woensdag 10 juni 2015

Woensdagdeals, KIK en nieuwe spulletjesGisteren zijn de eerste grote dozen binnen gekomen, met vooral spulletjes uit de nieuwe collectie! De tasjes voor de mensen de vorige week besteld hebben staan klaar en zijn voor een groot deel al weg en ik.......hoop vandaag mijn eigen spulletjes ook in gebruik te kunnen nemen! JEEJJ! Mijn hoofd loopt nu al compleet over van de ideeen, en het workshopprogramma zal dan ook binnenkort fiks uitgebreid worden!


Niet vergeten: Vandaag is het de laatste dag om je aan te melden voor de KIK,  de Kijkkast Inspiratie Kit van de maand juni! Ik ben compleet verrast door de enthousiaste reacties en aanmeldingen! Echt SUperleuk!

Er kwamen van een aantal mensen al slimme ideeen over de KIK, bijvoorbeeld het idee de KIK  mee te nemen op vakantie,  of bijv met een paar mensen bij elkaar te komen en dan met de KIK aan de slag te gaan, en sommigen bewaren hem voor een cropavond .... noem maar op! Heb je dus een drukke maand dan benje helemaal niet verplicht om er NU al mee aan de slag te gaan. De KIK moet leuk en inspirerend geen, geen gedwing dus!

Kijkkast Inspiratie Kit!


Je kunt elke maand instappen voor een KIK-abonnement van vijf keer of een losse maand meedoen...Aanmelden kan steeds  tussen de eerste tot de tiende dag van de maand. Onderaan dit bericht zie je een linkje voor meer informatie!

Ik kan natuurlijk nog niets loslaten over de KIK van juni maar wel kan ik jullie verklappen dat deze eerste maand een heel leuke wordt, met prachtige, zeer gevarieerde materialen en een heel veelzijdige uitdaging. Het thema is zelfs min of meer een beetje sexy ;o) (maar dan natuurlijk met een knipoog he!)

Er komen voor de deelnemers meerdere tips, suggesties en inspiratieberichten voorbij. Deze KIK is perfect toe te passen voor kaarten, scrapbook, Project life, mixed media en meer!


Mis deze inspiratieKIK niet en meld je vandaag nog snel gezellig aan via annette.elias@quicknet.nl 

Aangezien het woensdag is wacht je natuurlijk ook op de Weekly Deals! Hier zijn ze!


Ik blijf deze stempels gaaf vinden, en aangezien ik nu ook kaartjes aan het voorbereiden ben voor diverse jongelui die net examen gedaan hebben -en hopelijk natuurlijk allemaal slagen- ligt deze geweldige stempelset Be The Star momenteel standaard op mijn hobbytafel! Deze set is voor zoveel dingen geschikt! Lekkere stoere , jonge stempels!

De sjablonen van het Eclectic Paper Piercing Pack passen daar heel mooi bij! Het is altijd een mooi, rustige afwerking als ergens zo'n mooi subtiel geprikt randje omheen zit. Door de sjablonen kun je dat moeiteloos, snel en netjes doen! Er zijn diverse van dit soort sets te vinden op blz 168 van je catalogus, evenals het bijpassend matje en de Paper-Piercer Tool. De Eclectic set is mooi matchend met diverse framelits en ponsen. Ideaal!

De Hartjes van de Confetti Hearts Border punch zijn multifunctioneel en eigenlijk hoor je dat ook al aan de naam. Superleuke borders maak je hier mee, en met de uitgeponste hartjes maak je superleuke confetti voor bijvoorbeeld shaker boxes of als leuke accentjes/afwerking zo hier en daar speels op je kaart geplakt.

Om te decoreren hebben we deze keer prachtig smal  hoogglans metallic lint in goud en zilverkleur. Het is echt prachtig afgewerkt, uitstekend te strikken en een prachtige basis!

Daarnaast zijn ook de Itty Bitty Accents Epoxy Stickers flink afgeprijsd. Ook superleuk als los accent op je kaartje, maar ook uitermate leuk om zelf je embellishments mee te maken. Weet je dat de grote vormpjes goed matchen bij de ponsen van de Itty Bitty Accents Punchpak? Zo kun je een figuurtje uit cardstock ponsen, of een gestempeld figuurtje ook uitponsen en vervolgens voorzien van zo'n Epoxyvormpje en heb je je versiering in je eigen kleur gemaakt. Superleuk om te doen!

De Simply Scored plaat is onderdeel van de Simply Scored serie. De basis hiervan is de Simply Scored Scoring Tool (te vinden op blz 164) Dit geweldige stuk basisgereedschap is perfect voor alle rillijnen. Daarbij denk ik aan mooi gevouwen kaarten (ook in aparte modellen!) maar ook aan zelf gemaakte doosjes, prachtige achtergrondjes etc. De bijpassende Diagonal Plate maakt het ookmogelijk schuine lijnen te maken, enveloppen te maken en nog uitgebreidere doosjes ed te maken. Het Simply Scored Serie is de beste en meest practische in zijn soort. Er zitten ook diverse extraatjes en handigheidjes bij en aan. Daar is duidelijk heel goed over nagedacht ;o)

Teslotte zijn er de vierkante framelits. Dit is typisch zo'n product dat oninteressant lijkt omdat een vierkante vorm niet moeilijk zelf te snijden is. Waar ik deze set voor gebruik zijn meestal mooie frames (die krijg je zelf ooit zo perfect netjes!) en onderdelen voor op Project Life kaartjes. Ook voor het maken van uitsnedes in je basiskaart is het gebruiken van een framelit veel netter, en altijd met een mooier resultaat!

Dat waren de weekaanbiedingen.. Mocht je hier iets van willen bestellen, of iets uit de nieuwe catalogus ;o) kan dat altijd, en op elk moment. Mail me gerust op annette.elias@quicknet.nl

Wil je gebruik maken van de (mee-)besteldag dan kan dat ook. De eerstvolgende is op maandag 22 juni a.s.

Zo, en dan ga ik nu als de wiedeweerga aan de slag met mijn nieuwe stempelspulletjes! Heb een fijne dag!

Tot snel!

Annette


Kan jouw creativiteit wel even een flinke KIK gebruiken?

KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...