zaterdag 16 mei 2015

Wat een heerlijke week!

Ja, echt een heerlijke week! Vol workshopactiviteiten, voorbereidingen, leuk nieuws, nieuwe plannen uitwerken, en op donderdag de jaarmarkt.

Het lijkt nu net of ik zelf bijna niet aan stempelen toe kom, maar niets is minder waar! Alleen het bloggen schiet er eventjes bij in. Sorry daarvoor!

De jaarmarkt van donderdag is superdruk bezocht, zo druk dat het nemen van foto's er helemaal niet van gekomen is en ik dus geen detailfoto's heb van de uitstalling die ik had. We zullen het dus moeten doen met enkele kiekjes van nog voor dat de markt begon.....En op deze foto zat ik nu net half verstopt achter de Kijkkast! De (echt bestaande, en van een workshopgast kado gekregen) Kijkkast die altijd meegaat naar de markt!


En daarna had ik echt geen tijd meer voor een foto, of voor een broodje... want de rest van de dag was het zo... ;o)


(foto van Organisatieburo Mikki)


Heerlijk DRUK!

Het was een gezellige dag met heel veel mensen, heel veel leuke reacties, vele uitgereikte catalogi, een aantal uitnodigingen, vele gezellige kennismakingen en leuke gesprekken, vele stempelvragen, nieuwe geinteresseerden, een lading complimentjes, een paar zeer leuke afspraken en een groot aantal mensen die erg verrast waren over de prachtige producten, en de verrassende mogelijkheden..... En ik mocht de hele dag praten over mijn grote hobby, een aantal eenvoudige demonstraties geven, en heb volgens de mensen die mij kennen de hele dag zitten te stralen. ;o)

Dit is dan ook de allerleukste, creatiefste en meest veelzijdige hobby die ik ken! ;o)

Pas toen alles opgeruimd was realiseerde ik me dat ik helemaal niet meer aan foto's toegekomen was.
Dus door middel van deze foto bedank ik mijn teamgenootjes, manlief en dochterlief voor hun steun en practische hulp!

Bedankt lieverds!

Morgen/vandaag hebben we weer een volgeboekte Kijkkast-techniekenworkshop! Dit zijn supercreatieve middagen waar mensen gewoonlijk helemaal enthousiast en boordevol inspiratie van huiswaarts gaan, en dat is nu precies waar ik dit voor doe. ;o)  Ik vind het zelf minstens zo leuk namelijk ;o) Ook deze workshop wordt weer zo'n heerlijke middag en ik heb er al SU-perveel zin in! Lekker aan de slag met mixed media achtige technieken, ongebruikelijke manieren van werken met de inkten, "gekke" achtergronden in nieuwe techniekjes, in een shabby chic/ artistieke stijl. Het thema is squares...Een heerlijk artistieke mix voor de stempelaars die MEER uitdaging en creativiteit willen en meer uit de prachtige producten willen halen! Mocht je geinteresseerd zijn en het jammer vinden dat je er niet bij bent kan ik deze (of een dergelijke) workshop altijd nog eens komen doen op jouw eigen moment met je zelf uitgenodigde groep mensen. Ik kom graag bij je thuis, of organiseer bij mij  thuis nog eens een dergelijke workshop als je met een groepje mensen liever naar me toe wilt komen. Ook als je een basisworkshop wilt, of een heel andere stijl, een bepaald thema of een leuke kennismaking-introductie of juist een compleet uitgewerkt project kun je op me rekenen....In overleg kan er een heleboel! Neem gerust -uiteraard geheel vrijblijvend- contact met me op!

Ben je ook benieuwd naar de nieuwe producten of wil je gewoon eens wat ervaren en uitproberen? Op 6 juni hebben we hier de grote Nieuwe-Catalogus-Launch, met nieuwe spulletjes, een aantal leuke make and takes, nieuwe catalogi, een goodiebag en tegoedbon voor elke gast, een koopjestafel en feestelijk lekkers. Prima geschikt voor zowel de volslagen beginner als de ervaren stempelcracks ;o) Lees er meer over in de AGENDA. Wees er echter wel snel bij als je je wilt aanmelden.... want er zijn nog maar enkele plaatsjes beschikbaar!

Tot snel maar weer!
Annette


In Mei bij de Kijkkast:
*Nu nog profiteren van de huidige prijzen
*Bij een bestelling vanaf 50 euro een gratis pakje Stampin'Dimensionals ( a 4,25 euro) gratis!
OF
*Bij een bestelling vanaf 85 euro een gratis Assortimentspack A4 Cardstock
*Uitverkoop en afprijzingen via de retiredlijst.
*Eerstkomende (mee-)besteldag: Maandag 18 mei (zorg dat je lijstje voor 18.00 uur bij me binnen is) 


6 opmerkingen :

 1. Annette, wat zag je kraam er fantastisch en professioneel uit, en wat waren de voorbeelden adembenemend mooi zeg! Heel apart! Maar dan wel zo dat je denkt: Dat wil ik ook!!! En je liet leuke trucjes zien waardoor je zag dat het echt niet moeilijk is. Je enthousiasme is zo aanstekelijk! Topper ben je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wendy Steltenpool16 mei 2015 om 20:29

  Blij dat ik donderdag jou ontdekt heb! Helemaal mijn smaak wat jij maakt! En je bent zo'n leuke, warme vrouw! Je hebt vol geduld al mijn vragen beantwoord, en ik voelde me meteen op mijn gemak!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk verslag, Annette! Ziet er leuk uit je kraam!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zag er weer fantastisch uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je had ook prachtige voorbeeldjes mee! Heel inspirerend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je bent gewoon een heel bijzonder leuk, creatief, positief, warm, geinteresseerd, origineel, aardig, lief mens met fantastische workshops die je nergens anders vindt! Dus ik snap wel dat je het druk had hoor! Ik ben en blijf fan van de Kijkkast!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...