woensdag 27 mei 2015

Jaarlijkse landelijke Stampin'Up!-dag, een fotoverslagje

Op zaterdag 23 mei gingen wij (teamgenootje Lucy en ik) op een onmenselijk vroeg tijdstip (poeh!) de deur uit, om naar de jaarlijkse "Regional" van Stampin' Up! te gaan. Deze keer was dit in Duiven. Voor ons dus wel even een stukje rijden. Manlief verzuchtte al dat het wel een heel leuke dag mocht worden wilde het opwegen tegen het ontzettend vroege opstaan.... maar dat werd het absoluut!Bij aankomst bij het hotel was het nog erg rustig. We waren zelfs als een van de eersten in de zaal. Een paar andere dames waren bij het buffet al lekker een kopje koffie aan het drinken, dus wij hebben ook nog maar even een bakkie genomen en hebben toen een plekje in de zaal gezocht.
De zaal die spoedig vol zou lopen met ruim 190 demonstrators, voornamelijk dames. Ook onze eigen teamgenootjes kwamen binnen. YES! Altijd een feestje om elkaar te zien. We wonen niet bij elkaar om de hoek, maar eigenlijk voelt het wel zo. Heel gek eigenlijk: In ons team speelt de afstand geen enkele rol!Het Swappen, (ruilen van zelfgemaakte kaartjes, doosjes ed met collega' demo's) kwam al snel op gang. Het leuke is dat je hierdoor lekker veel van je collega's ontmoet, terugziet en kunt spreken! Erg gezellig. Alleen dat is al reden om te Swappen ;o) maar ook de gekregen Swaps waren de moeite waard. Ik zal de gekregen en gemaakte Swapjes in een aparte post laten zien.De morgen was gevuld met inspiratie, motivatie, informatie door middel van een heleboel nieuws, het doornemen van veranderingen die bij Stampin' Up! plaatsvinden, een gave presentatie van collega Miranda, een creatieve boost van Charlotte Harding en nog veel meer.Ook werden er mensen gedurende de dag in de bloemetjes gezet voor hun behaalde successen. Onze tafel was aan het eind van de dag goed voorzien!Tussen de middag was er het riante lunchbuffet. We hebben gesmuld!In de middag gingen we verder met nog meer informatie, inspiratie en creativiteit. Er was een heel zinvolle presentatie van Carmen, en we hebben zelf lekker een make and take-kaartje kunnen maken, na een demo van Charlotte. Hiervoor gebruikten we een prachtige nieuwe set, Awesomely Artistic genaamd, die ik als liefhebber van collageachtige kaarten en vintage al bovenaan mijn lijstje had staan ;o)

 

Ook werd de nieuwe catalogus feestelijk gelanceerd. Het dak ging er bijna af, zo enthousiast was iedereen! Zelfs mijn teamgenootjes ( ik zal geen namen noemen) lieten zich van hun uitbundigste kant zien. ( Wat jammer nou dat ik DAAR nou net geen foto van heb!)

De directeur van Stampin' Up! Europa verraste ons met een creatieve presentatie en daarbij de nodige informatie en er waren weer prijspatrols. Dat zijn verlotingen van -in dit geval- nieuwe producten uit de komende catalogus....Teammaatje Detje was de gelukkige... wij zullen nog even op de nieuwe catalogus moeten wachten voor we deze vrolijke set kunnen bemachtigen! Er werd gelukkig veel gelachen tussendoor en het was al met al een heel relaxed dagje.In een andere ruimte was een mooie voorbeeldenwand neergezet met inspiratie en voorbeelden. Om te smullen! Er waren hier ook diverse tafels waar je producten kon uitproberen ( stansen, stempelen) en een kleurenkaart kon maken met de nieuwe In-Colors! Wat zijn ze toch SUPERMOOI!Er werd met de hele groep een foto gemaakt voor het hotel, en als je HEEELLL goed zoekt, kun je mij achterin rechts ergens vinden.Natuurlijk maakten we even gebruik van de mooie wanden voor wat vrolijke SU-elfies.  Nou ja, ik heb het geprobeerd, maar mij lukt dat gewoon niet hoor. Totaal NIET fotogeniek! Ik heb een aantal SU-elfies gemaakt maar die zijn absoluut geen van allen voor publicatie geschikt.... ;o)Natuurlijk moesten we even met ons nieuwe teamlid op de foto... Crea Bea!(na zo'n lange en gezellige dag doe je wel eens een beetje gek, sorry, maar prinses Beatrix, mocht U dit lezen, U bent van harte welkom om eens een creatieve stempelworkshop bij de Kijkkast te komen doen!)


En ook nog even met de rest van het team, althans het deeltje dat vandaag bij deze dag aanwezig kon zijn. Hopelijk zijn we een volgende keer compleet!Hee, wie is dat nu weer? Opeens liep er zomaar iemand voorbij de camera van een van mijn teammaatjes. Zo te zien is ze een beetje boel blij met de nieuwe catalogus. Maar wie het is? Ik ken haar niet hoor! ;o)
( oh gut, waarom laat ik deze foto zien?!)

Er is de hele dag ook gefilmd dus ik ben al heel benieuwd naar de video!Samen hebben we nog even wat gedronken als afsluiting en met een paar van mijn lieve teamies zijn we toen nog even naar Ikea gegaan... Ikea: Het opruimwalhalla van elke stempelaar, scrapper en Project Lifer! Het was om de hoek dus we MOESTEN even neuzen ;o)Het was weer een topdag. Weer eentje voor in mijn album van leuke herinneringen! En daar zijn er vele van als het om Stampin' Up! gaat! Het is altijd een energieboost, inspiratieboost, en gezelligheidsboost. Dat komt natuurlijk ook door ons supergezellige team!

Als je nu denkt... Hmm, dat zou ik eigenlijk ook wel willen, dan kun je natuurlijk altijd vrijblijvend even contact met me opnemen. We hebben altijd nog plek voor een paar gezellige, creatieve, eerlijke teammaatjes en je komt bij ons in een gezellige groep waar je mag zijn wie je bent en waar veel saamhorigheid is. We hebben zowel hobbydemo's als ( semi-)professionals. Als je er nu niet te lang mee wacht kan ik je verklappen dat er dan (naast de voordelen die je altijd  al hebt) binnenkort tijdelijk een paar extra leuke buitenkansjes aan vast zitten! Voel je welkom al je vragen op me af te vuren, dan zal ik je uitgebreid, duidelijk en eerlijk alle benodigde informatie geven!

Tot snel, dan zal ik o.a. de gemaakte en gekregen swaps laten zien en een aantal nieuwe voorbeelden...

En... nog een paar daagjes, dan mag ik jullie mijn superspannende, megacreatieve, immens inspirererende nieuwe plannetje onthullen!

Houd het Kijkkast-blog dus maar vooral in de gaten...

Annette

5 opmerkingen :

 1. Ik heb genoten van je verslag Annette! Een herbeleving van de dag! Ik vond het supergezellig en ben blij met ons fijne team!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verina Nijhoff27 mei 2015 om 14:45

  Superleuk verslag Annette! Wat schrijf je toch leuk! Volgens mij is het heel leuk om met jou een dag uit te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, leuke humor! Bedankt voor dit leuke en ludieke verslag! Volgens mij hebben jullie het met dit team supergezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi verslag Annette, ik heb het echt een beetje meebeleefd! Wat fijn dat jullie team zo gezellig is met elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!