woensdag 24 juni 2015

Niet te missen Weekly Deals ;o)


Weekly Deals


Opnieuw zijn er deze week verrassende weekaanbiedingen. Maar liefst drie succesvolle stempelsets bijvoorbeeld zijn flink afgeprijsd!

De set Choose Happiness heeft eigenlijk alles mee ;o) Ten eerste natuurlijk de naam (ik houd er van!) maar ook de inhoud, 7 veelzijdige stempels die eindeloos te combineren zijn. Met elkaar maar ook met diverse stempels uit andere sets! Natuurthema, vintage, shabby, stoer, modern, je kunt er alle kanten mee op!

De set Six Sided Sampler is een van de superdoordachte sets die perfect coordineren met een pons, In dit geval met de Hexagon pons. Leuke collagekaarten, patchworkkaarten en mannenkaarten zijn er mee te maken, maar ook lenen deze leuke zeshoekjes zich bijvoorbeeld supergoed voor het zelf maken van embellishments! Dit is echt zo'n set waar je nooit op uitgekeken raakt!

En dan de set Work of Art. Dit is een geweldige stempelset die net als bijvoorbeeld de set Gorgeous Grunge tot de basisuitrusting van heel veel stempelfans behoort, de diverse veegjes, patroontjes en vormen zijn geweldig om achtergronden te maken, landschapjes te maken, en onderdelen van je creatie visueel met elkaar te verbinden. Het past eigenlijk overal bij. Een aanrader wat mij betreft!

Houd je van vintage of juist strak? De Fun Frames Embossingfolders zijn dan een goede keus. Heel erg leuk om te gebruiken in collageachtige kaarten, maar ook mooi als eenvoudig vocal point met een tekst of afbeelding er in die dan door een mooi geembost frame subtiel omlijst wordt.

Liefhebbers van bloemen zijn blij met de prachtige grote Flower Medaillon pons. Houd je van mooie luxe bloemen met een "fluffy" effect, pons dan eens een stapeltje bloemen uit het nieuwe Cotton papier en stapel deze op elkaar waarna je de laagjes zo in elkaar frommelt en weer terugvouwt. Een prachtig effect heeft dat! Natuurlijk kun je ook je gestempelde bloemen er mee uitponsen, maar het is altijd extra leuk als je er MEER mee kunt doen toch?

Zo'n bloem past mooi op een kaart maar ook op een kadoverpakking. Geef je graag kadootjes in een zelfgemaakte verpakking, dan is de Gift Crd Envelope Dies set helemaal leuk! Hiermee maak je in een letterlijke handomdraai een decoratief envelopje waar een giftcard precies in past. Er zitten leuke extraatjes bij om het nog verder aan te kleden. Je hebt vast ook al gezien dat je er geweldig leuke doosjes en tasjes mee kunt maken, waarvan je HIER bijvoorbeeld een leuke tutorial als voorbeeld kunt vinden.

Een en ander moet natuurlijk stevig in en aan elkaar zitten en daarvoor is dan de Fast Fuse weer ideaal. Dit handige lijmrollertje maakt een supersterk plaklaagje, dus is ideaal om doosjes en mapjes in elkaar te plakken. Dat zit dan tenminste ECHT vast! Deze roller is navulbaar dus je hoeft de basisroller maar een keer aan te schaffen.

De laatste weekaanbieding is een mooie basic. Het warme oranje van de kleur Tangelo Twist zien we hier terug in A4 cardstock. Dit is een van de prachtige In-Colors en een geweldige combinatiekleur. Niet te fel maar een prachtige diepe en toch heldere kleur.

Mocht er iets bij de aanbiedingen zitten..... Er is de komende maandag weer gewoon een (mee-) besteldag en jouw lijstje kan daar altijd bijgevoegd worden. 

Tot snel!

Annette

Zou je graag meer willen doen met de mooiste materialen?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!