woensdag 17 juni 2015

Superweekaanbiedingen!!!De thema's van de weekaanbiedingen zijn stempelen en embossen!
Maar liefst vier embossingfolders zijn deze week in prijs verlaagd. De trendy Arrows, de speelse Decorative Dots ( die voor heel veel doelen in te zetten is!), de designachtige Tiny Triangles en tenslotte de veelzijdige Zig Zag. Allevier natuurlijk geweldig om een mooi structuurtje in je je cardstock en vellum te maken maar voor nog veel meer dingen te gebruiken! Ik zou er met gemak een paar workshops mee kunnen vullen. Hmm, ideetje! ;o)

Op een kaart hoort een tekst, en eigenlijk kun je er daar nooit genoeg van hebben. Het is leuk om een woord of een lettertype te kunnen kiezen zodat de tekst perfect bij de kaart en de ontvanger er van past. Klinkt het bekend? Met de set And many more zit je dan zeker goed! Het zijn superleuke teksten, in mooie lettertypes van een mooie maat. De meeste woordjes zijn prima uit te ponsen, bijvoorbeeld met de nieuwe Washipons (blz 166 in je catalogus) ! Stempel je liever direct op je kaart kan dat natuurlijk ook. Het is aan te raden dan de Stamp-A-Ma-Jig (blz 176 in je catalogus) te gebruiken, want je wilt je tekst dan natuurlijk wel graag precies hebben waar je hem had gepland en dan ook nog netjes recht.Met dit handige gereedschapje komt dat helemaal goed! Wil je een keer zien hoe het werkt ben je altijd welkom!

De andere stempelset is helemaal geweldig om leuke bannertjes te maken op je kaart, Project Life pagina, Scrap-lay-out of minialbum. Leuke neutrale motiefjes, diverse passende tekstjes en een mooie boldstempel om een egale achtergrond mee te maken. Zo kun je ook meerdere afdrukjes over elkaar heen stempelen en eigen combinaties maken. De stempeltjes kunnen supermakkelijk en snel  uitgeponsd worden met de kleine Bannerpons op blz 166 in je catalogus. Deze stempels zijn ideale basisstempels. Ook superleuk om je eigen embellishments mee te maken!

Natuurlijk is er ook weer iets voor de finishing touch. Om je creatie af te maken hebben we bij de weekaanbiedingen het Early Espresso Seam Binding Ribbon. Heel soepel, en mooi dun materiaal waar een zachte glans op ligt. Ideaal om te strikken zonder meteen dikke bobbels op je werk te maken.

De Silver Basic Metal Buttons zijn een van mijn favoriete items als het om decoreren gaat. Ze geven een moderne, frisse en stoere look en doen het geweldig op Clean and Simplekaarten, mannenkaarten, stoere kaarten en kaarten voor jonge mensen. Luxe om te zien!

Dit was het even voor vandaag, binnenkort is er meer nieuws en praat ik jullie uitgebreid bij!

tot snel,
Annette

last van een creatieve dip?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...