maandag 1 juni 2015

NIEUW bij de Kijkkast: De KIK!

Inspiratie.... zo belangrijk als je creatief bezig bent!

Herken je dit? Bij mij komt de inspiratie het best op gang als ik mezelf een beetje uitdaag. Dan gaan de raderen draaien, de gedachten stromen, en beelden en kleuren komen voorbij en dat is echt KIKKEN want hierdoor komen meestal de leukste/gekste/nieuwste ideeen!

 Ik hoor regelmatig van andere stempelfans dat dit bij hen ook blijkt te werken. Daar wilde ik dus iets mee doen, en dat heeft geleid tot de KIK!

Vanaf heden bij de Kijkkast:

Een nieuwe en inspirerende creatieve uitdaging waar je gegarandeerd een creatieve KIK van gaat krijgen!

KIK staat voor

Kijkkast Inspiratie Kit!


WAT IS HET?

De KIK is een maandelijkse Kit van zorgvuldig op elkaar afgestemde maar vaak ook verrassende Stampin'Up!materialen, waarbij een uitdaging hoort die je creativiteit een heuse KIK gaat geven!

Je zult elke maand een andere combinatie vinden van bijvoorbeeld: Cardstock, lint, designerseriespaper, embellishments, twine, etc etc etc, maar ook kunnen er heel onverwachte onderdelen/extra's bij zitten. Materialen die je misschien over het hoofd hebt gezien, maar die leuke onverwachte mogelijkheden hebben!

Ook zullen er regelmatig extra's bijzitten, zoals gereedschapjes of handige producten. Er staan vele producten in de catalogus die je misschien nooit gezien hebt maar door de KIK toch kunt gaan uitproberen. Elke maand is compleet anders, verrassend en weer een nieuwe creatieve uitdaging!

Je kunt met de KIK aan de slag om zelf kaarten, Project Life kaartjes, Scrapwerkstukken, doosjes etc etc etc te maken. Het is helemaal aan jou!

De waarde van de KIK- producten zal altijd hoger zijn dan de prijs die je er voor betaalt. Dat is al je eerste voordeel. En door de samenstelling van producten heb je een mooie, bij elkaar passende combinatie in handen en hoef je niet van alles meteen hele verpakkingen te kopen. Veel voor weinig dus, dat is KIKKEN toch?

Je ontdekt zo ook producten die je waarschijnlijk nog niet eerder hebt gebruikt! Of je leert er anders naar kijken...Dat zorgt dan weer voor een echte inspiratieKIK!


MAAR ER IS MEER...... 

De KIK is meer dan alleen een pakket materialen. Je zult merken dat er op verschillende manieren een beroep wordt gedaan op je creativiteit.

Bij de KIK hoort ook een Kijkkast-KIK-Challenge.  Dit kunnen net even anders-dan-anders uitdagingen zijn, maar ook zullen er out-of-the-box Challenges voorbij komen. We willen immers je inspiratie een flinke KIK bezorgen! Je maakt naar eigen inzicht iets leuks, spannends, creatiefs met de KIKopdracht en mailt me daarvan een foto toe! Daarbij mag je natuurlijk de Stampin' Up!-stempels en materialen die je al hebt gebruiken. Maak je eigen unieke combinaties!

Je krijgt een ruim pakket, en zult altijd meerdere dingen kunnen maken met de KIK! Dus na het zien van de inzendingen van anderen kun je er met deze nieuwe inspiratie alsnog nog weer meer nieuwe dingen mee uitproberen of er lekker je eigen dingen mee doen.

Je geeft jezelf hiermee elke maand een verrassend kadootje. Het is natuurlijk superleuk om maandelijks een KIK vol mooie, uitdagende  en op elkaar afgestemde producten te ontvangen!

Elke maand  tussen de 1ste en de 10de kun je je aanmelden voor de KIK! Rond de 20ste valt je KIK, (mits tijdig betaald) stevig verpakt, in je brievenbus en kun je aan de slag. Je hebt tot de 30de van de maand om je creativiteit op de KIK los te laten en een foto van je maaksel(s) naar me te mailen. Deze laat ik op de 5de van de volgende maand dan weer zien!

Gratis KIK verdienen?! Voor elke keer dat je deelneemt aan de Kijkkast-KIK-Challenge, oftewel, voor elke maand dat je een of meerdere werkstukken maakt, fotografeert en tijdig naar me toe mailt krijg je een KIK-punt, en zodra je 10 KIK-punten hebt verzameld krijg je de daarop volgende maand je KIK-kit geheel gratis! 

