woensdag 13 mei 2015

Feestelijke Jaarmarkt en de nieuwste Weekly Deals!

De tijd lijkt wel dubbel zo snel te gaan de laatste weken! Poeh zeg!

Maar morgen, donderdag 14 mei,  hebben heel veel mensen lekker een vrije dag, en als dat nu ook voor jou geldt en je hebt zin, kom dan gezellig langs op de Jaarmarkt in Wognum!De Kijkkast staat er ook met een (hopelijk..) gezellige kraam!

Naast een aantal maaksels als voorbeeld van mogelijkheden met stempels, neem ik voor de liefhebbers de allernieuwste Stampin'Up!catalogus mee. En natuurlijk zal ik graag vertellen waarom dit zo'n superleuke hobby is!

Daarbij is er ook een koopjeshoekje met gebruikte stempelsets, embossingfolders, complete stempelpakketten, en zelfs nieuwe stempelsets uit vorige collecties. Natuurlijk flink afgeprijsd! op=op!

En natuurlijk is er weer een prachtig en compleet stempelpakket te winnen, ter waarde van 52,90 euro, inclusief cardstock, inkt, stempels en pons!  

Als het weer het toelaat verzorg ik er ook een kleine stempeldemonstratie en zal ik graag je eventuele stempelvragen beantwoorden!

Het lijkt me ontzettend gezellig velen van jullie daar te ontmoeten! Hopelijk tot morgen!!!

Weekly Deals!

Voor je het weet is er weer een week voorbij, en dan zijn er al weer nieuwe weekaanbiedingen! Hier zijn ze:
De ponsen bij de Weekly Deals zijn altijd erg geliefd! Niet zo gek, want de ponsen zijn van uitstekende kwaliteit, ze ponsen scherp en nauwkeurig en matchen met stempels of zijn ideale basisvormen. Deze keer twee mooie basics, de supergrote 2,5 inch circle en de 1 inch squarepons.

Dol op stempelen en inkt? Dan zijn de Stampin'Write markers onmisbaar. Ideaal om "gewoon"mee te schrijven of tekenen met de dunne punt, maar met de penseelpunt die aan de andere kant zit ook mooi om je stempels in te kleuren (voor een meerkleurige afdruk!!) of om met diverse techniekjes je afdrukken mee in te kleuren. Van "Bold" tot watercolor, alles kan!

Een leuke trendy Gold Metal Button kan dan net de finishing touch zijn voor je werkstuk. Deze buttons zijn mooi dun en mat goud. Stijlvol, Classy en helemaal van nu!

Om te embossen hebben we de Arrows en de Fun Frames. Door een mooie structuur geef je aan je werkstuk iets extra's!. Leuke trendy of stoere achtergrondjes met de Arrows..., of een leuk frame om een mooi accent op je werk te maken! It's all up to you!

De Cards & Labels Framelits kun je prachtig gebruiken om leuke laagjes op je kaart te maken. Het label past bij een prachtige set in de NIEUWE Stampin'Up!catalogus! Officieel ontwikkeld voor Project Life, maar natuurlijk is ook dit Stampin'Up!product op heel veel verschillende manieren te gebruiken. Dat is een van de redenen waarom ze nooit vervelen!

Het Vanilla Coaster Board is een eigenlijk nog tamelijk onontdekt product in de catalogus. En dat is jammer want het heeft zo veel leuke mogelijkheden! Het is heel stevig, dikker dan cardstock en ideaal voor projecten als banners ed, en wat dacht je van de leuke nieuwe Plantensteker-framelits uit de lente-zomercatalogus? Een topcombinatie! Prima te bestempelen en met een mooie 'natural look'!

Ik ga snel verder met inpakken voor morgen.......Tsjonge, het lijkt wel een verhuizing... ;o)

Tot snel..... (graag tot morgen!)

Annette


In Mei bij de Kijkkast:
*Nu nog profiteren van de huidige prijzen
*Bij een bestelling vanaf 50 euro een gratis pakje Stampin'Dimensionals ( a 4,25 euro) gratis!
OF
*Bij een bestelling vanaf 85 euro een gratis Assortimentspack A4 Cardstock
*Uitverkoop en afprijzingen via de retiredlijst.
*Eerstkomende (mee-)besteldag: Maandag 18 mei (zorg dat je lijstje voor 18.00 uur bij me binnen is) 


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!