woensdag 3 juni 2015

Weekly Deals, daar zijn ze weer!

Deze keer hebben we weer prachtige producten, die je, vind ik, prima als basics kunt benoemen.

Om te decoreren hebben we het Gold Sequin Trim, zo leuk als glanzend accent te gebruiken, zowel hangend als band, als los op je kaart, doosje etc. Bijzonder leuk ook om de sequins los te halen en er shakerzakjes mee te maken, of shakerkaarten! Goudkleur blijft HOT!

Ook de Neutrals Buttons zijn prachtig als accent! Door de neutrale kleuren zijn ze ideaal te combineren. Vaak is zo'n 3D element net de afwerking die je nodig hebt! Natuurlijk passen deze buttons precies bij de inkten en het cardstock uit de Neutrals serie!

Goed gereedschap is het halve werk zegt men wel eens en dat is helemaal waar. Als je iets vast plakt moet het ook GOED vastzitten, zeker als je doosjes ed maakt! De Fast Fuse lijmroller werkt supermakkelijk, maar zit supergoed vast! De Refill is deze week lekker afgeprijsd. Zo hoef je maar 1 keer de roller te kopen en kun je daarna refills gebruiken. Een topuitvinding, ideaal!

Voor de Bigshot hebben we deze week twee sets Framelits bij de weekaanbiedingen. Zowel de Chalk Talk set om echt allerlei soorten labels te maken,  als de Handpicked set waarmee je superleuke stekertjes kunt maken. Beiden naar eigen inzicht te bestempelen en te decoreren! Heb je gezien dat in de nieuwe catalogus deze Handpicked stekertjes hier en daar terugkomen in de mooie voorbeelden en dat er weer bijpassende stempels bij te bestellen zijn (zie blz 9 en 65 van de nieuwe catalogus)? Beiden zijn het zeer uitgebreide sets dus lekker varieren en combineren!

Embossen gaat ook geweldig met de Big Shot, en de Stylish Stripes embossingfolder is mooi, tijdloos, neutraal en stijlvol! Zo maak je structuur en houd je toch een strakke uitstraling!

En dan zijn er tenslotte twee supermooie ponsen in de aanbieding! Allereerst de superromantische Ornate Tag Topper Punch. Je stopt er een strookje in van 2 inch en in een druk op de pons heb je er een prachtig label van gemaakt. Ook superleuk om er bellybands en speciale sluitingen mee te maken! De tweede pons is een prachtige, natuurlijk uitziende bloem. Hij is namelijk net niet symmetrisch en dat geeft een leuk effect! Mij doet hij wat aan tropische bloemen denken, maar eigenlijk is dit een bloem met vele gezichten. Als je de bijpassende stempelset  Beautiful Bunch (blz 92) er bij gebruikt wordt dat heel makkelijk! Maar ook zonder dat is dit een prachtige bloem!

Catalogus en opruiming!

Heb je de hele nieuwe catalogus al bekeken? Veel en mooi he? Je blijft dingen ontdekken!  Ik hoop echt dat mijn order heel snel binnen komt! In ieder geval VOOR zaterdag als het kan! (fingers crossed!)

En nu, kom ik er net vanmorgen achter dat ik nog dingen vergeten ben mee te bestellen... Oooh! Nou ja, dan kan dat met de volgende (mee-) besteldag mee, en die is aanstaande maandag, 8 juni weer!

Om ruimte te maken voor de nieuwe producten die er aan komen ben ik (noodgedwongen) mijn stempelkast flink aan het uitruimen. Er gaan HEELLLL VEEELLL stempelsets, stansen, vellen en pakken papier, ponsen, embossingfolders etc weg en een groot deel er van zal op de SALE tafel belanden voor mijn Catalogus Launch feestje aanstaande zaterdag! Een middag met heel veel leuks, make and takes, een goodiebag, een tegoedbon etc. Er zijn nog enkele plekjes vrij! Dus als je wilt..... ;o) Mail me dan snel op annette.elias@quicknet.nl

Vergeet je de KIK niet! Je hebt nog een weekje  om je aan te melden!!!

Tot snel!!

Annette


Ben je toe aan nieuwe stijlen en techniekjes?

KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!