Bovendien krijgt aan het eind van de KIK-maand degene die de leukste, origineelste, mooiste inzending  heeft bij de volgende maand KIK een leuke attentie als prijsje meegestuurd!En natuurlijk wordt je inzending vermeld op dit blog in de KIK galerij, met "eeuwige roem" (ahum) als gevolg ;o)

Optie: Wil je wel graag het voordeel hebben van de materialen-KIK, zodat je wel een mooie en complete collectie materialen hebt, maar heb je geen behoefte aan deelname aan de KIK-Challenge, dan is dat ook prima! Gewoon doen!

MAAR ER IS NOG MEER!

Bij de KIK hoort een speciale KIK-inspiratie-mail. Je kunt gedurende de maand een of enkele tips of hints en algemene of juist specifieke stempeltrucjes of een tutorial verwachten. Heel uiteenlopende inspiratie! Net even anders-dan-anders en exclusief voor KIKdeelnemers! De KIK-Challenge en de KIK Inspiratiemail zullen je digitaal worden toegestuurd. Dit bespaart productie/printkosten waardoor we meer mooie producten aan je KIK kunnen toevoegen.

IK WIL OOK WEL ZO'N KIK!

Leuk! Dat kan! Meld je dan voor 10 juni aan!

Een Miniabonnnement van vijf maanden KIK kost 12,50 per keer inclusief verzendkosten (abonnement wordt vooruit betaald)

Je kunt je ook aanmelden per maand/keer. Dan kost je KIK 14,50 euro inclusief verzendkosten.WIE KAN ER MEE DOEN?

Iedereen in Nederland die wel een creatieve KIK kan gebruiken, kan deelnemen!

De KIK is ook voor iedereen die van de prachtige producten van Stampin' Up! houdt en dit als een goede mogelijkheid ziet om aan een veelzijdige en complete collectie aan materialen te komen zonder van alles hele verpakkingen te moeten aanschaffen.

Ook onze zuiderburen zijn van harte welkom deel te nemen, mits zij een Nederlands postadres tot hun beschikking hebben. De Kijkkast houdt zich  aan de Policies die Stampin' Up! daartoe vastgesteld heeft. Mogelijk kan ik je daar bij helpen. Als je in Belgie woont en interesse hebt in de KIK kun je altijd even contact met mij opnemen.

Afspraken:  *De Kik is uit idealisme ontstaan. Er wordt geen winst op gemaakt maar wel wordt er zeer  veel liefde, aandacht en tijd in gestoken. Om begrijpelijke redenen zijn collega-demo's dan ook uitgesloten van deelname
*De informatie, tips, mails en inhoud van de KIK zijn daarom ook exclusief voor Kik-deelnemers en worden niet gedeeld met anderen.KIK JE MEE?

Je kunt je vanaf NU (tot uiterlijk 10 juni) aanmelden voor de KIK, door een email te sturen naar annette.elias@quicknet.nl ovv "KIK". Je ontvangt dan alle benodigde informatie!

Het zou echt KIKKEN zijn samen met velen van jullie deze creatieve KIK te beleven!

Tot KIKS!?

AnnetteHeeft je creativiteit een KIK nodig?
KIK: De Kijkkast Inspiratie Kit!
24 opmerkingen :

 1. Ohhhh Annette, wat GAAF! Ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt me superleuk, alleen al zo'n verrassingspakket ontvangen! Ik doe mee, niet met de challenges(denk ik nu) maar wel met het pakket!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt KIKKEN dit! Hoe bedenk je het joh!???? BRILJANT! Ja ik wil ook KIKKEN! Je hebt mail!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Benthe vd Elst4 juni 2015 om 14:35

  Ja hoor, leuk, ik doe natuurlijk mee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een superidee! En wat ontzettend leuk bedacht: de KIK! Ik ga er even over nadenken. Maar ik ga waarschijnlijk toch wel voor de bijl haha, ik weet gewoon dat het iets gaafs en origineels gaat worden, jou kennende!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb je net een mail gestuurd! Ik doe mee, lijkt me heel erg leuk zo'n pakket! Spannend en makkelijk want dan hoef ik zelf niet te kiezen en heb ik toch dingen die bij elkaar passen ;o) Ben benieuwd wat voor spannends je allemaal gaat doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jessie de Ridder5 juni 2015 om 10:36

  Geweldig idee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Petra Dijkstra20 juni 2015 om 11:23

