woensdag 6 mei 2015

Weekly Deals en een slimme tip om HEEL blij van te worden!

 Dan zal ik maar even met de slimme tip beginnen:

Aanstaande zondag is het zo ver! Moe d'r Dag!

Met het oog hierop hebben we speciale Kijkkast-Moederdagkadobonnen gemaakt voor moeders die graag bij de Kijkkast een mooi creatief kado zouden willen uitkiezen.

Heb jij dus een creatieve moeder (of zou ze wel eens iets creatiefs willen gaan doen)? Dan heb je nu een ""schot-in-de-roos-kado"gevonden! ;o)

Ben je zelf een creatieve moeder?  "Hint" je man of kinderen. Ze zullen vast blij zijn je iets te kunnen geven waar je ECHT blij mee bent! ;o)

De Kijkkast Moederdagkadobonnen zijn natuurlijk feestelijk verpakt en er zitten alvast een paar leuke gratis creatieve "goodies"bij! Deze speciale bonnen zijn verkrijgbaar voor elk bedrag vanaf 12,50 euro

En ja, daar zijn ze dan; de allernieuwste Weekaanbiedingen!

Een combinatie van streepjes en de warme kleur Cherry Cobbler maken dit lint tot een prachtige keuze. Zoals altijd mooi soepel en luxe materiaal!

De Framelits Set Decolabels is Prachtig en eigentijds en er passen diverse stempelsets bij!

En de Decorative Dots Embossingfolder is een superveelzijdige en speelse folder. Heel erg leuk om te gebruiken!Moet het ECHT vast zitten maar wil je wel lekker clean en snel werken? Dan is de Fast Fuse een superidee. Dit superlijmrollertje is de supersterke grote broer van de bekende Snail Adhesive. Ideaal voor doosjes en mapjes ed!

Ahh daar is ie, de Gift Card Envelope & Trims Thinlits diesset. Zo leuk om kado envelopjes mee te maken, maar door de uitgekiende vorm nog voor veel meer leuke dingen geschikt. Er gaan nog meer ideeen voorbijkomen met deze set, maar hier vind je alvast een TUTORIAL

Wat een mooie kleur he, Rich Razzleberry! Deze week is het mooie, natuurlijk uitziende en supermakkelijk te strikken Cotton Ribbon in deze prachtige warme kleur flink afgeprijsd!


Nog een topproduct, deze Wonderful Wreath Framelits dies! Natuurlijk past deze set prachtig bij de bijpassende stempelset Wondrous Wreath die in de Carry-Overlijst ( zie de lente-zomercatalogus) staat, omdat hij zo prachtig is en eigenlijk het hele jaar door te gebruiken is. Supermooi!

Wil je een lekker stoer en modern structuurtje in je cardstock? Dan is deze leuke Zig Zag Embossingfolder een slimme keus! Ook met het relief in de diepte gebruikt (dat doe je simpelweg door je papier andersom tussen de folder te doen) krijg je verrassende effecten. Ik hoop daar binnenkort een leuk voorbeeld van te laten zien!

Tot snel!


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...