zondag 5 oktober 2014

Zoet en snel weggeefkadootje

Wat een leuke reacties kwamen er al op de Kijkkast-WCMD-Kaarten-Challenge! Vol spanning kijk ik al uit naar de creaties die zullen gaan komen!

Kijk na het lezen van deze post ook vooral even in de Agenda, er zijn enkele aanvullingen!

Leuke kleine weggeefkadootjes, ik maak ze graag! En net zo graag geef ik ze weer weg zodat ik weer nieuwe mag gaan maken ;o)De leuke en handige cellofaanzakjes die Stampin'Up! in het assortiment heeft zijn er ideaal voor!
Nu is dit een creatieve mail maar toch voorzie ik jullie meteen maaar even van de  meer zakelijke informatie. Natuurlijk zijn de zakjes Food Safe! De zakjes die ik hier heb gebruikt zijn lang en smal, en ik heb deze keer slechts een deel van de totale lengte gebruikt in dit geval. Maar er zijn verschillende maten van deze zakjes te verkijgen en ze zijn geweldig om kadootjes of tractaties te maken en natuurlijk om ze op te leuken met je eigengemaakte decoraties. Je vindt deze zakjes onderaan op bladzijde 200 van de jaarcatalogus.De kleuren zijn aangepast op de snoepjes, in dit geval zijn het Skittles, maar chocolade M&M's, Tictacjes ed kunnen ook!

Veel meer dan een stempelafdrukje en wat ponsjes heb je niet nodig. Een leuk projectje voor tussendoor!

Ik heb het zwarte label dubbelgevouwen om de bovenkant van het zakje heen, dan een mininietje er door gedaan met de Handheld Stapler en toen op de buitenkant de uitgeponste rondjes geplakt waardoor meteen het nietje verstopt is. Eventueel kan het sluiten ook met Sticky Tape.

En natuurlijk zijn ze in elke sfeer of thema aan te kleden. Denk maar eens aan kraamfeestbedankjes, traktaties voor een verjaardag, Sint Maarten, Sinterklaas, of een huwelijk!


Materialen die hiervoor zijn gebruikt:
Stempels: A Round Array
Inkt: Rich Razzleberry
Papier: Cardstock: Whisper White, Real Red en Basic Black
Ponsen: 7/8 Scallop Circle, 1 Inch Circle en Decorative Label
Zakjes: Cellophane Bags, 2,5X 20,3 cm
Verder: Multipurpose Liquid Glue, Handheld Stapler, Silver Mini Staples

Oktober feestmaand:
1-6 oktober: Stamp'Stock and Save Actie, Grote kortingen op diverse producten!
4 oktober: World Card Making Day!
SU-per Kijkkast Eindejaars Tombola met heel veel prijzen!
Kijkkast Challenge!!!

3 opmerkingen :

  1. Heeee leuk zeg! Inderdaad heel simpel te maken maar door de kleurencombinatie en de leuke vormen een HEEL leuk weggeefkadootje... En wat leuk dat je er meteen nog allemaal tips en suggesties bij geeft... Ik heb meteen allemaal leuke ideeen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk om ook eens te maken! Bedankt voor het idee!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...