  De KIK envelop is hier net op de mat gevallen. Het uitpakken ervan was als het uitpakken van een cadeautje (spannend, nieuwsgierig). Wat een mooie op elkaar afgestemde materialen zitten erin. Hiervan kan ik zeker meerdere mooie dingen gaan maken.Kom maar op met de challenge en inspiratiemails! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. YES, de KIK enveloppe is binnen! Wat is daar een aandacht aan besteed! Met zorg samengesteld en feestelijk verpakt. Mooie producten die me nog niet waren opgevallen, maar die heel gaaf zijn! Heel professioneel allemaal! Nu wacht ik in spanning op de Challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Te gek, te gek, te gek! Wat een mooi pakket!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Challenge ook helemaal super trouwens! Wat zit dit slim in elkaar zeg! Ik ben happy!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga je toch meedoen met de KIK-Challenge Lianne? Zou leuk zijn!

   Verwijderen
  2. Dat weet ik nog niet Annette. Het kriebelt wel en ik moet zeggen dat ik wel heel veel ideeen krijg van je uitdaging en tips, dus het werkt super! Alleen is het nu heel druk op mijn werk dus ik ga de enveloppe waarschijnlijk pas in de vakantie gebruiken!

   Verwijderen
  3. Dat mag natuurlijk ook Lianne, als je er maar lol aan hebt! Leuk dat je iig al heel veel inspiratie hebt opgedaan! Het gaat vast lukken als je eenmaal lekker de tijd hebt!

   Verwijderen
 12. Woohoo, de enveloppe is binnen, en heb zojuist de Challenge gelezen! Wat superleuk dit! De ideeen beginnen al te komen hoor! Ik ben helemaal WEG van de mooie producten. Echt een luxe pakket!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik verheugde me er al op maar mijn verwachtingen zijn RUIM overtroffen. Zo leuk dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtig mooi pakket Annette! Ik heb het net gekregen. Inderdaad geen uitgekauwde combinaties, maar alles past supergoed bij elkaar! Ook heel mooi en zorgzaam verpakt. Echt een kadootje in de brievenbus!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wilma van Veen20 juni 2015 om 18:45

  Blij! Wat een supercompleet pakket en wat een uitdagende Challenge. Gewoon een feestje dit! Heel knap bedacht allemaal! Ik verheug me al op de tips en de tutorial die nog gaan komen. Zo leuk dat ik dit kan doen bij jou, aangezien je een beetje ver woont om vaak bij je te komen workshoppen! Zo geniet ik toch mee van jou enthousiasme en supertips!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Een ontzettend mooie Kit Annette, ben er echt heel blij mee. Het was echt een feestje om uit te pakken. Mooi geheel met de Challenge, heel erg compleet en verzorgd en ik merkte eigenlijk dat ik meteen als ideeen kreeg, en ik denk dat dat ook door jouw manier van schrijven komt. Heel inspirerend!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Vandaag teruggekomen van vakantie en je KIK opengemaakt! Nou dat was echt KIKKEN! Wat een mooie spullen, en ook zo veel! Hier kan ik volop mogelijkheden mee bedenken! De uitdaging is ook heel erg gaaf! Alles ziet er mooi en feestelijk uit, en je KIK-mails zijn ook geweldig! Dankjewel! Ik heb absoluut geen spijt van mijn abonnement!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben zooo blij met die kit. Het was super leuk uit te pakken. Ik heb stracks zoveel inspiratie gehad voor het challenge dat ik heb nu alleen maar een paar stuckje DSP en embellishments op mijn tafel. Dit kit is zooo graaf, met zoveel spulletjes!! Het was zo leuk om mee te creeren dat ik kan niet wachten voor volgende maand. Ik vind ook de inspiratie mailtjes super! erg interessent ideeen om de kit te gebruiken. Bedankt Annette!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Benthe vd Elst24 juni 2015 om 19:36

  Net als de vorige schrijfsters ben ik heel enthousiast over dit hele idee. Het is heel compleet en ik snap eigenlijk niet hoe je het voor zo weinig geld kunt doen! Niet dat ik klaag hoor ;o)) Ben heerlijk bezig met mijn spulletjes en door de tipmailtjes krijg ik elke keer weer nieuwe ideeen. Echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ja hoor, het lukt! Elke keer heb ik nieuwe ideeen en dan komt er weer een mail met een Kik-tip en bedenk ik weer nieuwe ideeen. Wat een inspiratiegolf. Heerlijk dit!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!