donderdag 2 oktober 2014

Stempeluitdaging Wondrous Wreath #4

Mijn creatieve collega en teammaatje was pas jarig en werd 50 jaar. Zij is altijd gek op kleurtjes dus heb ik frisse kleurtjes uitgekozen en daar een beetje een gek, maar feestelijk kaartje van gemaakt voor haar!

Het Designer Series Paper "Sweet Taffy" is dan het uitgelezen papier. Heerlijk frisse kleurtjes en leuke moderne motiefjes! En dat is dan ook mijn uitgangspunt geweest bij het kiezen van de kleurtjes cardstock waarmee ik gecombineerd heb. Lekker knallend!En toen wilde ik een beetje confetti effect, want als ik dan toch een lekker-over-de-top-kaart ging maken, dan maar meteen helemaal ;o) Ik heb dat effect bereikt door de spikkeltjesstempel uit de set Wondrous Wreath met Daffodil Delight Inkt een paar keer kriskras te stempelen over het witte cirkeltje. Voor deze keer komt de Wondrous Wreathset dus maar heel subtiel aan bod... maar zo zie je hoe multibruikbaar deze stempels ook los van elkaar zijn, ook in combinatie met andere materialen en thema's. Zo haal je veel meer uit je stempels!

Het Confetti-effect is nog groter door de "sequins" oftewel lovertjes die ik heb gehaald van het Gold Sequin Trim. Dat glimmertje doet het hem net ;o)De cijfers heb ik gestansd. Ik ben trouwens ZEER enthousiast over deze Perfect Print Numbers Bigz die! Wat een mooi en scherp resultaat! En... hij stanst ook met gemak door stof, dik karton, meerdere lagen papier, metaalfolie, kunststof sheet etc. Er zijn ook bijpassende letters trouwens. Lekker strak en lekker neutraal, dus ze passen overal bij!

De strookjes cardstock in diverse kleuren heb ik ook nog geembosd mbv diverse embossingfolders en de Big Shot.

Je ziet dat als je moeite hebt om kleuren bij elkaar te zoeken, het Designerseries paper dan een prima houvast kan zijn. In de catalogus, maar ook achterop de pakken papier zelf, staat precies met welke kleuren ze coordineren. Handig!

Niet echt een dames-van-middelbare-leeftijd-kaart en dat was nu net de bedoeling! Mijn teammaatje is veel te hip voor een oubollige kaart ;o)

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Wondrous Wreath, Good Greetings
Inkt: Daffodil Delight
Papier: Dsp: Sweet Taffy Designer Series Paper
             Cardstock: Rich Razzleberry, Pumpkin Pie, Melon Mambo, Tempting Turquoise, Daffodil Delight
Ponsen: Circle 2 inch, 2 3/8 Scallop Circle
Embossingfolders: Argyle, Tiny Triangles, Honeycomb
Embellishments:  Gold Sequin Trim
Tools: Stampin'Trimmer, Paper Snips, Big Shot
En verder: Multipurpose Liquid Glue

Oktober feestmaand:
1-6 oktober: Stamp, Stock and Save Actie, Grote kortingen op diverse producten!
4 oktober: World Card Making Day!
SU-per Kijkkast Eindejaars Tombola met heel veel prijzen!
Kijkkast Challenge!!!
7 opmerkingen :

 1. Gaaf en origineel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, weer eens iets heel anders! Heel mooi is ie geworden, Gaaf idee met die punten, dat heb ik nog nooit op deze manier gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk voor je teammaatje, ze was er vast blij mee! Inderdaad een leuke vlotte kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vrolijke kaart, al die vrolijke motiefjes en patroontjes...super

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jee, hoe verzin je het joh! Super!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!