woensdag 15 oktober 2014

Weekly Deals met een aantal KNALLERS!

Het is weer woensdag, en laten we dan de Weekly Deals niet vergeten!

Woohooo, zie je dat? De geweldige FLIPcard-dies zijn FLINK in de aanbieding! Supermakkelijk gave kaarten met bewegend effect maken, Als je namelijk de kaart opent draait het middelste paneeltje om en zie je de achterzijde. Er is een labelvorm of een cirkelvorm en bij beiden zitten gave extra stansen die je natuurlijk ook weer op andere projecten kunt gebruiken!

Kadootjes  of tractaties maken is een makkie met de Tag A Bag GIft Bags.. Kadootje er in, rand omvouwen, even leuk aankleden met bijvoorbeeld lint, een label, een knijpertje of clipje en/of wat twine en voila, een schattig presentje!

Stempels! En dan ook nog een set die geweldig past in de herfsttijd maar eigenlijk superneutraal is te combineren met van alles en nog wat! Truly Grateful! De hout-motief backgroundstempel is natuurlijk al fenomenaal, en persoonlijk ben ik WEG van de houtschijf en de andere stempels zijn ook supermooi, een beetje natural-vintage, en zo bruikbaar!

Naar er zijn nog meer stanssets! De Cannery set bevat een schattig potje met dekseltje en daarop kun je je natuurlijk helemaal creatief uitleven! Er zitten ook leuke stansjes bij om het postje weer mee aan te kleden of te vullen!

Dol op Halloween? Er is een prachtige digitale set om Halloweentractaties te maken. Ook leuk voor een griezelig feest, of een originele verjaardagstractatie natuurlijk!

En dan de Floral Frame dies, die perfect bij de Daydream Medaillonsstempelset, voor als je van nostalgie houdt (kijk HIER VOOR EEN VOORBEELD waarop deze set gebruikt is. Zo mooi! Maar wist je dat je met deze stansset ook geweldige oosters-getinte, of juist sierlijke nostalgische doosjes kunt maken? Mocht je deze set willen aanschaffen leg ik je graag uit hoe je dat doet!

De tijd ontbreekt me helaas om dat nu te laten zien. De tijd begint namelijk te dringen. Morgenochtend vroeg vertrekken we met ons oergezellige team richting Brussel. Het gaat spannend worden, want het is voor een groot deel een verrassing wat we te zien en te horen krijgen, maar vooral ook SUPERGEZELLIG! De onderlinge band is zodanig dat we gegarandeerd enorm veel lol gaan beleven, een grote dosis droge humor gaan hebben etc, en dat alles natuurlijk naast de vele informatie, nieuwtjes, kadootjes (jaaa! ;o), swaps, gezellige ontmoetingen en inspiratie die we op ons af zullen laten komen. Ik kan haast niet wachten. Het echte schoolreisjesgevoel van vroeger is weer helemaal terug!  Blijf het blog volgen, want ik houd jullie op de hoogte!Als je iets wilt meebestellen, dan kan dat gewoon. Zondag kom ik weer terug en maandag ben ik weer geheel tot jullie beschikking en gaat er dus ook een (mee-) bestelling de deur uit hier! Ook je vraag of mail zal ik dan beantwoorden. Tot morgen, bij de volgende blogpost!

Oktober feestmaand:
1-6 oktober: Stamp, Stock and Save Actie, Grote kortingen op diverse producten!
4 oktober: World Card Making Day!
SU-per Kijkkast Eindejaars Tombola met kans op heel veel prijzen bij elke bestelling vanaf 25 euro!
Kijkkast Challenge!!!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...