donderdag 25 juni 2015

Kom er bij, het is zo gaaf!Misschien heb je er al over gelezen, maar misschien is het je ook wel helemaal ontgaan... de geweldige actie voor nieuwe demo's die nog tot 30 juni geldig is!
Er zitten veel leuke kanten aan het demo zijn. Er zijn natuurlijk volop aanlokkelijke dingen als gratis stempels, fikse korting, veel extra's, prachtige producten en natuurlijk zijn die inderdaad dubbel en dwars de moeite waard! Maar er is veel en veel meer dan alleen het materiele deel. Vriendschap, interesse, saamhorigheid, je hobby delen, gezelligheid, creatief bezig zijn, fijne contacten en vriendschappen die je opdoet, nieuwe dingen beleven en genieten van wat je doet zijn minstens zo belangrijk (of zelfs belangrijker) om het echt naar je zin te hebben. 

Zoek je dat stukje MEER? Wil je nog meer van je hobby genieten, optimaal genieten van alle korting, bonussen en andere voordelen? Dan is demo zijn bij het team van de Kijkkast misschien iets voor jou! Dat kan ook gewoon lekker alleen voor jezelf, zonder workshops te geven ed. Je bepaalt dat zelf! Wil je wel meer, dan helpen we je waar je dat maar wilt! In ons supergezellige en hechte team zijn zowel hobbydemo's, als (semi-) professioneel werkende demo's en allemaal zijn ze even welkom. Dat klinkt leuk, maar dat is het ook echt! 

Je kunt het demo zijn zelfs geheel vrijblijvend proberen en als je dat nog deze maand doet (tm 30 juni) krijg je naast de supergunstige startpakketkorting (zie hier onder...) nu ook nog eens EXTRA twee gratis stempelsets naar keuze (en kies dan gerust schaamteloos de allerduurste uit de catalogus hoor ;o)) en als je bij ons komt een leuk extra kado van de Kijkkast. 


Je kunt dan rustig kijken of je het leuk blijft vinden en kunt dan dus blijven genieten van al het leuks dat er bij komt kijken, OF je besluit dat het zo genoeg is en geniet van je mooie nieuwe spulletjes en doet verder niets....dan loopt je demoschap vanzelf af, zonder gedoe, of kleine lettertjes en mag je je materialen natuurlijk gewoon houden. Vraag me gerust de oren van het hoofd. ;o) Ik vertel je er graag uitgebreid en eerlijk alles over.

Op mijn blog vind je geen knop waarmee je direct doorgestuurd wordt naar de site waar je je kunt inschrijven. Dat is bewust, want wij vinden volledig geinformeerd zijn, en het hebben van een goed gevoel belangrijk! Zo maak je samen een goede en eerlijke start.  Ik maak dan ook graag tijd voor jou vrij als je meer wilt weten.
 Je kunt HIER alvast informatie vinden over het demo worden, (maar deze maand heb je dus nog meer extra's als je instapt!)
En HIER kun je alvast een klein beetje kennis maken met een deel van ons team.
Voor mij is het een van de allerleukste stappen geweest die ik heb gezet in de afgelopen jaren! Wie weet geldt dat ook voor jou! Neem gerust vrijblijvend contact op als je interesse hebt of nieuwsgierig bent. Ik help je graag om tot een besluit te komen dat voor jou goed voelt.

Tot snel!
Annette

Wil je ook een verrassing in je brievenbus vinden?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!