woensdag 8 oktober 2014

Nieuwe Weekly Deals!

Ze zijn er weer! Opnieuw een verzameling ERG leuke producten met fikse prijsverlagingen...

Lintjes, je kunt er niet genoeg van hebben! Deze keer hebben we het smalle en mooi soepele Bermuda Bay Taffeta Ribbon en het bredere Pear Pizzazz chevron Ribbon! Het Taffeta lint is afgewerkt met een fijn contrasterend randje en heeft een subtiele glans. Het Pear Pizzazzlint is wat matter.

Even terug van weggeweest, deze gave Embossingfolder Vine Street! Een heel mooi, tijdloos motief! En die prijs... is natuurlijk een lachertje!

Knoopjes zijn ook zo'n product dat altijd goed is! En wat zitten er ontzettend veel in zo'n doosje. Ideaal als accentje, als hart van een bloem etc ! Hier heb je een doosje vol in alle kleuren uit de Subtles kleurenfamilie! Er zitten zowel grote als kleine knoopjes in!

En HOERA, vandaag staat die ongelooflijk leuke Geometrical Stempelset weer eens in de spotlights! Deze set is ZO multifunctioneel!En.... geweldig uit te ponsen! Je zou misschien op het eerste oog denken dat dit een set is voor alleen hypermoderne kaarten, maar ook voor andere stijlen biedt deze set volop mogelijkheden! Ideaal zulke sets, ook in combinatie met andere sets. Dit is eigenlijk zo'n echte basic! Je blijft ze gebruiken!

Heb je binnenkort een halloweenfeestje? Of valt je verjaardag toevallig net rond halloween? De digitale kit van deze week is bedoeld voor het maken van traktaties! Griezelig leuke onderdelen!

Cardstock in een lekker zonnig kleurtje kunnen we deze week wel even gebruiken. Crushed Curry is een heel warme, wat donkerdere gele kleur! Kleurt daardoor ook geweldig bij herfstkleuren. Deze kleur met Paars tinten (Elegant Eggplant is bijvoorbeeld geweldig!) , Bruintinten ( Soft Suede!) , of Warmgroene ( Mossy Meadow, Old Olive!)  tinten... Prachtig!

En dan hebben we ook nog de superschattige Petite Curly Label Punch! Echt te cute om te weerstaan. Erg leuk om kleine finishing touches aan te brengen!

Genoeg leuks weer, en mocht je dat ook vinden en willen meeprofiteren... dan kun je eventueel gebruik maken van mijn (mee-)bestelmoment van aanstaande maandag! Natuurlijk tellen ook producten uit de Weekly Deals mee voor de Kijkkast-Tombola!

Oktober feestmaand:
1-6 oktober: Stamp, Stock and Save Actie, Grote kortingen op diverse producten!
4 oktober: World Card Making Day!
SU-per Kijkkast Eindejaars Tombola met heel veel prijzen!
Kijkkast Challenge!!!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!