen van antwoord voorzien!)

De voorbeelden komen later natuurlijk nog voorbij hier op mijn blog.

En we hebben erg moeten lachen toen het moment kwam dat er handtekeningen gevraagd werden... door de echte diehard collectors ;o)

Eigenlijk zou ik om half drie stoppen maar toen stonden er nog steeds een aantal heel enthousiaste mensen bij me, dus die heb ik met alle genoegen nog geinformeerd. Daarvoor zat ik daar immers!

 

Maar het leukste was wel een trotse Damir en mijn trotse teammaatjes. Zelf realiseer je je achteraf pas hoe bijzonder dit was om mee te maken. Het was echt superleuk om te doen, alleen al omdat ik oprecht enthousiast ben over de materialen en dan is het alleen maar LEUK om dat aan anderen te vertellen. Informeren en inspireren vind ik leuk....Dat is dan ook wat voor mij de kern van demo-zijn is!

Dat ik door deze superuitdaging een gave presentatie van onder andere upline Zoe had gemist nam ik dan ook graag op de koop toe. Mij zul je echt niet horen klagen. Integendeel! ;o) Gelukkig heb ik wel foto's gekregen, en een beschrijving van de inhoud van die presentatie, die vooral op het vasthouden van het PLEZIER gericht was, dus helemaal in mijn straatje. Uitstekend geregeld allemaal!Daarna snel alles opruimen ( nogmaals dankjewel Marielle!) en weer naar de grote zaal waar net de laatste algemene sessie was begonnen. De laatste alweer, poeh, het weekend was echt omgevlogen!
Nu het spannende moment voorbij was zat ik heerlijk relaxed, haha. Het was weer een opeenvolging van leuke presentaties waaronder een heel gave van Shelli:
en aan het eind kregen we nog een geweldig kado, of eigenlijk twee! Wow!

 

Na afloop hebben we nog even een gekke teamfoto genomen in de Golden Hall... en toen was het helaaassssss tijd om afscheid te nemen van onze engelse vrienden!


We zijn naar het hotel gegaan om ons op te frissen en hebben de avond toen nog gezellig doorgebracht met een etentje in het restaurantje aan de overkant van het hotel waar alles heerlijk en lekker vers was. Lekker napraten over alles wat we in een paar dagen hadden meegemaakt. Wat kan er veel gebeuren in zo'n korte tijd. Ik bedenk me nu al weer allemaal dingen die ik helemaal vergeten ben te vertellen.... Maar zo blijft het he...We maakten het die avond niet al te laat en na het ontbijt de volgende morgen zijn we rustig aan weer op huis aan gegaan.Dan zou ik nog vertellen waar ik het allertrotst op was. Natuurlijk ben ik trots op alles wat dit weekend voorbij is gekomen, maar vooral ben ik daar dankbaar voor. Prijzen winnen en een presentatie mogen doen en een geweldig, loyaal en fijn team hebben opgebouwd is heel erg gaaf, absoluut! Maar waar ik echt het aller-, allertrotst op ben is dat ik dit op mijn eigen manier, zonder ellebogenwerk of andere narigheid, en nooit ten koste van anderen, heb gedaan. Dat ik heb vastgehouden aan mijn normen en principes. Ondanks narigheid... Misschien raar om dit van mezelf te zeggen, maar als ik het niet op deze manier gedaan had, had ik mezelf niet recht meer kunnen aankijken in de spiegel.

Op deze manier gaan we dan ook fijn door! Met de steun van thuis, een superfijn team van toppers om me heen en dankzij een heleboel trouwe en loyale Kijkkast-gasten die workshops en hun bestellingen bij mij willen doen. Dank aan jullie ALLEMAAL!

Nu had ik leuk nieuws beloofd, en dat is er dan ook. Ik ga de komende dagen op nadrukkelijk verzoek nieuwe workshops inplannen. En dan natuurlijk met tips en truuks, anders dan anders, en ik doe altijd mijn best ze leerzaam, interessant en inspirerend te maken, zodat je er echt iets van opsteekt en zelf daarna ook lekker aan de slag kunt. Het is door alle opgedane inspiratie enorm gaan kriebelen dus die ideeen willen er graag uit!

Daar zullen uiteraard ook workshops bijzitten met de Blendabilities! Want wat ik geprobeerd heb te laten zien is dat je deze niet alleen gebruikt voor het maken van "cute"kaarten of beperkt bent tot een bepaalde stijl. Je moet alleen even weten HOE! Van Hypermodern tot Megavintage, en alles daartussenin is ook mogelijk! Meer artistiek werk maken of deze markers gebruiken voor het maken van leuke achtergronden kan ook! Enfin, houd mijn blog maar in de gaten!

Om het fijne weekend te vieren is er vandaag bovendien een Give Away!

Ik geef.........de geweldige en veelzijdige stempelset Kind A Eclectic weg!


