zondag 31 mei 2015

Ontvangen Swaps ;o)

Gisteren heb ik laten zien welke swaps ik zelf gemaakt had. Maar als je kaartjes weggeeft geeft de ander er jou ook weer een! Kijk maar eens wat een mooie projectjes ik vorige week terug kreeg bij het swappen op de jaarlijkse  Stampin' Up! dag in Duiven...

Mooie kaarten.....Doosjes en kadootjes......Minikaartjes en Labels.....Nog meer mooie kaarten.....Nog meer kadootjes, minikaartjes, hebbedingetjes, en tractaties....En.... een grote verscheidenheid aan kaartjes op Project Life formaat!Ik heb ze allemaal in een mandje gedaan en heb hier al een aantal keren met plezier in zitten kijken..... Ik hoop dat je zo ook een beetje hebt kunnen meegenieten... en waarschijnlijk heb je als je goed opgelet hebt ook al enkele producten uit de nieuwe catalogus gesignaleerd!
;o)))

Maar er is nog veel meer nieuws! Heb je zin om dat te zien? Ik ben nu druk bezig met het maken en vullen van de goodiebags voor de cataloguslaunch van volgende week! Kom je ook? Er is natuurlijk nieuws te zien, je krijgt een goodiebag en een waardebon, er is een leuke make and take, er is een GROOOOOOTE koopjestafel (met retired stempels, ponsen, lint en nog veel meer....,)  feestelijk lekkers, een gratis nieuwe catalogus, en veel inspiratie en gezelligheid! Meld je snel aan! In de agenda vind je alle informatie, tijd etc!

Tot snel!
(Morgen is er supernieuws!!!)
Annette

In Mei bij de Kijkkast:
*Nu nog profiteren van de huidige prijzen
*Bij een bestelling vanaf 50 euro een gratis pakje Stampin'Dimensionals ( a 4,25 euro) gratis!
OF
*Bij een bestelling vanaf 85 euro een gratis Assortimentspack A4 Cardstock
*Uitverkoop en afprijzingen via de retiredlijst.
*Eerstkomende (mee-)besteldag: Dinsdag 2 juni (zorg dat je lijstje als op maandag 1 juni voor 18.00 uur bij me binnen is) 
*Laatste bestelmogelijkheid uit de huidige catalogi

1 opmerking :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...