woensdag 27 mei 2015

Weekly Deals! Black, bright and beautiful!!

Deze week extra leuke Weekly Deals! Waarom extra leuk? Nou, omdat ze zo goed bij elkaar passen!

Kijk maar eens!
Er zijn nu maar liefst drie Chalk Inkten als Weekaanbieding met Korting te bestellen. Mooie zomerse tropische kleuren. Chalk inkt is een snel drogende inkt met een matte, chalkachtige finish. Dit geeft een totaal andere uitstraling dan gewone inkt. Ook heel mooie inkt om technieken mee te doen, zoals de BOKEH techniek! Als je echt een krijt effect wilt bereiken is het Chalkboard Paper een aanrader!

Dit stevige papier (ook Weekaanbieding!) is mooi stevig en is voorzien van een speciale toplaag. Daar zie je op het eerste oog niet zo veel van, maar zodra je er op gaat inkten of stempelen zie je het wel degelijk.... De ene zijde is perfect voor de Chalkinkten, de andere kant voor bijvoorbeeld je witte Craftinkt! Ook met de Chalkmarken kun je hier prachtig op werken. De chalklook is helemaal de trend en ik maak er graag kaartjes mee, maar ook labeltjes, plantenstekertjes, etiketten etc. Heel erg leuk om mee te experimenteren en prachtige effecten!

Het Chalkboard Paper past ook qua kleur weer supergoed bij het Stacked With Love Paperstack! Vele leuke motieven voor heel veel gelegenheden! Het leuke is dat de papiertjes aan de ene kant een combinatie zijn van zwart en wit, maar aan de andere kant zie je motieven met naast zwart en wit ook Calypso Coral, Crisp Cantaloupe en Real Red. Briljant bedacht, zo kun je er allerlei kanten mee op!


Daardoor past dit papier weer perfect bij het superstoere Washi Tape in zwart met wit en in diverse motiefjes, in een set van drie. (ook Weekaanbieding!)

Maar natuurlijk combineert dit papier ook weer met de Rose Coral Chalkinkt en met het geweldige Pompom Trim! Dit leuke band met wollige bolletjes en exact de goede kleur geeft een leuk losjes effect aan kaarten En het vrolijkt elk doosje of tasje op met een speels ingredient! Ik ga hier zeker nog een rol van inslaan!

Ook het vrolijk gekleurde Birthday Bash Designers Series Paper is Weekly Deal, en toevallig komen daarin de kleuren van de drie Chalktinten PLUS de kleur van het Pompomtrim weer terug! Dit papier heeft leuke feestmotiefjes, maar op de andere kant (het is dubbelzijdig) staat ook steeds een vrolijk neutraal motiefje waardoor het papier heel makkelijk voor allerlei gelegenheden te gebruiken is!En ook het vrolijke bloemmotief van de Embossingfolder is mooi te combineren. Deze past zich immers aan elke kleur aan ;o)

Ideaal om zo naar eigen inzicht de materialen te mixen en te matchen! En ideaal dat dit met deze producten zo ontzettend makkelijk gaat! Ik had niets te veel gezegd toch?

Mocht je iets van deze producten (of iets anders uit de catalogi, de retiredlijsten, het clearance rack) willen bemachtigen dan kan dat altijd, je kunt op elk moment je bestelling aan me doorgeven en je spulletjes bij je thuis laten bezorgen. Maar ook kun je gebruik maken van mijn (mee-)bestelmoment en dat is op dinsdag 2 juni. Mocht je hiervan gebruik willen maken verzoek ik je je lijstje voor MAANDAG 1 juni, 18.00 uur aan mij door te geven.

Dit is tevens de LAATSTE BESTELMOGELIJKHEID uit de beide huidige catalogi EN de EERSTE GELEGENHEID om te bestellen uit de NIEUWE catalogus!

Ook kun je tot en met 2 juni nog gebruik maken van de huidige prijzen. Misschien een slim idee om je inkten, plakmiddelen, mesjes etc nog te bestellen voor de prijzen omhoog gaan! Je leest   nog eens welke producten wat meer in prijs zullen stijgen.

Ik heb nog enkele nieuwe catalogi op voorraad! Als je er ook graag eentje wilt ontvangen, laat het mij dan even weten, dan leg ik hem voor je klaar of komt hij naar je toe!

Let vooral nog even op de Mei-acties van de Kijkkast! Deze zijn nog maar enkele dagen geldig!

Tot snel!
Annette

In Mei bij de Kijkkast:
*Nu nog profiteren van de huidige prijzen
*Bij een bestelling vanaf 50 euro een gratis pakje Stampin'Dimensionals ( a 4,25 euro) gratis!
OF
*Bij een bestelling vanaf 85 euro een gratis Assortimentspack A4 Cardstock
*Uitverkoop en afprijzingen via de retiredlijst.
*Eerstkomende (mee-)besteldag: Dinsdag 2 juni (zorg dat je lijstje als op maandag 1 juni voor 18.00 uur bij me binnen is) 
*Laatste bestelmogelijkheid uit de huidige catalogi

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...