maandag 13 oktober 2014

Weekend vol kerstige workshops...

Het was een echt stempelweekend. Zowel zaterdag als zondag hadden we hier een volgeboekte Kerst-Stamp-a-Stack workshop....

Het was wel een beetje gek, want de zon scheen fel naar binnen, de tuindeuren stonden op zondag zelfs de hele middag open, en wij gingen kerstkaarten maken ;o) Maar het is toch echt al oktober! Wat een kadootje, zulk weer!


De dames hebben echt hard gewerkt, en maakten elk een flinke stapel kaarten, allemaal verschillend en in diverse stijlen. Toch paste alles perfect bij elkaar omdat de stempels uit de Workshopkit, maar ook de tinten en het Design papiertjes die we gebruikten steeds terugkwamen. Het was leuk om zo te zien dat je met deze materialen en kleuren zo ontzettend veel mogelijkheden hebt!

Voor iedereen was er een ZEER uitgebreide kit inclusief diverse soorten papier, cardstock, embellishments, diverse lintjes en bovendien een complete stempelset met pons die de gasten mochten houden! Daar had ik zelf gezellige tasjes voor gemaakt met een vrolijk label er aan. Het was een zeer luxe pakket waardoor de workshop zelf eigenlijk gratis was.


Er zaten weer een heleboel nieuwe truukjes, handigheidjes en leuke effecten in de workshop verstopt, en ook leuke combinatiemogelijkheden met andere stempelsets uit de collectie van Stampin' Up! Zowel kerststempels als niet-kerststempels! Het is immers leuk om je materialen op heel veel verschillende manieren te gebruiken!


Het was helemaal duidelijk dat iedereen erg voldaan, geinspireerd en tevreden was ... en als de workshopgasten dat zijn, dan ben ik dat ook! Nieuwe workshops uitdenken en geven is mijn lust en mijn leven. De workshops bij de Kijkkast zijn net even anders, afwisselend, oergezellig, uitgebreid, inspirerend en luxe, krijg ik vaak te horen. Ik heb er zelfs minstens zo veel plezier in! Daarom heb ik de workshopagenda ook weer aangevuld met NIEUWE workshops en ook zijn op verzoek enkele tijden of data aangepast! Ga dus maar snel even kijken! Je vindt de agenda rechtsbovenaan het Kijkkast-blog.

 Hieronder nog een kleine greep uit de gemaakte kaarten van de afgelopen twee dagen, de foto is gemaakt door Lucy! (verdere foto's volgens nog!)

Vergeten jullie de maandacties ennnnnn de Kijkkast Challenge niet? Er is een gaaf verrassingspakket van de Kijkkast te winnen! Met stempels, papier en meer.... Kijk HIER voor alle informatie! 

Dat was weer een creatief middagje bij Annette
Weer veel geleerd. Was gezellig!
 —
(Aldus Lucy ;o)2 opmerkingen :

  1. Wat leuk allemaal, en wat ziet het er verzorgd en gezellig uit! Jammer dat ik dit weekend niet kon komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat een leuk weekend heb jij gehad zeg! Ik hoop dat je snel de gemaakte kaarten laat zien! ;o)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!