Issie niet prachtig?

Om kans te maken op deze geweldige set doe je het volgende:
* Geef een gezellige reactie op deze blogpost
* Vermeld deze Give -Away op je Facebook en/of Blog en
* Word volger of meld je aan voor de Mailservice.

Over precies een week maak ik de gelukkige winnaar of winnares bekend!

Geniet nog van een heerlijk en creatief weekeinde!

19 opmerkingen :

 1. Woooowwww, wat een mooie dag! Wat een belevenissen meid. Wat gaaf! Ik twijfel er geen seconde aan dat het TOP was! Hoe bedenk je toch steeds weer die nieuwe dingen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gigantisch, dat is het woord dat in me op komt! En dat waarop jij het allertrotst bent is precies waarom jij zo'n topper bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig verhaal Annette, en lief dat je een kado verloot!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. RESPECT! Geweldig mens dat je bent! Ik ben fan! Van je werk maar ook van jou! TOPPER!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb van begin tot eind genoten van het reisverslag! Ik ben blij dat ik er deel van uit mocht maken en ben Supertrots op je! Top upline! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldig ervaring zeg, dat zul je niet snel meer vergeten. En dat heb je helemaal jezelf te danken, omdat je zo'n spontaan, leuk mens bent, zonder bijbedoelingen. Wat ik je gisteren zei. Ik vind jou echt een powervrouw, je straalt zoveel energie uit. Ik ben echt heel blij dat onze wegen zicht gekruist hebben en ik hoop nog veel je te leren op SU gebied. Ga vooral zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Ik ken je al best een tijdje...
  Als lief mens, die een moment de tijd neemt om verder te kijken dan enkel die ander die tegen jou praat.
  Als een lieve vriendin van weer een vriendin van mij.
  Als een behulpzaam mens, van het geven van een recept tot een oproep om iemand te laten settelen.
  Als een lieve doch rechtvaardige moeder, bezorgd en altijd op weg naar het goede in mensen.
  Als een creatief mens. Jouw ideeën werken aanstekelijk. Ik dacht ooit jouw advies nodig te hebben, maar jij zei dat ik het zelf kon, wat ook nog eens waar is!
  Als mijn baken in stempel-land. Zonder jou had ik nu niet zo'n gevulde hobbykast staan, waar zelfs mijn kinderen likkebaardend bij staan te kijken. Jouw ideeën werken inspirerend.
  Bij Stampin' Up en op jouw workshops voel ik mij een beetje als Dorothy uit de Wizard of Oz.
  Ik zoek het verstand, de liefde en het hart om ook zulke mooie dingen te creëeren die uit jouw handen voortkomen. Zal ooit goed komen, voorlopig voel ik me nog veilig onder jouw vleugels...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig Annette, wat een avontuur! Je hebt het vast geweldig gedaan, en al die truukjes wil ik ook leren! Het klinkt allemaal fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. tijdens het lezen van je verslagen was ik weer even terug in Brussel..effe genieten van alles wat er gebeurd is super..
  Blij dat ik deel uitmaak van je team..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Met veel plezier je verslagen gelezen. Reapect hoor vooral voor 'je optreden'.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw Annette, wat een FANTASTISCHE beschrijving van jullie dagen daar! Genieten was het om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Applaus Annette, gefeliciteerd met alles dat je bereikt hebt... Helemaal zelf en zonder gedoe en gepush! En zo hoort het! Ik vind het altijd zo fijn dat jij niets opdringt! Daardoor kom ik heel relaxed bij je workshoppen. Jij bent geen haler maar een gever.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige ervaring is dat geweest voor je, mooi beschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd Annette, met alles wat je hebt bereikt. Fijn te lezen dat je op dezelfde voet doorgaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. In je verslagen klinkt heel duidelijk door hoeveel deze creatieve hobby voor jou betekent en hoe fijn je het vindt om je tips en trucs te delen met iedereen ,

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je bent precies zoals je bent. Ik ken je nu al jaren en heb al heel veel workshops bij jou gedaan. Ik kom ook wel eens bij een ander, maar toch kom ik steeds bij jou terug vanwege het speciale ingredient dat jij in je workshops stopt. Blijf jezelf en laat je niet gek maken door mensen die je je geluk niet gunnen, je hebt het helemaal zelf, met je eigen handen en je eigen hart verdiend. XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik hoop dat je lekker op jouw manier doorgaat, dan genieten wij er van mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Annette, je bent echt een kanjer, in heel veel opzichten! Enthousiast, de ideeen zijn altijd volop aanwezig, je hebt geduld, een vriendelijk woord voor iedereen, laat iedereen in zijn/haar waarde, legt geweldig uit, originele workshops, blijft jezelf, en na een workshop bij jou zit ik nog wekenlang vol inspiratie! TOP! Ik reis er dan ook graag twee uurtjes voor!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...